Kinguin

2.7
3.2

Bestellen

2

Service

3.6

Prijs

2

Levering

40%

Zou hier weer kopen

Kinguin

Niemand betaalt graag de hoofdprijs natuurlijk, en tegenwoordig zijn er vele platforms waarop je allerlei spellen kunt doen. Deze zijn echter wel duur in aanschaf, en daarom is het de moeite waard om ze tweedehands te zoeken, of eens te kijken op Kinguin bijvoorbeeld. Dit is een platform waar gamecodes worden verkocht en waar jij ook zelf gamecodes kunt verkopen. Ook  codes voor software als Microsoft Office kun je hier vinden. Spellen en software worden daar veel goedkoper aangeboden dan in de winkels. Hoe goed dit werkt, en of je hier vertrouwd kunt kopen, lees je hier op NederlandReview.

Over Kinguin

Als je op deze site komt zit je op de Engelstalige website. Klik bovenin op het pijltje links van het Euroteken, dan kun je kiezen voor Nederlands. Je komt dan op het platform van Kinguin waar kopers en verkopers uit de hele wereld de mogelijkheid hebben om videogames tegen lage prijzen te verhandelen. Kinguin is sinds 2013 met 4 miljoen klanten de grootste alternatieve markt voor Steam, Origin en Battle.net geworden. Om voor een hoge klanttevredenheid te zorgen, biedt Kinguin je de mogelijkheid om gebruik te maken van het optionele Kinguin Buyer Protection Policy met een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Bovendien beschikken zij over een klantenservice die je kunt bereiken via een live chat.


De basics van Microsoft Office

Diensten

Bij Kinguin kun je digitale cd codes kopen en verkopen van software en spellen voor verschillende platforms namelijk:

 • Android
 • Battle.net
 • EA Origin
 • GOG COM
 • NCSoft
 • Nintendo
 • PlayStation 3
 • PlayStation 4
 • PlayStation Vita
 • Steam
 • Uplay
 • XBOX 360
 • XBOX ONE

Je kunt een game of programma zoeken op genre, platform, naam, etc. Wanneer je de game of het programma gevonden hebt dat je wilt, kun je meteen zien wat de goedkoopste aanbieding is. Als je deze gaat kopen kun je kiezen voor het Kinguin Buyer Protection Policy, er komt dan een toeslag op de prijs van een paar euro en je bent dan 30 dagen verzekerd van niet goed geld terug garantie. Dit hoeft niet. Vervolgens reken je de gamecode af op één van de vele manieren die mogelijk zijn. Je moet dan nog Steam installeren op het platform waarvoor je de code hebt gekocht. Vervolgens kun je de code activeren en de game downloaden via Steam op je Playstation bijvoorbeeld. Als je zelf codes wilt verkopen dan kan dat ook, je moet je daarvoor even aanmelden.  

Klachten

Verkopers moeten bij Kinguin samenwerken met de klantenservice. Kopers en verkopers laten Kinguin.net naar eigen goeddunken beslissingen nemen over alle aanspraken die kopers kunnen indienen bij Kinguin.net i.v.m. de Kinguin Buyer Protection Policy. Als ze een conflict voor een koper oplossen, wordt de aankoopprijs van een artikel terugbetaald (incl. omzetbelasting en eventuele gerelateerde kosten) De verkoper moet Kinguin de transactiekosten die zij hebben gemaakt terugbetalen. De koper hoeft geen transactiekosten terug te geven als zij voldoende bewijs indienen zoals is aangegeven in Kinguin Buyer Protection Policy.

Laat jouw review over Kinguin ook hier achter!

Maak jij gebruik van dit platform om spellen en software te kopen en/of verkopen? Hoe bevalt dit, werken de game- en softwarecodes goed, of heb je hier al eens problemen mee gehad? En hoe wordt dit door Kinguin opgelost? Alle ervaringen zijn hier welkom, positief of negatief, anderen kunnen hier weer van leren!

Kun je bij Kinguin veilig cd codes voor spellen en software kopen en verkopen en veel geld besparen, of zijn de ervaringen met dit platform negatief?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Anderen bekeken ook

close

Kinguin

Vergelijk reviews en bekijk Kinguin