Massamarkt

8

Bestellen

8

Service

10

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Massamarkt

Op je vrije dag de stad in gaan op zoek naar leuke voordeeltjes, dat kan natuurlijk. Maar voor het kopen van voordelige artikelen op allerlei gebied hoef je tegenwoordig de deur niet meer uit. Van keukenhanddoeken tot speelgoed, tuinartikelen tot decoratiespulletjes voor in huis, je kunt het o.a. allemaal online vinden bij Massamarkt. Wat de klantervaringen zijn met deze webshop lees je hier bij NederlandReview.


Over Massamarkt

 
In de online shop genaamd Massamarkt kun je een zeer uitgebreid assortiment artikelen bestellen. Zo kun je bij hen spulletjes vinden die je nodig hebt in de keuken, badkamer, voor het doen van de was, maar ook speelgoed en diverse tuinartikelen. En dit is nog lang niet alles. Ook voor de bekende merken kun je bij hen terecht. Zo vind je er huishoudartikelen van Tomado, BK pannen, producten van Curver, Sunware en nog veel meer. Al deze spullen bieden zij met hoge kortingen aan.


Diensten

 
In de webshop van Massamarkt vind je de vele artikelen die zij verkopen onderverdeeld in een aantal categorieën:


Huishoud en Schoonmaak Koken en Tafelen Speelgoed en Hobby Buitenspeelgoed Tuinartikelen Mooi en Gezond School en Kantoor Feest en Verkleden Winkel en Verpakken Wonen en Deco Vrije tijd en Outdoor NIEUW / NEW Klusartikelen Overig


Deze categorieën worden ook weer verdeeld in subcategorieën, zodat jij gemakkelijk datgene kunt vinden wat je zoekt. En ben je specifiek op zoek naar een bepaald merk? Kijk dan onderaan de homepage, daar vind je een opsomming van de merken die zij verkopen.


Bij alle producten staat natuurlijk een duidelijke productomschrijving. Is er toch nog iets specifieks dat je wilt weten over het product, dan kun je het contactformulier invullen dat je naast de productafbeelding onder de button ‘ik heb een vraag’ kunt vinden. Zij geven je dan binnen 48 uur antwoord op je vraag. Je kunt ook direct contact met ze zoeken tijdens kantooruren via de live chat rechts onder in beeld.


Levering en betaling

 
Bestellingen die je bij Massamarkt doet, kun je onder ander betalen via iDeal of PayPal, eventueel achteraf betalen is ook mogelijk. Met uitzondering van grote pakketten geldt bij Massamarkt, op werkdagen vóór 20.00 uur besteld, morgen in huis. Boven een bestelbedrag van € 100,- wordt je bestelling gratis verzonden. In andere gevallen betaal je hiervoor € 5,95.


Klachten 

Wanneer je een beschadigd product ontvangt, dan wordt je verzocht om hier foto’s van te maken en deze te sturen naar: klantenservice@massamarkt.nl. Als zij de foto's binnen hebben, wordt er gekeken naar een passende oplossing. Andere klachten over een product, dienst of de service van Massamarkt kan rechtstreeks, maar ook via een klachtenformulier op de website van Stichting Webshop Keurmerk worden ingediend. De klacht wordt dan zowel naar hen als naar Stichting Webshop Keurmerk gestuurd. Als de klacht niet binnen een redelijke termijn dan wel binnen 3 maanden in onderling overleg kan worden opgelost ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.


Schrijf hier jouw review!

 
Wanneer jij al eens artikelen bij Massamarkt hebt besteld, horen wij graag van jou hoe dit bevallen is. Wat vond je goed aan deze webshop en welke dingen vielen eventueel tegen? Met deze informatie kun jij anderen helpen!


Hoe zijn de ervaringen van de klanten van Massamarkt met deze webshop? Zijn de artikelen werkelijk zo voordelig geprijsd als zij beloven of toch niet?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Boerenbont

Hadden boerenbont servies besteld, 6 borden en 6 kommen. Snel geleverd als 1 pakket met 2 dozen op elkaar, borden onderop. Bovenste bord kwam al gebroken uit de doos, die eerlijk gezegd vrij dun was en geen bescherming op het bovenste bord. Bovendien geen aanduiding breekbaar op pakket. Klantenservice gemaild, snel antwoord dat nieuw bord nageleverd wordt. Volgende dag al nieuw pakket binnen met niet 1 bord maar weer een doos met 6. Blijkbaar worden losse stuks niet geleverd. SUPER SERVICE. Wel advies om robuustere verpakkingen te gebruiken en voor transport er toch breekbaar op te vermelden.

H

Hinsco

04-02-2022

0