NederlandReview

    Ervaringen Koopjedeal

    Bent u ook zo benieuwd naar de reviews over Koopjedeal? U kunt hier alle beoordelingen lezen over dit bedrijf. Als consument wilt u niet alleen de laagste prijs betalen voor een product, maar ook de beste service ontvangen. Het is daarom aan te raden om altijd de reviews over het bedrijf te lezen waar u van plan bent een aankoop te verrichten. Dit voorkomt niet alleen teleurstellingen, maar kan ook doorslaggevend zijn in de aankoop van een product. Als u een goede review leest heeft automatisch meer vertrouwen in een bedrijf waar u van plan bent om een aankoop te doen.

    Over Koopjedeal

    Bij Koopjedeal is de missie helder. Het bedrijf wil iedereen elke dag voorzien van leuke deals die u kunt kopen tegen een lage prijs. Ze willen graag dat klanten hen waarderen en besteden daarom veel aandacht aan service. Alle informatie is duidelijk terug te lezen op de website. Koopjedeal gaat voor honderd procent duidelijkheid. Dat service hoog in het vaandel staat bij Koopjedeal kunt u merken aan het feit dat er niet moeilijk gedaan wordt over retourneren en door het eenvoudige spaarprogramma. Heeft u een goede of slechte ervaring met dit bedrijf? Informeer anderen door een beoordeling achter te laten.

    Meet het team van 'harde onderhandelaren' van Koopjedeal, die actief voor jou naar dealtjes zoeken

    Diensten

    Elke dag worden er vijf aanbiedingen online geplaatst die 24 uur geldig zijn. Als klant kunt u op deze manier voordelig diverse producten aanschaffen in verschillende categorieën. Zo is het mogelijk om goedkope beautyproducten, elektronica of bijvoorbeeld fashionartikelen te kopen. Naast de vijf dagaanbiedingen vindt u op de website ook een ruim assortiment aan artikelen die u kunt aanschaffen met hoge kortingen. Bij elke bestelling spaart u spaarpunten die u direct kunt inwisselen voor korting. Op deze manier blijft kopen leuk en het is betaalbaar voor iedereen.


    Dagelijks worden er aanbiedingen geplaatst in grote landelijke kranten, zoals het Algemeen Dagblad, de Volkskrant, Trouw, Het Parool en de Telegraaf. Deze uit de krant aanbiedingen kunt u eenvoudig terugvinden op de website van dit bedrijf. Kortingen kunnen wel oplopen tot negentig procent. Niet alleen producten van onbekende merken worden hier aangeboden, maar ook bijvoorbeeld Michael Kors horloges. Zo blijven ook de duurdere merken betaalbaar voor een groot publiek. Heeft u ervaring met het kopen van artikelen bij Koopjedeal? U kunt uw ervaringen delen door een beoordeling te schrijven.

    Klachten

    Ook als het om klachten gaat, staat service voorop bij Koopjedeal. U kunt een e-mail sturen naar het bedrijf met een omschrijving van de klacht. Binnen twee dagen ontvangt u bericht. Mocht Koopjedeal meer tijd nodig hebben om uw klacht goed af te kunnen handelen dan beloven zij u dit te laten weten. Mocht u niet tevreden zijn over een product dan kunt u alle producten binnen veertien dagen na ontvangst van het product gratis retourneren. U krijgt dan nog eens veertien dagen de tijd om het pakketje te versturen.

    Deze vorm van flexibiliteit zorgt ervoor dat u als klant genoeg tijd heeft om een product te retourneren. Binnen veertien dagen wordt het geld op uw rekening terug gestort. Bij een servicegericht bedrijf koopt u waarschijnlijk graag uw spullen. Het is alleen vaak de vraag of het bedrijf ook doet wat het belooft.

    Door klantenbeoordelingen te lezen, krijgt u al snel een indruk van het desbetreffende bedrijf. Mocht u zelf anderen willen helpen door uw mening te geven dan stellen wij dit erg op prijs.

    Hoe goed zijn de aanbiedingen op Koopjedeal eigenlijk echt? Zitten er addertjes onder het gras of is het echt cheap? Wat zijn de verzendkosten en kun je retourneren?

