NederlandReview

  Ervaringen MyMoza

  Heb jij een fotomozaïek laten maken door Mymoza? En heb je die laten afdrukken op canvas of HD-Metal? Met alle foto’s die wij tegenwoordig op onze desktop of laptop hebben staan kun je nu eens iets anders doen. Een aanrader of niet? Lees het hier!

  Over MyMoza

  Wie kent dat niet, mappen vol met foto’s op je tablet, desktop of pc, en je doet er eigenlijk niets mee? Mymoza heeft een fotomozaïek app, waarmee je stapsgewijs jouw hoofdfoto en mozaïekfoto’s kunt selecteren. In drie stappen kun je zelf een foto mozaïek maken. Op deze manier kun je honderden foto’s verwerken tot één foto. Leuk om te gebruiken als cadeau of voor jezelf.


  MyMoza Fotomozaïek

  Diensten

  De app van MyMoza werkt heel eenvoudig. Als je op de website bent, moet je slechts een paar stappen doorlopen om tot een mooi resultaat te komen.

  Stap 1. Kies een hoofdfoto.
  Kies hier voor een foto met heel veel contrast in de kleuren en weinig details, zo wordt het eindresultaat het mooist. Hoe meer details, hoe minder het resultaat zal zijn, hij wordt dan namelijk minder scherp. Wil je toch een gedetailleerde foto gebruiken omdat dit nu eenmaal je favoriet is, zoom dan zo ver mogelijk in. Het beste resultaat krijg je door een close-up als hoofdfoto te kiezen. De hoofdfoto wordt in de mozaïek nagemaakt en niet zelf gebruikt. Daarom maakt het niet uit of deze 300kb is of bijvoorbeeld 4MB.

  Stap 2. Kies kleine foto’s.
  Verzamel foto’s met zoveel mogelijk verschillende kleuren. Neem veel foto’s, dat geeft meer variatie in de foto mozaïek. Als je de fotomozaïek later op canvas wilt bestellen, wordt de rand hiervan om een houten frame gevouwen, Daardoor komt een deel van de foto’s te vervallen aan de voorzijde. Houd hier dus rekening mee.

  Stap 3. Bekijk het resultaat. (Je ziet de hoofdfoto, opgebouwd uit kleine blokjes, dit zijn de kleine foto’s)
  Het duurt ongeveer twintig seconden, en dan is de fotomozaïek al klaar. Daarna kun je hem downloaden (kosten: € 7,99), delen of laten afdrukken op canvas of HD-Metal. Dit afdrukken wordt gedaan door Herinneringen Op Linnen. De maten en prijzen kun je op de website van MyMoza vinden. Binnen 4 werkdagen heb je hem in huis. (Als je de mozaïek deelt met je Facebookvrienden is dit gratis).

  Klachten

  Bij de aankoop van producten heeft de klant normaal gesproken de mogelijkheid om zonder opgaaf van reden de koop te ontbinden binnen 7 dagen. Uitgesloten van dit recht zijn de producten van MyMoza fotomozaïek. Deze producten kunnen namelijk niet geretourneerd of geruild worden, omdat ze het karakter van een waardebon hebben. Voor downloads van fotomozaïeken geldt dus geen recht van retour. Als je vragen, opmerkingen of klachten hebt kun je contact leggen via e-mail en post:

  MyMoza
  Fluitschipstraat 17
  1034 JJ Amsterdam

  Heb je een vraag?
  E-mail: vragen@mymoza.com

  Heb jij een prachtige unieke creatie weten te maken dankzij MyMoza?

  Deel jouw ervaring met deze app hier op NederlandReview. Zo laten wij als consumenten elkaar weten of dit een goede website is of niet, en helpen we elkaar.

  Een fotomozaïek als cadeau: top of flop? Lees de ervaringen die echte klanten met MyMoza hebben: hoe is de kwaliteit eigenlijk in het echt?

  MyMoza
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over MyMoza

  Uw beoordeling

  Sommige foto's wat onduidelijk

  Hartstikke leuk bedacht, zo'n fotomozaïek! Ik heb er onlangs ook gebruik van gemaakt bij MyMoza, maar het was toch niet helemaal wat ik ervan verwacht had. Heb een paar foto's af laten drukken en het bleek bij aflevering dat ze allemaal lang niet zo scherp waren. Ik vraag me af of dit aan MyMoza ligt of gewoon aan de kwaliteit van mijn foto's. Als het inderdaad de kwaliteit is, vind ik het wel een beetje raar dat ik geen melding kreeg over de grootte van de foto voor het bestellen. Uiteraard zijn er ook foto's waar ik wel tevreden over ben. Ik had voor de prijs alleen wel verwacht dat alles in orde zou zijn, maar dat was dus niet het geval. Jammer.

  Door: Gerrie E. 22-03-2017
  wydfnaxknr12-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Fantastische fotomozaïek gemaakt

  Fotograferen is één van mijn hobby's en ik laat vrijwel al mijn gemaakte foto's afdrukken. Tegenwoordig kan dat allemaal voor zeer weinig geld. Je krijgt de foto's altijd op dezelfde wijze geleverd en ik was wel eens toe aan iets anders. Maar waar vind je zoiets? Ik heb uiteindelijk een mooie mogelijkheid gevonden bij MyMoza. Hier kun je van verschillende foto's een mooie fotomozaïek maken. Zelf had ik dit nog nooit eerder ergens gezien, dus ik was in het begin een beetje wantrouwend. Ook was de prijs aan de wat hoge kant. Toch maar besloten om het te doen en daar ben ik blij van ook. Het eindresultaat was echt heel erg mooi. Binnen vier werkdagen had ik mijn bestelling in huis en dat is ongeveer net zo lang als bij het afdrukken van gewone foto's.

  Door: Ina Halfweg13-03-2017
  rrbrpaxzii12-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  FAQ

  Is MyMoza een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over MyMoza. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is MyMoza actief?

  MyMoza is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Foto en Canvas

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MyMoza gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.