Ervaringen Linguotica

Een vreemde taal leren is nog niet zo makkelijk. Daar kun je af en toe wel wat hulp en oefening bij gebruiken. Linguotica kan je die oefening bieden. Maar wat voor website is dit nou precies? Hoe handig zijn de oefeningen die op deze website worden aangeboden? Zal het je echt helpen om een vreemde taal beter te beheersen? Zullen de oefeningen niet te makkelijk of te moeilijk zijn voor jouw niveau? Zal het makkelijk zijn om een account aan te maken op hun website? En wat voor een klantenservice zal Linguotica verlenen als je even wat hulp bij bepaalde opgaven nodig hebt of het juiste antwoord niet snapt? De enigen die je hier echt over kunnen informeren zijn klanten van Linguotica. Lees de reviews die zij hier hebben geplaatst om te ontdekken hoe zij over Linguotica denken. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen zullen je demonstreren wat je van Linguotica kunt verwachten.

Over Linguotica

Linguotica is en bedrijf dat taaloefeningen aanbiedt. Ze richten zich hierbij natuurlijk niet op de moedertaal die je toch al voor een groot deel beheerst. Nee, ze willen je laten oefenen met een vreemde taal die je nog niet helemaal machtig bent. De website is niet in het Nederlands. Je zult dus al enigszins een andere taal, zoals Engels, moeten beheersen om iets met de website te kunnen. Op Linguotica kun je dan een derde vreemde taal oefenen zoals Frans, Spaans, Portugees, Italiaans en Duits. Mocht je Duits goed spreken en juist moeite hebben met Engels, dan kun je het ook omdraaien. Je kan vanuit ieder van deze talen één van de andere talen oefenen. Het enige dat niet gaat is om te oefenen met de taal waar de website op dat moment op staat. Tijdens het oefenen krijg je verschillende oefeningen. Zo moet je aangeven wat je op een plaatje ziet, het aantal graden aanduiden, het juiste werkwoord selecteren of synoniemen aanduiden. Aan het eind moet je je e-mailadres invullen en spelen krijg je zo het eindresultaat gemaild.


Een review over Linguotica.

Diensten van Linguotica

Om gebruik te kunnen maken van hun website of überhaupt op hun website te komen zul je eerst een account aan moeten maken. Vanuit daar kom je dan in een menu waar je een taal kunt selecteren evenals de taal waar je mee wilt oefenen. Er is ook een app die je op je mobiele telefoon op tablet kunt installeren zodat je waar dan ook eventjes met de taal kunt oefenen. Zo krijg je de vreemde taal snel in de vingers.

Klachten, Complimenten en Tips voor Linguotica

Heb jij zelf wel eens gebruik gemaakt van Linguotica? Dan willen wij graag weten hoe jou Linguotica ervaring heeft uitgepakt. Was het makkelijk om een account aan te maken? Hielpen de oefeningen je om al snel een vreemde taal te leren of was het moeilijker dan je dacht? Hoe lang duurde het voor je het gevoel had in ieder geval een beginnetje gemaakt te hebben? En kon de klantenservice van Linguotica je helpen bij technische problemen? Schrijf een Linguotica review en vertel ons wat jij echt van Linguotica vindt.

Linguotica
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review over Linguotica

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)