Myphotobook

3.9
4

Bestellen

2

Service

5

Prijs

4.5

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Myphotobook

Het kan soms lastig zijn om je huis een persoonlijke sfeer te geven. De meubelen staan precies zoals jij het wilt en het vloerkleed in de woonkamer maakt het interieur helemaal compleet, maar toch klopt er nog iets niet. Het heeft nog iets nodig. Wat dacht je van een persoonlijke wanddecoratie met jouw favoriete foto? Bij Myphotobook kun je een magnetische fotowand ontwerpen om jouw huis helemaal eigen te maken. Wil je eerst zeker weten dat je bij Myphotobook de beste kwaliteit krijgt? Lees dan op NederlandReview de onafhankelijke beoordelingen van echte klanten. Ze vertellen je in hun reviews alles over hun ervaringen met de producten van Myphotobook.

Over Myphotobook

Laat je foto’s niet ongebruikt op je telefoon staan en laat ze bij Myphotobook afdrukken op een wanddecoratie, verzamel je foto’s in een fotoboek of geef je moeder een kalender cadeau. Myphotobook helpt hun klanten om hun persoonlijke herinneringen voor altijd te bewaren en maken er iets moois en tastbaars van. Met de ontwerp software van Myphotobook heb je jouw persoonlijke fotoboek, wanddecoratie of fotocadeau zo ontworpen.

Myphotobook Categorieën

Je hebt bij Myphotobook een uitgebreide keuze uit verschillende fotocadeaus en fotoboeken. Ze hebben bijvoorbeeld kussens, telefoonhoesjes, mokken, canvassen en sleutelhangers. Myphotobook wil het ontwerpen en bestellen voor klanten zo eenvoudig mogelijk maken en heeft daarom alle producten opgedeeld in verschillende categorieën:
•    Fotoboek
•    Scrapbook
•    Kalenders
•    Cadeaus
•    Wanddecoratie
•    Foto’s & Posters

Hoe werkt het?

1.    Kies het product dat je wilt laten bedrukken. Op de website van Myphotobook kun je eenvoudig door de verschillende categorieën zoeken. Je kunt alle producten bekijken op de foto’s en bij alle producten staat extra informatie vermeld over de verschillende formaten en de prijzen.
2.    Ontwerp jouw persoonlijke product: De software van Myphotobook is ontwikkeld om het ontwerpen van alle producten zo simpel mogelijk te maken. In een aantal simpele stappen heb je jouw foto’s toegevoegd en jouw product ontworpen.
3.    Uitkijken naar de levering: Nadat je tevreden bent met je ontwerp, kun je jouw product bestellen en hoef je alleen nog te wachten op de levering. De leverdatum wordt tijdens de betaling weergegeven. Jij hoeft je nu alleen nog op de levering te verheugen, Myphotobook doet de rest.  


Klachten Myphotobook

Is jouw foto schuin afgedrukt? Of werd je bestelling beschadigd geleverd? Meld je klacht dan bij de klantenservice van Myphotobook voordat je contact opneemt. De website heeft een uitgebreide contactpagina met een contactformulier dat je kunt invullen. Voor dringende problemen is het ook mogelijk om gebruik te maken van het telefoonnummer. De klantenservice is telefonisch op maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 bereikbaar en op zaterdag van 09:00 tot 18:00. Buiten de werktijden kun je het beste het contactformulier invullen.

Schrijf een review over Myphotobook!

Heb jij een kalender van al je kleinkinderen gemaakt bij Myphotobook? Of heb je een fotoboek over jouw vakantie in Schotland ontworpen? Schrijf dan een review en geef jouw beoordeling over Myphotobook! Vertel andere klanten over de kwaliteit, prijs en levering van de producten van Myphotobook. Ze horen graag meer over jouw ervaringen!

Krijg je de beste kwaliteit fotoboeken? Wat vinden klanten van de posters? Zijn de kalenders duur? Lees hier reviews en ervaringen over Myphotobook!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Anderen bekeken ook