Nationale Tijdschriftenbon

7.4

Bestellen

6.9

Service

6.9

Prijs

7.1

Levering

71.4%

Zou hier weer kopen

Nationale Tijdschriftenbon

Ben je een boekenwurm en hou je van lezen? Of smelt je graag weg bij de sappige verhalen die in de roddelbladen staan? Heb je een kind die van Donald Duck houdt of doe je veel inspiratie op bij het lezen van de nieuwste vtwonen? Of, kan je niet kiezen en lees je ze het liefst allemaal? Bij Nationale Tijdschriftenbon kun je iemand een cadeaubon geven of je zelf abonneren.


Wat vinden consumenten van de Nationale Tijdschriftenbon? Is het goed geregeld? Ontvangen ze de tijdschriften op tijd? Is het goed betaalbaar? Is het het geld waard? Lees het hier bij NederlandReview!


 


Over Nationale Tijdschriftenbon

De Nationale Tijdschriftenbon is een cadeaubon met een heel groot en divers assortiment cadeau-abonnementen. Er is keuze uit ongeveer 300 tijdschriften en dagbladen, waaronder Libelle, Linda en vtwonen, maar ook Donald Duck, Men’s Health en Story. Je kunt ervoor kiezen een bon ter waarde van €10 te geven, of all out te gaan met een cadeaubon ter waarde van €150.


De Nationale Tijdschriftenbon is te koop in 2500 winkels in Nederland, maar online bestellen kan natuurlijk ook. Wanneer je de bon op werkdagen vóór 15:00 uur hebt besteld, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Het is ook mogelijk om de Nationale Tijdschriftenbon als e-cadeaukaart te bestellen. Je hebt de bon dan direct tot je beschikking en kunt ‘m zelf uitprinten.


De Nationale Tijdschriftenbon kan alleen worden ingewisseld op www.nationaletijdschriftenbon.nl. Vanaf het moment van aankoop is de bon twee jaar geldig. Als je de werking van de tijdschriftenbon fijn vind, kun je ook een abonnement aanschaffen. Het eerste nummer van een abonnement op een dagblad wordt binnen 2 weken bezorgd. De exacte leverdatum van je week- of maandblad wordt door de uitgever doorgegeven.


 
 


Diensten Nationale Tijdschriftenbon

Wil jij de Nationale Tijdschriftenbon cadeau geven of neem je zelf een abonnement? Bij Nationale Tijdschriftenbon kun je direct per iDEAL betalen. Als zakelijke klant kun je ook kiezen voor een overschrijving. Wanneer je je bon hebt besteld, kan deze op verschillende manieren worden bezorgd. Zo kan het per post, per mail (zelf uitprinten) of per e-mail (het wordt direct naar de ontvanger gestuurd).


Kan je nou écht geen genoeg krijgen van de Nationale Tijdschriftenbon? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle acties en aanbiedingen. Ook kun je ze volgen op Facebook, Twitter, Pinterest, Google+ en LinkedIn.


 


Garantie, vragen en klachten bij Nationale Tijdschriftenbon

De Nationale Tijdschriftenbon valt onder de wettelijke garantie. Niet tevreden met je bon of tijdschrift/dagblad? Dan kun je gebruik maken van je herroepingsrecht. Meer hierover kun je lezen in de algemene voorwaarden.


Heb je vragen over de Nationale Tijdschriftenbon? Neem dan eerst een kijkje op de FAQ-pagina. Als je vraag hier niet tussen staat, kun je contact opnemen met de klantenservice van Nationale Tijdschriftenbon door een mailtje te sturen naar klantenserviceNTB@sanoma.com of door te bellen naar 088 – 5500198. De klantenservice is van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 09:00 en 18:00 uur.


Als je een klacht hebt, kun je deze ook doorgeven aan de klantenservice. Binnen 10 werkdagen zal je klacht worden behandeld en ontvang je reactie.


 


 


Heb jij al ervaring met de Nationale Tijdschriftenbon? Zo ja, wat is er zo fijn aan en wat kan er beter? Laat het ons weten!


Ook als je nog niet bekend bent met de Nationale Tijdschriftenbon zit je hier goed! Oriënteer je op NederlandReview op verschillende organisaties zoals deze en bekijk welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Toch besloten je tijdschriftenbon hier aan te schaffen? Aarzel dan niet om zelf ook een review achter te laten!


 


Lees hier wat anderen zeggen over de nationale tijdschrijftenbon. De tijdschrijftenbon  is een cadeau waar je iedereen blij mee zult maken. Het is mogelijk om te kiezen uit de verschillende bladen en abonnementen. Het is een online shop waar je volop te lezen hebt. Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over hun. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en de nationale tijdschrijftenbon. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over hun. 

