Kamerstunt.nl

3.6

Bestellen

3.3

Service

3.2

Prijs

3.4

Levering

30.6%

Zou hier weer kopen

Kamerstunt.nl

Heb jij ook al gehoord over Kamerstunt.nl? Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf. Het is goed om te laten zien aan iedereen wat jij van ze vindt en hoe jij over ze denkt. Op NederlandReview kun je jouw positieve of negatieve feedback en review achterlaten om zo een ander te helpen met wat je van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor iemand welke nog niet zoveel ervaring heeft met dit bedrijf is het natuurlijk heerlijk om een mening van een ander te lezen om zo een beter beeld te krijgen van dit bedrijf. Het is heerlijk en goed om hier gebruik van te maken. Laten we je snel meer vertellen voer dit bedrijf.


Over Kamerstunt.nl

Kamerstunt.nl is een verhuur bemiddelingsbureau. Het zorgt er dus voor dat huurders een woning vinden en verhuurders een huurder voor hun woning. Het is mooi om te ontdekken wat er allemaal kan. Je kunt je heel gemakkelijk aanmelden en registreren. Het zoeken naar een huurwoning is hierbij compleet gratis. Wil je echter onbeperkt kunnen reageren dan kun je beter kiezen voor een premium account van 19,95 euro per maand. Je kunt dan onbeperkt reageren op het hele aanbod. Wel zo fijn.  Wanneer je een goede woning gevonden hebt dan kun je jezelf natuurlijk gemakkelijk ook weer uitschrijven. 


Het huuraanbod wordt iedere dag ververst met nieuwe kamers en ook met nieuwe appartementen. Je kunt het aanbod gerust bewaren om het later te bekijken. Je kunt je eigen account aanmaken op de website. 
Het is ook mogelijk om een zoekopdracht in te stellen op de site. Je krijgt dan automatisch een email wanneer er een woning is of kamer welke bij jou past en voldoet aan jouw zoekcriteria.  Is dit het geval dan kun je natuurlijk het aanbod bekijken met de foto’s en de omschrijving.    


 


Wanneer je een goede woning hebt gevonden kun je reageren en is het mogelijk om een bezichtiging in te plannen. Het is dan natuurlijk belangrijk om op tijd te zijn. Ook kun je het beste met iemand anders naar de bezichtiging gaan. Maak ook duidelijke betaalafspraken en betaal niet contact.   


Diensten van Kamerstunt.nl

Kamerstunt.nl is een bedrijf welke huurders helpt om een woning te vinden. Daarnaast helpen ze ook om verhuurders gemakkelijker een huurder te vinden. Alles verloopt via de website. 


Klachten, tips en complimenten over Kamerstunt.nl

Wanneer je opmerkingen, klachten of tips hebt voor het bedrijf dan is het goed om dit per email te doen. Je krijgt dan de snelste reactie.


Heb jij ervaring met Kamerstunt.nl? 

Een mening delen is helemaal niet verkeerd. Het is goed om je mening en je oordeel over een bedrijf te geven. Of het nu goed of slecht is wat je wilt vertellen over dit bedrijf, op NederlandReview mag het allemaal. We zien graag jouw beoordeling hier terug. 


Ben jij op zoek naar een kamer in Amsterdam, Utrecht, Groningen of ergens anders? Misschien vind je die wel via Kamerstunt.nl! Maar is dat wel veilig en betrouwbaar? Lees hier de ervaringen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (36)

Abonnement

Geen abonnement nemen bij Kamerstunt! Ik heb mijn account een hele tijd geleden gedeactiveerd maar ze bleven alsnog geld van mijn rekening afhalen. Toen ik dit aangaf zeiden ze dat ik het nog had geactiveerd (ookal was dit niet zo) en zouden ze hem voor mij stop zetten als ik de laatste factuur dan nog wel zou betalen. Zo gezegd zo gedaan. ik dacht dat ik er eindelijk vanaf was maar nou is er deze week weer 20 euro afgeschreven en vandaar typ ik deze review. Pas op met een abonnement nemen want je komt er niet vanaf! Ohja en er reageert niet eens iemand op je berichten aangezien alle kamers die erop staan al zijn verhuurd. Dit doen ze alleen maar om nog meer mensen te scammen.

