NederlandReview

  Ervaringen Jobbird

  Je hebt een nieuwe werknemer nodig of bent juist op zoek naar een nieuwe werkgever. Bij Jobbird vinden werkgevers en werknemers elkaar. Deze online vacaturebank zorgt ervoor dat de juiste mensen snel en gemakkelijk op de juiste plekken komen te zitten. Nieuwsgierig naar ervaringen van anderen met deze vacaturebank? Lees dan verder.

  Wat is Jobbird?

  Jobbird is een online platform wat mensen en bedrijven met elkaar wil verbinden. Niet alleen doordeweeks en tijdens kantoortijden, maar vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week. Je kunt dus altijd op dit one-recruitment-platform terecht. Hiermee willen ze ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen een baan hebben, genoeg te eten hebben en zichzelf optimaal kunnen ontwikkelen. Maatschappelijke betrokkenheid is hier heel belangrijk, daardoor doneren ze maandelijks aan Oxfam Novib en Sprouteen.

  JOBBIRD.COM Campaign 2020: Fantastic normal jobs

  Voor wie is Jobbird?

  Jobbird is er voor werkzoekenden en bedrijven met vacatures. Op dit platform krijgt iedereen die werk zoekt toegang tot allerlei soorten vacatures. Een site voor alle vacatures. Dus ben je op zoek naar een baan, een nieuwe uitdaging of een plek om je optimaal te ontwikkelen? Of ben jij op zoek naar iemand die de nieuwe vacature binnen jouw bedrijf goed kan vervullen? Je bent sowieso aan het juiste adres bij Jobbird. Jobbird: zo wordt de arbeidsmarkt toegankelijk voor iedereen

  Wat doet Jobbird?

  Jobbird wil mensen en werk samen brengen. Alleen in Nederland geven ze meer dan 80.000 mensen toegang tot de arbeidsmarkt. Maar ze vinden het belangrijk dat ook de maatschappij hiervan profiteert. Want een actieve arbeidsmarkt dient de maatschappij als geheel. Dit moet de bedrijven met hun vacatures bij Jobbird, de werkzoekenden en het bedrijf zelf ten goede komen. Jobbird vindt dat niemand uitgesloten mag worden van de arbeidsmarkt. Hierdoor zijn ze altijd op zoek naar duurzame oplossingen. Dit doen ze onder anderen door Oxfam Novib en Sprouteen te ondersteunen met donaties.

  Is Jobbird wat voor jou?

  Jobbird is er voor iedereen die werk zoekt of die een baan in de aanbieding heeft. Jouw CV plaatsen op de website is gratis, net als reageren op vacatures. Ook voor bedrijven heeft Jobbird een aantrekkelijke formule. Ze gebruiken een formule waarbij je als plaatser van een vacature alleen betaalt voor prestaties. Als niemand je vacature bekijkt, hoef je ook niet te betalen. Handig en wel zo eerlijk. Waarom aanmelden bij Jobbird? Je meldt je aan bij deze vacaturebank als je op zoek bent naar een gave baan of als jij een superleuke vacature in de aanbieding hebt. Dit is een platform wat werk voor zowel mensen die stappen willen maken op de arbeidsmarkt als mensen die iets willen aanbieden op de markt. Waar wacht jij nog op?

  Contact opnemen met Jobbird

  Als werkzoekende kun je makkelijk, snel en gratis (!) een profiel aanmaken op Jobbird.nl. Zo kun je zelf naar nieuwe vacatures zoeken en kun je gevonden worden door bedrijven. Als je hier vragen over hebt, kun je eerst even kijken bij de FAQ. Hier vind je onder andere veelgestelde vragen over een account aanmaken, je CV uploaden en vacature-alerts instellen. Ook als werkgever kun je makkelijk en snel je vacatures uploaden. Bij de FAQ voor werkgevers vind je antwoorden op vragen over het uploaden van vacatures, de CV-database en de Jobbird-app. Heb je een vraag, opmerking of klacht die niet benoemd is in een van de FAQ’s, dan kun je altijd even direct contact opnemen. Dit kan op een hoop verschillende manieren: - Per telefoon: direct iemand aan de lijn
  - Per Chat: direct chatten met iemand
  - Op Facebook: je krijgt binnen 30 minuten antwoord
  - Via Twitter: ook hier krijg je binnen een half uurtje antwoord.
  - Per mail: binnen 24 uur krijg je een reactie op je mail
  Zo is er dus altijd een manier die bij jou past. Welke manier heb jij gebruikt om contact op te nemen met deze organisatie?

  Ervaringen met Jobbird

  Heb jij jouw droombaan gevonden via Jobbird? Of had je een langlopende vacature die na plaatsing bij Jobbird vervuld is? Dan zijn mensen op zoek naar jouw mening. Ook als je een minder prettige ervaring had met dit recruitmentplatform, is het belangrijk dat je dit laat weten. Anderen zijn nieuwsgierig naar jouw review van Jobbird. Heb je misschien heel even de tijd om de arbeidsmarkt nog makkelijker toegankelijker te maken voor iedereen?

  Lees hier ervaringen en reviews over Jobbird! Vind je hier snel een baan en goed werk? Zijn de vacatures echt? Reviews van klanten direct online!

  Jobbird
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Jobbird

  Uw beoordeling

  Weer aan de slag

  Ik ben al weer een tijdje werkeloos. Helaas is het bedrijf waar ik werkte failliet gegaan. Ik denk dat ik redelijke kwalificaties heb om snel weer een baan te vinden, maar dat bleek toch nog tegen te vallen. Gelukkig kwam ik op de site van Jobbird terecht. Eigenlijk is het een verademing om weer eens gewoon op een simpele banenwebsite terecht te komen. Het woord *simpel* klinkt een beetje denigrerend, maar zo bedoel ik het niet.

  Ik was gewoon op zoek naar een website waar je kan vinden waar je naar op zoek bent: werk. Je kunt op verschillende manieren zoeken naar een baan. Je kunt per functie, provincie of specialiteit zoeken. Voor mij is het niet belangrijk in welke provincie ik werk, omdat ik desgewenst bereid ben om te verhuizen. Inmiddels heb ik een leuke baan gevonden via Jobbird en kan ik aan de slag. (De baan is overigens nog bij mij in de buurt ook).

  Door: Seinstra24-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is Jobbird een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Jobbird. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Jobbird actief?

  Jobbird is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Jobbird gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.