NederlandReview

  Ervaringen Kamer.nl

  Wilt u weten wat anderen van Kamer.nl vinden? Of heeft u zelf al ervaring met een (studenten-)kamer zoeken via Kamer.nl? Laat dan een review achter op NederlandReview en help anderen met de kennis die u heeft. Kamer.nl is een platform, een vraag- en aanbod website waar je online kan zoeken naar een kamer en tevens uw kamer kan aanbieden om te verhuren. Volledig gebruik maken van Kamer.nl kan alleen wanneer u een betaald abonnement neemt. Het aanbieden van een kamer kan altijd zonder abonnement, maar u dient zich dan wel te registreren.

  Over Kamer.nl

  Kamer.nl is een vraag- en aanbod website die meer dan tien jaar actief is op gebied van kamerbemiddeling. Via deze website kunnen kamerzoekenden en kameraanbieders met elkaar in contact komen. De website is er één van de vele in zijn soort. Er zijn tal van andere website die volgens hetzelfde concept kamers aanbieden en waar kamerzoekenden een kamer kunnen vinden. De website werkt met verschillende gradaties in bruikbaarheid. De een vindt dit prettig, dan ander zoekt liever een kamer via een andere weg. Kamer.nl geeft een kamergarantie: dat wil zeggen dat wanneer u binnen 6 maanden na aanmelden nog steeds geen kamer heeft gevonden, dat ze dan het inschrijfgeld terug betalen. Echter zijn hier wel een aantal voorwaarden aan verbonden:

  • U dient minimaal 6 aaneengesloten maanden betaald lid van kamer.nl te zijn geweest.
  • U dient per maand op minimaal 10 kamers te hebben gereageerd.
  • U dient een serieuze oproep op kamer.nl te hebben geplaatst.
  • U dient een kamer te zoeken in een aantal door kamer.nl geselecteerde grote plaatsen. De kamergarantie geldt dus niet voor iedere plaats in Nederland.


  De website geeft zelf aan een aantal voordelen te hebben ten opzichte van vergelijkbare vraag- en aanbod websites voor kamerverhuur: het abonnementsgeld is goedkoper dan een aantal vergelijkbare websites, als enige bieden ze een kamergarantie aan en naar eigen zeggen verhuren ze meer advertenties met kamers beschikbaar dan vergelijkbare websites.

  Heeft u ervaring met de website en eens aanspraak kunnen maken op de kamergarantie? Laat het ons weten in een review.

  Vragen aan nieuwe studenten in de Intreeweek. Wonen ze nog thuis of hebben ze al een eigen kamer in Amsterdam?

  Diensten

  Met de website van Kamer.nl heeft u de mogelijkheid om een kamer te zoeken om te huren of een kamer aan te bieden om te verhuren. Bovenin kun je via de snelste weg klikken of ‘Kamer zoeken’ of ‘Kamer verhuren’. Naast deze twee mogelijkheden kan er ook gezocht worden naar een verhuurder via ‘Zoek huurder’. Uitgebreid zoeken en reageren kun je alleen wanneer je een account hebt aangemaakt. Na het registreren en inloggen kun je alle informatie en zoekhistorie en reacties terugvinden onder ‘MijnKamer.nl-menu’. Wil je als kamerzoekende ook reageren op aangeboden kamers heb je wel een betaald abonnement nodig. Er zijn drie opties beschikbaar om de website te gebruiken en deze verschillen als volgt globaal van elkaar:

  • Alle gebruikers: kunnen alleen kamer zoeken en bekijken.
  • Geregistreerde gebruikers: hebben een MijnKamer.nl-account, kunnen een kamer aanbieden en e-mailalerts ontvangen. Kunnen niet reageren op kamers, een oproep plaatsen of een huurder zoeken.
  • Abonnementshouders: kunnen voor €17,95 per maand reageren op kamers, oproepjes plaatsen en huurders zoeken.

  Naast fungeren als vraag- en aanbod website biedt Kamer.nl ook standaard huurcontracten aan. Deze kunnen eenvoudig opgesteld worden met de huurcontracten generator op de website.

  Klachten

  De mogelijkheid om vragen te stellen of een klacht in te dienen over de diensten van Kamer.nl zijn vrij beperkt. Er is een contactformulier beschikbaar op de website, maar telefonisch of per e-mail contact opnemen met Kamer.nl is niet mogelijk. In de algemene voorwaarden van Kamer.nl is er geen informatie te vinden over de klachtenprocedure.

