NederlandReview

  Ervaringen Lot of Happiness

  Ben jij op zoek naar een goede doelen loterij? Wellicht is Lot of Happiness voor jou dan wel de uitkomst der uitkomsten. Lees via NederlandReview wat de klantervaringen zijn bij dit bedrijf. Door je visie te delen help je andere mensen enorm.

  Wat is Lot of Happiness?

  Lot of Happiness valt onder de paraplu van FAIRSHARE Nederland. Dit is een onafhankelijke loterijorganisatie die zich inzet om extra fondsen te werven voor goede doelen in ons eigen land. Dit wordt mede bewerkstelligd door de organisatie van innovatie goede doelen loterijen. Lot of Happiness wordt officieel georganiseerd onder een vergunning. Het nummer van deze vergunning is 10339 en is van FAIRSHARE Nederland. Dit bedrijf is opgericht in 2015 en bestaat uit een team van enthousiaste en ervaren loterijspecialisten. Ze hebben als doel om uit te groeien naar een toonaangevende aanbieder van kansspelen. Er wordt aangegeven dat hierdoor samen met de supporters en goede doelen het verschil wordt gemaakt zodat zoveel mogelijk kinderen in Nederland en daarbuiten geholpen kunnen worden.

  SAGITTARIUS MAY 2020 * A Bit Of Sadness But A Lot Of Happiness and Emotional Connection Sagittarius!

  Recht op eerlijke kansen

  Lot of Happiness geeft aan dat ze vinden dat ieder kind recht heeft op eerlijke kansen en dat dit recht helaas niet voor ieder kind is weggelegd. Er wordt aangegeven dat zelfs in ons eigen land meer dan 100.000 kinderen geen kind kunnen zijn. De kinderen zijn ernstig ziek, leven in een onstabiele thuissituatie of hebben niet de mogelijkheid om zichzelf te kunnen ontwikkelen. Er wordt ook aangegeven dat buiten Nederland miljoenen kinderen opgroeien zonder enige basis. Volgens het bedrijf kunnen we hier met zijn allen iets aan doen. Dat kan doormiddel van het steunen via Lot of Happiness. Er wordt gesteld dat het waarschijnlijk een utopie is om ieder kind in deze wereld gelukkig te maken, maar dat het sowieso wel lukt bij een heleboel andere kinderen. Dit kan mede door de support van degene waarmee Lot of Happiness samenwerkt. Ze zeggen dat je met de goede doelen van Lot of Happiness zorgt voor een betere gezondheid, meer genezing en betere veiligheid. Ook is er kans op meer groei en eerlijke kansen voor kinderen in Nederland en buiten ons land.

  Voordelen

  Er wordt door Lot of Happiness aangegeven dat speciaal voor de supporters fantastische prijzen te winnen zijn. Ze hebben het over grote geldbedragen, belevenissen die je niet snel zult vergeten en speciale cadeaus. De prijzenberg groeit mee met het aantal supporters. De winkans is volgens het bedrijf ongeveer 1 op 5 per lot. Daarnaast wordt er aangegeven dat je tijdens de maandtrekkingen kans maakt op geldbedragen tot wel € 500.000,00. In de speciale Grote Goede Doelen Trekking is de hoofdprijs zelfs € 1.000.000,00.

  Wat zijn de klantervaringen bij Lot of Happiness?

  Ben je al klant bij Lot of Happiness? We zijn ontzettend benieuwd naar jouw ervaringen bij Lot of Happiness. Doe je vaak mee met loterijen die door dit bedrijf worden georganiseerd. Hoe is dat hele traject verlopen? Heb je het idee dat we een betere wereld krijgen door Lot of Happiness? Ga je in de toekomst vaker samenwerken met Lot of Happiness? Zou je andere mensen aanbevelen om mee te spelen met een loterij? Jouw mening is goud waard. Door je visie te delen help je andere mensen een weloverwogen keuze te maken. NederlandReview is het nr 1 platform voor objectie en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen in Nederland.

  Lot of Happiness
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2.6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  gift aan Make a Wish via lot of happiness, dacht ik.

  Lot of Happiness gebruikt de naam van een goed doel om een loterijabonnement aan te smeren van 12,50 per keer. ( let op, niet per maand, want er zijn 16 trekkingen per jaar. Dat kost dus €200,- per jaar voor 1 lot per keer)
  Ze pretenderen dat ze van het goede doel zijn en dat het goede doel een loterij vorm heeft bedacht voor donateurs.
  Dit is ook niet waar, ze hebben een loterij en geven de ongeveer de helft van het geld aan het goede doel dat hun toestemming geeft om hun naam te gebruiken,
  Wil je een goed doel steunen? Geef dan direct aan dat goede doel en niet aan die achterbakse loterij.
  PS Toekomst visie van Lot of Happiness volgens hun eigen website: de grootste loterij aanbieder van Nederland worden...

  Door: Jaap 22-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Lot of Happiness

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Lot of Happiness een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Lot of Happiness. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lot of Happiness actief?

  Lot of Happiness is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis, Goede doelen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lot of Happiness gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.