J

Jesper

21-12-2022

0

Gratis account

Als ik inlog staat er dat ik een gratis account heb. Op eens wordt er op 24 oktober 19,95 van mijn rekening afgeschreven door deze site terwijl ik er al maanden niet op heb gekeken. Daarbij heb ik hen nooit mijn bankrekeningnummer gegeven of ergens toestemming voor dus hoe komen zij aan mijn rekeningnummer. Als ik de andere revieuws hier lees is het ook oplichting... wat een kansloze site

J

Je meid

27-10-2022

0

Premium account verlengt zonder herinnering!

Bah bah bah. Gratis account genomen en ineens word het verlengt met dus een factuur zonder wat voor herinnering dan ook via de mail. Geld terug gekregen via de bank en klacht gedaan bij klantenservice. Krijg ik als antwoord: " u bent akkoord gegaan met het automatische incasso met dat u het account heeft aangemaakd". Nee lekker is dat. Niet betaald en nu een aanmaning aan me reet dat als ik het niet betaal nog eens €40 euro bovenop de €19,95 komt. :(.

D

DeLul

07-06-2022

0

Abonnement

Sluit geen abonnement af want je betaald voor niks 20,- p.mnd. De huizen zijn allang verhuurd maar dat staat nog steeds op de website. Verhuurder van een aantal huurwoningen gaf dit na contact te hebben gezocht al aan dat de woningen allang verhuurd waren en huurstunt en kamerstunt dit niet aanpassen of maanden later pas om nog lekker te innen van de woning zoekenden. En dat mag allemaal ongestraft.

N

Nebelung

13-05-2022

0

Premium account

Een uit een dozijn kamer/woning aanbieding sites die er puur en alleen zijn voor je abonnement geld. Aanbod zelf is minimaal. Veelal reeds vergeven huizen/kamers, wat niet vergeven is krijg je geen reactie op en het gehele aanbod is op soort gelijke sites te vinden. Klantenservice is wel behulpzaam maar hebben het giga druk waardoor ze maar 1 reactie per dag kunnen geven.

M

Martijn

23-12-2021

0

Abbonement

Het afsluiten van een abbonement gaat heel eenvoudig, stopzetten is een groot probleem.

P

Petra Stender

15-09-2021

0

Helemaal niets

Bij Kamerstunt kun je verwachten te worden gebombardeerd met factuur mailtjes, zelfs als nooit iets anders is gecorrespondeerd.

G

Gedupeerde

24-08-2021

0

premiumacount voor niks

en stelletje oplichters.. een 20 euro p/m.. als je je account stop wilt zetten leukt niet.. maar afschrijven van rekening lukt wel.. na dat ik eindelik stop kunnen zetten krijg ik alsnog aanmanings e mail.. terwijl in de mail 1 maand staat , willen ze toch dat ik december ook betaal dus 2 maanden.. en als je besloot om premium op te zeggen krijg je een melding dat het voor 6 of 7 euro ofzo mogelijk is.. waarom dan 19,95e jaarlang ? nooit bij deze site een "premium" account aanmaken!! GROTE OPLICHTERS in dit Branche vind ik... overal waar ik kamerstunt.nl terecht zou komen , zal ik dringend advieseren dat ze NIET gebruik maken of per direct hiermee stoppen en kijken naar een andere mogelijkheden.. liever www.kamer.nl

O

Orhan Gazi

19-03-2021

0

Premium Account

They are a scammer and don't know anything about substhe cription business. They didcut the monye even if your cancel your account

H

Hossein Golhosseini

14-02-2021

0

Doe het niet

Doe het alsjeblieft niet. Het aanbod is het niet waard en met een zogenaamd premium account zie je alsnog namen en telefoonnummers van aanbieders niet. Opzeggen lijkt onmogelijk. De functie op de website doet het héél héél toevallig nooit en blijft maar hangen. Opzeggen zou via aangetekende brief moeten, lijkt me complete onzin.

