NederlandReview

  Ervaringen Nationale Groene Kadobon

  Wat nu als je een cadeau zoekt voor iemand maar diegene weet niets te vragen? Geld geven is saai en het verdwijnt vaak in de huishoudpot. Daarom kun je beter voor een kadobon kiezen zodat de ontvanger zelf iets kan kiezen wat hij of zij leuk vindt. Als je daarbij ook een positieve bijdrage wilt leveren aan het milieu, kun je tegenwoordig kiezen voor de Nationale Groene Kadobon. Hier lees je er alles over!

  Over Nationale Groene Kadobon


  Nationale Groene Kadobon is een onderdeel van Kadobon Online BV. Zij vinden een duurzame levensstijl erg belangrijk en daarom willen ze helpen om online bewuste keuzes voor duurzame producten te maken. Daarom bieden zij de Nationale Groene Kadobon aan waarmee je alleen bij de door hen geselecteerde webwinkels met uitsluitend Fair Trade, biologische en natuurlijke producten iets kunt bestellen. Hiermee draagt zowel de gever als de ontvanger een steentje bij aan een duurzamere wereld.


  De natuur is prachtig en kwetsbaar; duurzaam consumeren wordt gelukkig steeds meer normaal

  Diensten


  Bij Nationale Groene Kadobon kun je dus óf een kadobon voor iemand kopen, óf je kunt er terecht om je ontvangen bon te besteden.

  Nationale Groene Kadobon kopen


  Wanneer je een bon aan wilt schaffen, klik je linksboven op ‘Geef groene kadobon’. Je gaat dan naar de bestelpagina waarin je kunt aangeven wat de waarde van de bon moet zijn. Je kunt hierbij kiezen tussen bedragen vanaf € 10,- t/m € 100,-. Vervolgens kies je of je de bon per e-mail of post wilt laten versturen. Je kunt kiezen uit een aantal cadeauverpakkingen, hiervoor wordt standaard € 1,- in rekening gebracht. Verder vul je de verzenddatum, de naam en het adres van de ontvanger in. Ook kun je nog een persoonlijke boodschap toevoegen. Vervolgens kun je de bestelling betalen met iDeal, via een overschrijving of met een creditcard. Voor bedrijven is het ook mogelijk om kadobonnen aan te schaffen, in plaats van een kerstpakket bijvoorbeeld, hiervoor kun je een offerte op laten maken.

  Nationale Groene Kadobon inwisselen

  Als je een bon hebt ontvangen kun je deze inwisselen via de website bij verschillende duurzame webwinkels met duurzame food en non-food producten. De bon kan in delen worden besteed, de eventuele restwaarde blijft gewoon geldig, mits er tenminste € 1,- op staat. Je kunt bij het inwisselen kiezen uit de volgende categorieën:

  • Mooi en gezond
  • Eten en drinken
  • Baby, kind en mama
  • Wonen en koken
  • Mode en accessoires
  • Goede doelen

  Als je een product naar keuze hebt gevonden, kies je bij het afrekenen voor de betaalmethode ‘kadobon-online’. Daarna vul je je kadobon code in om af te rekenen. De Nationale Groene Kadobon is maar liefst twee jaar geldig, dus je hebt ruim voldoende tijd om deze te besteden.

  Vragen en Klachten


  Wanneer je een klacht hebt kun je contact opnemen met de klantenservice. Dit kan telefonisch, via een online formulier en ook via WhatsApp. Zij zullen hun best doen om eventuele problemen op te lossen.

  Wat is jouw mening over Nationale Groene Kadobon?


  Heb jij deze bon eens ontvangen of weggegeven, vertel ons dan jouw ervaringen. Kon je echt leuke artikelen aanschaffen met de bon of viel het aanbod wellicht tegen? Door met elkaar ervaringen van echte klanten te delen worden wij allemaal wijzer!

  Wat zijn de ervaringen met de Nationale Groene Kadobon? Vinden mensen het leuk om deze te krijgen en kun je er leuke spullen mee kopen of toch niet?

  Nationale Groene Kadobon
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Nationale Groene Kadobon

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Nationale Groene Kadobon een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Nationale Groene Kadobon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Nationale Groene Kadobon actief?

  Nationale Groene Kadobon is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Nationale Groene Kadobon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.