Marnix Academie

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Marnix Academie

Er is op het moment een steeds groter tekort aan leraren voor het basisonderwijs. We hebben daarom meer leraren nodig. Het onderwijs van onze kinderen mag hier echter niet onder lijden. Er zijn leraren nodig die zelf een goede opleiding hebben gehad en weten hoe ze kinderen kunnen onderwijzen. De Marnix Academie in Utrecht weet hoe belangrijk de opleiding van toekomstige leraren is en heeft voor studenten een 4-jarige pabo-opleiding ontwikkeld. Ze zeggen zelf dat hun opleiding studenten helpt om zelfverzekerde leraren te worden, maar wat vinden hun studenten zelf. Op NederlandReview vind je hun beoordelingen over de academie en lees je alles over hun ervaringen met de opleiding.

Over de Marnix Academie

In Midden-Nederland is de Marnix Academie in Utrecht de grootste zelfstandige pabo. In totaal studeren er 1.500 studenten aan de academie en deze studenten worden onderwezen door 150 verschillende medewerkers. De academie richt zich geheel op kleinschalig en praktijkgericht onderwijs en wil altijd een ongedwongen en persoonlijke sfeer creëren. De docenten die lesgeven bij de academie weten hoe belangrijk persoonlijk onderwijs is, omdat zijzelf al jaren voor de klas staan en jarenlange ervaring hebben in het vak. 


Loop een dagje mee met een student van de Marnix Academie.

De opleiding

In vier jaar tijd word je bij de Marnix Academie opgeleid tot leraar voor het basisonderwijs. De opleiding helpt studenten om zelfverzekerd voor de klas te staan en een onderwijsmethode te ontwikkelen die op de individuele wensen van de leerlingen afgestemd kan worden. Je krijgt altijd les van docenten die zelf lesgeven in het basisonderwijs en jarenlange ervaring hebben. Wil jij graag meer dan alleen lesgeven, dan kun je er ook voor kiezen om de Academische pabo te doen. Je wordt dan niet alleen opgeleid tot leraar, maar leert ook op academisch niveau onderzoek te doen naar het onderwijs. Je kunt de opleiding voltijd of deeltijd volgen, maar er is ook een mogelijkheid voor nascholing voor leraren die zich willen blijven ontwikkelen.

Contact opnemen met de Marnix Academie

Heb je vragen over de opleiding? Of wil je graag meer weten over de nascholing? Kijk dan op de website voor alle contactgegevens. Je kunt op de website het contactformulier invullen, maar het zal dan wel langer duren voordat je een antwoord krijgt. De snelste manier om contact op te nemen, is het telefoonnummer. Je kunt dan direct met iemand spreken. De opleiding heeft echter ook elk jaar een opendag. Hier krijg je alle informatie over de opleiding en worden al je vragen beantwoord.

Schrijf een review over de Marnix Academie!

Ben jij student geweest bij de opleiding en sta jij nu elke dag zelfverzekerd voor de klas? Of studeer jij nu aan de academie? Schrijf dan een review over de academie en vertel over jouw ervaringen met de opleiding. Raad jij andere studenten aan om te studeren bij de Marnix Academie? Wat vind je van de lessen? En kun je het diploma makkelijk behalen? Geef jouw beoordeling en help alle toekomstige leraren die nog op zoek zijn naar de beste pabo-opleiding. 

Wil je gaan studeren bij de Marnix Academie? Lees dan eerst de reviews over de pabo-opleiding in Utrecht. Wat zijn de ervaringen van andere docenten?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)

Anderen bekeken ook