NederlandReview

    Ervaringen Kiesjefolders

    Wordt jij ook wel eens zo gek van al die folders die je in de bus krijgt van winkels en bedrijven waar je helemaal niets mee hebt? Dan weet je ook wel dat die meestal per direct in de prullenbak of bij het oud papier belanden. Kiesjefolder geeft je de mogelijkheid om folders uit te kiezen. Maar zal je dan echt alleen folders binnenkrijgen van bedrijven en winkels die je interessant vindt? Hoeveel moeite moet je doen om folders te selecteren op hun website? En zal er een Kiesjefolder klantenservice zijn om je te helpen als je toch vervelende reclame ontvangt? Alleen mensen die al folders hebben uitgekozen via de website van Kiesjefolder kunnen je hierover meer vertellen. Lees hun reviews om een idee te krijgen van hoe Kiesjefolder echt werkt. Hun ervaringen, beoordelingen, meningen en cijfers kunnen je een idee geven van hoe Kiesjefolder nou echt in zijn werk gaat.

    Over Kiesjefolder

    Kiesjefolder is een dienstverlener die diensten voor folders aanbiedt. Ze willen je graag de mogelijkheid bieden om baas over je eigen brievenbus te worden. We krijgen namelijk allemaal wel folders en andere reclamen binnen van winkels waar we nooit heen zullen gaan. Wat heb je aan een folder van een speelgoedwinkel als je geen kinderen hebt en ook geen familie of vrienden met kinderen hebt? Of wat moet je met een folder van een slijterij als je helemaal geen sterke drank drinkt? Die krijg je allemaal standaard binnen terwijl je de folder van die leuke modezaak, bakker of garage misschien juist wel weer interessant vind. Bij Kiesjefolder kun je daarom gewoon aangeven welke folders je wel en niet wilt ontvangen. Zo kun je die supermarkt die je nooit bezoekt eruit gooien terwijl je de groenteboer of bloemenwinkel er wel bij wilt. Zo stel je jouw eigen folderpakket samen met alleen folders die voor jou van toepassing zijn. Bedrijven die met Kiesjefolder samenwerken zijn Dirk, Aldi, Etos, Vomar, Blokker, Trekpleister, HEMA, Albert Heijn, Dekamarkt, KwikFit, Hema, Ekoplaza en nog wel wat andere winkels. Van hen kun je dus beslissen of je wel of geen folder wilt ontvangen.


    Hoe maak je nou eigenlijk een folder?

    Diensten van Kiesjefolder

    Je kunt via de website van Kiesjefolder je eigen folderpakket samenstellen. Het is eigenlijk heel simpel. Je selecteert de folders die je wel interessant vindt en laat de anderen voor wat ze zijn. De bezorgservice van Kiesjefolder zal dan alleen de voor jou relevante folders komen bezorgen. Ook heeft Kiesjefolder een klantenservice een klantenservice voor als er toch iets niet helemaal goed verloopt.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Kiesjefolder

    Heb je ooit eerder een folderpakket samengesteld via Kiesjefolder? Dan horen wij graag wat jij van deze folderverstrekker vind. Was het makkelijk om wat folders uit te kiezen via hun website? Had je dankzij hen echt geen last meer van reclame die direct werd weggegooid of zaten er toch een paar niet leuke folders tussen? Kreeg je de folders wel gelijk met alle anderen bezorgd of pas nadat de acties voorbij waren? En wat voor een klantenservice verleende Kiesjefolder je toen je folders niet kwamen of er juist teveel bijzaten? Schrijf je eigen Kiesjefolder review en vertel ons over jouw persoonlijke ervaring met Kiesjefolder.

    Kiesjefolders
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

    4.8
    63% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    4.2
    Prijs
    rating
    6
    Leveren
    rating
    3.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Kiesjefolders

    Uw beoordeling

    Folders

    Het begin verliep prima. Maar toen ze van PostNL overstapten naar Sandd begon de ellende. Folders werden de ene week wel geleverd en de volgende week pas aan het einde van de week.
    Contact gezocht met kies je folders. Binnen enkele minuten een reactie. Ze gingen er direct achteraan. Sindsdien helemaal geen folders meer ontvangen. Bezorging is dus echt waardeloos.