    Koopjedeal
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (26)

    4.2
    23% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.4
    Service
    rating
    3
    Prijs
    rating
    5
    Leveren
    rating
    3.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Boxspring

    Boxspring besteld, 5 weken later een mail van Koopjedeal, dat deze uitverkocht was! Huh?!?!?!?! Dan was het toen al uitverkocht!! Gelukkig gekozen voor Afterpay! Uiteindelijk andere boxspring besteld, 3 à 5 weken levertijd. Na 11 weken was hij er dan eindelijk. Oude prijs zou zijn volgens hun website € 1499,- en werd voor € 1000,- minder aangeboden worden. Als dat zo was, dan ben ik 's nachts een keer door Aliëns opgehaald met hun ruimteschip, en weer retour naar aarde!! Het bed is kwalitatief gezien, maximaal € 700,- waard zijn, naar mijn inziens. Hoofdboard zo gammel als wat, de stof eromheen is heel dun, hij loopt ook scheef af. En nee, ligt niet aan de vloer! Daarnaast kunstof poten eronder. Ze hemelen de producten heel erg op, uiteindelijk is de realiteit niet zo rooskleurig. Dan nog niet erover, de communicatie, het liegen en bedriegen! Ik koop daar nooit meer iets!!!!

    Door: Renate 29-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    airco

    Airco gekocht, geleverd gekregen, maar de werking was direct niet goed. bleek alleen te werken bij een schuifraam(stond wel in omschrijving). heb nu een airco van 499 waar ik niets mee kan. service en coulance van koopjedeal bestaan niet in hun woordenboek. Jammer dat dit ook bestaat, laatste keer van mij betreft.

    Door: richard boerdam02-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Set van 5 zilverkleurige militaire zaklampen

    Op 6 mei zou volgens de informatie van Koopjedeal mijn bestelling worden bezorgd. Omdat ik niet de beloofde Track & Trace code ontving, stuurde ik hierover een mail naar de klantenservice, die niet beantwoord werd. Ik had op 29 april besteld en betaald en kreeg zojuist op 8 mei een mailtje met de mededeling dat mijn bestelling (waar ik al 3 dagen op wachtte) niet leverbaar is. Of ik een tegoedbon wil krijgen of mijn geld binnen een week teruggestort wil krijgen. Ongelooflijk, op het moment van bestellen, moet toch duidelijk zijn of er genoeg voorraad is en het produkt nog leverbaar! Voor mij nooit meer Koopjedeal!

    Door: Iris Schuurman08-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Zwevende Parasol

    Parasol besteld en betaald. Niet geleverd. Geen enkele reactie op dagelijks emails. Uitermate slechte service. Laatste keer dus.

    Door: Hans02004-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Meerdere

    Oplichters zijn het.
    DIT bedrijf was failliet.
    Het is overgenomen door de eigenaar van dekbed discounter.
    Had bij de oude bestellingen lopen en betaald.
    Heb mijn bestelling nooit gehad en kon naar mijn geld fluiten.
    A sociaal!!!!

    Door: J. van der Heiden03-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    windscherm

    op 15 april besteld, geld van de rekening, geen bevestigingsmail gekregen, al verschillende keren gemaild, nog geen reactie, jammer, zou graag mijn windscherm hebben of mijn centen terug.

    Door: Hilde Boden29-04-2020
    ELLY VAN OOSTVEEN11-05-2020

    op zondag heb ik mondkapjes besteld en per ongeluk heb ik ze 2maal besteld. elke bestelling betaald met verzendkosten. Kan dat veranderd worden. eventueel mogen het 2 keer 10 mondkapjes zijn maar ik wil maar eenmaal betalen voor de bezorging. vast bedankt.

    Bianca Oostmeijer11-05-2020

    Een zwevende Parool bestel op 15 april jl. Tot op heden nog niets ontvangen, mail gestuurd maar ook hier (nog) geen reactie van ontvangen. Telefonisch zijn ze niet te bereiken.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Desk elite - nooit geleverd - geen antwoord van support afdeling

    In februari een bestelling geplaatst en betaal met priority booking.

    Nooit afgeleverd ook geen reactie van support afdeling koopjesperiode.nl.

    Nooit meer kopen daar compleet onbetrouwbaar

    Door: Harm Hummel28-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Tand water reiniger

    Totale ramp waterdruk niet in te stellen een waardeloos product uit China werkt ook niet weggegooid
    Oplichters van binnenkort weer failliet

    Door: R Oudhaarlem15-03-2020
    rein brouwer05-04-2020

    ik wil geen mails meer ontvangen word hier gek van

    Gerard02-05-2020

    Triest allemaal wij waren van plan om een airco te bestellen advertentie staat in de krant van zaterdag 2 mei ik denk dat ik het niet ga bestellen als ik de reviews lees van dit bedrijf komen zij er slecht vanaf. Bedankt voor de reacties.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Mysterybox

    Van mijn spaargeld heb ik voor €50 een mysterybox gekocht, Wat een teleurstelling toen ik de box opende. Theelichtjes, mini schroendraaierset, stekkertje, voorzetzonnebril (ik draag geen bril), cbd olie, hangmat, tiewrap binder, zonne lampjes en nog wat rommeltjes waaraan ik niets heb. Waarde van de box is ver, ver onder de genoemde €250. Met airpots en macbooks spiegelen en rommel leveren.
    Afrader voor anderen.

