NederlandReview

  Ervaringen MargeDeals

  Natuurlijk wil je een product zo goedkoop mogelijk kunnen krijgen. Maar waar kun je nou een product vinden waar de marge, het gedeelte van de prijs wat het eindbedrag zo ophoogt, zo laag mogelijk is? Één bedrijf wat dat probeert is MargeDeals. Maar hoe werkt dit precies? Zullen de prijzen hierdoor echt lager zijn? Wat voor producten zal je bij MargeDeals kunnen vinden? Zullen de producten wel van een beetje goede kwaliteit zijn? Hoelang zal het duren voor de klantenservice het kledingstuk of de gadget accessoires bij je aflevert? En zal hun klantenservice je wel vriendelijk behandelen als je bij ze komt met een vraag of probleem? De enige mensen die je dat kunnen vertellen zijn de klanten die al eerder iets bij MargeDeals hebben gekocht. Lees hun reviews om erachter te komen wat voor een winkel MargeDeals echt is. Hun ervaringen, beoordelingen en meningen kunnen helpen bij jouw eigen beslissing om wel of niet bij MargeDeals te kopen.

  Over MargeDeals

  MargeDeals is een bedrijf dat producten aanbiedt met een zo laag mogelijke marge. De marge is het bedrag wat zit tussen het inkoop bedrag en verkoopbedrag van een product. MargeDeals will deze marge het liefst zo klein mogelijk houden zodat jij niet meer hoeft te betalen voor een product dan nodig. Iedere dag op nieuw bieden ze één of enkele deals aan waar bezoekers van hun website op in kunnen gaan. Deze deals kunnen bestaan uit allerlei soorten producten. Soms is er bijvoorbeeld kleding of modeaccessoires te vinden. Een andere keer is het speelgoed, muziek, tuingereedschap, gezelschapsspellen, of een huishoudelijk product. Ook elektronica zoals computers, drones, beeld & geluid systemen, of iets wat te maken heeft met mobiele telefonie. Er is zelfs wel eens snoepgoed te vinden. Hun motto is “if we don’t have it, you don’t need it” (als wij het niet hebben, heb je het ook niet nodig).


  Een uitleg: wat is marge, ook wel bruto winst.

  Diensten van MargeDeals

  Je kunt de top 10 van MargeDeals bekijken om te zien of er wat voor je tussen zit. Als je een deal ziet die je wel wat lijkt, dan kun je die online bestellen. Selecteer het product wat je wilt hebben en maak de betaling rond. Daarna zal MargeDeals’s bezorgservice het product rechtstreeks naar je huis verzenden. Zo hoef je dus niet zelf naar de winkel om het product op te halen. Deze bezorgservice is gratis. MargeDeals heeft ook een klantenservice om klanten te helpen als ze ergens niet uit komen. Ook kun je ze vinden op social media zoals Facebook, Google+, Twitter en Pinterest.

  Klachten, Complimenten en Tips voor MargeDeals

  Heb je zelf wel eens een deal gesloten via MargeDeals? Dan horen wij graag hoe dat verliep. Hoe makkelijk was het om een product te bestellen via hun website? Had je inderdaad een hele goede deal, of zag je het product al snel ergens anders goedkoper? Hebben ze het speelgoed of de gadget netjes bij je afgeleverd? En wat voor klantenservice biedt MargeDeals als je ergens mee zit? Schrijf een review en laat ons weten wat jouw mening over MargeDeals is.

  Kun je de beste deal vinden op MargeDeal? Lees klanten reviews over dit bedrijf met deals met weinig marge tussen inkoop en verkoop.

  MargeDeals
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over MargeDeals

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is MargeDeals een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over MargeDeals. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is MargeDeals actief?

  MargeDeals is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MargeDeals gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.