NederlandReview

  Ervaringen Koopjedeal

  Bent u ook zo benieuwd naar de reviews over Koopjedeal? U kunt hier alle beoordelingen lezen over dit bedrijf. Als consument wilt u niet alleen de laagste prijs betalen voor een product, maar ook de beste service ontvangen. Het is daarom aan te raden om altijd de reviews over het bedrijf te lezen waar u van plan bent een aankoop te verrichten. Dit voorkomt niet alleen teleurstellingen, maar kan ook doorslaggevend zijn in de aankoop van een product. Als u een goede review leest heeft automatisch meer vertrouwen in een bedrijf waar u van plan bent om een aankoop te doen.

  Over Koopjedeal

  Bij Koopjedeal is de missie helder. Het bedrijf wil iedereen elke dag voorzien van leuke deals die u kunt kopen tegen een lage prijs. Ze willen graag dat klanten hen waarderen en besteden daarom veel aandacht aan service. Alle informatie is duidelijk terug te lezen op de website. Koopjedeal gaat voor honderd procent duidelijkheid. Dat service hoog in het vaandel staat bij Koopjedeal kunt u merken aan het feit dat er niet moeilijk gedaan wordt over retourneren en door het eenvoudige spaarprogramma. Heeft u een goede of slechte ervaring met dit bedrijf? Informeer anderen door een beoordeling achter te laten.

  Meet het team van 'harde onderhandelaren' van Koopjedeal, die actief voor jou naar dealtjes zoeken

  Diensten

  Elke dag worden er vijf aanbiedingen online geplaatst die 24 uur geldig zijn. Als klant kunt u op deze manier voordelig diverse producten aanschaffen in verschillende categorieën. Zo is het mogelijk om goedkope beautyproducten, elektronica of bijvoorbeeld fashionartikelen te kopen. Naast de vijf dagaanbiedingen vindt u op de website ook een ruim assortiment aan artikelen die u kunt aanschaffen met hoge kortingen. Bij elke bestelling spaart u spaarpunten die u direct kunt inwisselen voor korting. Op deze manier blijft kopen leuk en het is betaalbaar voor iedereen.


  Dagelijks worden er aanbiedingen geplaatst in grote landelijke kranten, zoals het Algemeen Dagblad, de Volkskrant, Trouw, Het Parool en de Telegraaf. Deze uit de krant aanbiedingen kunt u eenvoudig terugvinden op de website van dit bedrijf. Kortingen kunnen wel oplopen tot negentig procent. Niet alleen producten van onbekende merken worden hier aangeboden, maar ook bijvoorbeeld Michael Kors horloges. Zo blijven ook de duurdere merken betaalbaar voor een groot publiek. Heeft u ervaring met het kopen van artikelen bij Koopjedeal? U kunt uw ervaringen delen door een beoordeling te schrijven.

  Klachten

  Ook als het om klachten gaat, staat service voorop bij Koopjedeal. U kunt een e-mail sturen naar het bedrijf met een omschrijving van de klacht. Binnen twee dagen ontvangt u bericht. Mocht Koopjedeal meer tijd nodig hebben om uw klacht goed af te kunnen handelen dan beloven zij u dit te laten weten. Mocht u niet tevreden zijn over een product dan kunt u alle producten binnen veertien dagen na ontvangst van het product gratis retourneren. U krijgt dan nog eens veertien dagen de tijd om het pakketje te versturen.

  Deze vorm van flexibiliteit zorgt ervoor dat u als klant genoeg tijd heeft om een product te retourneren. Binnen veertien dagen wordt het geld op uw rekening terug gestort. Bij een servicegericht bedrijf koopt u waarschijnlijk graag uw spullen. Het is alleen vaak de vraag of het bedrijf ook doet wat het belooft.

  Door klantenbeoordelingen te lezen, krijgt u al snel een indruk van het desbetreffende bedrijf. Mocht u zelf anderen willen helpen door uw mening te geven dan stellen wij dit erg op prijs.

