Monkey business

8.5
8.5

Bestellen

8.5

Service

8.5

Prijs

8.5

Levering

75%

Zou hier weer kopen

Monkey business

Wat anderen van Monkey business vinden. De wereld verandert snel. Hieruit komen goede dingen, maar ook minder goede dingen. Denk hierbij aan het verdwijnen van de regenwouden waar mensapen wonen als de Orang-Oetan. Ze worden met uitsterven bedreigd nu er steeds meer plantages komen voor de productie van palmolie. Ook zijn er volop stropers welke op de apen jagen. De jonge Orang Oetans worden verkocht als huisdieren en de moeders worden gedood. Het is een triest verhaal. Gelukkig kan iedereen helpen om het te veranderen. 

Over Monkey business

Monkey business helpt drie organisaties om de Orang Oetanop Sumatra en op Borne te beschermen. Het zijn de enige twee plekken waar een Orang Oetan nog in het wild voorkomt. De organisaties helpen bij de opvang van de dieren, het rehabiliteren van ze en ook om ze weer terug te plaatsen in de regenwouden. Monkey Business zorgt voor geld en werkt ook aan de bewustwording van de projecten in Nederland. Natuurlijk helpen ze ook bij het bewust laten worden waarom de Orang Oetans beschermd moeten worden en uitsterven.  
De basis van Monkey business is Feel good en do good. Dit betekent dat wanneer je je goed voelt, je ook goed moet doen. Er zijn leuke acties, evenementen en feesten. Zo treden er bekende DJ’s op, komen er artiesten en producenten welke belangeloos meewerken aan een evenement. De opbrengsten van alle acties gaan naar de bescherming van het leefgebied van de Orang Oetan en de Orang Oetans zelf. De diensten van Monkey business

Monkey business steunt met geld drie organisaties om de Orang Oetans beter te beschermen. Het is goed om te zien. Het gaat hierbij om BOSF, COP en SOCP. Monkey business helpt ze bij de bewustwording en de fondsenwerving in Nederland van hun projecten. Natuurlijk zien ze er ook op toe dat het geld wat ze krijgen goed en verstandig wordt besteed. Het is goed om te zien hoe dit allemaal bijdraagt aan een betere wereld.  

Klachten of tips over Monkey business

Ook bij een stichting als Monkey business is het natuurlijk mogelijk, dat er een keer wat mis gaat. Waar mensen werken daar kan simpelweg wat misgaan. Het is dan belangrijk om dit kenbaar te maken en om te Monkey business een kans te geven om het probleem op te lossen.

Wat vind jij van Monkey business?

Ken je Monkey business? Heb je al een keer geld gedoneerd? Ben je bekend met hun evenementen en feesten? Het is dan goed om je oordeel op NederlandReview achter te laten. Op die manier is het mogelijk om een goed beeld te geven van Monkey business. Voor anderen is het dan nog gemakkelijker om een donatie te doen.

 

Red de oerang oetang. Is de missie van Monkey Business. Doen ze het goed? Wilt u doneren? Lees ervaringen van gulle gevers die u voorgingen op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Anderen bekeken ook