NederlandReview

  Ervaringen KadoWereld

  Lees hier wat klanten zeggen over KadoWereld.nl. Hier kunt u alle reviews lezen van anderen die online persoonlijke cadeaus hebben gekocht bij KadoWereld. De webshop heeft een ruim assortiment persoonlijke cadeaus voor bijvoorbeeld Hem, Haar of Moederdag. Een origineel cadeau kopen is niet altijd eenvoudig. KadoWereld helpt u met het vinden van een origineel cadeau. Ze bieden diverse originele en persoonlijke cadeaus aan die bedrukt kunnen worden met een eigen foto of tekst. Tevens biedt KadoWereld een ruim assortiment zakelijke cadeaus aan. Bent u benieuwd of anderen tevreden zijn met het online bestellen bij KadoWereld? Lees het hier of laat zelf een beoordeling achter.

  Over KadoWereld

  Kadowereld is een webshop met persoonlijke cadeaus die bestaat sinds 2005. De webshop biedt meer dan 1500 verschillende cadeaus aan. Kadowereld heeft een overzichtelijke website en de cadeaus zijn gesorteerd en gemakkelijk te vinden door de indeling van de verschillende categorieën. Zo kunt u zoeken op type cadeau of op moment. Tevens worden er tips gegeven speciaal voor Hem, Haar, Kids en speciale gelegenheden zoals kerst. KadoWereld levert snel (vaak mogelijk binnen 24 uur), heeft betaalbare cadeaus met een hoge kwaliteit en een groot assortiment. Het aanbod aan cadeaus is tevens beschikbaar voor de zakelijke klant.


  Iets online besteld? Maak het extra leuk door zelf het cadeautasje te maken. Kijk hier hoe dat moet!

  Diensten

  KadoWereld heeft een aanbod persoonlijke cadeaus die snel geleverd kunnen worden. De webshop heeft een assortiment originele cadeaus en tevens cadeaus die gepersonaliseerd kunnen worden door een item te laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan het bedrukken van mokken, wijnflessen, kerstballen, sieraden en tassen. De verschillende originele en persoonlijke cadeaus zijn zowel voor particulieren als zakelijke klanten te bestellen. Er zijn originele en persoonlijke cadeaus te vinden bij KadoWereld in diverse categorieën:

  • Telefoon & Tablet
  • Wonen
  • Koken & Tafelen
  • Sieraden
  • Kleding & Textiel
  • Tassen & Meer
  • Sport & Vrije Tijd
  Lifestyle

  Ook wanneer u op zoek bent naar een cadeau voor een speciale gelegenheid dan kunt u hierop zoeken. Zoek dan naar een cadeau door te zoeken op moment. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, een bedankje, Vaderdag, Kerst, Valentijn of een housewarming.

  Klachten

  Wanneer u een klacht heeft over een levering of bestelling bij KadoWereld kunt u op diverse manieren contact opnemen met KadoWereld. Het is altijd mogelijk om de klantenservice te mailen op het e-mailadres klantenservice@kadowereld.nl. Het is dan uiteraard de vraag hoe lang het duurt voor u een reactie heeft. Heeft u gemaild met KadoWereld? Laat hier weten hoe u het contact met KadoWereld heeft ervaren. Tevens kunt u telefonisch contact opnemen met Kadowereld op het telefoonnummer 0111-416200. De klantenservice is bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 22:00 uur, op vrijdag van 8.30 tot 17:30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16:00 uur. Voor korte vragen of snel op te lossen problemen is het ook mogelijk om een vraag te stellen via

  Lees hier de ervaringen van echte klanten die cadeaus of kado's kochten bij KadoWereld. Kun je retourneren? Zijn er aanbiedingen? Wat is de levertijd?

  KadoWereld
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  6.8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over KadoWereld

  Uw beoordeling

  Als je geen cadeau weet voor iemand

  Ideale website voor als je niet zo goed weet wat je moet geven aan iemand.
  Ik vind hier altijd wel iets leuks en origneels en ik vind deze winkel ook helemaal niet duur!
  Dus ik kom best wel eens terug!

  Door: Maaike03-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Eindelijk het perfecte cadeau gevonden

  Voor de verjaardag van mijn vriendin wilde ik dit jaar eens iets anders dan een waardebon of iets dergelijks. Ik wilde per se een bijzonder cadeau. Bij KadoWereld heb ik mijn ogen uitgekeken. Hier verkopen ze echt tal van bijzondere cadeaus die je niet in de alledaagse winkels tegenkomt. Uiteindelijk een paar dingen geselecteerd en het was toch nog weer lastig om er eentje uit te pikken. De prijs was wel wat aan de hoge kant, maar dat mag ook wel voor een bijzonder cadeau toch? Mijn vriendin was er echt heel erg blij mee. Ze vertelde me alleen wel dat het cadeau laatst een beetje schade had opgelopen. Ik zet dus zo mijn vraagtekens bij de kwaliteit.

  Door: Marieke B.25-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  FAQ

  Is KadoWereld een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over KadoWereld. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is KadoWereld actief?

  KadoWereld is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van KadoWereld gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.