  Hoe goed zijn de aanbiedingen op Koopjedeal eigenlijk echt? Zitten er addertjes onder het gras of is het echt cheap? Wat zijn de verzendkosten en kun je retourneren?

  Koopjedeal
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (32)

  4
  25% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.2
  Service
  rating
  2.8
  Prijs
  rating
  4.8
  Leveren
  rating
  3.4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  2 sets wasbare mondkapjes

  naar aanleiding van een advertentie in de krant 2 sets (a 5 stuks) mondkapjes besteld. Pas 14 (!) dagen later geleverd terwijl op de site 1-3 werkdagen stond. Mailwisseling met de klantenservice leverde niets op, alleen maar steeds weer andere smoesjes waarom de levering zolang duurde. Eenmaal ontvangen zat in 1 pak 3 mondkapjes ipv 5 en was de kwaliteit ronduit slecht! Dun stukje stof met 2 uitgesneden gaten voor de oren. Beide sets direct terug gestuurd. Kreeg ik per mail een creditnota voor 1 set. Dus ook daar weer over geklaagd bij klantenservice. Conclusie: ik koop NOOIT meer bij koopjedeal!

  Door: p wolters21-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  mondkapjes en vest

  De mondkapjes kwamen redelijk snel binnen, de kwaliteit was om te huilen, een papieren zakdoekje doet het beter. Wilde ze nog een kans geven, zag een leuk vest, nu negen dagen geleden besteld, kreeg gisteren een 'link' waarin stond dat mondkapje om 17.00 was bezorgd, maar waar je ook duidelijk kon zien dat het pakje nog niet bij de verzender was aangemeld.

  Zeg het maar,

  Door: S. Mensch18-10-2020
  Jan21-10-2020

  Mondkapjesbesteld. Na een week ontvangen maar ze bleken van een waardelze kwaliteit. Zeer dunne lapjes zonder enige pasvorm. Vervolgens was men niet bereid te crediteren. Een schandelijke vertoning.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Airco DUTCH 12000 BTU

  Het apparaat was na 3 dagen stuk. Is uiteindelijk afgehaald. Maar ik werd, wordt nog steeds voorgelogen over ordernummer, afhaalbewijs en terug storten van het aankoopbedrag. Wanneer iets zwart is beweerd men keihard dat het wit is. Uiterst agressief aan de telefoon dus. Het bedrijf dat de airco ophaalde kon bevestigen dat veel van die apparaten terug gestuurd werden. Slecht dus. Zeer veel moeite moeten doen om de helft van het aankoopbedrag terug te krijgen. De andere helft is mij toegezegd, waarom slechts de helft vergoeden denk ik dan, maar dat duurt dan 1 maand voordat het geld op mijn rekening staat. De eerste helft was binnen twee dagen overgemaakt. Ja, het is een eerste kennismaking met een airco, waarna er zorgvuldiger aangekocht gaat worden. Maar wat een poes pas al met al.

  Door: H.T. Visser17-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Slippers

  Mooie travelin slippers maar bandje tussen tenen is niet in hoogte gelijk bij beide slippers.
  Krijg steeds standaard antwoord
  Moet op eigen kosten het pakket terugsturen, terwijl het defect al bij levering aanwezig was.
  Lijk hier voor leugenaar uitgemaakt te worden.

  Door: Verona van Bruxvoort26-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  shirt

