NederlandReview

  Ervaringen Koopjedeal.nl

  Bent u ook zo benieuwd naar de reviews over Koopjedeal.nl? U kunt hier alle beoordelingen lezen over dit bedrijf. Als consument wilt u niet alleen de laagste prijs betalen voor een product, maar ook de beste service ontvangen. Het is daarom aan te raden om altijd de reviews over het bedrijf te lezen waar u van plan bent een aankoop te verrichten. Dit voorkomt niet alleen teleurstellingen, maar kan ook doorslaggevend zijn in de aankoop van een product. Als u een goede review leest heeft automatisch meer vertrouwen in een bedrijf waar u van plan bent om een aankoop te doen.

  Over Koopjedeal.nl

  Bij Koopjedeal.nl is de missie helder. Het bedrijf wil iedereen elke dag voorzien van leuke deals die u kunt kopen tegen een lage prijs. Ze willen graag dat klanten hen waarderen en besteden daarom veel aandacht aan service. Alle informatie is duidelijk terug te lezen op de website. Koopjedeal.nl gaat voor honderd procent duidelijkheid. Dat service hoog in het vaandel staat bij Koopjedeal.nl kunt u merken aan het feit dat er niet moeilijk gedaan wordt over retourneren en door het eenvoudige spaarprogramma. Heeft u een goede of slechte ervaring met dit bedrijf? Informeer anderen door een beoordeling achter te laten.

  Diensten

  Elke dag worden er vijf aanbiedingen online geplaatst die 24 uur geldig zijn. Als klant kunt u op deze manier voordelig diverse producten aanschaffen in verschillende categorieën. Zo is het mogelijk om goedkope beautyproducten, elektronica of bijvoorbeeld fashionartikelen te kopen. Naast de vijf dagaanbiedingen vindt u op de website ook een ruim assortiment aan artikelen die u kunt aanschaffen met hoge kortingen. Bij elke bestelling spaart u spaarpunten die u direct kunt inwisselen voor korting. Op deze manier blijft kopen leuk en het is betaalbaar voor iedereen.


  Meet het team van 'harde onderhandelaren' van Koopjedeal.nl, die actief voor jou naar dealtjes zoeken

  Dagelijks worden er aanbiedingen geplaatst in grote landelijke kranten, zoals het Algemeen Dagblad, de Volkskrant, Trouw, Het Parool en de Telegraaf. Deze uit de krant aanbiedingen kunt u eenvoudig terugvinden op de website van dit bedrijf. Kortingen kunnen wel oplopen tot negentig procent. Niet alleen producten van onbekende merken worden hier aangeboden, maar ook bijvoorbeeld Michael Kors horloges. Zo blijven ook de duurdere merken betaalbaar voor een groot publiek. Heeft u ervaring met het kopen van artikelen bij Koopjedeal.nl? U kunt uw ervaringen delen door een beoordeling te schrijven.

  Klachten

  Ook als het om klachten gaat, staat service voorop bij Koopjedeal.nl. U kunt een e-mail sturen naar het bedrijf met een omschrijving van de klacht. Binnen twee dagen ontvangt u bericht. Mocht Koopjedeal.nl meer tijd nodig hebben om uw klacht goed af te kunnen handelen dan beloven zij u dit te laten weten. Mocht u niet tevreden zijn over een product dan kunt u alle producten binnen veertien dagen na ontvangst van het product gratis retourneren. U krijgt dan nog eens veertien dagen de tijd om het pakketje te versturen.

  Deze vorm van flexibiliteit zorgt ervoor dat u als klant genoeg tijd heeft om een product te retourneren. Binnen veertien dagen wordt het geld op uw rekening terug gestort. Bij een servicegericht bedrijf koopt u waarschijnlijk graag uw spullen. Het is alleen vaak de vraag of het bedrijf ook doet wat het belooft.

  Door klantenbeoordelingen te lezen, krijgt u al snel een indruk van het desbetreffende bedrijf. Mocht u zelf anderen willen helpen door uw mening te geven dan stellen wij dit erg op prijs.

  Hoe goed zijn de aanbiedingen op Koopjedeal.nl eigenlijk echt? Zitten er addertjes onder het gras of is het echt cheap? Wat zijn de verzendkosten en kun je retourneren?

  Koopjedeal.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (18)

  4,6
  28% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6,4
  Service
  rating
  3,2
  Prijs
  rating
  5,4
  Leveren
  rating
  3,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Mysterybox

  Van mijn spaargeld heb ik voor €50 een mysterybox gekocht, Wat een teleurstelling toen ik de box opende. Theelichtjes, mini schroendraaierset, stekkertje, voorzetzonnebril (ik draag geen bril), cbd olie, hangmat, tiewrap binder, zonne lampjes en nog wat rommeltjes waaraan ik niets heb. Waarde van de box is ver, ver onder de genoemde €250. Met airpots en macbooks spiegelen en rommel leveren.
  Afrader voor anderen.

