NederlandReview

  Ervaringen Koter Kado

  Zoek je een origineel en gepersonaliseerd cadeau voor jouw kind of dat van je vrienden? Dan kun je dat bestellen bij de webwinkel Koter Kado. Lees hier betrouwbare ervaringen van andere consumenten met Koter Kado’s producten, leveringen en website. Voordat je overgaat tot een online aankoop voor de baby van je beste vriendin is het handig je goed te informeren. Zo kun je op NederlandReview profiteren van de ervaringen van andere klanten die je voorgingen bij Koter Kado. Lees hun meningen en reviews over Koter Kado en kijk of je het er zelf mee eens bent door je eigen recensie achter te laten. Wat vind jij van de website van Koter Kado? Is de bestelservice wat ze beloven? En hoe is de kwaliteit van bijvoorbeeld de gedrukte letters op een gepersonaliseerd cadeau? Wij zijn heel benieuwd naar jouw ervaringen om onze website nog betrouwbaarder te kunnen maken voor heel Nederland.

  Over Koter Kado

  Al sinds 2005 kun je bij webwinkel Koter Kado online cadeautjes bestellen voor kinderen en laten personaliseren door er de naam van het kind op te laten drukken. Zoek je iets voor de kinderkamer, babyaccessoires, een kraamkado of een cadeau met een naam erop dan kun je bij Koter Kado terecht. Koter Kado is volgens henzelf een webshop met het meest uitgebreide assortiment op het gebied van gepersonaliseerde cadeautjes (naamkadootjes) voor kinderen van 0 tot 10 jaar.


  Wil je een reactie zoals in deze video bij jouw kinderen op hun verjaardagcadeautje voorkomen? Ga dan eens kijken bij Koter Kado.

  Diensten

  Nee, je krijgt bij Koter Kado geen gratis koter cadeau. Je kunt er daarentegen wel een leuk cadeau kopen voor je eigen of andermans kinderen met daarop hun naam. Hele kraampakketten met knuffels of babyslofjes kun je met de naam van het kind laten bedrukken. Of een leuk kussen met naam voor in de kinderkamer is een persoonlijk geschenk. Voor de verjaardag van een kind, een dagje weg, vakantie of zelfs een juf, meester, trainer of coach kun je een persoonlijk naamkado bestellen bij Koter Kado.

  Zelfs voor volwassenen kun je een gepersonaliseerd kado bestellen via de webshop van Koter Kado in de categorieën koken en eten, accessoires en tassen. Laat bijvoorbeeld een ludieke koksmuts met je eigen naam voorop bedrukken.

  Wat Koter Kado onder andere verkoopt zijn:

  • Mepal lunchboxen en bekers met naam
  • Gepersonaliseerde kraamcadeau's
  • SOS armbandjes met naam en nummer
  • Rugtas met naam
  • Schooltas met naam
  • Badjassen met naam
  • Badcapes met naam
  • Babykleding met naam
  • Knuffels of labeldoekjes met naam
  • Trolley met naam

  Letters van de naam die je op je product wil hebben worden erop geborduurd of gedrukt. Je kiest eerst het product dat je wil hebben, vervolgens de kleur, het lettertype, de kleur van de letters en of je het als kadootje ingepakt wil hebben. Je hebt meestal keuze uit zo’n 5 tot 10 soorten lettertypes.

  Verzending gebeurt binnen 2-3 werkdagen na ontvangst van je betaling. De prijs is altijd exclusief verzendkosten. Online zijn vaak kortingscodes voor Koter Kado te vinden.

  Klachten en service

  Voor klachten of servicevragen aan Koter Kado kun je het best via e-mail terecht via info@koterkado.nl
  Telefoon NL: 0180-546346
  Telefoon BE: 03-8083515

  Ruilen of retourneren van een cadeau kan via het adres:
  Koter Kado
  Kolding 10
  2990 LN BARENDRECHT

  Heb jij goede of slechte ervaringen met cadeautjes van Koter Kado?

  Laat het ons weten in een review op NederlandReview. Heb jij een kind heel blij weten te maken met een gepersonaliseerd cadeau van Koter Kado of bleef je met een huilend kind achter? Wij horen het graag en ook de rest van Nederland rekent op jouw betrouwbare recensie van Koter Kado.

  Lees hier reviews van klanten over webwinkel Koter Kado. Wat is jouw mening over de cadeau’s, producten en service van Koter Kado?

  Koter Kado
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  9.4
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9.4
  Service
  rating
  9.4
  Prijs
  rating
  9.4
  Leveren
  rating
  9.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Koter Kado

  Uw beoordeling

  schooltasje met naam

  Goede kwaliteit !

  Door: MAA Guman28-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Gymtasjes met Naam

  Super snel geleverd en enorm goede kwaliteit. Blij mee en dus een aanrader.

  Door: Annette07-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Twijfel

  Ik ben voor vrienden op zoek naar een leuk kado. Naar lang proberen is zij eindelijk in verwachting en ze is nog maar over een maand uitgerekend. Ik ben echt heel blij voor ze. Ik hoop dat ik een leuk kado voor ze kan vinden. Ik overweeg om een kado aan te schaffen bij Koter Kado. De prijs is goed, de levertijd is goed en ik heb ook ervaringen van anderen die positief zijn. Het spreekt mij verder ook aan dat het echt originele kado's zijn. Het enige probleem is dat ik nog niet weet hoe het kind ga heten. De eerste indruk is echter positief en ze gaan me hier zeker nog een keer als klant terug zien. De betaalmogelijkheden mogen wat mij betreft wel wat uitgebreider. Ook is het jammer dat je producten niet terug kunt sturen, al is dat ook wel logisch als het gaat om gepersonaliseerde producten.

  Door: De Zwaag28-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is Koter Kado een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Koter Kado. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.4 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Koter Kado actief?

  Koter Kado is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Koter Kado gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.