NederlandReview

  Ervaringen Koning Kanjer

  Onderhandelen in een webshop? En ze kunnen ook nog eens de verkoop voor je regelen voor handelaren en producenten? In beide gevallen word je dan wel nieuwsgierig naar de meningen en ervaringen van de mensen en bedrijven voor jou. Hier kun je recensies en beoordelingen lezen, waardoor jij je een beeld kunt vormen van de website en een overwogen keuze kunt maken of je wel of niet met ze in zee wilt gaan. Maar het kan net zo goed zijn dat je zelf al ervaring met ze hebt en daar graag wat over kwijt wilt. Dat kan hier ook, dus schrijf vandaag nog jouw review! Alvast bedankt!

  Teveel betalen

  Dat wil je dus niet. Maar soms zie je iets in een winkel en heb je eigenlijk maar twee keuzes: of kopen of niet. Afdingen of onderhandelen over de prijs, zoals op de markt, gaat dan niet. Of toch wel? En hoe pak je dat aan bij webwinkels? Mailen?

  Als je iets leuks ziet, maar de verkoopprijs te hoog vindt, kun je de koning altijd vriendelijk om gratie vragen

  Waarvoor dan?

  Bij voorkeur wil je nergens teveel voor betalen. Of het nu gaat om elektronica, software, computers, laptops of een zonnebril. Als je iets dan toch nodig hebt, ga je natuurlijk voor de laagste prijs. Dierbenodigdheden, gereedschap, lifestyle artikelen en sieraden zijn daar ook geen uitzondering op. Gadgets, audio en spelcomputers net zo min. Ook voor decoratie voor in huis of de tuin wil je zo min mogelijk betalen, maar uiteraard wel het maximale resultaat. Maar hoe ga je dat aanpakken in een webshop? Wel, sommige webshops geven consumenten de mogelijkheid om een ander voorstel te doen dan de aangegeven prijs. Uiteraard wel redelijke prijsvoorstellen, want op onzinbiedingen zou je zelf ook niet zitten wachten.  Koning Kanjer

  Dit is zo’n website waarbij het mogelijk is om een bod te doen dat lager is dan de adviesprijs. Bedoeling is wel dat de geïnteresseerde een serieus bod doet naar waarde. Als de Koning (zoals ze hem zelf noemen) dit bedrag te laag vindt, zal hij een tegenbod doen. Als je daarmee akkoord gaat, heb je een deal. De prijzen die je op die manier bespreekt, zijn zonder verzendkosten.

  Maar deze webshop is ook een portal, waarbij Koning Kanjer bemiddelt voor fabrikanten, importeurs, groothandels en distributeurs. Bedrijven uit de wholesale, waarbij de detailhandel en kleine consumenten niet de core business is. Daarbij is het aanmaken van een persoonlijk account wel noodzakelijk. Bedenk wel van tevoren ook of je het logistieke traject naar de consument toe uit handen wilt geven, of zelf de bestellingen verzendt.

  Recensies voor en door consumenten

  Maar werkt zo’n systeem wel? Levert het je als koper echt zoveel op? Zijn het echt van die superdeals, zoals ze zelf beweren? En als je bijvoorbeeld een groothandel bent, maak je via dit portaal echt meer winst door het weglaten van tussenhandelaren? Vergroot het echt je naamsbekendheid en marktaandeel? Weet jij de antwoorden op deze en andere vragen, omdat jij al ervaring hebt met ze? Schrijf dan gerust een review! Jouw mening en beoordeling van de website en/of producten tellen echt! Ze helpen toekomstige consumenten en zakenpartners bij het maken van een beslissing. Alvast bedankt!

  Koning Kanjer
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Koning Kanjer

  Uw beoordeling

  Servies (18 delig) Imperial Kitchen Taipe

  Zondag twee bordensets besteld, ondanks het slechte weer zijn de pakketten toch dinsdag al bezorgd. Bij het uitpakken zat er in 1 pakket 2 ontbijtbordjes met een beschadiging. Dinsdagavond mailtje gestuurd en vanochtend (woensdag) al een reactie. Er worden nieuwe bordjes mijn kant opgestuurd. Echt heel blij mee. Bij Koning Kanjer is de klant nog Koning.

  Door: Liesbeth ten Have10-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Borden

  Slechte kwaliteit, slechte service, slechte .. Rotslechte klantenservice. Niet tevreden!!!

  Door: Anoniem01-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  FAQ

  Is Koning Kanjer een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Koning Kanjer. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Koning Kanjer actief?

  Koning Kanjer is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Koning Kanjer gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.