NederlandReview

  Ervaringen One day Fashion deals

  Wil jij ook geen aanbieding missen, en altijd de laatste koopjes kunnen scoren? En dan ook op het gebied van kleding, schoenen en bijpassende accessoires? Dan is One day Fashion deals iets voor jou, met dagelijks zeer scherpe nieuwe aanbiedingen op echte merkartikelen. Wat anderen over deze webshop zeggen? Dat lees je hier op de site van NederlandReview.

  Over One day Fashion deals

  Op de website www.onedayfashiondeals.nl vind je elke dag een aantal modedeals met bijv. kleding, schoenen en accessoires voor mannen en/of vrouwen die voor de scherpste prijs worden aangeboden. Goedkoper kun je het nergens vinden, want de kortingen kunnen maar liefst oplopen tot 80%. De dagaanbieding is echter een échte dagaanbieding en maar 24 uur geldig. Wanneer er iets voor je bij zit moet je dus snel reageren, want op = op. Wanneer je geen aanbieding of speciale winactie wilt missen dan kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Ook kun je One day Fashion deals via Facebook of Twitter volgen. Voor brievenbuspost betaal je € 3,95, voor een pakket zijn de verzendkosten € 6,95. De pakketten worden tussen 3 en 7 dagen geleverd. Je kunt bij hen afrekenen met iDeal, Mastercard, Paypal, Visa, Maestro, American Express en Rembours.


  Fashion Show van Lebor Gabala - Fall Winter 2017/2018

  Diensten

  Naast het aanbod op One day Fashion deals kun je linksonder op de pagina ook nog doorlinken naar de pagina www.fashionforless.nl. Deze webshop is van dezelfde eigenaar uit Lisse. Fashionforless heeft een gevarieerd aanbod in diverse merkkleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Zij volgen de laatste trends en bieden de artikelen ook aan tegen zeer lage prijzen met kortingen die op kunnen lopen tot wel 80% t.o.v. de originele winkelverkoopprijzen. Fashionforless verkoopt uitsluitend 100% originele nieuwe merkkleding, schoenen en accessoires. Een aantal merken die zij én ook One day Fashion deals aanbieden zijn o.a. Tommy Hilfiger, New Zealand Auckland, Guess, G-star, Fila, Converse, Vans, Ralph Lauren, Timberland, G-star, Diesel, etc. Op One day Fashion deals kun je op de homepage de aanbiedingen van vandaag zien, en bovenaan kun je klikken op ‘Morgen’ zodat je alvast kunt bekijken welke deals er morgen aangeboden zullen worden.

  Klachten

  Alle aankopen mogen binnen 14 kalenderdagen, zonder opgaaf van reden, retour gestuurd worden. Zij vinden het natuurlijk wel prettig om de reden van retour te horen zodat zij hun service nog verder kunnen verbeteren. De artikelen dienen geen draagsporen te vertonen zoals vlekken, geur, en gebruiksschade. Wanneer een artikel beschadigd of defect is bij ontvangst, maak daar dan zo snel mogelijk melding van. Bij retour sturen of ruilen die je de retourzending binnen 14 dagen middels een e-mail aan de klantenservice aan te melden via info@onedayfashiondeals.nl. Wanneer je een klacht hebt stuur deze dan via e-mail naar de afdeling klantenservice: info@onedayfashiondeals.nl. Bij de ondernemer ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door de ondernemer binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten. Ook kun je contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar One Day Fashion deals bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging geen oplossing bieden, dan kan het geschil voorgelegd worden aan de Geschillencommisie (SGC).

  Is One day Fashion deals de plek voor de beste deals in kleding? Wat zijn de ervaringen, beoordelingen en meningen van hun klanten? Lees hun reviews!

  One day Fashion deals
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  4.8
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  5

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over One day Fashion deals

  Uw beoordeling

  Iedere dag andere aanbiedingen

  Ik kijk geregeld op de website van One Day Fashion deals. Dit omdat ze hier dagelijks andere aanbiedingen hebben voor wat betreft kleding en schoenen. Ik heb al een paar keer een aankoop gedaan, omdat de prijzen soms fors onder de winkelprijzen liggen. Het is niet zo dat ik de website dagelijks bezoek, maar één keer per week krijgt de website toch zeker een bezoekje van mij. Er wordt aangegeven hoeveel korting je krijgt, waardoor je direct weet waar je aan toe bent. Bestellen kan simpelweg door het product aan te klikken en het toe te voegen aan je winkelwagentje. Na betaling is het bestelde product binnen uiterlijk een week bij je in huis. Prima wat mij betreft.

  Door: K. Luinders27-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Nike air

  Kapotte en beschadigde schoenen geleverd gekregen dus ging sowieso retour wel even gepast voor de maat

  Hun nemen het niet retour als argument dat ze gedragen en beschadigd zijn en hebben ze er foto's van gemaakt

  Die foto's laten gelijk zien als bewijs dat de schoenen ook zo zijn geleverd aan ons

  Ondertussen een advocaat in de hand genomen omdat wij niet gaan betalen en eisen dus ons geld terug voor beschadigde schoenen

  Door: Richard 03-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is One day Fashion deals een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over One day Fashion deals. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is One day Fashion deals actief?

  One day Fashion deals is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van One day Fashion deals gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.