Ervaringen myposter.nl

Heb jij al bedacht wat je met je mooiste foto’s wilt gaan doen? Of heb je juist een plek aan de muur die je graag wat op wilt vullen? Dan kun je kijken of je op één of andere manier een poster kunt kopen of laten maken. Myposter kan dit voor je doen. Maar wat zal de kwaliteit van de posters van deze website zijn? Hoe zal het eindresultaat zijn als je een foto via hen besteld? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Myposter de uiteindelijke poster heeft bezorgd? En wat voor een klantenservice zal je van Myposter kunnen verwachten als de poster toch niet is geworden wat je ervan had verwacht? De enigen die je hierover kunnen informeren zijn klanten die al een poster bij Myposter hebben besteld. Lees hun reviews om te ontdekken wat zij nou eigenlijk over deze fotowinkel denken. Hun meningen, ervaringen, beoordelingen en cijfers kunnen je laten zien wat er van Myposter verwacht kan worden.

Over Myposter

Myposter is een webwinkel die posters aanbiedt. Je kan jouw beste foto’s door hen op een poster laten afdrukken. Die poster kun je aan de muur hangen zodat je er altijd naar kunt kijken. Ze zijn er in verschillende formaten, dus er past er altijd wel eentje op de plek die jij in gedachten hebt. Andere opties zijn om je foto door hen op canvas, acrylglas of baklijst te laten afdrukken. Allemaal hebben deze opties zo hun eigen uitstraling en het is maar net wat er in jouw interieur het beste past. Mocht je meerdere foto’s hebben die je erg mooi vindt, dan kun je door Myposter ook een fotoboek laten maken. Ook hier zijn er weer verschillende opties. Je kunt een fotoboek classic, fotoboek premium, fotoboek XL of fotoboekje bestellen. De fotoboeken zijn verkrijgbaar in hardcover of softcover. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een receptenboek, verjaardagsboek, babyboek, trouwalbum of kookboek. Je kunt het helemaal zelf samenstellen. Ook kun je er een collage van maken. Mocht je al een mooie foto hebben en gewoon een manier zoeken om die netjes neer te zetten dan zijn er vele formaten fotolijstjes te koop. Er is dus voldoende keus voor iedereen.


Wat is acrylglas fineart? In het Duits, maar je ziet wat van hun producten.

Diensten van Myposter

Je kunt via de website van Myposter vrij gemakkelijk een foto op poster bestellen. Ook een fotoboek is makkelijk gemaakt via de tool op hun website. De bezorgservice zal hoe dan ook het eindproduct bij je thuis afleveren. Hun klantenservice kan er voor je zijn als je wat advies of hulp nodig mocht hebben.

Klachten, Complimenten en Tips voor Myposter

Heb je zelf aan een foto van Myposter? Dan horen we graag meer over jouw ervaring met deze fotowinkel. Hoe makkelijk was het om zelf een fotoboek of fotocollage samen te stellen? Is het eindresultaat geworden wat je ervan had verwacht? Is de kwaliteit van hun posters en fotolijsten goed genoeg volgens jou? En hoe ging de klantenservice van Myposter om met eventuele problemen of vragen? Laat een Myposter review achter en vertel ons wat jouw mening over deze fotowinkel werkelijk is.

myposter.nl
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

7
75% Zou hier weer kopen!

Bestellen

8,6

Service

6,6

Prijs

9

Leveren

4

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

negeren emails en telefoon

Op 13 april 2019 besteld en tot op heden niets ontvangen. Bestelstatus staat op hold. Emails en telefoontjes worden genegeerd.

Door: Ed29-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

Bestelling

Tot heden nog niks ontvangen,bestelling geplaatst op 17 april en de status staat al 2 dagen op kwaliteitscontrole

Door: Marian24-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7

Prima product, slechte levering

Keuze op de website en het bestelproces was prima. De foto was mooi afgedrukt en voor de lage prijs ziet de lijst er goed uit.

De levering was echter belabberd. Ik kreeg een onduidelijk mailtje in het Duits van DHL, blijkbaar was ik niet thuis toen ze kwamen en is mijn lijst naar een distributiecentrum gebracht. Het adres hiervan was nergens te vinden.
Bij navraag bij een voormalig DHL servicepunt in de buurt heb ik het toch weten te vinden: een klein supermarktje in de buurt waar alle pakketjes gewoon op de grond lagen te wachten naast de kassa.

Als je zeker wilt dat je pakket goed en wel wordt bezorgd, bestel dan ergens waar DHL niet de verzending doet..

Door: Stephan04-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7

Prima gelopen

Het bestellen liep allemaal duidelijk en vlot. De klantenservice was ook vriendelijk en snel toen ik wou weten wat de status van mijn bestelling was.
Qua prijs zeker niet verkeerd, maar niet veel goedkoper dan anders. De levering liet iets langer op zich wachten dan gehoopt, maar ik ben ontzettend blij met mijn product. Deze zat overigens goed en veilig ingepakt.

Door: Geert B08-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Schrijf zelf een review over myposter.nl

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)