NederlandReview

    Ervaringen Kamerstunt.nl

    Heb jij ook al gehoord over Kamerstunt.nl? Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf. Het is goed om te laten zien aan iedereen wat jij van ze vindt en hoe jij over ze denkt. Op NederlandReview.nl kun je jouw positieve of negatieve feedback en review achterlaten om zo een ander te helpen met wat je van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor iemand welke nog niet zoveel ervaring heeft met dit bedrijf is het natuurlijk heerlijk om een mening van een ander te lezen om zo een beter beeld te krijgen van dit bedrijf. Het is heerlijk en goed om hier gebruik van te maken. Laten we je snel meer vertellen voer dit bedrijf.

    Over Kamerstunt.nl
    Kamerstunt.nl is een verhuur bemiddelingsbureau. Het zorgt er dus voor dat huurders een woning vinden en verhuurders een huurder voor hun woning. Het is mooi om te ontdekken wat er allemaal kan. Je kunt je heel gemakkelijk aanmelden en registreren. Het zoeken naar een huurwoning is hierbij compleet gratis. Wil je echter onbeperkt kunnen reageren dan kun je beter kiezen voor een premium account van 19,95 euro per maand. Je kunt dan onbeperkt reageren op het hele aanbod. Wel zo fijn.  Wanneer je een goede woning gevonden hebt dan kun je jezelf natuurlijk gemakkelijk ook weer uitschrijven. 

    Het huuraanbod wordt iedere dag ververst met nieuwe kamers en ook met nieuwe appartementen. Je kunt het aanbod gerust bewaren om het later te bekijken. Je kunt je eigen account aanmaken op de website. 
    Het is ook mogelijk om een zoekopdracht in te stellen op de site. Je krijgt dan automatisch een email wanneer er een woning is of kamer welke bij jou past en voldoet aan jouw zoekcriteria.  Is dit het geval dan kun je natuurlijk het aanbod bekijken met de foto’s en de omschrijving.    


    Wil jij dit soort huisgenoten? Of liever niet?

    Wanneer je een goede woning hebt gevonden kun je reageren en is het mogelijk om een bezichtiging in te plannen. Het is dan natuurlijk belangrijk om op tijd te zijn. Ook kun je het beste met iemand anders naar de bezichtiging gaan. Maak ook duidelijke betaalafspraken en betaal niet contact.   

    Diensten van Kamerstunt.nl
    Kamerstunt.nl is een bedrijf welke huurders helpt om een woning te vinden. Daarnaast helpen ze ook om verhuurders gemakkelijker een huurder te vinden. Alles verloopt via de website. 

    Klachten, tips en complimenten over Kamerstunt.nl
    Wanneer je opmerkingen, klachten of tips hebt voor het bedrijf dan is het goed om dit per email te doen. Je krijgt dan de snelste reactie.

    Heb jij ervaring met Kamerstunt.nl? 
    Een mening delen is helemaal niet verkeerd. Het is goed om je mening en je oordeel over een bedrijf te geven. Of het nu goed of slecht is wat je wilt vertellen over dit bedrijf, op NederlandReview.nl mag het allemaal. We zien graag jouw beoordeling hier terug. 

    Ben jij op zoek naar een kamer in Amsterdam, Utrecht, Groningen of ergens anders? Misschien vind je die wel via Kamerstunt.nl! Maar is dat wel veilig en betrouwbaar? Lees hier de ervaringen!

    Kamerstunt.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (13)

    5,2
    38% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    5,4

    Service

    5

    Prijs

    5

    Leveren

    5,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Nooit doen

    Halve dag op de site gezeten, niets gevonden, account opgezegd, toch nog betalen. Blijkt in de kleine letters te staan. Nooit weer

    Door: Bolgor10-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Its a robbery at day light!

    They will ask you to subscribe a premium account and you are given 2 weeks free trial. After subscription, you cannot see any of the promised benefits of having a premium account.
    Bottom line, you just given them a free money, its robbery at day light!

    Door: Juliet29-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    Nooit doen

    Nooit een abonnement nemen want het klopt gewoon niet hier. Na mijn reacties kun je alleen maar afwachten, en lang ook !!

    Door: J. van Bakel09-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Zonde van je geld

    Ik vind de term 'oplichting' misschien iets te ver gaan. Maar het is niet helemaal fris wat dit soort bedrijven doet. Zoals altijd: als er een dringende situatie voor mensen ontstaat is er een groep die hier misbruik van maakt. Woningnnod = handel.

    Door: Fred18-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Money sink

    Echt waardeloos, berichten en fotos bekijken is niet eens mogelijk tot er betaald is. Betaling is tevens direct een abonnement voor €20 per maand. De service is zo slecht geregeld dat afmelden haast niet mogelijk is, dus je komt gegarandeerd in contact met een incassobureau. Sinds ik me heb aangemeld zijn er 4 maanden verstreken zonder ook maar één update of mailtje en toen kwamen de rekeningen pas binnenrollen, hierdoor heb ik me pas na 4 maanden afgemeld, eigen domme schuld natuurlijk.
    Echter worden er bij andere services wel een mailtje gestuurd wanneer er geen activiteit op je account is.
    Waardeloze service, geen enkele kamer gevonden en een hoop geld kwijt voor niets. Niet aan beginnen.

