NederlandReview

  Ervaringen Klooker

  Ben je op zoek naar bedrijven die op een eerlijke manier produceren? Klooker stelt een lijst te hebben met verantwoorde bedrijven. Wellicht is een samenwerking met Klooker interessant voor jou. Bekijk eerst wat de klantervaringen bij Klooker zijn. Op deze pagina lees je puur en alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.

  Wat is Klooker?

  Klooker is een bedrijf dat zich richt op het eerlijk produceren van producten. Hiermee wordt een aantal dingen bedoeld. Het bedrijf is opgericht door Dennis. Deze man zoekt uit welke producten er goed zijn en welke fout zijn. Met goed wordt bedoeld bedrijven die hun producten op een eerlijke manier produceren. Fout zijn de merken die je volgens het bedrijf beter even links kunt laten liggen. Er wordt ook gekeken naar de arbeidsomstandigheden, de ecologische impact en dierenleed. Op de website is te lezen dat duizenden mensen het initiatief van Dennis al volgen.

  Neem een kijkje in het Klooker Platform

  De aarde

  Klooker heeft liefde voor de aarde hoog in het vaandel staan. Klooker moet je helpen om stap voor stap afscheid te nemen van slechte gewoontes. Onder slechte gewoontes kun je milieuvervuiling, dierenleed of oneerlijke productie verstaan. Je verwelkomt nieuwe oplossingen, unieke inzichten en duurzame producten met elkaar. Dit doe je allemaal met balans en respect voor milieu, dier en mens. Er wordt aangegeven dat je Klooker ook kunt zien als medicijn. Een middel tegen de consumptiedrift welke schadelijke gevolgen heeft voor de gehele wereld.

  Contact opnemen

  Je kunt op verschillende manieren contact leggen met deze organisatie. Mocht je een brief willen sturen dan kun je dit doen naar het volgende adres: Linnaeusstraat 2C, 1092 CK in Amsterdam. Je kunt ook contact opnemen via e-mail. Het e-mailadres is support@klooker.nl. Wil je liever telefonisch contact opnemen met Klooker? Dan is het telefoonnummer +31 85 303 39 25. Je kunt ook contact leggen via de social media kanalen van Klooker. Op het moment van schrijven is Klooker actief op Instagram en Twitter.

  Klachten en geschillen

  In de algemene voorwaarden van deze organisatie is een regeling voor geschillen en klachten opgesteld. Mocht je een klacht hebben, dan vernemen de medewerkers van deze onderneming dit graag. Je kunt je klacht of geschil per e-mail kenbaar maken. Het e-mailadres dat je dan kunt gebruiken is support@klooker.com.

  Nederlands recht

  In de algemene voorwaarden lezen we ook dat het Nederlands recht van toepassing is. Geschillen kunnen worden voorgelegd aan bevoegde rechters in Amsterdam. In de algemene voorwaarden zijn nog meer informatie feiten te lezen. Het is altijd raadzaam om daar eens een kijkje te nemen.

  Handige weetjes

  Heb je een abonnement afgesloten? Dit abonnement zal automatisch verlengd worden. Het is dus verstandig om hier rekening mee te houden. Er wordt aangegeven dat jij via Klooker eerlijke en duurzame producten kan ontdekken en achtergrondinformatie kan lezen. Abonnees kunnen in aanmerking komen voor kennismakingskorting.

  Duurzame winkels

  Je wordt via de e-mail op de hoogte gehouden van nieuwe aanwinsten, fantastische merken en de tofste aanbiedingen. Op het gebied van duurzaamheid zal niks je ontgaan. Je vindt bij Klooker vele duurzame winkels met meer dan 20.000 producten in allerlei soorten categorieën. Mocht je echt iets nodig hebben dan kun je het volgens dit bedrijf snel vinden. Je komt ook te weten welke merken er kinderarbeid-vrij zijn.

  Klantervaringen

  Ben je klant bij Klooker? Heb je weleens samengewerkt met dit bedrijf? Dan zijn we reuze nieuwsgierig naar jouw ervaringen. Jouw bevindingen kunnen gebruikers van NederlandReview helpen. Door jouw visie weten ze of het verstandig is om met dit bedrijf samen te werken. We stellen het dan ook zeer op prijs als jij je ervaringen bij dit bedrijf deelt via deze pagina van NederlandReview.

  Klooker
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Klooker

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Klooker een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Klooker. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Klooker actief?

  Klooker is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goede doelen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Klooker gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.