  Door: Bo 06-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  2
  rating

  Buitenlamp , Windows 10

  Koopje deal is een webshop die niet antwoord geen geld terug stuurt niet bereikbaar is geen antwoord geeft op mails gestuurd naar de zogenaamde klantenservice. Kortom Gewoon NOOIT kopen daar . Boeven zijn het !!!!!!!!!

  Door: Kees Buur 29-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5
  rating

  2 mutsen, 1 paar sneakers, 1 paar sloffen.

  Zwendel....

  Drie weken geleden heb ik vier artikelen besteld bij Koopjedeal. De volgende dag kreeg ik een berichtje, dat mijn bestelling verzonden was. Met track & trace kon ik mijn bestellling volgen.
  Niets aan de hand dus. Echter..., groot was mijn verbazing, dat wat later mijn bestelling retour gezonden was. De reden, Een verkeerd adres. Leuk smoesje ! De volgende keer is de kat van hun grootmoeder gestorven...
  Wat deed Koopjedeal vervolgens ? Zij ondernamen totaal géén actie. Nee, dat moest ik zélf doen. Dus ik heb een klacht gestuurd over het retour zenden van mijn bestelling. Het resultaat was, dat mijn bestelling uiteindelijk zéér vertraagd bij mij aankwam. Maar..., niet alle artikelen zaten in dat pakketje. Éen van mijn bestelde en reeds betaalde artikelen ontbraken, de sloffen.

  Dus vervolgens heb ik een tweede klacht naar Koopjedeal verzonden, want nadat mijn pakketje aangekomen was met mijn incomplete bestelling, bleef het in alle talen stil. In ieder geval werd mij medegedeeld, dat de sloffen ook retour gezonden waren. En daarna heeft Koopjedeal wéér geen actie ondernomen. Ze schreven ook, dat ik beter moest letten op track & trace. Die was er natuurlijk niet, want ze hadden niets verzonden. Ze stelden eveneens een retorische vraag en wel of ik die sloffen nog wil hebben. Mensen met enig verstand zullen begrijpen, dat ik die sloffen wil hebben, want ik heb ze besteld en bovendien betaald !
  Hun handelswijze valt onder pure diefstal, of veel beter gezegd, oplichting !

  G. van der Linden.

  Door: G. van der Linden 24-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6
  rating

  Stoelen

  Ik heb mooie stoelen besteld en de levering was prima en vlot, echter de stoelen waren voor ons te klein. RETOUR gestuurd. Tot op heden nog steeds geen geld terug. Het gaat om 600 euro waar ik hard voor gewerkt en gespaard heb. Na diverse mails te hebben gestuurd gekregen ik de reactie om bewijs leveren wat betreft de retournering.
  Op hun aanvraag mijn retourbewijzen per mail gestuurd, gevraagd of ze een bevestiging willen sturen..geen reactie, telefoon nummer bestaat niet, klachtenformulier wat ze aanbieden op hun site werkt niet....Koopje.deal komt alles wat ze pretenderen te doen niet na! Koopje.deal ik wil mijn geld terug! ????

  Door: Agnes 29-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5
  rating

  Dell computer met 320GIG SSD

  Op 2 september besteld en betaald €264,95 2 dagen later wordt verkeerde computer geleverd door Mr@ een bedrijf waar koopjedeal zaken mee doet.
  In overleg met Mr@ die wel een gewone klantenservice heeft de foute computer terug gestuurd.
  Ze heb en mijn geld teruggestuurd aan koopjedeal
  Na 5 mailtjes van mijn kant geen enkele reactie van koopjedeal nu geen geld en geen computer, ze zijn niet bereikbaar en reageren alleen met standaard mailtjes
  Tijd voor een onderzoek door een consumenten programma waarin het advies wordt gegeven om nooit maar fan ook nooit meer iets via deze neppers te kopen
  Ik ga dit binnenkort aankaarten bij de tv want dit kan zo niet langer het zijn echt oplichters die nergens op reageren en je gewoon met je probleem laten zitten, en zo te lezen ben ik niet de enige dus binnenkort maar eens op naar Gouda ! Maar niet alleen

  Door: Joost van Maanen 16-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  tuinbank

  In juni een tuinbanken besteld. Vervolgens ging het bedrijf failliet.
  Maar wat een geluk, de Dekbed-Discounter.nl heeft het bedrijf overgenomen. En ik krijg een mail waarin het 'geweldige nieuws' wordt gemeld dat ik mijn aankoopbedrag volledig gecompenseerd krijg in spaarpunten.
  Drie weken later en een aantal mails verder zijn er nog geen punten bijgeschreven en mijn mails blijven onbeantwoord.
  Mijn advies: wegblijven bij deze prutsers..

