NederlandReview

  Ervaringen Jiggy Deals

  Heb jij ervaring met deze webshop en wil je daar graag een beoordeling over schrijven? Of ben je op zoek naar reviews en meningen omdat je iets gezien hebt, maar de webwinkel nog niet kent? Schrijf of lees dan rustig verder!

  Sjacheren zonder moeite
  Je hoeft geen koopjesjager te zijn om een goede deal of leuke korting te waarderen. Besparen is altijd fijn, want financiële meevallers zijn gewoon prettig. Het maakt daarbij niet uit of we het nu over een product of een dienst hebben. Als iets geld kost, maar het blijkt goedkoper te kunnen, is dat een meevaller. En sommige kosten moeten gemaakt worden, omdat je iets echt nodig hebt.

  Het gemak van koopjes
  Er zijn ondertussen allerlei websites die sterk afgeprijsde producten aanbieden. Het kan onderdeel zijn van een groter geheel, waar restanten tegen hoge kortingen via een outlet verkocht worden. Maar er zijn ook sites die zich volledig richten op het aanbieden van deals, waarbij de kortingen tussen de 50% en 90% kunnen liggen. Dit scheelt de consument een ritje struinen in de stad, sjouwen, ergernissen aan treuzelende mensen of misgrijpen.

   
  Een gezellig sfeertje zoals in Disneys Rapunzel is het offer voor alle behaalde voordeel

  Allerhande discount
  Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het tegenkomen in dit soort webstores. Denk aan huishoudelijke producten, schoonmaakartikelen, elektronica, gadgets, smartphones, desktops, persoonlijke verzorging, matrassen, dekbedden, gereedschap, verlichting, tassen, camera’s, woonaccessoires, bureaustoelen, badkameraccessoires, handdoeken, vitrage en gordijnen, sfeerhaarden, meubels, prullenbakken en ga zo maar door. Het kan dus lonend zijn om eens rond te kijken op dit soort sites, zeker als je weet dat je iets nodig hebt of gaat hebben.

  Jiggy Deals
  Een zo’n webwinkel die zich volledig heeft gericht op deals is Jiggy Deals. Hier worden zowel producten als diensten aangeboden. Heb je ervaring met ze en wil je graag jouw mening delen in een review? Schrijf er gerust een! Of overweeg je ze, maar wil je eerst de beoordelingen van anderen lezen? Lees dan lekker verder!

  Ook zo benieuwd of eerdere consumenten de deals hier goed vonden? Hier lees je reviews van ervaringen, meningen en beoordelingen. Schrijven mag ook!

  Jiggy Deals
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  6,6
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8

  Service

  2

  Prijs

  8

  Leveren

  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  slechte site

  rene15-10-2018

  Als je iets bestelt en je wilt het terugsturen geeft de site een foutmelding. Je kan bellen, inmiddels 25 minuten in de wacht en het schiet totaal niet op. 25 minuten een muziekje dat telkens herhaald wordt. Ik moet een ster geven, maar had liever geen ster gegeven!
  Waardeloos als je zo een bedrijf wilt runnen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6,5

  Schrijf zelf een review over Jiggy Deals

  Uw beoordeling