Ervaringen KoopjeNU

Een echte van alles en nog wat webwinkel is KoopjeNU. Je vindt er namelijk van alles, naast allerlei fashion artikelen als riemen, horloges, sieraden, schoenen, pennen etc. kun je er ook terecht voor accessoires voor je smartphone. Zij verkopen hoesjes, screenprotector en andere artikelen voor Apple, Samsung, Nokia, Huawei, Lg etc. En alsof dat nog niet genoeg is, ook voor het vergelijken van een GSM abonnement, een reis-, auto- of zorgverzekering en meer kun je bij hen terecht. Heb jij hier al eens iets besteld, of via hen de scherpste aanbieder voor je reisverzekering gevonden? Laat dan hier jouw review achter, anderen leren van jouw ervaring.

Over KoopjeNU

KoopjeNU bestaat sinds 2005 en is onderdeel van Mob-Com uit Rotterdam. Het is een fashion dagaanbieder. Je kunt bij hen allerlei koopjes vinden op het gebied van fashion, maar ook accessoires voor telefoons en tablets. Daarnaast vind je bij hen een vergelijker voor GSM abonnementen, reisverzekeringen, energie aanbieders, etc. Alle op de website vermelde prijzen zijn inclusief verzendkosten. De levertijd van de artikelen is 3 tot 5 werkdagen.

Diensten

De fashion artikelen die door KoopjeNU worden aangeboden zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

 • Horloges
 • Lifestyle
 • Mobile Cases
 • Overige
 • Paraplu's
 • Parfums
 • Pennen
 • Portemonnees
 • Riemen
 • Schoenen
 • Sieraden
 • Sleutelhangers
 • Sokken
 • Tafelkleden
 • Tassen
 • Zonnebrillen

Daarnaast vind je een aanbod op het gebied van telecom. Dit zijn onder meer accessoires voor smartphones van Alcatel, Apple, de Apple Tablet, de Samsung Tablet, Bluetooth accessoires, geheugenkaarten, navigatie accessoires, etc.

Vergelijker

Bij KoopjeNU vind je ook een vergelijker voor verschillende producten namelijk GSM abonnementen, Sim-Only abonnementen, TV+Internet+Telefoon, Autoverzekeringen, Reisverzekeringen, Energie en Zorgverzekeringen. Je sluit een eventueel abonnement niet af bij KoopjeNu maar wordt doorgelinkt naar de aanbieder van je keuze.

Verder vind je op de website nog de dagelijks wisselende dagaanbieding, side deals, de outlet en de nieuw binnengekomen artikelen.

Klachten

Als je je bestelling weer wilt retourneren dan moet je even een e-mail sturen met een evt. reden en je bestelnummer. Je krijgt dan binnen 24 uur een reactie met instructies. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor de helft voor de klant, en de andere helft voor KoopjeNU. Je ontvangt een volledige vergoeding als je een artikel hebt ontvangen dat defect is. Voor klachten proberen zij een passende en snelle oplossing te bieden.

Laat ook jouw mening hier achter op NederlandReview!

Het vergelijken van Zorgverzekeringen, een horloge kopen, of een oplader voor je I Phone, het kan allemaal bij KoopjeNU. Wat vindt men van de webshop?

KoopjeNU
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

6,6
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

6

Service

4

Prijs

8

Leveren

8

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Leuke aanbiedingen voor weinig geld

KoopjeNU doet zijn naam zeker weten eer aan. Er zijn tal van leuke koopjes te vinden op de website. Het is overzichtelijk en je kunt makkelijk navigeren naar de verschillende producten. Het bestellen is heel makkelijk zodra je eenmaal een account hebt aangemaakt. De prijs is daarnaast ook goed en de levering is snel. Het nadeel is de service, want bij een verkeerd of kapot product, kun je het niet terugsturen. Althans, dat was bij mij het geval. Ik pas dan ook wel op dat ik hier geen dure spullen ga kopen, want stel je voor....

Door: Helène Maneschijn11-05-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
6,5

Schrijf zelf een review over KoopjeNU

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)