    Door: Angelique23-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Folders

    Vroeger kregen we heel vaak geen folders, of een hele berg van winkels waar we toch niet komen. Dat probleem is nu opgelost. Elke vrijdag, heel soms op zaterdag, komen de folders van Kiesjefolders keurig in de brievenbus. Precies die we willen hebben. Heel blij mee.

    Door: Arne10-07-2020
    C.M.M. Van Dulmen17-07-2020

    Wij krijgen al 3 weken lang op de vrijdagmiddag geen folders meer, ra! ra! OOk niet op een ander tijdstip helemaal niets, jammer!!

    Fam Schneider04-10-2020

    Goedemiddag . Wij krijgen oude folders bezorgd ,van Goedemiddag We krijgen de folders te laat bezorgd ,gister pakket bezorgd van afgelopen week ! Ze zijn dus vandaag al verlopen de n Meeste zijn tot 3 of 4 geldig !komen dus een week te last in de bus zo jammer , want ik mis nu veel aanbiedingen en de bedrijven betalen er geld voor om het op tijd te bezorgen ! We hopen dat u dit gaat oplossen en we op tijd de juiste folders ontvangen ! Fam Schneider krakelingweg 69 3707 HR Zeist.

    Mary Vermetten06-04-2021

    Nou Arne ,gefelliciteerd dat je de folders in de bus krijgt ,het ons nog steeds niet gelukt naar vier weken om iets gedaan te krijgen , en de kantenservice heeft ook geen interesse !!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Folders

    Plus: Folders komen keurig op zaterdag door de brievenbus met PostNL.
    Plus: Je kunt kiezen wat je wil ontvangen en ontvangt dus geen folders die je toch niet leest.
    Min: Het aanbod qua folders is niet compleet.
    Min: Het gebeurd redelijk vaak dat er folders ontbreken in mijn pakketje. Inmiddels al een paar keer contact over gehad maar dat helpt niet veel.

    Door: Angela van Ginkel21-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    kiesjefolder bezorging

    Wij hebben ons aangemeld bij kies je follder 3-3-21 tot op heden na vier keer bellen en mailen hebben wij nog steeds niets ontvangen, en wordt de schuld van geen folders neergelegd bij postnl , de mvr. van de klantenservice is totaal niet gemotiveerd om ons probleem op te lossen !!!!

    Door: M.Vermetten06-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Geselecteerde folders i.p.v. het hele pakket

    Plus: Het ging maandenlang goed!
    Min: De laatste maand kregen wij naast ons pakket het hele pakket ook nog in de bus. Tessa van de Klantenservice wil mij wel een NEE sticker voor op mijn brievenbus sturen, maar dan krijg ik ook een aantal dingen niet meer, die ik wel wil hebben. Als ik dat meld, schrijft ze me uit. Tja. Oftewel: niet doen, want alleen maar meer papier en plastic.

    Door: Josje18-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    kies je folder

    voorheen kregen we kies je folder aan het begin van de week nu neemt post nl de bezorging over en krijgen we de folders aan het eind van de week .( weken 4-5) als alle aanbiedingen voorbij zijn ,en hebben de folders geen nut meer

    Door: L.F. Smits31-01-2020
    Peter Lagendijk28-03-2020

    Ik krijg al zeker 8 weken lang helemaal geen folder meer. Waarom? ik ga naar een andere aanbieder

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Bezorging folders

    Voorheen(reeds lang geleden ????) kwamen de folders op vrijdag.
    De laatste maanden op dinsdag of woensdag, met als gevolg dat je vaak niets meer hebt aan aanbiedingen die op voorgaande dagen waren.
    Bij het indienen van een klacht wordt er gezegd dat ze er achter aan gaan, niet dus
    Zeer vervelend

    Door: Klara Bruijn07-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Folderpakket

    Of de folders komen niet of ze komen (veel) te laat en de geldigheidsdatum van de folders is verlopen.
    Kiesjefolder wijst naar Sand als bezorger, maar ook na herhaaldelijk klagen krijg ik niet of te laat de gewenste folders.

    Door: P B04-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    FAQ

    Is Kiesjefolders een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 8 ervaringen geplaatst over Kiesjefolders. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 63% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Kiesjefolders actief?

    Kiesjefolders is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kiesjefolders gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.