MyPhotoFun

9.5

Bestellen

9

Service

8

Prijs

7.5

Levering

100%

Zou hier weer kopen

MyPhotoFun

Lees nu ervaringen over dit bedrijf! NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen zijn. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over een bedrijf, dan is dat met NederlandReview nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van een onderneming. Lees hier eerst meer over het bedrijf zelf. 


Over MyPhotoFun

Het maken van een fotoboek kun je in een handomdraai doen. Je kunt het snel, voordelig en eenvoudig maken. Het is niet meer nodig om je foto’s op je computer te laten staan of op een mobieltje. Je kunt een mooie fotoboek maken, een jaarkalender of een mooie agenda. Het is goed om dagelijks alle ervaringen vast te leggen op een digitale manier. Hierna kun je er echter ook een echt en mooi ingebonden fotoboek van maken om aan vrienden en familie te laten zien. Een foto zegt meer dan 1000 woorden zegt men wel eens. 


Je kiest simpelweg het juiste formaat en de juiste kwaliteit fotopapier om je vakanties, geboortes van je kinderen of bijvoorbeeld je bruiloft mee vast te leggen op papier. 
Diensten van MyPhotoFun

Het bedrijf biedt verschillende foto producten aan. Denk hierbij aan: 
•    Fotoboeken
o    Fotoboek met harde omslag
o    Inclusief gratis foto op omslag
•    Fotoboeken met harde omslag 
•    Foto kalenders
o    Kalenders en planners
•    Foto agenda's
o    Iedere dag je eigen foto's
•    Spiraal fotoboeken
o    Sterke spiraalbinding
o    Diverse kunststof omslagen
o    Voordelig
•    Fotoboek op fotopapier
o    Top fotokwaliteit FUJI papier
o    Zijdeglans of hoogglans
o    Vlakliggend
•    Video fotoboek
o    Handig foto & video bij elkaar
o    1 uur video
o    Super leuk om cadeau te doen
•    Fotoboek A-4 zachte omslag
o    Fotoboek met zachte kaft
o    Inclusief gratis foto op de kaft
o    Formaat: A4 - 29,7x21cm
•    Posters en Canvas
o    Top kwaliteit
o    Canvassen inclusief houten frame
•    Posters en Canvas 
o    Luxe fotoboeken
o    Aluminium of leatherlook
o    Navulsysteem
o    Extra dikke papierkwaliteit


Je ziet al dat er een ruime keuze is aan producten bij dit bedrijf. 


Klachten, tips en complimenten over MyPhotoFun

Er kan altijd ergens iets misgaan. Ook bij dit bedrijf is dat natuurlijk het geval. Het is dan goed om een klacht in te dienen, zodat het probleem opgelost kan worden. Je kunt dit via de mail, telefoon en ook per post doen. Hierna zullen ze zoeken naar een passende oplossing. 


Heb jij ervaring met MyPhotoFun?

Ben jij bekend met MyPhotoFun? Laat dan ook een review achter op NederlandReview. Op die manier help je vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf je mening achter laten. Het maakt niet uit of het positief is of negatief, zo lang het maar om een eerlijke review gaat. 


Lees hier ervaringen van klanten die MyPhotoFun gebruikten om een fotoboek, fotokalender, foto-agenda, posters, canvas of iets anders te laten maken. Hoe goed ging dat?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Fotoboek zomervakantie 2017

Fotoboek van onze zomervakantie 2017 gemaakt. Mooi geworden. Extra groot formaat gekozen. De kleuren vielen iets donkerder uit dan ik had verwacht, maar het was wel ok.

L

L. Santoro

04-09-2017

0

Vakantieboek met foto's

Op vakantie geweest met groep vrienden naar Lloret de Mar van de zomer en daar hebben we nu fotoboeken van laten drukken. Supermooi geworden, zo kunnen we al onze zatte avonturen daar voor altijd onthouden hahahaha

J

Jeanie

10-12-2016

0

mijn beoordeling MyPhotoFun

- makkelijk te maken - kwaliteit is goed, papier is sterk en mooi - verzenden niet volgende dag al...

E

Esmée

07-12-2016

0

Photoboek besteld

Photoboek besteld bij MyPhotoFun. Was best wel makkelijk te maken via de website van hun. Moest best lang wachten op totdat het werd bezorgd, maar ik ben gewend aan de volgende dag in huis met andere webwinkels en dat is niet met photoboeken natuurlijk.. Maar het resultaat is echt supermooi geworden, de foto's zijn heel mooi en scherp en de kleuren zijn ook mooi. En het was hier veel goedkoper dan bij de HEMA of de Kruidvat dus daar ben ik ook blij mee.

E

Elsa

27-09-2016

0