NederlandReview

    Ervaringen Koopjedeal

    Bent u ook zo benieuwd naar de reviews over Koopjedeal? U kunt hier alle beoordelingen lezen over dit bedrijf. Als consument wilt u niet alleen de laagste prijs betalen voor een product, maar ook de beste service ontvangen. Het is daarom aan te raden om altijd de reviews over het bedrijf te lezen waar u van plan bent een aankoop te verrichten. Dit voorkomt niet alleen teleurstellingen, maar kan ook doorslaggevend zijn in de aankoop van een product. Als u een goede review leest heeft automatisch meer vertrouwen in een bedrijf waar u van plan bent om een aankoop te doen.

    Over Koopjedeal

    Bij Koopjedeal is de missie helder. Het bedrijf wil iedereen elke dag voorzien van leuke deals die u kunt kopen tegen een lage prijs. Ze willen graag dat klanten hen waarderen en besteden daarom veel aandacht aan service. Alle informatie is duidelijk terug te lezen op de website. Koopjedeal gaat voor honderd procent duidelijkheid. Dat service hoog in het vaandel staat bij Koopjedeal kunt u merken aan het feit dat er niet moeilijk gedaan wordt over retourneren en door het eenvoudige spaarprogramma. Heeft u een goede of slechte ervaring met dit bedrijf? Informeer anderen door een beoordeling achter te laten.

    Meet het team van 'harde onderhandelaren' van Koopjedeal, die actief voor jou naar dealtjes zoeken

    Diensten

    Elke dag worden er vijf aanbiedingen online geplaatst die 24 uur geldig zijn. Als klant kunt u op deze manier voordelig diverse producten aanschaffen in verschillende categorieën. Zo is het mogelijk om goedkope beautyproducten, elektronica of bijvoorbeeld fashionartikelen te kopen. Naast de vijf dagaanbiedingen vindt u op de website ook een ruim assortiment aan artikelen die u kunt aanschaffen met hoge kortingen. Bij elke bestelling spaart u spaarpunten die u direct kunt inwisselen voor korting. Op deze manier blijft kopen leuk en het is betaalbaar voor iedereen.


    Dagelijks worden er aanbiedingen geplaatst in grote landelijke kranten, zoals het Algemeen Dagblad, de Volkskrant, Trouw, Het Parool en de Telegraaf. Deze uit de krant aanbiedingen kunt u eenvoudig terugvinden op de website van dit bedrijf. Kortingen kunnen wel oplopen tot negentig procent. Niet alleen producten van onbekende merken worden hier aangeboden, maar ook bijvoorbeeld Michael Kors horloges. Zo blijven ook de duurdere merken betaalbaar voor een groot publiek. Heeft u ervaring met het kopen van artikelen bij Koopjedeal? U kunt uw ervaringen delen door een beoordeling te schrijven.

    Klachten

    Ook als het om klachten gaat, staat service voorop bij Koopjedeal. U kunt een e-mail sturen naar het bedrijf met een omschrijving van de klacht. Binnen twee dagen ontvangt u bericht. Mocht Koopjedeal meer tijd nodig hebben om uw klacht goed af te kunnen handelen dan beloven zij u dit te laten weten. Mocht u niet tevreden zijn over een product dan kunt u alle producten binnen veertien dagen na ontvangst van het product gratis retourneren. U krijgt dan nog eens veertien dagen de tijd om het pakketje te versturen.

    Deze vorm van flexibiliteit zorgt ervoor dat u als klant genoeg tijd heeft om een product te retourneren. Binnen veertien dagen wordt het geld op uw rekening terug gestort. Bij een servicegericht bedrijf koopt u waarschijnlijk graag uw spullen. Het is alleen vaak de vraag of het bedrijf ook doet wat het belooft.

    Door klantenbeoordelingen te lezen, krijgt u al snel een indruk van het desbetreffende bedrijf. Mocht u zelf anderen willen helpen door uw mening te geven dan stellen wij dit erg op prijs.

    Hoe goed zijn de aanbiedingen op Koopjedeal eigenlijk echt? Zitten er addertjes onder het gras of is het echt cheap? Wat zijn de verzendkosten en kun je retourneren?

    Koopjedeal
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (51)

    4.2
    25% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.4
    Service
    rating
    3
    Prijs
    rating
    4.8
    Leveren
    rating
    4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Koopjedeal

    Uw beoordeling

    Comp. All in one, niet compleet geleverd.

    Geleverd zonder toetsenbord en muis hoorde er wel bij. En 1 knop om de standaard te stellen bleef alleen in de hoogste stand staan .
    Tel. Contact gehad. Email contact gehad tot vervelens toe, begrepen waarschijnlijk niet wat retourneren betekend, kortom het duurde weken voor ze nu eindelijk door hadden dat ik op een adres zat te wachten om het kosteloos te retourneren. Als het mee zit krijg ik dat na het weekend , nou maar hopen dat de retour betaling sneller gaat .
    Vind het wel een aanfluiting en voor mij een reden om er niets meer te bestellen.

