NederlandReview

    Ervaringen myposter.nl

    Heb jij al bedacht wat je met je mooiste foto’s wilt gaan doen? Of heb je juist een plek aan de muur die je graag wat op wilt vullen? Dan kun je kijken of je op één of andere manier een poster kunt kopen of laten maken. Myposter kan dit voor je doen. Maar wat zal de kwaliteit van de posters van deze website zijn? Hoe zal het eindresultaat zijn als je een foto via hen besteld? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Myposter de uiteindelijke poster heeft bezorgd? En wat voor een klantenservice zal je van Myposter kunnen verwachten als de poster toch niet is geworden wat je ervan had verwacht? De enigen die je hierover kunnen informeren zijn klanten die al een poster bij Myposter hebben besteld. Lees hun reviews om te ontdekken wat zij nou eigenlijk over deze fotowinkel denken. Hun meningen, ervaringen, beoordelingen en cijfers kunnen je laten zien wat er van Myposter verwacht kan worden.

    Over Myposter

    Myposter is een webwinkel die posters aanbiedt. Je kan jouw beste foto’s door hen op een poster laten afdrukken. Die poster kun je aan de muur hangen zodat je er altijd naar kunt kijken. Ze zijn er in verschillende formaten, dus er past er altijd wel eentje op de plek die jij in gedachten hebt. Andere opties zijn om je foto door hen op canvas, acrylglas of baklijst te laten afdrukken. Allemaal hebben deze opties zo hun eigen uitstraling en het is maar net wat er in jouw interieur het beste past. Mocht je meerdere foto’s hebben die je erg mooi vindt, dan kun je door Myposter ook een fotoboek laten maken. Ook hier zijn er weer verschillende opties. Je kunt een fotoboek classic, fotoboek premium, fotoboek XL of fotoboekje bestellen. De fotoboeken zijn verkrijgbaar in hardcover of softcover. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een receptenboek, verjaardagsboek, babyboek, trouwalbum of kookboek. Je kunt het helemaal zelf samenstellen. Ook kun je er een collage van maken. Mocht je al een mooie foto hebben en gewoon een manier zoeken om die netjes neer te zetten dan zijn er vele formaten fotolijstjes te koop. Er is dus voldoende keus voor iedereen.


    Wat is acrylglas fineart? In het Duits, maar je ziet wat van hun producten.

    Diensten van Myposter

    Je kunt via de website van Myposter vrij gemakkelijk een foto op poster bestellen. Ook een fotoboek is makkelijk gemaakt via de tool op hun website. De bezorgservice zal hoe dan ook het eindproduct bij je thuis afleveren. Hun klantenservice kan er voor je zijn als je wat advies of hulp nodig mocht hebben.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Myposter

    Heb je zelf aan een foto van Myposter? Dan horen we graag meer over jouw ervaring met deze fotowinkel. Hoe makkelijk was het om zelf een fotoboek of fotocollage samen te stellen? Is het eindresultaat geworden wat je ervan had verwacht? Is de kwaliteit van hun posters en fotolijsten goed genoeg volgens jou? En hoe ging de klantenservice van Myposter om met eventuele problemen of vragen? Laat een Myposter review achter en vertel ons wat jouw mening over deze fotowinkel werkelijk is.

    myposter.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (14)

    5
    57% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.4
    Service
    rating
    4.6
    Prijs
    rating
    6
    Leveren
    rating
    3.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over myposter.nl

    Uw beoordeling

    3 bestellingen

    In enthousiasme had ik de poster op aluminium met een baklijst al besteld voordat ik naar reviews over MyPoster.nl ging zoeken. Ik schrok na alle negatieve reviews. Maar ik kan alleen maar vol lof spreken over de kwaliteit. Allereerst heb ik een 100x80cm foto laten afdrukken (gewoon iPhonekwaliteit, niks gefotoshopt). Na 2 weken was deze netjes binnen! Super kwaliteit. Daardoor twijfelden we geen moment en hebben we meteen nog 2 posters laten afdrukken (80x60cm weer iPhonekwaliteit). Deze zijn net binnen en weer is de kwaliteit heel degelijk en waren de lijsten binnen 2 weken in huis, ondanks de Coronacrisis!

    Door: Martijn Lemmens24-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Prima gelopen

    Het bestellen liep allemaal duidelijk en vlot. De klantenservice was ook vriendelijk en snel toen ik wou weten wat de status van mijn bestelling was.
    Qua prijs zeker niet verkeerd, maar niet veel goedkoper dan anders. De levering liet iets langer op zich wachten dan gehoopt, maar ik ben ontzettend blij met mijn product. Deze zat overigens goed en veilig ingepakt.

    Door: Geert B08-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Poster 50x70

    Prima prijs verhouding. €24 betaald inclusief verzendkosten voor een poster van 50x70. Bij de action een lijst gekocht voor €8 en zo voor een klein prijsje en super mooi schilderij voor in de woonkamer! Binnen 3 dagen in huis en het kwam volgens mij uit Duitsland. Snelle levering , goed ingepakt en precies zoals verwacht. Top!! Ga zeker vaker bestellen

    Door: J21-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Slechte service en kwaliteit

    Na het bestellen van een poster was de bestelling verkeerd geleverd. Via de mail kreeg ik te horen dat ik maar met korting een nieuwe poster moest kopen.