  Door: Jacco 17-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Tuinbank 10 juni en toren airco 20 juni

  Zowel de tuinbank als de toren airco betaald en niets geleverd gekregen. Nu Koopjedeal failliet en dus weg geld en geen producten. Voor me zwaar bedrogen

  Door: Anne van der Kuip 05-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  een laptop toshiba 13.3

  er zijn geen pluspunten alleen maar min punten en ik ben nog wel een vaste kl+ant helaas komen ze de bestelling niet naar op 11-06-2017 bestelt en het is nu 04-07-2019 ik heb nog niets ontvangen en wel op 11-06-2019 direct betaalt euro 332,30. ik ben ook nog gehandycapt maar ik ben bedondert en zeer stuk ervan ik hoop dat ze mij het geld terug storten of de laptop leveren dan heb ik toch nog iets, waar blijft mijn bestelling met nr 203408352. ben er helemaal stuk van, jan germes plus punt zou zijn u belofte na te komen

  Door: jangermes 04-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5
  rating

  Bedriegers/Afzetters. Leveren niet volgens specicifaties

  "Bomen" besteld, verschillende soorten. Worden geleverd maar bomen zijn (mini) boompjes en maar de helft van de lengte/hoogte als gespecificeerd. Call-centre medewerkers zijn uitstekend geinstrueerd om geen service te leveren, en geven alleen juridisch juiste antwoorden. Lange wachttijden voor tel contact. Track@trace wordt niet gegeven, op mails komt geen antwoord. Misleiding staat voorop !
  KOOP NIKS, VERMIJDEN, SNEL DICHTKLIKKEN DIE SITE.

  Door: Ikben er Ingestonken 05-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  rating

  Ook belazerd

  Begin januari dekbedden besteld ,heden eind maart nog niet geleverd ,reeds 6 keer gebeld en gemaild.Iedere keer belofte binnen 5 werkdagen gaan we leveren.Echter je krijgt niks.Heb nu geëist geld terug maar ook beloven en weer niet doen.Wij worden gewoon belazerd.

  Door: Henk van Boogaard 29-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  4
  rating

  Dekbed

  Er zijn geen Pluspunten voor dit Bedrijf..je word van het kastje na de muur gestuurd...zal hier nooit en dan ook nooit meer iets bestellen...Hier moet denk ik de Rechtsbijstand maar eens gaan Snuffelen..gr Marja

  Door: Marja van Roekel 13-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  Les geleerd - nooit weer

  Bestelling geplaatst op 12 december met als uiterste leveringsdatum 26 december. Niets geleverd dus bellen op 31 december. Veel excuses en toezegging dat het direct wordt verstuurd want de bestellingen zijn gearriveerd in het sorteercentrum. Op 2 Januari zal door postNL geleverd worden.En dat ik een bevestiging via de mail zou krijgen van de gemaakte afspraak. Niets natuurlijk dus weer bellen op 3 januari. "Oh nee meneer, collega heeft iets gezegd wat niet kan want er is een vertraging. Weet niet wanneer we gaan leveren. Oorzaak is een brand in September die voor vertraging zorgt" Ooit zo'n grote onzin gehoord? Aanbieding doen in December ivm de feestdagen en toezegging dat geleverd wordt eind December en dan is een brand reeds in September de oorzaak van de vertraging???? Dat heet oplichting. Het zijn een stel ordinaire dropshippers van waarschijnlijk chinese verkopers die de problemen van/door de chinezen bij de kopers neerleggen. Klantenservice is niet eens in staat om de klacht te begrijpen laat staan het onzingehalte van het opgelezen excuus-script. Advies: nooit meer hier bestellen, heb mijn lesje geleerd. Met deze levertijden zelfs beter rechtstreeks via Ali, Banggood of dhgate etc. ....

  Door: Igor Burger 03-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  Geen terugbetaling na retourzending 5 okt

  Op 18 oktober bevestigd koopjedeal.nl dat de 2 retour gezonden topdekmatrassen in goed orde zijn ontvangen en de creditering volgt binnen 2 dagen.
  Na 1 week gebeld met de vraag waar de creditering en met name de terugbetaling blijven. Zou nu binnen 2 dagen op mijn rekening staan.
  Na 3 mailtjes en 4 mislukte pogingen te bellen (vanwege absurde wachttijden van wel 1 tot 3 uur) nog steeds geen geld terug gezien.