    Door: A. Zwaard17-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Black Friday Secret Box t.w.v. minimaal €250,-

    Afgelopen week een Black Friday Secret Box t.w.v. minimaal €250,- (voor mannen) gekocht. En ik moet zeggen, nooit meer. Zaten een paar "mannen" spullen in zoals Dove, Axe en scheermesjes en Bluetooth in-ear oordoppen. (Oordoppen die ik online nergens kan vinden). Maar ook een Workout set dat voor vrouwen blijkt te zijn.

    Maar bizar/vreemd genoeg zat er ook vaatwas tabletten en wasmiddel in, en maoam snoep. Wie doet nou zoiets in een Mystery Box?

    Je krijgt er zelfs "reclame" in om producten van hun site met korting te kopen. En 3 maanden "gratis" meespelen in bankgiroloterij wat al 30 november was verlopen (ik ontving mystery box was 2 december).

    Sorry, maar dit is wel een gigantische teleurstelling van een mystery box, en ik denk dat ik echter niet de enige ben. Het is je geld echt niet waard.

    Enige redenen dat ik dit 3 sterren geef is omdat koopjesdeal mij volledig heeft terug betaald, zonder enige moeite.

    Komt dat misschien omdat er meer klachten over binnen komen?

    Door: Skyrider03-12-2020
    N.M.W. Pantekoek08-12-2020

    Bij nader inzien is koop je deal niet zo'n koopje. Donderdag 3/12 besteld salontafel San Louis voor € 176 incl. bezorgen en betalend retour. Zaterdag 5/12 poten geleverd, maandag 7/12 de bladen geleverd. De teleurstelling was dat, bij een collega webwinkel dezelfde tafel wordt aangeboden voor €160.55 incl. bezorgen en gratis retour sturen. Dit gemeld bij koopje deal. Reactie was, vervelend voor U. Kan gebeuren, pech gehad hier doen wij niets aan. Advies: eerst verder kijken voor men bij koop je deal besteldt

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    Dell Latitude E7270 (refurbished)

    Voor Sinterklaas een Dell Latitude E7270 refurbished laptop voor mijn zoon gekocht.
    Op de bodemplaat waren er 2 schroefjes die los zaten en deze bleken te kort te zijn.
    Hiermee naar een computerzaak gegaan die een eigen service afdeling hadden.
    Al snel kwam het antwoord dat dit speciale schroefjes waren die alleen bij Dell te verkrijgen waren.
    Koopjedeal benaderd en gevraagd of zij bij hun toeleverancier 2 langere schroefjes konden laten opsturen, immers de bodemplaat wijkt en zal op den duur vuil naar binnen verzamelen.
    Ik kreeg als antwoord dat het de functionaliteit van de laptop niet beïnvloedde en dat zij de schroefjes niet op voorraad hebben!
    Met excuses.
    Heb 4 mails gestuurd om mij verder te helpen om 2 van deze speciale schroefjes te krijgen.
    0 op het request.

    Wat een slechte service.
    Ik ben nu een hele ontevreden klant.
    Ik vind dit schande!!!!
    Nooit meer Koopjedeal.nl

    Gijs Bastianen
    Gwbastianen@kpnmail.nl

    Door: Gijs Bastianen 17-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    aanbiedingen

    Sommige aanbiedingen zijn wel leuk hier. Maar je moet wel goed opletten, want niet alles is echt super goedkoop.

    Ik had hier leuke lampjes besteld, maar die waren er wel pas met een weekje. Dat wist ik van te voren, dus het was het niet erg. Maar het is wel goed om dat even in de gaten te houden, want niet iedereen weet dat!

    Verder leuke winkel!

    Door: Tina 30-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Mooie produkten hoor!

    Eenmaal een bestelling gedaan :mooie kwaliteitsproducten in de advertenties , voor een daarvoor redelijke prijs!
    Meerdere aangename telefonische contakten met de klantenservice daarna...

    Door: L. van Genekoop25-10-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Elektrische fiets

    Fiets gekregen naar 1 dag al mankementen aan de fiets. Trapondersteuner werkt niet, valt zo uit onder het fietsen. Je krijgt hem niet aan. Echt waardeloos. Toen ik de fiets kreeg zat er beschadigingen op de accu. Echt geeeeeen aanrader deze fiets.!!!!