    Na het bellen en het uitleggen van mijn probleem zouden ze mij terug bellen wat na 5 dagen nog steeds niet was gebeurd.

    Moest uiteindelijk zelf de stap zetten om weer te bellen om uiteindelijk te horen dat ze niets voor mij wilde betekenen.

    Mijn advies... Bestel hier niet want als zij een fout maken ben jij je geld kwijt.

    Door: Ruben Moerland16-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Pinapparaat

    Voor de zoveelste keer een blokkade.
    Louter Engels sprekende service.
    Begin hier niet aan!
    Vertel ik verder nog maar niet over een wurgcontract. Ja, had U beter moeten lezen

    Door: Bries Saucies11-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Foto met lijst, niet geleverd, klantenservice niet bereikbaar

    Ik wacht al 9 dagen op mijn bestelling.
    Zowel telefoonnummer in Nederland als Duitsland niet bereikbaar.
    Men reageert niet op mijn e-mails. 50 euro lichter, nul resultaat.
    Dus product is 0 en service is ook 0.

    Door: Mark Borst13-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Foto's

    Ik wacht nu al 2 weken op mijn bestelling: foto's in een doosje. Waardeloos!!!! Klantenservice helpt niet, hopelijk ontvang ik ze ooit nog...

    Door: Fabienne05-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Posters

    Twee weken geleden besteld, maar ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Slechte service!

    Door: Snoeren27-04-2020
    Snoeren08-05-2020

    Ik heb de posters pas na 2,5 week ontvangen...super jammer omdat ze voor een verjaardag waren gemaakt. Ik heb er nu helemaal niks meer aan. En de kleuren zijn ook erg slecht, veel te rood. Totaal niet wat ik heb aangeleverd. Ik zal hier nooit meer een bestelling plaatsen!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Fotoboek

    Pakket is nog steeds niet binnen na 9 dagen. Was voor een verjaardag die dus gisteren was...

    Door: Anne16-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    011143985727

    Na 10 dagen nog steeds niks binnen bestelling blijft op kwaliteitscontrole staan.

    Door: Johan ros07-01-2020
    Kurbis07-01-2020

    Heb momenteel exact het zelfde, echter denk ik dat de jaarwisseling en de ( in Duitsland gebruikelijke ) extra vrije dagen nu roet in het eten gooien. Ik wacht nog even af!

    Johan Ros12-01-2020

    Hij is gisteren binnen gekomen. Dik tevreden met de kwaliteit van de foto en de lijst. Was het wachten waard.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    A4 foto

    Wilde op A4 een mooie foto printen voor de begrafenis van mijn oma. Meeste sites gaven 3 werkdagen aan. Via myposter kon het sneller. Op de site stond zondag besteld dinsdag in huis. Vrijdag begrafenis dus moest goed gaan. Helaas niet dus. Te laat via andere partij last minute een andere geregeld (had ik eerder moeten doen) maar goed. Uiteindelijk toch gekomen. En super slechte kwaliteit. De foto had een vouw aan de zijkant helemaal en over de lengte ook een vouw! Dat voor 15 euro, wat een drama. 

    Ik bestel NOOIT meer via hun.

    Compensatie was 7,50 korting via hun. Krijg ook nieuw exemplaar wat natuurlijk te laat is, begrafenis is al geweest. En ze geven DHL de schuld, maar volgens mij moeten ze zorgvuldiger inpakken.

    Door: Mia17-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    negeren emails en telefoon

    Op 13 april 2019 besteld en tot op heden niets ontvangen. Bestelstatus staat op hold. Emails en telefoontjes worden genegeerd.

    Door: Ed29-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Bestelling

    Tot heden nog niks ontvangen,bestelling geplaatst op 17 april en de status staat al 2 dagen op kwaliteitscontrole

    Door: Marian24-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Prima product, slechte levering

    Keuze op de website en het bestelproces was prima. De foto was mooi afgedrukt en voor de lage prijs ziet de lijst er goed uit.

    De levering was echter belabberd. Ik kreeg een onduidelijk mailtje in het Duits van DHL, blijkbaar was ik niet thuis toen ze kwamen en is mijn lijst naar een distributiecentrum gebracht. Het adres hiervan was nergens te vinden.
    Bij navraag bij een voormalig DHL servicepunt in de buurt heb ik het toch weten te vinden: een klein supermarktje in de buurt waar alle pakketjes gewoon op de grond lagen te wachten naast de kassa.

    Als je zeker wilt dat je pakket goed en wel wordt bezorgd, bestel dan ergens waar DHL niet de verzending doet..

    Door: Stephan04-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    FAQ

    Is myposter.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 14 ervaringen geplaatst over myposter.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 57% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is myposter.nl actief?

    myposter.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Foto en Canvas

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van myposter.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.