  Wij van NederlandReview horen graag de mening van kamerzoekenden en kamerverhuurders over de website Kamer.nl. Zowel goede als slechte ervaringen, als tips en informatie over het contact en de klachtenprocedure. Helpt u ons en daarmee anderen om de reviews over Kamer.nl te vullen?

  Lees klantenreviews van Kamer.nl. Zoek je een kamer in Amsterdam, Utrecht of elders? Er zijn veel louche verhuurders, lees hier hoe betrouwbaar Kamer.nl is!

  Kamer.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  2.8
  63% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3
  Service
  rating
  2.6
  Prijs
  rating
  2.8
  Leveren
  rating
  2.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kamer.nl

  Uw beoordeling

  Niets

  Ik heb het een hele maand gebruikt maar geen reacties, pas naar de kamer/woning al gehuurd was. Wtf!? Uselesssss

  Door: Evi Ter Haar25-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Subscriptie

  Niet goed communicerend bedrijf. Ze zijn van te voren niet duidelijk wat een subscriptie inhoud. Ze weten dat hun service niet goed genoeg is om een maandelijkse 18 euro voor te betalen, dus daarom proberen ze je zo lang mogelijk geld te laten betalen. Als je na 5 minuten doorhebt dat de website shit is, en je gelijk je subscriptie weer wilt cancelen kan dit pas na 48 uur. Binnen die 48 uur schrijven ze geld af en als je dat terugboekt gaan ze je nog meer mailtjes sturen met dat je moet betalen en dat de als je niet betaalt ze deurwaarders op je af gaan sturen.

  Door: Milan de Vries18-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  1 months premium

  It's absolutely a scam. Even after I unsubscribed it, they ask Intrum (A collecting company that also have a terrible review online) to collect the subscription fee with 40 euro extra collection costs! I have been keeping sending them e-mails and nobody replied to me. I'm going to report it to the police!

  Door: Una07-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  1 months premium

  I registered myself for 1 month I used this website 0 times, I didn't know the auto renewal was automatic and I was supposed to cancel the subscription myself, they charged me 140 euro, this is a dishonest way to make a business, They basically legalised how to steal money to people, this is ridiculous and miserable. You must be horrible human beings. I wanna get my refund, I will report this to the police

  Door: diletta22-03-2020
  Bart | Kamer.nl30-12-2020

  Sorry to hear that! We communicate very clearly that our subscription is an auto renewal service. We would love to hear from you how we can improve our communication to prevent any unclear conditions. You can email me personally at my first name @ kamer.nl. Thanks!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Fraude

  Deze website wordt gebruikt voor FRAUDE. Valse advertenties staan ​​op deze website. Als je op een adres reageeert ​​en ze zeggen, sorry, dit wordt al verhuurd, MAAR ik heb een vriendin die haar appartement verhuurt, in mijn geval de KUIPERSTSTRAAT, dan weet je dat het fraude is. Dit is in feite mijn huis, die niet te huur is. Ik had al een slachtoffer voor mijn deur staan ​​klaar om in te trekken en betaalde 3144, - euro die hij nooit zal zien. Dus wees voorzichtig !!!

  Door: Natalie Semaka17-02-2020
  Bart | Kamer.nl30-12-2020

  Helaas kunnen we niet 100% voorkomen dat fraudeurs zich aanmelden op onze site. Ook alle anders kamersites en bijvoorbeeld marktplaats hebben hier last van. We hebben sinds een maand een vernieuwde controle voor verhuurders (geldige 06, email en bankrekeningnummer via een ideal transactie van 1 cent). Wij zijn hiermee verder dan onze concurrenten en dit maakt kamer.nl een veilige site voor het huren van een kamer of appartement! Zie ook onze FAQ op onze site.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Niet doen