  - 10 aug. besteld, schriftelijke belofte uiterlijk 12 aug. bezorgd, uiteindelijk na veel gezeur van mijn kant pas op 18 aug. geleverd.
  - 2x gebeld en 1x gemaild op 12 aug. Niets zichtbaar in systeem voor de klantenservice, ook geen trackcode. In tussentijd veel mailverkeer gehad, beloftes 12 aug:de dag is nog niet om, we nemen ook wel eens een andere vervoerder…., vanavond of uiterlijk morgenvroeg heeft u de trackcode…
  - 13 aug loop van de middag mail ontvangen met trackcode, maar pakje was nog niet bij Postnl, dat bleef ook zo op 14, 15, 16, 17 aug. Wel code, geen pakje bij Postnl…..
  - Uiteindelijk heeft men/ blijkt nu dus op 13 aug. maar een track code aangemaakt. Zonder ook maar een idee te hebben waar het pakje was. Dit om van het gezeur van de klant af te zijn. Leverancier kreeg de schuld, Postnl had het gedaan, omderzoek opstarten…… Veel woorden, maar geen echte daden
  - Men wilde in eerste instantie het geld pas terugstorten als het pakje bij de leverancier of bij Postnl. weer boven water zou komen…. Dat had ook heel lang kunnen duren. Niet accoord, uiteindelijk een afspraak van terugbetaling afgedwongen van max. 5 dagen na start onderzoek.Uiteindelijk kwam het pakje dus aan op 18 aug. (6 dagen te laat)
  Conclusie: Onbetrouwbaar, Open- en eerlijkheid ontbreekt, Erg onprofessioneel. Geen klantgerichtheid.

  Door: R. Bos23-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  niet gelukt

  Ben tijden bezig geweest opzetborstels voor mijn electrische tandenborstel te bestellen. Dit lukte niet, waarom niet, ik weet het niet,
  Stuurde een berichtje, het antwoord was dat ze spoedig mogelijk contact op zouden nemen. Nee dus. De volgende dag weer contact gezocht. Geen reactie. Waardeloos bedrijf en waardeloze service

  Door: Ineke van den Heuvel11-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Boxspring

  Boxspring besteld, 5 weken later een mail van Koopjedeal, dat deze uitverkocht was! Huh?!?!?!?! Dan was het toen al uitverkocht!! Gelukkig gekozen voor Afterpay! Uiteindelijk andere boxspring besteld, 3 à 5 weken levertijd. Na 11 weken was hij er dan eindelijk. Oude prijs zou zijn volgens hun website € 1499,- en werd voor € 1000,- minder aangeboden worden. Als dat zo was, dan ben ik 's nachts een keer door Aliëns opgehaald met hun ruimteschip, en weer retour naar aarde!! Het bed is kwalitatief gezien, maximaal € 700,- waard zijn, naar mijn inziens. Hoofdboard zo gammel als wat, de stof eromheen is heel dun, hij loopt ook scheef af. En nee, ligt niet aan de vloer! Daarnaast kunstof poten eronder. Ze hemelen de producten heel erg op, uiteindelijk is de realiteit niet zo rooskleurig. Dan nog niet erover, de communicatie, het liegen en bedriegen! Ik koop daar nooit meer iets!!!!

  Door: Renate 29-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  airco

  Airco gekocht, geleverd gekregen, maar de werking was direct niet goed. bleek alleen te werken bij een schuifraam(stond wel in omschrijving). heb nu een airco van 499 waar ik niets mee kan. service en coulance van koopjedeal bestaan niet in hun woordenboek. Jammer dat dit ook bestaat, laatste keer van mij betreft.

  Door: richard boerdam02-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Set van 5 zilverkleurige militaire zaklampen

  Op 6 mei zou volgens de informatie van Koopjedeal mijn bestelling worden bezorgd. Omdat ik niet de beloofde Track & Trace code ontving, stuurde ik hierover een mail naar de klantenservice, die niet beantwoord werd. Ik had op 29 april besteld en betaald en kreeg zojuist op 8 mei een mailtje met de mededeling dat mijn bestelling (waar ik al 3 dagen op wachtte) niet leverbaar is. Of ik een tegoedbon wil krijgen of mijn geld binnen een week teruggestort wil krijgen. Ongelooflijk, op het moment van bestellen, moet toch duidelijk zijn of er genoeg voorraad is en het produkt nog leverbaar! Voor mij nooit meer Koopjedeal!

  Door: Iris Schuurman08-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Zwevende Parasol

  Parasol besteld en betaald. Niet geleverd. Geen enkele reactie op dagelijks emails. Uitermate slechte service. Laatste keer dus.