    Door: Thom06-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    UIteindelijk wel geleverd

    Komen ze helemaal na wat ze beloven??mmm...weet ik niet. Mijn ervaring is dat ik uiteindelijk wel een kamer heb kunnen bemachtigen dus het is het wel waard. Maar goed zoek is een advies hier. Uiteindelijk is het, als je desperate bent (zoals ik was, want ik MOEST een kamer) wel een uitkomst.

    Door: Sania24-02-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6

    Oplichters

    NOOIT AAN BEGINNEN! Oplichterij van de bovenste plank.

    Door: JCR 20-01-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Prima appartement gescoord

    Kamer in rotterdam a 700 pm kunnen scoren via kamerstunt, prima prijs & appartment dus aanrader van mij.

    Door: Gijs 04-01-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    ONTZETTEND slechte diensten!

    Na aangemeld te zijn, GEEN enkele nut gehad. Na geprobeerd te hebben af te melden van de diensten, lukt het niet, en personeel kan er niets aan doen. DUS je kan niet afmelden, en doorbetalen moet wel! Uitstekend geregeld. Zou nooit en dan nooit meer voor zoiets aanmelden!

    Door: Alexandra20-06-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    prima

    Want een gelul allemaal van anderen soms. ik heb een prima kamer gevonden voor een prima prijs.

    Door: Dionne07-02-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Nooit meer kamerstunt

    Mijn ervaring met kamerstunt.nl is als volgt. Toen ik me aanmelde moest ik eenmalig 20 euro betalen stond er, vervolgens had ik me kamer gevonden en wou ik me acvount stop zetten alleen ging dit niet omdat ik geen bevestigings mail kreeg die ik van kamerstunt had moeten krijgen. Ik heb het er toen bij laten zitten en dacht dat me account na een maand gestopt werd. Een maand later word weer 20 euro afgeschreven, na veel mail contact (telefoonservice hebben ze namelijk niet) waarin ze me uitlegde hoe ik me account stop moest zetten kreeg ik nog steeds telkens geen mail waarin ik kon bevestigen dat ik me account stop wou zetten. Op dat punt heb ik besloten het geld terug te vorderen omdat ik dit had moeten betalen omdat de service van kamerstunt niet werkt. Ik heb op dat moment ook een mail gestuurd en de situatie uitgelegd dat als hun mij niet helpen, zelfs na verschillende emails, ik het hef in eigen handen neem zodat het niet nog een maand sord afgeschreven. Mijn tip is dus schrijf je niet in bij kamerstunt.nl , ik zal er in ieder geval nooit meer iets huren

    Door: Britt verbruggen27-10-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Kamer Amsterdam via Kamerstunt

    Er zijn veel totaal onbetrouwbare kamersites en -telefoonnummers op internet, maar Kamerstunt is een van de weinige betrouwbare die ik gebruik als ik weer eens een nieuwe kamer nodig heb.

    Ik woon in Amsterdam in een kamer van Kamerstunt, had hiervoor een tijdelijk contracten moest eruit.

    Op Kamerstunt is het aanbod groot en volgens mij wordt alles gecontroleerd, dat is een veilig idee.
    Wel duur, maar dat zijn alle kamers, ligt niet aan Kamerstunt.

    Door: Esther Prot08-09-2016
    Britt27-10-2016

    Kwam deze recensie tegen omdag ik opzoek was na kamerstunt.nl Mijn ervarinv met kamerstunt is namelijk totaal anders. Namelijk een slechte service en een site die je het geld uit de zak pakt. Toen ik me aanmelde moest ik eenmalig 20 euro betalen stond er, vervolgens had ik me kamer gevonden en wou ik me acvount stop zetten alleen ging dit niet omdat ik geen bevestigings mail kreeg die ik van kamerstunt had moeten krijgen. Ik heb het er toen bij laten zitten en dacht dat me account na een maand gestopt werd. Een maand later word weer 20 euro afgeschreven, na veel mail contact (telefoonservice hebben ze namelijk niet) waarin ze me uitlegde hoe ik me account stop moest zetten kreeg ik nog steeds telkens geen mail waarin ik kon bevestigen dat ik me account stop wou zetten. Op dat punt heb ik besloten het geld terug te vorderen omdat ik dit had moeten betalen omdat de service van kamerstunt niet werkt. Ik heb op dat moment ook een mail gestuurd en de situatie uitgelegd dat als hun mij niet helpen, zelfs na verschillende emails, ik het hef in eigen handen neem zodat het niet nog een maand sord afgeschreven. Mijn tip is dus schrijf je niet in bij kamerstunt.nl , ik zal er in ieder geval nooit meer iets huren

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    kamer gevonden kamerstunt Utrecht

    Had echt snel een nieuwe kamer nodig, moest binnen een week uit mijn prachtige kamertje in Utrecht centrum, superbalen!!

    Ben toen als een gek overal ingeschreven en had er echt een dagtaak van gemaakt. Moest ook wel ander moest ik onder een brug gaan slapen haha

    Via kamerstunt is het toen uiteindelijk gelukt.

    Niet meer om de hoek van 't Neude helaas, maar goed ik heb wel weer een kamer in Utrecht, hoef dus niet onder een brug te slapen en kan nu weer rustig doorzoeken naar een grotere of centralere kamer misschien, Of niet hoor, want het is wel prima zo nu!

    Door: Benthe02-08-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Schrijf zelf een review over Kamerstunt.nl

    Uw beoordeling