NederlandReview

  Ervaringen MamaKado

  Als je vrouw of vriendin binnenkort moeder wordt, of pas moeder is geworden, dan is het extra leuk wanneer je haar verrast met een persoonlijk cadeau. Bijvoorbeeld een ketting met de naam van het kindje, of een armband. Voor dit soort persoonlijke cadeautjes en nog veel meer kun je terecht bij MamaKado. Wat de ervaring van andere klanten is met deze webshop lees je hier.

  Over MamaKado

  MamaKado is ooit begonnen als een webshop in kraamcadeaus genaamd Kiddiegift. Oorspronkelijk in 2007 opgestart door Lidia, een jaar na de bevalling van Flo. De webshop was eerst vooral gericht op zakelijke klanten. Twee jaar en twee kinderen later, werd in 2009 gestart met MamaKado. De onderneming groeide, en in 2010 werd deze omgezet naar een vennootschap onder firma waarin Jeroen toetrad. Er werd een bedrijfspand in Utrecht betrokken in 2011, en een jaar later kwam Chantal bij het team. MamaKado is de grootste webwinkel waar ze sieraden verkopen die ook gepersonaliseerd kunnen worden. Voor bijna-moeders, moeders, grootmoeders en kinderen. Daarnaast verkopen ze ook religieuze, vooralsnog alleen Christelijke, sieraden in de webshop Geloofsieraad.nl.

  Zilveren munt poetsen, MamaKado.nl

  Diensten

  In de webshop vind je de sieraden van o.a. de volgende merken: Proud Mama, Babylonia, MamaKado, FabelSieraad, the OOAK Collection, etc. Deze zijn verdeeld in de volgende categorieën:

  • Kettingen
  • Armbanden
  • Bedelarmband
  • Ringen
  • Zwangerschap
  • Oorbellen
  • Kinderen
  • Voor Papa
  • Overig

  Er zijn nog een paar extra onderdelen waarop je kunt zoeken, zoals of het om een handgemaakt sieraad gaat, of de achterzijde graveerbaar is, of er geluid in zit, etc. De meeste armbanden en dergelijke kunnen samengesteld worden met letters van de naam van je kind en de eventuele geboortedatum. Je kunt je bestelling betalen met iDeal, Creditcard, Bankcontact, SOFORT, Paypal, Bank- of Giro overschrijving of achteraf met Klarna (+ € 5,95 kosten). Voor Nederland betaal je € 1,95 verzendkosten. Besteed je meer dan € 50,- dan is verzenden gratis.

  Klachten

  Wanneer je een klacht hebt, neem dan altijd eerst contact op met de MamaKado Klantenservice. Kom je er dan nog niet uit? Stuur dan een schriftelijke klacht naar het adres van de contactpagina. Je krijgt binnen 14 dagen een schriftelijke reactie terug, waarin zij hun beslissing geven en dit toelichten. Ben je het daar ook niet mee eens, dan kun je een bindend advies inwinnen bij de Geschillencommissie Thuiswinkel (Postbus 90600, 2509 LP Den Haag). Of je kunt je klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

  Laat ook jouw mening over MamaKado achter op NederlandReview!

  Is jouw persoonlijke sieraad met de naam van je kindje dat je gekregen hebt via MamaKado je heel dierbaar? Of valt de glans hiervan in het echt tegen?

  MamaKado
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  6.8
  60% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.8
  Service
  rating
  6.4
  Prijs
  rating
  7.6
  Leveren
  rating
  6.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over MamaKado

  Uw beoordeling

  Ook een kado voor papa

  Een vriendin van mij is voor de eerste keer bevallen. Ik ben zo blij voor haar, ik weet hoe graag dat ze samen een kindje willen hebben en nu is het eindelijk gelukt. Ik wilde ze graag een persoonlijk kado geven en ik weet dat er diverse websites zijn waar je kado’s voor de moeder kunt kopen en dat is natuurlijk erg belangrijk en leuk allemaal, maar ik merk dat de vader in veel gevallen vergeten wordt. Dat vind ik eigenlijk raar. Een vader zou wat mij betreft net zo belangrijk moeten zijn. Op de website van Mamakado kun je gelukkig ook kado’s voor de vader kopen en dat vind ik fijn. Ik heb voor hen allebei een mooi kado gekocht en beide kado’s goed ontvangen. Vanmiddag kan ik het gaan geven en ik hoop dat ze er blij mee zijn, maar dat zal vast wel goedkomen.

  Door: Helleman27-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  naamketting

  ronde hanger gekocht met namen van me kindjes erop gegraveerd. Door een fout van mij ging er bij bestellen wat mis. Snel via mail angepast door klant service.
  mooie ketting.

  Door: Leonie van Ens30-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  bedels forever loved never forgotten

  Supersnelle levering nadat ik telefonisch de situatie had uitgelegd en keurig verpakt

  Door: Annelies Luitjes22-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Proud Mama Babybel Ballchain Hart - Verzilverd

  Nooit ontvangen en na 3x mailen ook geen oplossing. Bestelling was geplaatst op 26/6, het is nu 13/7. Ze claimen dat je de bestelling de volgende werkdag binnen hebt. Nou echt niet!

  Door: Romy13-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Zwangerschapsketting

  Wacht al bijna een week op me bestelling, nog niets gekregen.

  Contact met de klantenservice ben ik niet over te spreken, alles komt door POSTNL.

  Ik hoop dat het bestelde product nog komt.

  Wij bestellen hier in ieder geval niet meer.

  Door: Van gelder20-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  FAQ

  Is MamaKado een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over MamaKado. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.8 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is MamaKado actief?

  MamaKado is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MamaKado gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.