    Door: Yvonne 27-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Aircooler

    Er ontbrak een stop voor het waterreservoir. Nalevering duurt twee maanden. Echt te belachelijk voor woorden

    Door: Leon25-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Gereedsschapskar

    Supersnelle levering deftig en stevig materiaal

    Door: Thierry Van Nieuwenhuyse17-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Electrische step

    Is valse reclame. Ieder aan het steppen, vele kilometers met deze step. Ergens een onduidelijke vage omschrijving dat men zelf de landelijke regels over het gebruik moet raadplegen. Nergens te vinden dat je er niet mee op de openbare weg mag komen. Oplichting, daar riekt het naar!!

    Door: Ad de Viet19-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Dvd speler

    Beschadigd geleverd, gebruikers sporen. Apparaat doet het niet. Zowel handmatig als met afstandsbediening.
    Het doet nul,nul.
    Ze doen heel moeilijk. Ik moet foto's maken. Wat een onzin. Dat ding moet terug. Klaar en niet met onzin aankomen. Koop hier nooit meer iets. Ben er klaar mee. Als ik niet verder geholpen wordt stuur ik het door naar de Consumentenbond.

    Door: Renate09-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    Nooit meer...

    In Januari een Boxspring besteld, leverdatum was 1 maand, na 1 maand werden we week na week verder aan het lijntje gehouden met loze beloftes, uiteindelijk na 3 maanden te horen gekregen dat het bed 'uitverkocht' was. 3 maanden ons geld kwijt, 3 maanden gewacht en geen bed ontvangen. Ze gebruiken precies de consumenten als goedkope financiering.... lesje geleerd, laat je niet verleiden door de mooie prijzen, ze leveren niet. Ik heb persoonlijk dus een uiterst slechte ervaring.

    Door: Mike15-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    smart watch

    al van 12 maart besteld en nog steeds niks gehad

    Door: tilly berghmans14-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Doucheset

    In oktober een mooie doucheset gekocht, heel blij mee tot de grote douchekop ineens tijdens het douchen op mijn hoofd viel. Contact opgenomen met de klantenservice en en het probleem incl. foto's doorgegeven, ze zouden het met de hun leverancier bespreken. Na een week kwam de reactie, helaas voor u, kan de leverancier kan er niks aan doen.

    Verder geen oplossing, dus gewoon pech. Ik vind het schandelijk dat een koopjedeal zijn verantwoordelijkheid als verkopende partij niet neemt.

    Door: Matthijs Mossink11-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Retourzending 18.11.2021

    28.01.21 nog steeds niet terugbetaald wat er terug te betalen is. Bewuste belazerderij. Een schande voor de webshopbranche. Ik overweeg, ondanks het lage bedrag, een juridische procedure.

    Door: Mathieu Raemaekers28-01-2021
    Mathieu Raemaekers28-01-2021

    Zoals ik al schreef: belazerderij.

    Wilma Peijzel03-02-2021

    Het twee matrassen in de hal staan die niet niet besteld zijn, wanneer worden die teruggehaald?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Smart watch

    Chinese app kan uw toestel beschadigen. Chatten geen antwoord
    Mail over hoe of wat nu ppfff alle gegevens bestelnummer enz wat ik niet meer heb kan je niet versuren zonder
    NEE nooit meer daar bestellen

    Door: C de Visser04-01-2021
    elisabeth14-01-2021

    Wacht al vanaf 20-12 op bestelling,geen reactie

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Stoelen

    Ik heb stoelen besteld. Maar met retour sturen kosten voor je zelf 80 euro. Dan moet je nog een 3 weken wachten tot dat kooojedeal het is hun bestand van iets ziet staan dan ze geleverd zijn. Terwijl ik het met track code en handtekening kon zien geleverd is. Nu moet ik mijn geld nog terug krijgen koop er nooit meer iets

    Door: M29-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    shorts

    let op bij deze webshop.
    Als je iets retour stuurt betaal je zelf de verzendkosten. En die zijn niet mals!

    Door: Rob22-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Bureaustoel

    Helaas heb ik een bureaustoel ( van Lifa Living en de prijs is €99,- )
    ontvangen die niet voldoet aan de afbeelding wat op de site van Koopjesdeal staat. Ik heb hierover al contact opgenomen met de klantenservice. De klantenservice medewerker gaf aan dat het een fout van de handleiding is het onderdeel heeft geen invloed op gebruik van de stoel, niet te vergeten dat er meerdere klanten waren die dit eerder hebben aangegeven dat het misleidend is om een bureaustoel te leveren die niet voldoet aan de afbeelding wat op de site vermeld staat.. Koopjesdeal had genoeg de tijd om de foto die op hun site staat te wijzigen/aan te passen. Heel jammer van Koopjesdeal om klanten in de maling te nemen. Voor mij geen Koopjesdeal meer!!!

    Door: Gwenda16-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    FAQ

    Is Koopjedeal een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 51 ervaringen geplaatst over Koopjedeal. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Koopjedeal actief?

    Koopjedeal is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Koopjedeal gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.