Ervaringen Kerst feestwinkel

De maand december staat weer voor de deur. De maand waarin kerst wordt gevierd, met een heerlijk kerstdiner aan een gezellig gedekte tafel. Iedereen gaat van tevoren bezig om zijn of haar huis gezellig aan te kleden en het is weer tijd om de kerstboom neer te zetten. Maar als je bijvoorbeeld net op jezelf woont of al jaren dezelfde kerstversiering hebt, dan kun je bij Kerst feestwinkel online terecht voor het bestellen van de nodige versiering, kerstkransen, materialen om kerststukjes mee te maken en nog veel meer. Ook cadeautjes voor onder de boom kun je bij hen vinden. Wat andere klanten over deze webshop vertellen kun je hier bij NederlandReview lezen.

Over Kerst feestwinkel


Kerst feestwinkel is een webshop van Shoppartners, een organisatie met meer dan 100 verschillende online shops met een totaalassortiment van meer dan 50.000 artikelen, waaronder speciale Sinterklaas feestartikelen. Shoppartners startte in 1999 als en levert inmiddels producten in ruim 26 verschillende landen waardoor zij in 2016 op plaats 114 van de Twinkle top 200 van grootste e-commerce bedrijven terecht kwamen. Bij Kerst feestwinkel ligt de aandacht volledig bij kerstartikelen als kerstversiering, kerstkostuums, kerstverlichting, kerstcadeaus, etc.


Jimmy Fallon met een nieuwe editie van Paul McCartney's Kersthit Wonderful Christmas Time

Diensten


Het aanbod aan producten op het gebied van kerst in deze webshop is zeer ruim. Om toch een overzicht te kunnen bieden in dit zeer grote aanbod kun je een keuze maken uit één van de vele categorieën die je in de linkerkolom op de homepage kunt vinden:

 • Kerstbomen
 • Kerst stalletjes
 • Kerst dorpjes
 • Kerst sokken
 • Kerst decoratie figuren
 • Kerst diner tafel
 • Kerstmutsen
 • Kinder kerst artikelen
 • Kerstkaarten
 • Kerstdecoraties
 • Gadgets
 • Etc.

In de verschillende categorieën kun je de artikelen verder filteren op prijs, populariteit, nieuwste artikelen of aanbiedingen. De kerstversiering die zij aanbieden is in velerlei kleuren en stijlen verkrijgbaar. Bovendien hebben ze nog een categorie ‘Kadotips’ waar je allerlei leuke dingen kunt vinden om weg te geven tijdens de feestdagen.

Levering en betaling


Bestel je op werkdagen vóór 15.00 uur, dan wordt deze bestelling dezelfde dag nog verzonden en heb je het bestelde in principe de volgende dag in huis. De verzendkosten hiervoor bedragen € 3,95. Bij een bestelling van meer dan € 199,- betaal je geen verzendkosten. Je kunt bij Kerst feestwinkel o.a. betalen d.m.v. iDeal, Creditcard, overboeking, via een eenmalige incasso, etc.

Klachten


Wanneer je een klacht over de ontvangen bestelling, de service, de verzending of iets dergelijks hebt dan kun je contact opnemen met de klantenservice door een e-mail te sturen naar info@shoppartners.nl. Het is ook mogelijk om deze telefonisch door te geven. In principe krijg je binnen 14 dagen een antwoord op je klacht, wanneer dit langer duurt, dan wordt je daarvan op de hoogte gesteld. Wanneer je er samen niet uit kunt komen, dan kun je contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Shoppartners bij is aangesloten. Wordt het dan nog niet opgelost, dan kan het geschil worden voorgelegd aan de Geschillencommissie.

Wat is jouw ervaring met Kerst feestwinkel?


Heb jij deze online shop bezocht en was je blij verrast door het zeer diverse aanbod van artikelen of zijn er toch dingen die je nog mist? Heb jij al eens iets bij ze besteld en was je hier tevreden over? Vertel ons erover, zodat anderen te weten kunnen komen of dit een betrouwbaar bedrijf is.

Hoe ervaren de klanten het bestellen bij Kerst feestwinkel? Kunnen zij in het ruime assortiment nog wel vinden wat ze zoeken en zijn ze niet te duur?

Kerst feestwinkel
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review over Kerst feestwinkel

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)