Nouveau

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Nouveau

Zoek je naar aanbiedingen voor in je vrije tijd? Ben je een vrouw met smaak, stijl en substantie? Wellicht is de webwinkel van Nouveau dan wel een interessante optie voor je. Je kunt trouwens ook het magazine van Nouveau gaan lezen. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke onafhankelijke bedrijfsreviews er over Nouveau bekend zijn.


Wat is Nouveau?


Nouveau is een mediamerk voor 40+ vrouwen met stijl, smaak, substantie. Je kunt het Nouveau magazine lezen. Nouveau heeft een webshop waar je van aanbiedingen gebruik kunt maken, op het gebied van vrije tijd. De mensen van Nouveau stellen dagelijks op zoek te gaan naar goede deals. Hiermee willen ze de trouwe lezers tegemoetkomen.


Om de deals te kunnen sluiten wordt er samengewerkt met vele diverse partners. Hierdoor stellen ze een zo goot mogelijk aanbod te kunnen bieden. Er wordt aangegeven dat ze hun best doen om jouw vrije tijd zo goed mogelijk in te vullen. Volgens het bedrijf is het voor mensen leuk om vaak een kijkje in hun webwinkel te nemen.


Tickets


Je kunt tickets via de webwinkel bestellen. Dit kan binnen hun omgeving maar ook via derde partijen. Als je jouw bestelling via de website doet moet je eerst het bestelproces doorlopen. Dit bestaat uit een aantal stappen. Na ontvangst van je betaling zal je direct je tickets ontvangen. Mocht je vragen over je bestelling hebben kun je direct contact met Nouveau opnemen.


Het kan voorkomen dat je jouw tickets niet hebt ontvangen. Als dit zo is dien je in je spambox te kijken. Mocht je ze daar niet vinden word je geacht contact met de klantenservice op te nemen.


Producten


Wil je producten bestellen, dan moet je dit ook via het bestelproces op de website doen. Dit is in de online omgeving van het bedrijf. Nadat je een bestelling hebt geplaatst zal je een bevestiging ontvangen. Dit kan van het bedrijf maar ook van een van de partners zijn. Mocht je iets via een partner besteld hebben kan de bevestiging iets langer op zich laten wachten.


Op het moment dat je geen bevestiging hebt ontvangen, dien je contact op te nemen met de klantenservice. Zij zullen onderzoeken of je order goed is doorgekomen. Soms duurt het wat langer voordat een order daadwerkelijk verwerkt is. Je hoeft volgens het bedrijf dan niet gelijk in paniek te raken.


Betalen en verzenden


Er zijn meerdere mogelijkheden om mee te betalen. Zo kun je onder andere betalen via creditcards en iDEAL. Volgens de medewerkers van Nouveau betaal je veilig, makkelijk en vertrouwd. Je kunt bij deze organisatie niet moet cadeaubonnen betalen. Bij betalingen worden transactiekosten in rekening gebracht.


Heb je tickets of vouchers besteld? Je zult deze direct in je mailbox ontvangen. Bij productbestellingen is de levertijd verschillend. De daadwerkelijke levertijd staat vermeld op de productpagina.


Heb je iets besteld uit de kunstcollectie? Dan bedraagt de levertijd 1 à 2 weken. Donald Duck producten worden tussen de 1 en 5 werkdagen geleverd. Kijk voor alle informatie over levertijden op de website van Nouveau.


Klantervaringen


Dit platform is gebaat bij onafhankelijke klantervaringen. Ben jij al klant bij Nouveau? Lees je het magazine of heb je gebruik gemaakt van de webwinkel? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen. We stellen het zeer op prijs als jij je visie deelt op deze pagina van NederlandReview. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste bedrijf op het gebied van neutrale bedrijfsreviews kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)