MOBROG

2.7
2.9

Bestellen

2.4

Service

2.6

Prijs

2.9

Levering

28.6%

Zou hier weer kopen

MOBROG

Iedereen wel wel wat extra geld verdienen. Bedrijven zoals MOBROG bieden enquêtes aan waarmee je dit vrij snel kunt doen. Je kunt zo op een vrij makkelijke manier wat extra geld krijgen. Maar hoe handig zal deze website nou echt zijn? Zul je niet teveel persoonlijke vragen moeten beantwoorden? Hoe anoniem zal je de vragenlijsten kunnen invullen? Hoe lang zal het duren voor je via deze enquêtes een leuk bedragje bij elkaar gespaard hebt? Zal het makkelijk zijn om je aan te melden voor hun enquêtes? En wat voor een klantenservice kun je van MOBROG verwachten als er iets niet helemaal goed gaat bij de vragenlijst? Alleen mensen die al enquêtes van MOBROG hebben ingevuld kunnen hier meer over vertellen. Lees hun reviews om een beeld te krijgen van hoe het er bij MOBROG echt aan toe gaat. Hun ervaringen, beoordelingen, meningen en cijfers kunnen je helpen te beslissen of MOBROG de juiste vragenlijsten voor jou heeft.

Over MOBROG

MOBROG is een bedrijf dat betaalde enquêtes aanbiedt. Hiermee bedoelen ze niet dat jij voor de vragenlijst moet betalen. Sterker nog: jij krijgt juist betaalt om de enquête in te vullen! Een extra spaarcentje is nooit weg en die kun je via MOBROG op een vrij makkelijke manier verdienen. Voor je aan een enquête begint zullen ze je laten weten hoe lang het invullen ervan zal duren. Zo kom je nooit in de situatie dat je even snel denkt tussendoor een paar vragen te beantwoorden en hem uiteindelijk toch moet afbreken omdat hij te lang duurt. Ook zul je bij voorbaat al weten hoeveel de vergoeding van de enquête bedraagt. Je verdient hiermee dus geld en levert ook nog eens een bijdrage aan de wetenschap en het marktonderzoek. Het enige dat zij van je vragen is om eerlijke informatie te verschaffen en de vragenlijst naar eer en geweten in te vullen.


Diensten van MOBROG

Om deel te kunnen nemen aan een enquête van MOBROG moet je jezelf eerst even op hun website registreren. Je moet ook eerst even op je land drukken zodat zij weten in welke taal ze de enquêtes moeten sturen. Vervolgens zul je dus een enquête toegestuurd krijgen. De vergoeding van een vragenlijst kan variëren tussen de €0,50 en 3 euro per keer. Je kunt de enquête invullen via hun website or ervoor kiezen om de MOBROG app te downloaden en je smartphone te gebruiken. In alle gevallen zullen ze jouw persoonlijke gegevens alleen gebruiken om je als deelnemer te selecteren en niet om van invloed te zijn op de enquête.

Klachten, Complimenten en Tips voor MOBROG

Heb jij al eens een enquete ingevuld bij MOBROG? Dan horen wij heel graag wat jij van MOBROG vindt. Hoe makkelijker was het om je aan te melden op MOBROG? Vind je de website of juist de app prettiger werken? Wat is jouw mening over de vragen die er in hun vragenlijsten voorbij komen? En hoe reageerde de klantenservice van MOBROG toen je ze benaderde omdat er iets niet werkte? Schrijf je eigen MOBROG review en laat ons weten wat jouw ervaring met deze enquêtewebsite is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (14)

Anderen bekeken ook

close

MOBROG

Vergelijk reviews en bekijk MOBROG