  Door: Hans02004-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Meerdere

  Oplichters zijn het.
  DIT bedrijf was failliet.
  Het is overgenomen door de eigenaar van dekbed discounter.
  Had bij de oude bestellingen lopen en betaald.
  Heb mijn bestelling nooit gehad en kon naar mijn geld fluiten.
  A sociaal!!!!

  Door: J. van der Heiden03-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  windscherm

  op 15 april besteld, geld van de rekening, geen bevestigingsmail gekregen, al verschillende keren gemaild, nog geen reactie, jammer, zou graag mijn windscherm hebben of mijn centen terug.

  Door: Hilde Boden29-04-2020
  ELLY VAN OOSTVEEN11-05-2020

  op zondag heb ik mondkapjes besteld en per ongeluk heb ik ze 2maal besteld. elke bestelling betaald met verzendkosten. Kan dat veranderd worden. eventueel mogen het 2 keer 10 mondkapjes zijn maar ik wil maar eenmaal betalen voor de bezorging. vast bedankt.

  Bianca Oostmeijer11-05-2020

  Een zwevende Parool bestel op 15 april jl. Tot op heden nog niets ontvangen, mail gestuurd maar ook hier (nog) geen reactie van ontvangen. Telefonisch zijn ze niet te bereiken.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Desk elite - nooit geleverd - geen antwoord van support afdeling

  In februari een bestelling geplaatst en betaal met priority booking.

  Nooit afgeleverd ook geen reactie van support afdeling koopjesperiode.nl.

  Nooit meer kopen daar compleet onbetrouwbaar

  Door: Harm Hummel28-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Tand water reiniger

  Totale ramp waterdruk niet in te stellen een waardeloos product uit China werkt ook niet weggegooid
  Oplichters van binnenkort weer failliet

  Door: R Oudhaarlem15-03-2020
  rein brouwer05-04-2020

  ik wil geen mails meer ontvangen word hier gek van

  Gerard02-05-2020

  Triest allemaal wij waren van plan om een airco te bestellen advertentie staat in de krant van zaterdag 2 mei ik denk dat ik het niet ga bestellen als ik de reviews lees van dit bedrijf komen zij er slecht vanaf. Bedankt voor de reacties.

  Karine De bouw18-08-2020

  AEG airco besteld. Geleverd door cool blue. Be Gent. Wil terugzenden. Alles nog I verpakking. Meer dan 500 euro betaald. Hoe zend ik het terug. Krijg geen antwoord.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Mysterybox

  Van mijn spaargeld heb ik voor €50 een mysterybox gekocht, Wat een teleurstelling toen ik de box opende. Theelichtjes, mini schroendraaierset, stekkertje, voorzetzonnebril (ik draag geen bril), cbd olie, hangmat, tiewrap binder, zonne lampjes en nog wat rommeltjes waaraan ik niets heb. Waarde van de box is ver, ver onder de genoemde €250. Met airpots en macbooks spiegelen en rommel leveren.
  Afrader voor anderen.

  Door: Bo06-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Buitenlamp , Windows 10

  Koopje deal is een webshop die niet antwoord geen geld terug stuurt niet bereikbaar is geen antwoord geeft op mails gestuurd naar de zogenaamde klantenservice. Kortom Gewoon NOOIT kopen daar . Boeven zijn het !!!!!!!!!

  Door: Kees Buur29-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  2 mutsen, 1 paar sneakers, 1 paar sloffen.

  Zwendel....

  Drie weken geleden heb ik vier artikelen besteld bij Koopjedeal. De volgende dag kreeg ik een berichtje, dat mijn bestelling verzonden was. Met track & trace kon ik mijn bestellling volgen.
  Niets aan de hand dus. Echter..., groot was mijn verbazing, dat wat later mijn bestelling retour gezonden was. De reden, Een verkeerd adres. Leuk smoesje ! De volgende keer is de kat van hun grootmoeder gestorven...
  Wat deed Koopjedeal vervolgens ? Zij ondernamen totaal géén actie. Nee, dat moest ik zélf doen. Dus ik heb een klacht gestuurd over het retour zenden van mijn bestelling. Het resultaat was, dat mijn bestelling uiteindelijk zéér vertraagd bij mij aankwam. Maar..., niet alle artikelen zaten in dat pakketje. Éen van mijn bestelde en reeds betaalde artikelen ontbraken, de sloffen.