    Door: Bo06-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Buitenlamp , Windows 10

    Koopje deal is een webshop die niet antwoord geen geld terug stuurt niet bereikbaar is geen antwoord geeft op mails gestuurd naar de zogenaamde klantenservice. Kortom Gewoon NOOIT kopen daar . Boeven zijn het !!!!!!!!!

    Door: Kees Buur29-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    2 mutsen, 1 paar sneakers, 1 paar sloffen.

    Zwendel....

    Drie weken geleden heb ik vier artikelen besteld bij Koopjedeal. De volgende dag kreeg ik een berichtje, dat mijn bestelling verzonden was. Met track & trace kon ik mijn bestellling volgen.
    Niets aan de hand dus. Echter..., groot was mijn verbazing, dat wat later mijn bestelling retour gezonden was. De reden, Een verkeerd adres. Leuk smoesje ! De volgende keer is de kat van hun grootmoeder gestorven...
    Wat deed Koopjedeal vervolgens ? Zij ondernamen totaal géén actie. Nee, dat moest ik zélf doen. Dus ik heb een klacht gestuurd over het retour zenden van mijn bestelling. Het resultaat was, dat mijn bestelling uiteindelijk zéér vertraagd bij mij aankwam. Maar..., niet alle artikelen zaten in dat pakketje. Éen van mijn bestelde en reeds betaalde artikelen ontbraken, de sloffen.

    Dus vervolgens heb ik een tweede klacht naar Koopjedeal verzonden, want nadat mijn pakketje aangekomen was met mijn incomplete bestelling, bleef het in alle talen stil. In ieder geval werd mij medegedeeld, dat de sloffen ook retour gezonden waren. En daarna heeft Koopjedeal wéér geen actie ondernomen. Ze schreven ook, dat ik beter moest letten op track & trace. Die was er natuurlijk niet, want ze hadden niets verzonden. Ze stelden eveneens een retorische vraag en wel of ik die sloffen nog wil hebben. Mensen met enig verstand zullen begrijpen, dat ik die sloffen wil hebben, want ik heb ze besteld en bovendien betaald !
    Hun handelswijze valt onder pure diefstal, of veel beter gezegd, oplichting !

    G. van der Linden.

    Door: G. van der Linden24-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Stoelen

    Ik heb mooie stoelen besteld en de levering was prima en vlot, echter de stoelen waren voor ons te klein. RETOUR gestuurd. Tot op heden nog steeds geen geld terug. Het gaat om 600 euro waar ik hard voor gewerkt en gespaard heb. Na diverse mails te hebben gestuurd gekregen ik de reactie om bewijs leveren wat betreft de retournering.
    Op hun aanvraag mijn retourbewijzen per mail gestuurd, gevraagd of ze een bevestiging willen sturen..geen reactie, telefoon nummer bestaat niet, klachtenformulier wat ze aanbieden op hun site werkt niet....Koopje.deal komt alles wat ze pretenderen te doen niet na! Koopje.deal ik wil mijn geld terug! ????

    Door: Agnes29-09-2019
    R smeijer15-03-2020

    2 Tanden waterflosser gekocht wat een nep artikel waterdruk kan niet ingesteld worden knop niet aanwezig waarde 0 euro Slechtse product ooit gekocht Oplichters

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Dell computer met 320GIG SSD

    Op 2 september besteld en betaald €264,95 2 dagen later wordt verkeerde computer geleverd door Mr@ een bedrijf waar koopjedeal zaken mee doet.
    In overleg met Mr@ die wel een gewone klantenservice heeft de foute computer terug gestuurd.
    Ze heb en mijn geld teruggestuurd aan koopjedeal
    Na 5 mailtjes van mijn kant geen enkele reactie van koopjedeal nu geen geld en geen computer, ze zijn niet bereikbaar en reageren alleen met standaard mailtjes
    Tijd voor een onderzoek door een consumenten programma waarin het advies wordt gegeven om nooit maar fan ook nooit meer iets via deze neppers te kopen
    Ik ga dit binnenkort aankaarten bij de tv want dit kan zo niet langer het zijn echt oplichters die nergens op reageren en je gewoon met je probleem laten zitten, en zo te lezen ben ik niet de enige dus binnenkort maar eens op naar Gouda ! Maar niet alleen

    Door: Joost van Maanen16-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    tuinbank

    In juni een tuinbanken besteld. Vervolgens ging het bedrijf failliet.
    Maar wat een geluk, de Dekbed-Discounter.nl heeft het bedrijf overgenomen. En ik krijg een mail waarin het 'geweldige nieuws' wordt gemeld dat ik mijn aankoopbedrag volledig gecompenseerd krijg in spaarpunten.
    Drie weken later en een aantal mails verder zijn er nog geen punten bijgeschreven en mijn mails blijven onbeantwoord.
    Mijn advies: wegblijven bij deze prutsers..