L

Lizzy

21-12-2020

0

Abonnement gratis 14 dagen

Abonnement genomen voor 14 gratis dagen gebruik. Direct na aanschaf opgezegd. Abonnement is toch doorgelopen en nergens een bevestiging te vinden dat het is opgezegd. Na de 14 dagen is die toch automatisch verlengd. Nu lukt het me wel om het abonnement direct op te zeggen. Jammer.

T

Tim

23-11-2020

0

Niets

Weinig en onduidelijk aanbod en veel verlopen advertenties, maar het ergste is nog wel dat je niet van je premium account af lijkt te komen. Heb het al 2 keer opgezegd maar telkens komt er weer een automatische incasso. Heel raar ! Geen aanrader dus want 1 maand een premium account wordt een dure grap!

E

Eefje Van den Hoeven

23-07-2020

0

Oplichters

Je krijgt geen kanker, ze willen alleen maar dat je betaald. Oude advertenties die allang verhuurd staan staat erop

R

Ricardo H

05-07-2020

0

....

They are cheaters.

Z

Zoran Veselinovic

30-05-2020

0

kamer

Ik heb kamerstunt gebruikt gehad om een kamer te vinden, ik kreeg nooit een kamer aangeboden heb er zelf een gevonden een jaar gelede Heb daarna kamerstunt geschreven dat ik geen gebruik meer wilde maken van hun diensten en dat ik het contract opzei met de brief. Dit is intussen een jaar geleden en ik kwam er achter dat ze nog elke maand 19 euro van mijn rekening afschreven heb het van een maand gestorneerd maar je word gelijk bedreigd dat je het moet betalen anders komt een deurwaarder om te innen. Ik zit nu in het buitenland maar als ik weer in Nederland ben ga ik een aanklacht tegen kamerstunt indienen wegens oplichting want je moet je via een andere site afmelden dat kan je niet eens bij kamerstunt doen. het zijn zware criminelen

J

jan giesen

19-04-2020

0

Fake listings Amsterdam, 0 reply

Fake listings in Amsterdam, PAS OP.... Ik heb 20 berichten gestuurd en NUL reply.... Wat een oplichterij, mijn hemel. Ook 60€ afgeschreven... Die goede reviews hier zijn vast nep, de mensen achter deze website zijn gewoon criminelen... GELDKLOPPERIJ

V

Vanessa Rocco

15-04-2020

0

Niks

Je betaald veel te veel terwijl je niks vind. Nu ik opgezegt heb moet ik alsnog de laatste maand 19 euro betalen. BELACHELIJK!!!!

S

Samantha

29-01-2020

0

premium

oplichtingspraktijken van de bovenste plank. Doe het niet!

M

matthijs

27-08-2019

0

Premium Account

This is the worst housing company ever. I feel incredibly angry about how abusive they are. I used the Premium service for a months, and then did not use it after I found an apartment. I then cancelled the automatic payment (incasso) from my bank account, And tried to log in to cancel my Premium account. I was unable to log in. I emailed them, and they responded that the account was temporarily blocked because the payment wasn’t made. I had to pay first to get the account to open, and then cancel my Premium. I protested, and in the end they manually ended my account but asked me to pay and previous openstanding payments, whixh I did. Now, nearly 2 months later, I am STILL receiving payment requests for further months, ost ridiculously for the period 07.07-07.08 when I requested the cancellatiom for my account on 08.07 after trying for a few days to log in and cancel (it was blocked). It’s ridiculous that they expect me to pay for months in which I didn’t uae the account, it was temporarily blocked, AND for a whole month after my cancellation. I hate this company to my bones.

E

Elif

15-08-2019

0

2 uurtjes online 19,99€ afgeschreven.

Oplichters en uitbuiters. komen met 2 weken gratis op hun site kijken en vervolgens schrijven zij 19,99€ af. En per mail zijn ze onbeleefd, pas op!!!

M

MH

23-07-2019

0