NederlandReview

    Ervaringen KES Visum Support

    Gaat u binnenkort een buitenlandse reis maken waarvoor een visum nodig is? Lees hier ervaringen met KES Visum Support. Als u op reis gaat naar een land buiten Europa dan is het vaak nodig om een visum aan te vragen. Soms kunt u dat gewoon op het vliegveld regelen bij aankomst, zoals wanneer u naar Turkije reist. Maar soms is het nodig om ruim van tevoren een visum aan te vragen. Doet u dit niet dan wordt u bij aankomst of aan de grens staande gehouden en kunt u in de meeste gevallen direct rechtsomkeert maken. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, en daarom is het belangrijk om de aanvraag van een visum tijdig te regelen zodat u zeker weet dat u onbezorgd op reis kunt.

    Over KES Visum Service

    KES Visum Service is ontstaan vanuit Keith Export Services (KES) een bedrijf dat al sinds 19898 actief is met dienstverlening aan bedrijven die goederen en diensten naar het buitenland exporteren. Hiervoor moeten vaak documenten worden gelegaliseerd en daarin heeft KES zich gespecialiseerd. De dienstverlening voor het aanvragen van visa is daar later bij gekomen. In eerste instantie omdat medewerkers van bedrijven die zaken met het buitenland doen vaak ook zelf naar de bestemming reizen om daar ter plaatse deals en transacties te begeleiden. Anderzijds omdat er steeds meer mensen zijn die lange reizen maken voor vakantie of familiebezoek en daarvoor een visum nodig hebben. Zo ontstond KES Visum Service, dat zich voor het regelen van visa richt op zowel de zakelijke als de particuliere markt. Er worden dus zowel zakelijke visa als toeristenvisa geregeld.


    Wil jij dit in het echt bewonderen? Dan heb je waarschijnlijk een visum nodig

    Zorg voor de juiste papieren als u op reis gaat

    Wanneer u een buitenlandse reis maakt waarvoor het noodzakelijk is dat u van tevoren een visum aanvraagt, dan is het erg belangrijk om dit tijdig te regelen. Er moeten vaak vaste termijnen in acht worden genomen voor het regelen van een geldig document en dus is het belangrijk om dit op tijd in orde te maken. Beter te vroeg dan te laat een visum aanvragen voor uw vakantie naar China of Indonesië dan dat u er achter komt dat de papieren niet op tijd in orde zijn en dat u uw reis moet uitstellen of zelfs annuleren. Wanneer u een reis naar een land gaat plannen waarvoor een visum nodig is, is het dan ook belangrijk om u goed te informeren over de te volgen procedure.

    U vindt op de website van KES Visum Support per land een checklist van de documenten die nodig zijn om een visum aan te vragen.

    Uitbesteden is vaak goedkoper dan zelf regelen

    Wanneer u een visum moet aanvragen voor een zakelijke of particuliere reis naar een ander land, dan is het vaak goedkoper om dit uit te besteden. Doet u het zelf dan moet u namelijk persoonlijk naar Den Haag reizen om uw paspoort van het visum te laten voorzien. Maakt u gebruik van de diensten van KES Visum Service dan kunt u voor uw vakantie uw paspoort plus de benodigde aanvullende documenten opsturen. U krijgt een ontvangstbevestiging wanneer uw paspoort in goede orde is ontvangen. KES raadt aan om uw papieren via DHL te versturen, deze service is het meest betrouwbaar. Zodra het visum is geregeld wordt uw paspoort weer terug gestuurd en kunt u op reis.

    Klachten

    U moet er bij het aanvragen van een visum altijd rekening mee houden dat u zelf verantwoordelijk bent voor het tijdig aanvragen van een visum. Er kan altijd op de één of andere manier vertraging ontstaan in de procedure. De afhandeling van uw aanvraag kan door diverse oorzaken langer duren dan u had gedacht. Wacht daarom niet tot op het laatste moment met het doen van de aanvraag. Een verre reis wordt meestal wat ruimer van tevoren gepland en dus is het ook aan te raden uw visumaanvraag tijdig in orde te maken. Zo voorkomt u dat u uw paspoort met het benodigde visum niet op tijd weer retour heeft ontvangen. Mocht u een klacht hebben over de wijze waarop KES Visum Service uw aanvraag voor een visum heeft afgehandeld, wendt u zich dan altijd in eerste instantie tot het bedrijf zelf. Zij zijn de eerst aangewezen instantie om uw klacht naar tevredenheid op te lossen.

    Heeft u ervaring met het aanvragen van een visum via KES Visum Service?

    Dan zouden wij het zeer op prijs stellen als u deze ervaring met ons wilt delen. Omdat steeds meer mensen reizen worden er ook steeds meer visa aangevraagd en verstrekt. Het is belangrijk dat dit goed en vlot gebeurt. Als u vindt dat KES Visum Service daarvoor het aangewezen bedrijf is, dan horen wij dat graag. Maar ook als u minder positieve ervaringen heeft wordt u van harte uitgenodigd om deze met onze bezoekers te delen.

    Ga je naar China, India, Nigeria, Rusland of een ander land waar een visum voor nodig is? Dan kun je je laten helpen door KES. Lees hier of dat een goed idee is!

