NederlandReview

  Ervaringen Notebook Plus | Laptop Plus

  Voor jezelf beginnen is vandaag de dag erg populair. En een ieder heeft daarin zijn of haar eigen vakgebied of interesses. Je zou bijvoorbeeld een laptop shop via Notebook Plus kunnen beginnen. Maar is dit een goed idee om te doen, of raden andere zelfstandige ondernemers het je juist af? Lees daarom de ervaringen van andere gebruikers hier op NederlandReview.

  Over Notebook Plus

  Notebook Plus is gevestigd in Kampen en is onderdeel van Regio Shopping BV. Bij Notebook Plus draait het om het huren van een webwinkel in je eigen gemeente waarmee je voor lokale promotie gaat zorgen. De meeste marges blijven bij de dealer, waardoor het een attractief verdienmodel wordt. Binnen 14 dagen kan je eigen webwinkel al online staan en kan men bestellen. Alle logistiek, distributie. voorraad en meer wordt door Notebook Plus geregeld.

  ThinkPad X1 Fold & ThinkBook Plus Hands-On! - Awesome Laptops from Lenovo!

  Diensten

  Als je een webwinkel via Notebook Plus wilt draaien, dan is er de mogelijkheid om dit parttime te doen. Je vult je uren dus zelf in. Zij hanteren naar eigen zeggen een uniek concept. Je krijgt een regionale formule en ook professionele ondersteuning voor je laptop webwinkel en ook onderhoud aan je webwinkel wordt door Notebook Plus verzorgd. De online winkel kan binnen twee weken online staan. Verder kun je kijken of jouw gemeente nog vrij is om te promoten. Verder is het ook mogelijk om je voor de nieuwsbrief aan te melden, nieuws gerelateerd aan Notebook Plus te lezen en je kunt je gegevens invullen om zo een gratis digitaal informatiepakket aan te vragen.

  Klachten

  Als je klachten, vragen of problemen met je webwinkel van Notebook Plus hebt, dan kun je hen telefonisch bereiken op (038) 386 10 54, maar ook is het mogelijk hen een e-mail te sturen. Dit kan via info@notebookplus.nl. Tevens is er een online formulier dat je in kunt vullen om met hen in contact te komen.

  Laat je eigen ervaring achter

  Heb je zelf ervaring met het runnen van een eigen laptop webwinkel via Notebook Plus? Deel deze dan met andere potentiële gebruikers, hier op NederlandReview, zodat zij daar hun voordeel mee kunnen doen. Hier op NederlandReview verzamelen wij ervaringen van iedereen, of zij nu positief of negatief waren, NederlandReview wil een onafhankelijk platform zijn, zodat je eerlijke meningen kunt vinden over bedrijven, diensten, producten, etc.

  Voor jezelf beginnen door laptops te verkopen als partner van Notebook Plus. Lees op NederlandReview ervaringen van anderen die je hierin voorgingen.

  Notebook Plus | Laptop Plus
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Notebook Plus | Laptop Plus

  Uw beoordeling

  Makkelijk bijverdienen

  Ik ben een tijdje geleden zonder werk komen te zitten en ik heb helaas geen recht op een uitkering. Dan wil je toch wat bijverdienen. Niet dat het per se nodig is, mijn partner verdient genoeg om het huishouden draaiende te houden, maar ik vind het vervelend om gewoon thuis te zitten. Vervolgens ging ik op zoek naar manieren om makkelijk een centje bij te verdienen en dat is gelukt. Ik heb in samenwerking met Notebookplus een webwinkel opgestart. Ik doe de promotie en verdien daardoor leuk wat bij. Aanvankelijk was ik vrij sceptisch, maar het is me alles meegevallen en ik heb nog steeds leuke maandelijkse inkomsten. Ik ben blij dat het alleen maar voor erbij is, want de inkomsten fluctueren wel sterk. Ook de hoeveelheid tijd en energie die je er in moet steken wisselt erg. Gelukkig is dit voor mij geen probleem en daardoor ben ik zeer tevreden. Tot op het moment dat ik een vaste baan heb blijf ik dit doen, en misschien daarna ook nog wel.

  Door: V. Luijk05-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Notebook Plus | Laptop Plus een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Notebook Plus | Laptop Plus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Notebook Plus | Laptop Plus actief?

  Notebook Plus | Laptop Plus is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Notebook Plus | Laptop Plus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.