NederlandReview

    Ervaringen Lot of Happiness

    Ben jij op zoek naar een goede doelen loterij? Wellicht is Lot of Happiness voor jou dan wel de uitkomst der uitkomsten. Lees via NederlandReview wat de klantervaringen zijn bij dit bedrijf. Door je visie te delen help je andere mensen enorm.

    Wat is Lot of Happiness?

    Lot of Happiness valt onder de paraplu van FAIRSHARE Nederland. Dit is een onafhankelijke loterijorganisatie die zich inzet om extra fondsen te werven voor goede doelen in ons eigen land. Dit wordt mede bewerkstelligd door de organisatie van innovatie goede doelen loterijen. Lot of Happiness wordt officieel georganiseerd onder een vergunning. Het nummer van deze vergunning is 10339 en is van FAIRSHARE Nederland. Dit bedrijf is opgericht in 2015 en bestaat uit een team van enthousiaste en ervaren loterijspecialisten. Ze hebben als doel om uit te groeien naar een toonaangevende aanbieder van kansspelen. Er wordt aangegeven dat hierdoor samen met de supporters en goede doelen het verschil wordt gemaakt zodat zoveel mogelijk kinderen in Nederland en daarbuiten geholpen kunnen worden.

    SAGITTARIUS MAY 2020 * A Bit Of Sadness But A Lot Of Happiness and Emotional Connection Sagittarius!

    Recht op eerlijke kansen

    Lot of Happiness geeft aan dat ze vinden dat ieder kind recht heeft op eerlijke kansen en dat dit recht helaas niet voor ieder kind is weggelegd. Er wordt aangegeven dat zelfs in ons eigen land meer dan 100.000 kinderen geen kind kunnen zijn. De kinderen zijn ernstig ziek, leven in een onstabiele thuissituatie of hebben niet de mogelijkheid om zichzelf te kunnen ontwikkelen. Er wordt ook aangegeven dat buiten Nederland miljoenen kinderen opgroeien zonder enige basis. Volgens het bedrijf kunnen we hier met zijn allen iets aan doen. Dat kan doormiddel van het steunen via Lot of Happiness. Er wordt gesteld dat het waarschijnlijk een utopie is om ieder kind in deze wereld gelukkig te maken, maar dat het sowieso wel lukt bij een heleboel andere kinderen. Dit kan mede door de support van degene waarmee Lot of Happiness samenwerkt. Ze zeggen dat je met de goede doelen van Lot of Happiness zorgt voor een betere gezondheid, meer genezing en betere veiligheid. Ook is er kans op meer groei en eerlijke kansen voor kinderen in Nederland en buiten ons land.

    Voordelen

    Er wordt door Lot of Happiness aangegeven dat speciaal voor de supporters fantastische prijzen te winnen zijn. Ze hebben het over grote geldbedragen, belevenissen die je niet snel zult vergeten en speciale cadeaus. De prijzenberg groeit mee met het aantal supporters. De winkans is volgens het bedrijf ongeveer 1 op 5 per lot. Daarnaast wordt er aangegeven dat je tijdens de maandtrekkingen kans maakt op geldbedragen tot wel € 500.000,00. In de speciale Grote Goede Doelen Trekking is de hoofdprijs zelfs € 1.000.000,00.

    Wat zijn de klantervaringen bij Lot of Happiness?

    Ben je al klant bij Lot of Happiness? We zijn ontzettend benieuwd naar jouw ervaringen bij Lot of Happiness. Doe je vaak mee met loterijen die door dit bedrijf worden georganiseerd. Hoe is dat hele traject verlopen? Heb je het idee dat we een betere wereld krijgen door Lot of Happiness? Ga je in de toekomst vaker samenwerken met Lot of Happiness? Zou je andere mensen aanbevelen om mee te spelen met een loterij? Jouw mening is goud waard. Door je visie te delen help je andere mensen een weloverwogen keuze te maken. NederlandReview is het nr 1 platform voor objectie en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen in Nederland.

    Lot of Happiness
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (16)

    2.8
    31% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    2.8
    Service
    rating
    2.6
    Prijs
    rating
    2.8
    Leveren
    rating
    2.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Lot of Happiness

    Uw beoordeling

    Deelnemen aan loterij

    Dit is echt een leuke loterij, die veel afdraagt aan de goede doelen die erbij zijn aangesloten. En heel mooie prijzen weggeeft! Je speelt gewoon mee zolang je zelf wilt. De mensen die aan de deur komen mogen geen eenmalige deelname afsluiten, dus gewoon even bellen of mailen met Lot of Happiness als je wilt stoppen. Dat is toch heel makkelijk? En dat alles helemaal digitaal gaat is wel zo makkelijk. Geen oplichting, alles helemaal helder. Zolang je snapt dat je gewoon even zelf moet opzeggen zodra je wilt stoppen is er niets aan de hand. Dus doe gewoon iets voor het goede doel en maak kans op heel mooie prijzen, kleine moeite. En als de klantenservice dan even bezet is, bel je toch gewoon wat later nog een keer of stuur je even een mailtje? Mensen doen vaak zo negatief, terwijl ze zelf niet even de moeite willen doen om de juiste informatie te achterhalen... Prima club dus (en heb ook nog leuke priujs gewonnen!).