    Door: Jacco17-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Tuinbank 10 juni en toren airco 20 juni

    Zowel de tuinbank als de toren airco betaald en niets geleverd gekregen. Nu Koopjedeal failliet en dus weg geld en geen producten. Voor me zwaar bedrogen

    Door: Anne van der Kuip05-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    een laptop toshiba 13.3

    er zijn geen pluspunten alleen maar min punten en ik ben nog wel een vaste kl+ant helaas komen ze de bestelling niet naar op 11-06-2017 bestelt en het is nu 04-07-2019 ik heb nog niets ontvangen en wel op 11-06-2019 direct betaalt euro 332,30. ik ben ook nog gehandycapt maar ik ben bedondert en zeer stuk ervan ik hoop dat ze mij het geld terug storten of de laptop leveren dan heb ik toch nog iets, waar blijft mijn bestelling met nr 203408352. ben er helemaal stuk van, jan germes plus punt zou zijn u belofte na te komen

    Door: jangermes04-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Bedriegers/Afzetters. Leveren niet volgens specicifaties

    "Bomen" besteld, verschillende soorten. Worden geleverd maar bomen zijn (mini) boompjes en maar de helft van de lengte/hoogte als gespecificeerd. Call-centre medewerkers zijn uitstekend geinstrueerd om geen service te leveren, en geven alleen juridisch juiste antwoorden. Lange wachttijden voor tel contact. Track@trace wordt niet gegeven, op mails komt geen antwoord. Misleiding staat voorop !
    KOOP NIKS, VERMIJDEN, SNEL DICHTKLIKKEN DIE SITE.

    Door: Ikben er Ingestonken05-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Ook belazerd

    Begin januari dekbedden besteld ,heden eind maart nog niet geleverd ,reeds 6 keer gebeld en gemaild.Iedere keer belofte binnen 5 werkdagen gaan we leveren.Echter je krijgt niks.Heb nu geëist geld terug maar ook beloven en weer niet doen.Wij worden gewoon belazerd.

    Door: Henk van Boogaard29-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Dekbed

    Er zijn geen Pluspunten voor dit Bedrijf..je word van het kastje na de muur gestuurd...zal hier nooit en dan ook nooit meer iets bestellen...Hier moet denk ik de Rechtsbijstand maar eens gaan Snuffelen..gr Marja

    Door: Marja van Roekel 13-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Les geleerd - nooit weer

    Bestelling geplaatst op 12 december met als uiterste leveringsdatum 26 december. Niets geleverd dus bellen op 31 december. Veel excuses en toezegging dat het direct wordt verstuurd want de bestellingen zijn gearriveerd in het sorteercentrum. Op 2 Januari zal door postNL geleverd worden.En dat ik een bevestiging via de mail zou krijgen van de gemaakte afspraak. Niets natuurlijk dus weer bellen op 3 januari. "Oh nee meneer, collega heeft iets gezegd wat niet kan want er is een vertraging. Weet niet wanneer we gaan leveren. Oorzaak is een brand in September die voor vertraging zorgt" Ooit zo'n grote onzin gehoord? Aanbieding doen in December ivm de feestdagen en toezegging dat geleverd wordt eind December en dan is een brand reeds in September de oorzaak van de vertraging???? Dat heet oplichting. Het zijn een stel ordinaire dropshippers van waarschijnlijk chinese verkopers die de problemen van/door de chinezen bij de kopers neerleggen. Klantenservice is niet eens in staat om de klacht te begrijpen laat staan het onzingehalte van het opgelezen excuus-script. Advies: nooit meer hier bestellen, heb mijn lesje geleerd. Met deze levertijden zelfs beter rechtstreeks via Ali, Banggood of dhgate etc. ....

    Door: Igor Burger03-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Schrijf zelf een review over Koopjedeal

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Koopjedeal een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 26 ervaringen geplaatst over Koopjedeal. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 23% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Koopjedeal actief?

    Koopjedeal is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Koopjedeal gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.