NederlandReview

  Ervaringen KnuffelKado

  Wanneer je op zoek bent naar een leuk kraamkado, of een mooie pluche knuffel om iemand beterschap te wensen of voor een kind wat jarig wordt en gek is op knuffels, dan kun je hiervoor terecht bij KnuffelKado. Zij bieden een mooie collectie knuffels van een goede kwaliteit die ze snel kunnen leveren. Wat de ervaringen met deze webshop zijn van klanten die je voorgingen, lees je hier bij NederlandReview.

  Over KnuffelKado


  De webshop KnuffelKado is een onderdeel van het bedrijf Flowers4U dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop via internet aan bedrijven en particulieren. Zij hebben een aantal webshops waar je cadeaus als bloemen, wijn, ballonnen en in dit geval pluche knuffels kunt bestellen. Bedrijven kunnen bij hen een businessaccount aanmaken voor extra voordeel en bestelgemak. Bij KnuffelKado worden knuffels in allerlei soorten en maten verkocht van onder andere de Anna pluche collectie en het Wereld Natuur fonds.

  Dushi Like You - Hart van Nederland

  Diensten


  Bij KnuffelKado kun je pluche knuffels bestellen die je in de webshop onderverdeeld in een paar categorieën kunt vinden:

  • Kleine Knuffels
  • Geboorte Knuffels
  • Grote Knuffels
  • Bedrukte Knuffels
  • Beterschap

  Bij iedere knuffel die je bestelt zit altijd een gratis cadeaukaart en ze worden eerst leuk verpakt voordat ze worden verzonden. Naast knuffels kun je ook een gecombineerd geschenk bestellen zoals een pluche beterschapsbeer bijvoorbeeld met een blad en chocolade of bij de categorie ‘Geboorte Knuffels’ kun je pakketten bestellen met een knuffel, bedrukte romper, een hand/voet print kit en een babymutsje. Wanneer je rechtstreeks een knuffel naar de beoogde ontvanger toestuurt als cadeau, dan kun je meteen een boodschap toevoegen.

  Bedrukte knuffels


  De bedrukking van de knuffels wordt door KnuffelKado zelf gedaan. Dit zorgt ervoor dat zij deze snel kunnen leveren. Je kunt hiermee een cadeau personaliseren door bijvoorbeeld de naam van een pasgeboren baby te laten plaatsen. Je kunt deze knuffels niet wassen bij een temperatuur van meer dan 60 graden.

  Levering en betaling


  Voor het verzenden van je bestelling betaal je bij KnuffelKado € 6,95. Bestel je op werkdagen vóór 17.00 uur, dan heb je je bestelling de volgende dag in huis. Je kunt je bestelling betalen via iDeal, Creditcard, Paypal of op factuur.

  Klachten


  Voor klachten kun je het online formulier invullen. Vermeld hierbij ook meteen het ordernummer zodat zij snel kunnen reageren. Meld een klacht zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 8 weken na de bezorgdatum, je ontvangt binnen een week een reactie op je klacht. KnuffelKado is aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk, wat jou als klant de zekerheid biedt dat zij een betrouwbaar bedrijf zijn.

  Wat is jouw mening over KnuffelKado?


  Was jij aangenaam verrast door de hoge kwaliteit van de knuffels die je bij hen bestelde, of heb je iets laten bedrukken en viel dit je toch tegen? Alle ervaringen zijn welkom hier, zo kunnen wij een platform maken waar iedereen de eerlijke meningen over bedrijven en webshops kan vinden.

  Zijn de knuffels van KnuffelKado heerlijk zacht en blijven ze ook mooi na het wassen? Hoe is de klantenservice en zijn de producten redelijk geprijsd?

  KnuffelKado
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over KnuffelKado

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is KnuffelKado een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over KnuffelKado. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is KnuffelKado actief?

  KnuffelKado is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van KnuffelKado gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.