  Dus vervolgens heb ik een tweede klacht naar Koopjedeal verzonden, want nadat mijn pakketje aangekomen was met mijn incomplete bestelling, bleef het in alle talen stil. In ieder geval werd mij medegedeeld, dat de sloffen ook retour gezonden waren. En daarna heeft Koopjedeal wéér geen actie ondernomen. Ze schreven ook, dat ik beter moest letten op track & trace. Die was er natuurlijk niet, want ze hadden niets verzonden. Ze stelden eveneens een retorische vraag en wel of ik die sloffen nog wil hebben. Mensen met enig verstand zullen begrijpen, dat ik die sloffen wil hebben, want ik heb ze besteld en bovendien betaald !
  Hun handelswijze valt onder pure diefstal, of veel beter gezegd, oplichting !

  G. van der Linden.

  Door: G. van der Linden24-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Stoelen

  Ik heb mooie stoelen besteld en de levering was prima en vlot, echter de stoelen waren voor ons te klein. RETOUR gestuurd. Tot op heden nog steeds geen geld terug. Het gaat om 600 euro waar ik hard voor gewerkt en gespaard heb. Na diverse mails te hebben gestuurd gekregen ik de reactie om bewijs leveren wat betreft de retournering.
  Op hun aanvraag mijn retourbewijzen per mail gestuurd, gevraagd of ze een bevestiging willen sturen..geen reactie, telefoon nummer bestaat niet, klachtenformulier wat ze aanbieden op hun site werkt niet....Koopje.deal komt alles wat ze pretenderen te doen niet na! Koopje.deal ik wil mijn geld terug! ????

  Door: Agnes29-09-2019
  R smeijer15-03-2020

  2 Tanden waterflosser gekocht wat een nep artikel waterdruk kan niet ingesteld worden knop niet aanwezig waarde 0 euro Slechtse product ooit gekocht Oplichters

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Dell computer met 320GIG SSD

  Op 2 september besteld en betaald €264,95 2 dagen later wordt verkeerde computer geleverd door Mr@ een bedrijf waar koopjedeal zaken mee doet.
  In overleg met Mr@ die wel een gewone klantenservice heeft de foute computer terug gestuurd.
  Ze heb en mijn geld teruggestuurd aan koopjedeal
  Na 5 mailtjes van mijn kant geen enkele reactie van koopjedeal nu geen geld en geen computer, ze zijn niet bereikbaar en reageren alleen met standaard mailtjes
  Tijd voor een onderzoek door een consumenten programma waarin het advies wordt gegeven om nooit maar fan ook nooit meer iets via deze neppers te kopen
  Ik ga dit binnenkort aankaarten bij de tv want dit kan zo niet langer het zijn echt oplichters die nergens op reageren en je gewoon met je probleem laten zitten, en zo te lezen ben ik niet de enige dus binnenkort maar eens op naar Gouda ! Maar niet alleen

  Door: Joost van Maanen16-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  tuinbank

  In juni een tuinbanken besteld. Vervolgens ging het bedrijf failliet.
  Maar wat een geluk, de Dekbed-Discounter.nl heeft het bedrijf overgenomen. En ik krijg een mail waarin het 'geweldige nieuws' wordt gemeld dat ik mijn aankoopbedrag volledig gecompenseerd krijg in spaarpunten.
  Drie weken later en een aantal mails verder zijn er nog geen punten bijgeschreven en mijn mails blijven onbeantwoord.
  Mijn advies: wegblijven bij deze prutsers..

  Door: Jacco17-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Koopjedeal

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Koopjedeal een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 32 ervaringen geplaatst over Koopjedeal. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Koopjedeal actief?

  Koopjedeal is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Koopjedeal gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.