  Door: Frank van de Kamp 13-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5
  rating

  Slechte levering, bereikbaarheid en communicatie

  17 oktober 2018 heb ik een bestelling gedaan en betaald. Volgens de site met een levertijd van 2 a 5 werkdagen. Tot op heden (31 oktober) niets ontvangen. De bereikbaarheid van de klantenservice is zeer slecht. 5 telefoontjes leveren allemaal lange wachttijden op. 30 tot 36 klanten voor dan wel 46 en 48 minuten wachttijd. Op diverse dagen lag de klanten service er al rond 15.00 uur uit.Ondertussen op advies van het antwoordbandje twee mails gestuurd die onbeantwoord blijven. Ook na de aangegeven 2 werkdagen. Telefoontje 6 geeft slechts 18 minuten wachttijd aan. Reden om aan de lijn te blijven. Wat schetst mijn verbazing. De wachttijd gaat van 18 minuten naar 15 en 14 minuten om vervolgens naar 19 en 22 minuten (??????) te gaan. De aanhouder wint. Na 23 minuten krijg ik een telefonist aan de lijn. Wie krijgt de schuld? De leverancier! Die heeft leveringsproblemen. Ondertussen staat hetzelfde product nog steeds op de site met, u raadt het al, een levertijd van 2 a 5 werkdagen. Koopjedeal maakt de leveringsbeloften niet waar en houden zich niet aan de belofte de klant op de hoogte te houden. Mails worden niet beantwoord. Telefonisch contact is een ramp.

  Door: marco 01-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5
  rating

  Onvolledige levering

  Op 14 juni 2018 een vuurhaard besteld. Ontevreden omdat de levering incompleet was.
  Koopjedeal gaf de misser toe en zou de leverancier daarover benaderen. Meer klanten hadden hetzelfde probleem. Daarna reageert Koopjedeal niet meer op de vraag wanneer het pakket compleet is uitgeleverd.
  Nu, inmiddels bijna 2 maanden verder kunnen wij de vuurhaard nog steeds niet gebruiken.
  Wij zijn erg teleurgesteld en vragen ons af wat te doen.

  Door: Henk Drenth 08-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5
  rating

  Mooie produkten hoor!

  Eenmaal een bestelling gedaan :mooie kwaliteitsproducten in de advertenties , voor een daarvoor redelijke prijs!
  Meerdere aangename telefonische contakten met de klantenservice daarna...

  Door: L. van Genekoop 25-10-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9
  rating

  Leuke aanbiedingen voor weinig geld

  Ik ben de laatste dagen steeds vaker op Koopjesdeal.nl te vinden. Heb er voor een week of twee geleden zoveel leuke aanbiedingen gezien, dat ik nu de website haast dagelijks in de gaten hou om geen leuke aanbiedingen mis te lopen. Heb vooralsnog twee keer wat besteld en er zitten geen addertjes onder het gras. De prijs is de voornaamste reden dat ik hier bestel. De levering kan in mijn ogen wel sneller, maar ik vind het geen groot probleem wanneer ik een paar dagen moet wachten op mijn bestelling. Beide keren is het gewoon netjes afgeleverd, dus je hoort mij niet klagen.

  Door: Marijke Twist 03-02-2017
  Ineke van den Heuvel 10-09-2017

  Nieuwe klant van Koopjedeal, bestelling geplaatste, geen reactie. Per mail nog eens geinformeerd, geen reactie. Als je op hun site een review wil plaatsen lukt dit niet. Dit is een slecht bedrijf, vr gr Ineke

  Rob Kleinhof 21-11-2018

  Dit bedrijf kan zijn beloftes niet waarmaken,er worden valse emails gestuurd,dat een bestelling inmiddels is geleverd.Zonder enige trace/trace code...dus je wordt belazerd waar je bijstaat.De kwalieit van de geleverde spullen is beneden peil,of er worden defecte spullen uit China geleverd.Veel spookmerken..zoals Dunlop,Pierre Cardin,of Grundig,die totaal niets met de reputatie van vroeger hebben te maken.Ga niet met Ideal betalen,want je bent gewoon je geld kwijt.Gebruik een creditkaart.De dik ondersteunde reacties van positieve opmerkingen,komen van dit bedrijf zelf.Customer service....daar wordt dan weer NIET..aan gedaan.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  7
  rating

  aanbiedingen

  Sommige aanbiedingen zijn wel leuk hier. Maar je moet wel goed opletten, want niet alles is echt super goedkoop.

  Ik had hier leuke lampjes besteld, maar die waren er wel pas met een weekje. Dat wist ik van te voren, dus het was het niet erg. Maar het is wel goed om dat even in de gaten te houden, want niet iedereen weet dat!

  Verder leuke winkel!

  Door: Tina 30-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5
  rating

  Schrijf zelf een review over Koopjedeal.nl

  Uw beoordeling