Over de nationale tijdschrijftenbon

De tijdschrijftenbon is een manier om een leuke cadeau weg te geven. Er zijn verschillende cadeaubonnen waar je uit kunt kiezen. De ontvanger kan vervolgens een keuze maken uit de tijdschriften en deze hierna lezen. Iets wat natuurlijk heerlijk en fijn is. 

Er is ook een speciaal aanbod voor de zakelijke gebruikers en mensen. Iets wat natuurlijk wel fijn is en goed. Het is mogelijk om zo een cadeaubon weg te geven aan klanten en ook aan personeel. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om wat goeds en moois te lezen. Geweldig! 

Diensten van de nationale tijdschrijftenbon

Er is een ruim aanbod van verschillende tijdschriften. Het is goed om een keuze te maken en om dan deze tijdschriften te gaan lezen. Kijk eens in de volgende categorieën:

•    Autotijdschriften
•    Computertijdschriften
•    Kranten
•    Gezondheidstijdschriften
•    Hobbytijdschriften
•    Kindertijdschriften
•    Kooktijdschriften
•    Lifestyle tijdschriften
•    Mannentijdschriften
•    Natuurtijdschriften
•    Opinietijdschriften
•    Reistijdschriften
•    Roddeltijdschriften
•    Sporttijdschriften
•    TV Gidsen
•    Vaktijdschriften
•    Vrouwentijdschriften
•    Woontijdschriften

Er is volop voor iedereen. Het is echt genieten van de mogelijkheden en de manieren om te ontspannen met een goed tijdschrift in de hand. 

Klachten, tips en complimenten over de nationale tijdschrijftenbon

Ben je ergens ontevreden over? Dan is het goed om dit te melden bij hun. Het is op die manier mogelijk voor ze om het probleem uit de wereld te helpen of toe te lichten. Laat hierna ook een mening achter op NederlandReview.

Heb jij ervaringen bij de nationale tijdschrijftenbon

Wacht niet langer! Geef jouw mening over de nationale tijdschrijftenbon op NederlandReview. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een oordeel te geven over een bedrijf. Wacht niet langer! Deel met anderen wat jij van de nationale tijdschrijftenbon vindt. 


 


Lees hier wat anderen zeggen over de nationale tijdschrijftenbon. Duizenden ervaringen van klanten die u voorgingen. Lees ze allemaal op NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Nationale tijdschriftenbon

Vorig jaar een bon die ik heb ingewisseld maar de tijdschriften heb ik nooit ontvangen, Dit jaar heb ik twee bonnen gekregen die niet ingewisseld kunnen worden? Het lijkt een leuk cadeau maar blijkt waardeloos te zijn

M

Marjan van der Schee

16-11-2019

1

Beperkte houdbaarheidsdatum

Vaak al verlopen en en niet meer in te wisselen, weggegooid geld

A

As

16-04-2019

1

handig cadeau

Ik geef vaak een tijdschrijftenbon als cadeau aan mensen - ik vind het makkelijk om te kopen en het is altijd goed want dan kunnen ze zelf uitkiezen. Echt handig.

S

Sanne Looijer

02-01-2019

0

tijdschriftenbon voor mijn verjaardag

Ik kreeg een tijdschriftenbon voor mijn verjaardag en verbaasde mij over het aanbod. Erg veel en je kunt kiezen uit allerlei looptijden. Goed idee!

F

Florianne de Bruin

29-12-2016

0

Zelf Tijdschrijftenbon gekregen en nu geef ik ze zelf ook steeds

Kreeg er zelf een voor mijn verjaardag vorig jaar en ik vond dat echt superleuk. Heb iets leuks voor de kinderen gekozen. En nu.... geef ik zelf regelmatig een nationale tijdschriften bon als er geen specifieke wensen zijn! Heel handig aanschaffen en kan voor iedereen!

M

Marianne van der Linden

14-12-2016

0

Heel handig voor een cadeautje voor iedereen leuk

Echt gewoon heel handig als je een cadeautje nodig hebt en je weet niet precies wat je moet. Leuker dan een VVV-bon ofzo iets. Er is voor iedereen wel een tijdschrift of magazine. Iedereen houdt toch wel van een blaadje lezen? ?

J

Janneke Pot

23-09-2016

0

TOF!

Super leuk kado idee! Ik weet heel vaak niet wat ik iemand moet geven voor bepaalde gelegenheden! Dit is dus super fijn, iedereen houd toch wel van een magazine!

K

Karin

14-03-2016

0