  In Agustus 2017 heb ik mij aangemeld bij Kamer.nl om een kamer voor mijn dochter te vinden. Toen ik me realiseerde dat dat geld ging kosten, heb ik onmiddellijk het account geannuleerd via de website kamer.nl. Vervolgens heb ik 4 x een automatische incasso gekregen van 17,95. Ik wilde er niet eens aan beginnen en ik wil er al helemaal niet mee doorgaan maar het probleem is dat Kamer.nl geen telefoonnummer heeft. Al mijn emails via de site worden afgedaan met "wij nemen binnen 24 uur contact met u op" en vervolgens gebeurt er niets en ik kan niet nog een keer mijn account opheffen omdat het door Kamer.nl gedeactiveerd is dus de site herkent mijn emailadres niet meer. Ik weet niet meer wat ik moet doen want toen ik de laatste betaling storneerde kreeg ik meteen een dreigbrief van Buckaroo dat als ik niet snel betaal, er een verhoging overheen gaat komen. Daaronder stond dan dat als ik vragen had, dat ik dan contact kon opnemen met u raadt het al....kamer.nl en daar begint het hele verhaal opnieuw. Als iemand een bruikbare tip heeft dan hoor ik het ontzettend graag!

  Door: Jeannette de Kort14-11-2017
  Bart | Kamer.nl27-11-2017

  Mevrouw heeft haar expliciete toestemming gegeven 17,95 per maand te incasseren voor het gebruik van onze dienst. Dit staat duidelijk vermeld in ons formulier en heeft bewust haar rekeningnummer opgegeven (waarvoor hebben we anders een rekeningnummer nodig?). We hebben hier een uitgebreide log van (ip/tijdstippen etc). Ze heeft vervolgens ook daadwerkelijk gebruik gemaakt van onze dienst door te reageren op een kamer. Vervolgens is ze lid gebleven tot en met half november (ze heeft haar account pas half november geannuleerd!). Dat is 4x 17,95 en dat hebben we geincasseerd. Ze heeft vervolgens, ze zegt zelf vanwege onoplettendheid in ons contact, de laatste incasso gestorneerd. Over die laatste hebben we een herinnering via buckaroo gestuurd. Ze was immers nog lid van ons platform met alle privileges die daar bij horen. Ze heeft ons toen binnen een paar uur tijd 5 mailtjes gestuurd (die kwamen logischerwijs in de spam). Een volgend mailtje hebben we ontvangen en hebben we binnen 3 werkdagen later op gereageerd. We hebben het opgelost door de laatste incasso/factuur te laten zitten en de herinneringen als niet verzonden te beschouwen. Overigens hadden we dit niet hoeven doen, we staan in ons recht, maar we gaan coulant om met mensen die 'vergeten' op te zeggen. Ons contactformulier werkt goed en komt meteen terecht bij onze support. Reageren duurt een aantal dagen vanwege de vele aanvragen die we krijgen en vandaar dat we zeggen dat we *proberen* binnen 24u te reageren.

  Lindsay 24-12-2020

  Precies dit deden deze smerige dieven bij mij ook en het is heel simpel in ga ze juridisch vervolgen en ik ga ook naar de fnv vakbond om ze aan te geven en bij de politie

  Safira28-09-2021

  @Bart van Kamernet, je reactie is uitermate onprofessioneel of dit nu wel of niet het geval is jij hebt dit soort dingen niet bloot te leggen op een platform klaar. dit blijkt al dat jullie geen klantenservice kunnen en bij deze weet ik dan ook meteen dat ik niet via jullie wat ga zoeken. Bedankt

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Kamers in Amsterdam veel te duur

  Kamers in Amsterdam voor bijna 2000 euro?!!
  Kom op zeg, dat is toch achterlijk duur!

  Ik ga gewoon weer zoeken op Kamernet ofzo!

  Door: Léonie Roosendaal03-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Kamer gevonden voor een prikkie

  Vanaf februari start mijn studie in Utrecht en ik heb een hele lange tijd gezocht naar een geschikte kamer. Utrecht is een dure stad, maar ik had niet veel te besteden. Dat maakte het er niet bepaald makkelijker op. Een kennis van mijn moeder zei dat ik eens op Kamer.nl moest kijken en zo gezegd zo gedaan. Binnen een paar dagen had ik hier een geschikte kamer gevonden die ook nog eens ruim binnen bij budget paste. Ik heb zelfs de beschikking over een eigen keukentje, dat is toch helemaal geweldig? Op Kamer.nl kunnen zowel huurders als verhuurders terecht en het is makkelijk om contact te maken met een huurder/verhuurder.

  Door: Joshua M. 25-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is Kamer.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 8 ervaringen geplaatst over Kamer.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.8 gekregen, waarbij 63% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kamer.nl actief?

  Kamer.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Huis, tuin & kamers

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kamer.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.