NederlandReview

  Ervaringen Myphotobook

  Het kan soms lastig zijn om je huis een persoonlijke sfeer te geven. De meubelen staan precies zoals jij het wilt en het vloerkleed in de woonkamer maakt het interieur helemaal compleet, maar toch klopt er nog iets niet. Het heeft nog iets nodig. Wat dacht je van een persoonlijke wanddecoratie met jouw favoriete foto? Bij Myphotobook kun je een magnetische fotowand ontwerpen om jouw huis helemaal eigen te maken. Wil je eerst zeker weten dat je bij Myphotobook de beste kwaliteit krijgt? Lees dan op NederlandReview de onafhankelijke beoordelingen van echte klanten. Ze vertellen je in hun reviews alles over hun ervaringen met de producten van Myphotobook.

  Over Myphotobook

  Laat je foto’s niet ongebruikt op je telefoon staan en laat ze bij Myphotobook afdrukken op een wanddecoratie, verzamel je foto’s in een fotoboek of geef je moeder een kalender cadeau. Myphotobook helpt hun klanten om hun persoonlijke herinneringen voor altijd te bewaren en maken er iets moois en tastbaars van. Met de ontwerp software van Myphotobook heb je jouw persoonlijke fotoboek, wanddecoratie of fotocadeau zo ontworpen.

  Myphotobook Categorieën

  Je hebt bij Myphotobook een uitgebreide keuze uit verschillende fotocadeaus en fotoboeken. Ze hebben bijvoorbeeld kussens, telefoonhoesjes, mokken, canvassen en sleutelhangers. Myphotobook wil het ontwerpen en bestellen voor klanten zo eenvoudig mogelijk maken en heeft daarom alle producten opgedeeld in verschillende categorieën:
  • Fotoboek
  Scrapbook
  • Kalenders
  • Cadeaus
  • Wanddecoratie
  • Foto’s & Posters

  Hoe werkt het?

  1. Kies het product dat je wilt laten bedrukken. Op de website van Myphotobook kun je eenvoudig door de verschillende categorieën zoeken. Je kunt alle producten bekijken op de foto’s en bij alle producten staat extra informatie vermeld over de verschillende formaten en de prijzen.
  2. Ontwerp jouw persoonlijke product: De software van Myphotobook is ontwikkeld om het ontwerpen van alle producten zo simpel mogelijk te maken. In een aantal simpele stappen heb je jouw foto’s toegevoegd en jouw product ontworpen.
  3. Uitkijken naar de levering: Nadat je tevreden bent met je ontwerp, kun je jouw product bestellen en hoef je alleen nog te wachten op de levering. De leverdatum wordt tijdens de betaling weergegeven. Jij hoeft je nu alleen nog op de levering te verheugen, Myphotobook doet de rest.


  Ondanks dat de video in het Duits is, is nog altijd duidelijk hoe de App werkt! Zo simpel is het ontwerpen bij Myphotobook!

  Klachten Myphotobook

  Is jouw foto schuin afgedrukt? Of werd je bestelling beschadigd geleverd? Meld je klacht dan bij de klantenservice van Myphotobook voordat je contact opneemt. De website heeft een uitgebreide contactpagina met een contactformulier dat je kunt invullen. Voor dringende problemen is het ook mogelijk om gebruik te maken van het telefoonnummer. De klantenservice is telefonisch op maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 bereikbaar en op zaterdag van 09:00 tot 18:00. Buiten de werktijden kun je het beste het contactformulier invullen.

  Schrijf een review over Myphotobook!

  Heb jij een kalender van al je kleinkinderen gemaakt bij Myphotobook? Of heb je een fotoboek over jouw vakantie in Schotland ontworpen? Schrijf dan een review en geef jouw beoordeling over Myphotobook! Vertel andere klanten over de kwaliteit, prijs en levering van de producten van Myphotobook. Ze horen graag meer over jouw ervaringen!

  Krijg je de beste kwaliteit fotoboeken? Wat vinden klanten van de posters? Zijn de kalenders duur? Lees hier reviews en ervaringen over Myphotobook!

  Myphotobook
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  4,6
  0% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  2

  Service

  2

  Prijs

  6

  Leveren

  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Myphotobook houdt zich niet aan eigen kwaliteitseisen

  Hardcover album besteld met tekst op de rug. In de editor keurig de tekst in het midden. Deze is op het album dusdanig verschoven dat meer dan de helft van de letters op de achterkant van het album terecht gekomen is. Uiteraard heb ik contact gezocht en gevraagd voor een oplossing. Het excuus is dat zij een tolerantie hanteren van 3 mm, iets wat begrijpelijk is omdat je ook rekening moet houden met de nauwkeurigheid van de apparatuur waar ze mee werken. Echter is mijn tekst ruim 6 mm verschoven. Ik heb ze hierop gewezen aan de hand van een foto met liniaal naast de tekst. Zij geven niet thuis! Schandalig. Nooit meer myphotobook voor mij, volgende keer bestel ik ergens anders.

  Door: Marielle Geers25-09-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Schrijf zelf een review over Myphotobook

  Uw beoordeling