Oeteldonkstijl

Alle reviews

Oeteldonkstijl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

Anderen bekeken ook

Sinterklaas-feestwinkel.nl
0 reviews

Sinterklaas en zijn pieten zijn al druk bezig met het inpakken van alle cadeautjes, maar ben jij er dit jaar al klaar voor? Sinterklaas staat altij...

Premiumkerstpakketten
0 reviews

Wat ga je dit jaar in het kerstpakket stoppen? Of kies je liever gewoon een kerstpakket bij Premiumkerstpakketten uit? Dat kunnen we best begrijpen...

Coppens Warenhuis
6 reviews

Je wilt je huis natuurlijk wel leuk ingericht hebben, anders is het lastig om je je er helemaal thuis te voelen. En natuurlijk kun je soms wel eens...

Kerstbomenwinkel.nl
1 reviews

Voor je het weet is het alweer zover. Kerstmis staat voor de deur en je wilt nu eindelijk wel eens van het gesjouw van de kerstboom vanaf het tuinc...

Oeteldonkstijl

Zoek je feestartikelen, kleding accessoires en decoraties met betrekking tot Oeteldonk? Wellicht is Oeteldonkstijl wel een interessant bedrijf voor jou. Bekijk op deze website welke klantervaringen er over Oeteldonkstijl bekend zijn. Je leest hier puur objectie en onafhankelijke bedrijfsreviews.

Wat is Oeteldonkstijl?

Oeteldonkstijl is een bedrijf waar je feestartikelen, kleding accessoires en decoraties kunt kopen in rood-wit-geel; de Oeteldonkse kleuren. Oeteldonkstijl valt onder de paraplu van Brego Entertainment Group B.V. Deze organisatie is opgestart door ondernemers uit Den Bosch. Zij hebben een enorme binding met Oeteldonk. Jaarlijks gaan de medewerkers zelf de straat op en cafés in om het megafeest mee te mogen maken. Op het moment dat het feest ten einde is wordt er alweer gekeken naar het volgende jaar.

Stukje geschiedenis

De oprichters hebben het bedrijf in het leven geroepen om het Oeteldonkse gevoel nog meer body te geven. Dat willen ze doen met originele/unieke Oeteldonk artikelen. Er worden ook traditionele producten verkocht zoals de bestaande en traditionele Oeteldonkse sjaal, Oeteldonkse hawaii krans en Oeteldonkse handschoenen. Daarnaast worden er zelf ook producten ontwikkeld. Denk aan originele Oeteldonk artikelen zoals de Oeteldonkse feesthoedjes en de Oeteldonkse aanvoerdersband.  Mocht je willen weten welke producten er nog meer verkocht worden, kun je het beste kijken op de website van Oeteldonkstijl.

Scherpe prijzen

Het bedrijf werkt samen met importpartner www.dehorecabazaar.nl. Hierdoor hebben ze bij het bedrijf hun eigen ideeën die ze voor jou beschikbaar stellen. Er wordt aangegeven dat de producten tegen scherpe prijzen worden aangeboden. Er wordt zelfs gesproken over de laagste prijzen van Nederland. De transportkosten zijn erg laag omdat ze de feestartikelen via hun partner tegen scherpe prijzen kunnen importeren. Ze zijn altijd zoekende naar hagelnieuwe gadgets die iets speciaals hebben. Daarom moet je volgens het bedrijf de website vooral in de gaten houden.

Retournering

Heb je jouw product ontvangen maar gaat het feestje toch niet door? Je kunt je bestelling altijd naar het bedrijf retour sturen. Jouw retour zal alleen behandeld worden als deze aan een aantal eisen voldoen. Zo is het belangrijk dat je artikelen in de originele verpakking terug stuurt. Mochten de producten schade hebben, dan zullen ze niet in behandeling worden genomen. Je moet je producten binnen een termijn van 14 dagen terug sturen. Custom producten worden door het bedrijf niet retour genomen. Bestellingen mogen niet geruild worden. Je zult dan een nieuwe bestelling moeten doen. Een retour moet je aanmelden via de website van het bedrijf. De volledige retourprocedure lees je op de website van Oeteldonkstijl.

Retourlabel

Als je de stappen hebt doorlopen zul je een retourlabel ontvangen. Je zult deze op je pakket moeten plakken. Daarna dien je deze te retourneren aan het dichtstbijzijnde PostNL punt. Binnen 14 werkdagen nadat je producten zijn ontvangen, zal er contact met je worden opgenomen. Je zult het bedrag teruggestort krijgen op de bankrekening waarmee je betaald hebt. De retourkosten zijn voor rekening van de klant. De exacte verzendkosten kun je lezen op de website van dit bedrijf.

Wat zijn de klantervaringen?

Heb je weleens een bestelling gedaan bij Oeteldonkstijl? Ben je tevreden over de producten van Oeteldonkstijl? Heb je contact gehad met de personeelsleden van Oeteldonkstijl? Welke artikelen heb je bij Oeteldonkstijl gekocht? Heb je daar veel plezier van? Ga je in de toekomst vaker iets kopen bij Oeteldonkstijl? De bezoekers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over deze organisatie deelt.

 

 

}