Ervaringen Kelkoo

Als je wat voor een product dan ook wilt kopen is het vaak maar de vraag naar welke winkel of website je het beste toe kunt gaan. Kelkoo heeft daar een oplossing voor gevonden. Ze hebben onderzoek gedaan naar verschillende bedrijven waarvan zij de producten op hun website verkopen. Maar zal Kelkoo zelf nou wel zo betrouwbaar zijn? Wat voor een producten zullen er op de website te zien zijn? Zal je lang moeten wachten tot de bezorgservice van Kelkoo je nieuwe gadget komt bezorgen? En zal de klantenservice van Kelkoo je wel assisteren als er ergens een probleem op mocht treden? Dat en meer kunnen echte klanten van Kelkoo je vertellen. Lees hun reviews om een aardig beeld van Kelkoo te krijgen. Laat hun beoordelingen, meningen, cijfers en beoordelingen je vertellen of zij wel of juist niet bij Kelkoo zouden kopen en wat hun beweegredenen daarachter zijn.

Over Kelkoo

Kelkoo is een platform voor advertenties van online shops. Het platform was opgericht in 200 door Pierre Chappaz en Mauricio Lopez. Het hoofdkwartier is gevestigd in Londen maar de opereren in nog zo’n 20 andere landen. De naam Kelkoo is afgeleid van “Quel Coût” , wat “tegen welke prijs?” betekent. Het bedrijf biedt een veilige manier aan om producten van webwinkels te kopen. Ze hebben al onderzoek gedaan naar een bedrijf zodat je dat zelf niet hoeft te doen. Ze hebben verschillende categorieën waar je een kijkje kunt nemen. In de categorie auto & motor vind je alles voor auto’s, motoren en andere voertuigen. Dit kunnen onderdelen en accessoires zijn. Je kunt computers, laptops en computeronderdelen vinden in de afdeling computer. Maar er zijn ook is ook zat andere elektronica zoals camera’s, verlichting, smartwatches en andere gadgets. Er is ook een afdeling eten & drinken met allerlei lekkere dingen. De categorie huishoudelijk heeft dan weer allerlei woondecoratie maar ook dingen om het huishouden zelf makkelijker te maken. Hieraan is ook wel meubels & design gelinkt, een sectie waarin je vele verschillende stoelen, banken, tafels en kastjes terugvindt. Er zijn twee categorieën gericht op mode. De ene is mode & kleding en de ander schoenen & laarzen. Sportieve mensen voelen zich vast helemaal thuis op de afdeling sport, outdoor & fietsen. Je kunt jezelf vermaken met de boeken, dvd’s en muziek die ook wel op Kelkoo te vinden is. Kinderen hebben echter meer aan speelgoed en games. Dit kan ouderwets houten speelgoed zijn of juist nieuwe game consoles. Er is zelfs een hoekje met bloemen en geschenken. Kortom: er is dus voor iedereen wel iets.


Ze hebben ook een affiliate.

Diensten van Kelkoo

Kelkoo heeft zowel een klantenservice als bezorgservice om je te helpen als dat nodig mocht zijn.

Klachten, Complimenten en Tips voor Kelkoo

Heb jij enige ervaring met Kelkoo? dan zouden we je dankbaar zijn als je ons over jouw ervaring met deze winkel zou willen vertellen. Viel het speelgoed bij je kind in de smaak? Hoe goed werkt die computer of laptop nou in de praktijk? Moest je lang wachten tot de bezorgservice je nieuwe rokje of jurk had bezorgd? En kon de klantenservice van Kelkoo je helpen toen je dvd het maar niet wilde doen? Laat je eigen Kelkoo review achter en vertel ons wat jouw mening over deze verzamelwebsite echt is.

Kelkoo
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review over Kelkoo

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)