NederlandReview

  Ervaringen Notta & Belle

  Sta je op het punt een rozensamenstelling van Notta & Belle aan iemand cadeau te doen, maar wil je eerst weten hoe het eerdere consumenten vergaan is en of het een creatie van kwaliteit is? Laat je dan hier adviseren door de reviews van hun ervaringen. Als je zelf al ervaring hebt, schroom dan niet om vandaag nog jouw mening en beoordeling te delen met ons door een recensie te schrijven.

  Iets rozigs voor elke gelegenheid

  Niet alleen fans van het sprookje Beauty and the Beast (Belle en het Beest) hebben iets met rozen. Er zijn legio momenten waarop mensen graag bloemen geven. Uiteraard is Valentijn wel traditioneel hét moment waarop de rozenkraan open gaat en samen met de rode hartjes en romantiek vloeit. Maar ook bij een verjaardag, jubileum, bruiloft, gewoon, omdat je iemand lief vind, of voor het slagen voor een examen of behalen van een diploma, kan een roos prima. Daarbij kan je gaan van een enkele roos, een roos voor ieder jaar wat soms een heel groot bos oplevert, of een normaal formaat boeket. Uiteraard hangt dit ook van het budget af. Wist je trouwens dat rozen in allerlei kleuren geverfd kunnen worden, zoals blauw, lavendel, geel, fuchsia, turkoois, wit, zwart, en bourdeaux. Water en zonlicht worden dan alleen vaak niet zo gewaardeerd.  Rozen zijn altijd al als een teken van liefde, romantiek en schoonheid, en worden als een bron van inspiratie beschouwd

  De bloemsamenstellingen met rozen van Notta & Belle

  Volgens de website zijn de rozen (van hoge kwaliteit) gestabiliseerd, en daardoor lang houdbaar. Daarbij wordt niet over een paar weken gesproken, maar over een paar jaar. Dat wordt dus afstoffen van tijd tot tijd. Je kunt hier terecht voor rozen in allerlei kleuren en formaten (Mini, Premium, Premium X, of King) onder een glazen stolp (koepel of dome), die ook nog eens van een gepersonaliseerde gravure voorzien kan worden en in een cadeaudoos verzonden wordt indien gewenst. Verder hebben ze rozenberen (groot en klein), een rozenpuppy, en langlevende boeketten die naar vers gesneden rozen zouden ruiken. Voor de laatste zijn verschillende formaten en vormen mogelijk van de dozen waarin de bloemen geleverd worden, zoals de Forever (uitlopende doos), Romantic (rechte doos), Love (hartvormig), en Princess (ronde doos). Volgens de website zijn de bossen veilig, veroorzaken ze geen allergieën, en behoudt het boeket zijn versheid voor ongeveer vijf jaar. Het gehele proces zou handmatig gebeuren en in Europa.

  Reviews van ervaringen voor en door klanten: geurig of stinkend?

  Heeft de bestelling de bezorging goed overleefd? Hoe uniek zijn de cadeaus die deze webshop aanbiedt? Wat zijn de meningen over het lijmwerk? Zijn de rozen van hoogwaardige kwaliteit of alsnog zo verlept? Zie je nog dat het ooit een verse snijbloem was? Zijn ze kleurecht of snel verschoten? Wat is het verschil tussen gestabiliseerde bloemen en nepbloemen? Blijven de rozen zitten of vallen ze er snel uit? Hoe geef je zo’n rozenbeer eigenlijk water? Of is watergeven helemaal niet nodig? Kun je hier echt vijf jaar van genieten zoals de website claimt? Het antwoord op deze en alle andere vragen vind je hier in de recensies, waarin consumenten hun mening en beoordeling met ons delen.

  Notta & Belle
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees ervaringen van klanten van Notta & Belle. Is het een goed idee om hier te bestellen? Lees reviews!

  Schrijf zelf een review over Notta & Belle

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Notta & Belle een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Notta & Belle. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Notta & Belle actief?

  Notta & Belle is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels, Bloemisten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Notta & Belle gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.