NederlandReview

  Ervaringen KoopHetGratis

  Het klinkt natuurlijk altijd aantrekkelijk als een website gratis producten belooft. Wie wil er nu betalen als je het gratis kan krijgen? Het is tenslotte voor niks, noppes, nada. Mensen zeggen echter niet voor niets dat tegenwoordig niets meer echt gratis is. Er zitten altijd andere verplichtingen aan verbonden. Bij KoopHetGratis beloven ze gratis producten. Jij hoeft alleen de verzendkosten te betalen. Dat is natuurlijk een deal die je niet aan je voorbij wilt laten gaan, maar is het echt betrouwbaar? Bij online aankopen kun je nooit voorzichtig genoeg zijn. Lees dus eerst hier de reviews van echte klanten. Zij kunnen je alles vertellen over KoopHetGratis.

  Over KoopHetGratis

  De slogan van de webshop zegt het eigenlijk al: products free, only shipment fee! Het rijmt ook nog eens. Je betaalt voor de producten van KoopHetGratis dus alleen de verzendkosten. Het initiatief kwam van het team achter Uitbieden.nl. Zij hebben door goede afspraken met hun leveranciers de mogelijkheid om producten gratis aan te bieden. Je kunt een uitgebreid assortiment met producten vinden in de webshop. Ze hebben elektronica, huis en vrije tijd, beauty en health, sieraden en horloges. Overigens hebben ze ook een categorie bijna gratis waarin producten altijd minder dan twee euro kosten.


  De Gierige Gasten weten alles over gratis producten fixen. Leer hun geheimen!

  Diensten KoopHetGratis

  De webshop belooft alle klanten altijd de laagste prijs garantie. Dit is voor de gratis artikelen natuurlijk logisch, maar ook voor de artikelen waar wel een prijskaartje aan hangt wordt de laagste prijs gegarandeerd. Mocht je product na de levering toch niet goed zijn, dan kun je het altijd retourneren. Je krijgt het geld voor de verzendkosten dan teruggestort. Je kunt in de webshop veilig een eenvoudig betalen met iDeal, MasterCard, Visa, sofort, PayPal, Bancontact/ MisterCash, GiroPay, Bleue en Betaal Na Ontvangst. Ook heeft de webshop altijd een nieuwe dagaanbieding en weekaanbieding. Hou de klok op de website wel in de gaten, want je moet er voor de dagaanbieding altijd op tijd bij zijn.

  Klachten KoopHetGratis

  Heb jij klachten voor de webshop? Wacht dan niet te lang en neem contact op met de webshop. Op de website vind je een uitgebreid contactformulier voor klachten en vragen. Zorg ervoor dat je al je gegevens hebt ingevuld, zodat de webshop zo snel mogelijk op je klacht of vraag kan reageren. Je kunt ook zelf een mail sturen naar het bedrijf. Stuur je mail naar administratie@koophetgratis.nl en laat de webshop weten wat er mis is gegaan. Je kunt het bedrijf overigens ook op Facebook vinden en daar je vraag stellen. KoopHetGratis probeert altijd binnen 2 werkdagen een antwoord te geven op je bericht.

  Schrijf een review over KoopHetGratis

  Heb jij gratis producten gekocht bij de webshop? Dan horen we graag alles over jouw ervaringen met KoopHetGratis. Laat nieuwe klanten weten of de webshop betrouwbaar is en vertel alles over de kwaliteit van de producten. Raad jij klanten aan om de gratis, of bijna gratis, producten te kopen bij KoopHetGratis? Laat het in jouw beoordeling weten.

  Lees hier de reviews over KoopHetGratis. Is de webshop betrouwbaar? Zijn de producten echt gratis? Echte klanten vertellen alles over hun ervaringen.

  KoopHetGratis
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over KoopHetGratis

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is KoopHetGratis een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over KoopHetGratis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is KoopHetGratis actief?

  KoopHetGratis is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van KoopHetGratis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.