    KES Visum Support
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (22)

    7.8
    77% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.6
    Service
    rating
    8
    Prijs
    rating
    7.4
    Leveren
    rating
    7.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Visum voor Rusland

    Voor een reis naar Rusland hadden we een Visum nodig. Veel gedoe om het zelf te moeten regelen. Je moet ook maar net weten hoe je dat moet doen. En we waren bang om iets per ongeluk verkeerd te regelen en dan nooit meer in het land te kunnen of iets dergelijks (je hoort van die verhalen!).

    Goed om het uit handen te kunnen geven en het was daarmee eigenlijk nog best snel geregeld.

    Door: Mila30-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Visum Transmongolië Express

    Voor de Transmongolië Express moest ik een visum hebben voor Rusland, Mongolië en China. Dit is binnen een paar weken geregeld, waar zelfs nog de feestdagen tussen zaten. Communicatie met de medewerkers was uitstekend en duidelijk. Prijs was ook zeer goed vergeleken met andere aanbieders.

    Door: Sharon21-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    60 dagen visum Indonesie

    Zoals reeds meerdere keren hiervoor, gewoonweg perfect.
    Goede snelle behandeling en afhandeling der zaken.
    Vriendelijk en behulpzaam personeel.
    Nooit geen problemen gehad.
    Een aanrader voor iedereen, wat mij betreft.

    Door: J.J. van der Lenden19-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    visum Rusland

    Alles toppie in orde over de hele lijn! En op deze manier moesten we geen verlof nemen om naar Brussel of Antwerpen te reizen. Alle info werd duidelijke doorgegeven. Mails werden snel beantwoord. Zeer tevreden!

    Door: jill gerets12-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    visum Rusland

    Bij het bestellen zijn de opties helemaal aan het begin van het traject niet zo helder als je zou wensen (en daar kom je dan helemaal aan het eind achter). Maar het contact met het kantoor verliep optimaal.

    Door: Ben27-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Visum Thailand

    Super goede service van het begin tot het eind . Volgende keer weer bij Kes visa

    Door: Joske22-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    China visum

    Eigenlijk al jaren goede ervaringen met KES voor mijn China visa.
    Communicate is niet altijd top en zeker voor verbetering vatbaar met een fatsoenlijk track & trace app maar verder prima service.

    Door: Bart-Jan Böschen01-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Toeristenvisum voor China

    Duidelijke informatie verschaffing met snelle service. Erg fijn dat je vanaf moment 1 d.m.v. de status de aanvraag in de gaten kunt houden en weet je precies wanneer deze afgerond is en retour zal komen.

    Door: Maurice Meester18-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Visum Rusland

    Het ging hartstikke vlot en gemakkelijk, zou het zo aanraden. Bovendien waren ze helder in wanneer het klaar zou liggen.

    Door: Robert 01-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    non immigrant O voor Thailand

    zeer professioneel, beantwoorden gelijk mijn vragen en denken mee.
    eenvoudig proces om aan te vragen. Aanrader!

    Door: Siebe Weg22-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Business Visum Nigeria 12 maand

    snelle afhandeling, value for money in vergelijking met andere visum bureaus

    Door: H Rijpma10-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Visa STR Nigeria

    Fijne samenwerking

    Door: A.F.A Ezeomeke Wolf27-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Visum China

    Duidelijk aanvraagformulier, goede en snelle service.

    Door: Laura15-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Visum China

    Super service, vriendelijk personeel, goede prijs kwaliteit verhouding dus.

    Door: Raymond de Schipper08-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Visum Thailand

    Slechte tot geen informatie vanaf de aanvraag t/m het versturen van mijn visum voor Thailand.

    Door: Anton van Zeeland02-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Visum Rusland

    Prima, super snelle service. Bij telefonisch contact uiterst vriendelijk en behulpzaam.

    Door: Gabrielle01-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Slechte service en duur

    Ik had een spoedaanvraag lopen maar mijn documenten hebben 4 werkdagen bij KES gelegen en niet 2 werkdagen. 1e aanvraag werd afgewezen, omdat er geen vliegticket bij zat, wat wel het geval was. Dan krijg je dag 2 in de namiddag een mail dat het visum afgewezen is zonder extra controle of even te bellen. En nu willen ze wel dat ik voor een spoedaanvraag betaal. Dus ik moet voor iets betalen wat niet geleverd is?!

    Door: Claudia13-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    slechte ervaring bij KES

    In mijn vorige recensie heb ik abusief de prijs goed gewaardeerd echter het was geheel het tegendeel: ruim 500 euro dus dat was zeer negatief.

    Door: Vervoorn02-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Slechte service van KES

    Ik had een zakenvisum voor Rusland nodig. Dit heeft me zeer veel tijd en geld gekost bij Keith Export Service (KES). Ik raad dan ook iedereen af om daar zaken mee te doen.

    Door: Vervoorn02-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Verborgen kosten

    Na betaling factuur volgde een tweede voor een toeristenvoucher, waarvoor ik al had betaald met de eerste factuur. Ik kreeg mijn paspoort echter pas teruggestuurd als ik betaalde, terwijl de verwerktijd al ruim een maand bedroeg en mijn reis aanstaande is. Mailen en bellen met de klantenservice mocht niet baten: "u moet dit gewoon betalen meneer". Het kan dan wel WK-tijd zijn, ik vind dit niet kunnen.

    Door: Voormalig vaste klant05-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Schrijf zelf een review over KES Visum Support

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is KES Visum Support een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 22 ervaringen geplaatst over KES Visum Support. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.8 gekregen, waarbij 77% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is KES Visum Support actief?

    KES Visum Support is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Boekhouding en Administratie

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van KES Visum Support gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.