    Door: Paco25-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Lot

    Trap er niet iemand! Pure oplichting. Man aan de deur om 1malig goede doel te steunen. Herhaaldelijk gevraagd of het dan idd om 1 gift gaat en je nergens aanvast zit. De man gaf aan dat het eenmalig is en daarna verder niks afgeschreven zal worden.
    Lot gekocht, blijft elke maand bedrag afschrijven. Zelf 3x in sept/okt. Gebeld en onmiddellijk opgezegd. Schandalig. Op deze manier willen steeds minder mensen meedoen voor n goed doel

    Door: M.N20-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    bijna make a wish

    de man kwam een lot verkopen van make a wish en ik vroeg wat kost een lot waarop hij antwoordde ruim honderd euro, maar gelijk daarna zei hij grapje het kost 12,50 euro. Ik pakte mijn beurs, maar hij zei u moet eenmalig het tablet invullen om 1x af te schrijven, waarop ik antw5dat ik dat niet deed. Ik wil ze best steunen, maar ga geen gegevens op een tablet zetten inclusief bankrekeningnummer. Je mag nog eens terugkomen als je daadwerkelijke loten hebt die ik gewoon kan betalen, waarop hij zei dat dat goed was. Nu lees ik de reviews hieronder en ben blij dat ik naar mijn gevoel heb geluisterd.

    Door: Johanna 27-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    22 april aan de deur

    Pas op!
    Als je meedoet zit je eraan vast en wordt via incasso bedrag afgehaald van je rekening.
    Ik dacht dat het eenmalig was, mooi niet!
    Vind make a wish mooi initiatief maar dit is schandalig.
    Gebeld en mijn verhaal gedaan. De bezorger zou dit ook te horen krijgen.
    Bah, voel me echt belazerd.

    Door: Pauline 13-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    lot Make a wish

    Zelfde verhaal als de klachten hieronder: er zou 1x worden afgeschreven maar dat was niet het geval uiteraard. Gebeld: er werd een aantekening gemaakt want de deurverkoper had toch echt moeten zeggen dat het een abonnement is. Nu lees ik onderstaande recensies en kom tot de conclusie dat het gewoon een dubieus commercieel clubje is. Ik draag make-a-wish een heel warm hart toe en vind het pijnlijk dat zij met deze club in zee zijn gegaan.

    Door: Linda10-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Een lot

    Wat een oplichters, aangegeven 1 keer mee te willen spelen, daarna meteen schriftelijk opgezegd, maar dat weerhoudt ze er niet van om nog eens 12,50 van onze rekening af te schrijven.
    Misbruik maken van goede doelen! Dat dit mogelijk is in NL, schandalig.

    Door: Remco van der Vorst05-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    1 lot Lots of happiness

    De verkoper vermeldde pas op het eind van het gesprek dat ik nu elke maand zou meespelen, terwijl ik duidelijk had aangegeven dat ik slechts eenmalig mee zou willen doen om het goede doel te steunen. Een hele rare gang van zaken, het is een verkapte manier om mensen meer geld te laten doneren dat men wil. Je moet nu moeite doen om er vanaf te komen en dit zelf goed in de gaten te houden. Ik heb nu 2 keer meegedaan en het opgezegd. Ik ga controleren of het ook daadwerkelijk gebeurt.

    Door: Nynke Andringa23-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Oplichting?

    De verkoper meldde me dat ik voor 1x mee kon doen. Ik krijg daarna een mail waarin staat dat dat NIET kan.
    Er is ook niet duidelijk hoe je Lof of Happiness laat weten dat je stopt. Kan alleen via je bank.

    Door: Pim03-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Lot of Hapiness Oplichting

    Dit is pure oplichterij. Er zitten allerlei vage bv’s onder (Ijsbrand Conslultants bijvoorbeeld) die over de rug van kinderen en minder validen hun geld verdienen.

    Door: J de Vries27-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Lot Makeawish

    Verkoper aan deur. Of ik 1 lot wilde kopen. Kreeg tegen einde gesprek te horen dat ik mee doe aan 16 trekkingen per jaar. Maar wel direct op kon zeggen.
    In toegezonden voorwaarden stond dat ik heb afgesproken meer 1 maal deel te nemen aan de loting. Verkoper terug geroepen. Vaag verhaal, zei t gezegd te hebben etc etc.
    Goed doel, slecht verhaal, nog slechtere nasmaak...

    Door: Daan de Monninm21-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Lot of happiness

    De verkoper vertelde niet dat het een abonnement betrof. Hij vertelde 1 lot te verkopen, pas toen alles al wat ingevuld en ondertekend vertelde deze persoon dat ik nu vastzat aan een doodlopende abonnement.

    Door: Janet Luinge12-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Lot

    Oplichterij eerste klas,, heb hem duidelijk gevraagd of het eenmalig was.. dit was zo.. mijn vriendin heeft het klaargemaakt en nu blijkt in de bevestiging dat het toch gaat om een abbonement..
    Heb alles op camera staan, hier komt nog een staartje achteraan...

    Door: A. van Blanken09-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Lot of happiness

    Toen wij het lot kochten verzekerde de verkoopster ons dat het met een eenmalige afschrijving zou zijn. Later kwamen we er achter dat dat gelogen was en hebben we gemaild dat we willen dat ze het stop zetten. De klantenservice is slecht te bereiken en ons vertrouwen in stichting opkikker beschadigd. Dit voelt als oplichterij.

    Door: Stella24-12-2020
    purchase cialis16-02-2021

    cialis 5mg

    petra postma26-03-2021

    ik heb de ervaring dat ik ben opgelicht. 1 lot is 2 loten verplicht! daarnaast kost opzeggen geld. dit heeft als gevolg dat ik in de toekomst daar geen positief gevoel bij heb en dus ook niet meer meedoe. heel jammer!!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    FAQ

    Is Lot of Happiness een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 16 ervaringen geplaatst over Lot of Happiness. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.8 gekregen, waarbij 31% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Lot of Happiness actief?

    Lot of Happiness is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis, Goede doelen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lot of Happiness gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.