NederlandReview

  Ervaringen Jiggy

  Iederen wil natuurlijk wel in aanmerking komen voor leuke kortingen en andere aanbiedingen. Maar deze zijn niet altijd even makkelijk te vinden. Dus waar kun je heen om voor wat kortingen te sparen? Één website die je kortingen kan verschaffen is Jiggy. Maar hoe makkelijk zla het zijn om jiggies te sparen via hun website? Wat zullen die jiggies waard zijn? Wat zul je moeten doen om die jiggies te krijgen? Zal het makkelijk zijn om je aan te melden voor hun website? En zal de klantenservice van Jiggy je kunnen helpen als er iets niet helemaal volgens plan verloopt of als je een vraag hebt? De enige mensen die je hier meer over kunnen zeggen zijn mensen die al eerder jiggies hebben gespaard via Jiggy. Lees hun reviews om erachter te komen wat lid zijn van Jiggy nou precies inhoudt. Hun beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je helpen een beter beeld van deze website te krijgen voor je er zelf lid wordt.

  Over Jiggy

  Jiggy is een website die kortingen aanbiedt. Dit doen ze door middel van het uitdelen van kortingspunten die zij jiggies noemen. Je kunt deze jiggies sparen door één hele simpele handeling. Deze handeling is het klikken op e-mails. Je zult dus e-mails ontvangen. Als je daarop klikt dan spaar je op die manier voor jiggies. Deze jiggies zijn later weer in te leveren voor echt geld. Jiggy betaalt je dit geld dan uit. Als je eenmaal 15000 jiggies hebt gespaard is dit goed voor €1. Je kunt dus kortom een zakcentje verdienen door simpelweg te klikken op wat e-mails. Inmiddels hebben ze al ruim 200.000 leden die via hun website sparen voor wat extra geld. Af en toe hebben ze ook wat leuke acties. Zo maak je iedere week al kans op €100. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Maar af en toe hebben ze ook nog eens andere winacties. Zo kun je op het moment van schrijven een echte iPad 3 winnen.


  Wat is Jiggy?

  Diensten van Jiggy

  Mocht je geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden die Jiggy biedt, dan kun je je inschrijven voor hun website. Ze willen hiervoor wel wat persoonlijke gegevens van je weten. Je moet je geslacht, e-mailadres, wachtwoord en geboortedatum invullen. Ook is het mogelijk om je aan te melden via Facebook. Als je je inschrijft voor hun website krijg je meteen al 1500. Daarna zul je dagelijks mails ontvangen waarmee je jiggies kunt verdienen. Verder heeft Jiggy nog een klantenservice om je te helpen als er iets even niet volgens plan verloopt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Jiggy

  Heb je ooit wel eens geprobeerd om jiggies te sparen via Jiggy? Dan ben jij de juiste persoon om ons meer over Jiggy te vertellen. Hoe makkelijk was het om je in te schrijven voor hun website? Hoeveel e-mails kreeg je per dag van ze? Liepen het aantal jiggies dat je spaarde hard op of moest je een tijd wachten voor de punten iets waard zijn? En hoe vriendelijk en hulpvaardig is Jiggy’s klantenservice? Schrijf een review en vertel ons wat jij van Jiggy vindt.

  Jiggy
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Jiggy

  Uw beoordeling