NederlandReview

    Ervaringen Jeeigentaart.nl

    Lees hier wat anderen van dit bedrijf vinden! Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over hun. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als deze. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over hun. Lees hier meer over het bedrijf.

    Over Jeeigentaart.nl

    Het hart van het bedrijf is de productie van taarten. Ze maken er de mooiste creaties en helemaal op wens van de klant. De taartbodems worden door een partner bakker geleverd om daarna verandert te worden in mooie taarten. Ze gebruiken een uniek print techniek om jouw motief op hoogwaardig Odens marsepein te printen. Natuurlijk alles van de beste kwaliteit. Hierna wordt de taart mooi bedekt en ook goed ingepakt. Er is een speciale verpakking. Natuurlijk wordt de taart op tijd bezorgd op de juiste plek.

    Het is belangrijk voor het bedrijf om alleen taarten de vestigingen te laten verlaten welke van een zeer hoge kwaliteit zijn. Hier horen ook de beste ingrediënten bij. Het is een compleet proces wat stap voor stap wordt gecontroleerd. Hierdoor is het mogelijk om een hoge kwaliteit te leveren.


    Het bedrijf heeft haar eigen banketbakkers in dienst welke de complete productie leiden en overzien. Ook dit is een onderdeel van het beheersen van de kwaliteit. Ook ontwikkelen ze nieuwe producten, smaken en ideeën. Daarnaast leiden ze ook bakkers op als meesterbedrijf.

    Koefnoen - Taarten van Abel. 

    Diensten van Jeeigentaart.nl

    Het bedrijf is de specialist op het gebied van het maken van persoonlijke taarten. Bezoek hun site voor het ruime assortiment van verschillende taarten en smaken.

    Klachten, tips en complimenten over Jeeigentaart.nl

    Wanneer er iets misgaat dan horen ze hier graag van. Ze willen alleen maar tevreden klanten. Een klacht kan zaken aan het licht brengen om ze te verbeteren. Laat je na je klachtafwikkeling op onze site nog een bericht achter?

    Heb jij ervaring met Jeeigentaart.nl?

    Het is heerlijk om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een goed beeld te krijgen van een bedrijf. Je mening geven om anderen zo te helpen is een van de mogelijkheden. Kies er voor om een review op NederlandReview achter te laten over dit bedrijf. Je krijgt er vast geen spijt van.

    Lees hier de beoordelingen van klanten van www.jeeigentaart.nl. Zij lieten hier online een fototaart of bruidstaart maken, maar hoe pakte dat uit? En is het duur?

    Jeeigentaart.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (34)

    5
    44% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.4
    Service
    rating
    4.8
    Prijs
    rating
    4.6
    Leveren
    rating
    5.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Jeeigentaart.nl

    Uw beoordeling

    Heilige Communie taart

    Het taart is besteld voor vandaag, woensdag, maar dan laten UPS u weten dat de taart pas op vrijdag komen….. en natuurlijk….. GEEN klanten service! Ik bestel hier nooit meer!

    Door: Risanti Saris16-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Planes taart

    Mooie en lekkere taart. Ik had de verkeerde smaak ingevoerd maar gesproken met de klantenservice en deze hebben de smaak aangepast. Heb de taart een dag eerder laten bezorgen om zeker te zijn van mijn taart. De visite vond hem heerlijk!

    Door: Floyd01-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Captain America taart

    Wat een teleurstelling! Ik zou echt iedereen afraden om hier een “taart” te bestellen. Ten eerste is de taart extreem klein en daarbij ook erg oud. Hele droge inhoud en een smakeloze fondant. Bijna 40 euro betaald voor een stuk karton wat je eet. Ik bestel hier nooit meer!

    Door: Daphne Veenstra30-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    foto taart

    Geen plus punten! Krijg niet wat je besteld en dan wordt er gezegd dat het mijn fout is, want wat ik besteld heb staat niet in hun systeem. Makkelijk afschuiven! Echt slecht dit!

    Door: Anushka Evers01-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Unicorn taart

    Halaas was de hoorn gebroken meegeleverd en daar werd een vervolgens een compensatie van €3,30 op gegeven. Vind ik op z’on bedrag niet echt een oplossing. Een unicorn taart zonder eenhoorn is natuurlijk echt balen. De taart vonden we ook niet super lekker maar dat is denk ik persoonlijke smaak. Al met al geen tweede keer voor ons!

    Door: Stephanie Wielen07-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Minnie mouse taart

    Een taart besteld voor mijn dochtertje haar 2e verjaardag. Ik vond de website heel gebruiksvriendelijk, en het is fijn dat je je smaak kunt aangeven. En de taart kunt personaliseren. Ook de service is perfect, ik moest later de datum veranderen en kreeg meteen contact met de vriendelijke klantenservice en alles werd perfect geregeld. Precies op tijd geleverd en de taart was heerlijk. Mijn man die eigenlijk niet eens zo gek is op taarten vond deze taart echt heerlijk. En wij bestellen volgende keer graag weer 😊

    Door: Miriam Koopman22-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Nijntje taart 12 personen

    Na alle negatieve reviews hier gelezen te hebben was ik heel erg sceptisch geworden over mijn bestelling.

    De dag voordat de taart geleverd zou worden kreeg ik een mail van UPS dat deze diezelfde dag nog zou worden bezorgd. Dit was niet het geval. Toen heb ik via Instagram contact opgenomen met jeeigentaart en kreeg een reactie dat het een foutieve mail was van UPS en dat de taart morgen geleverd zou worden. Heel snel en aardige reactie!

    De dag erna werd de taart inderdaad geleverd! Heel erg net en leuk ingepakt. Prachtige taart!

    Vandaag de taart gegeten en iedereen vond hem heeeerlijk. Niks droog of perse slagroom nodig, we hebben er onwijs van genoten en morgen opnieuw.

    Alle lof en zou hier zeker weer opnieuw bestellen.

    Door: Sanne30-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Kindertaart

    De taart is tot op heden niet bezorgd. De verjaardag is al voorbij en de taart is al bijna over datum.

    Ze nemen ook hun telefoon niet op.

    Door: Bob Smienk04-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Foto gebakjes

    17-12-2020 foto brownies voor de verjaardag (26-12) van mijn dochter besteld. Deze zouden ze woensdag 23-12 bezorgen. Helaas niks ontvangen, wat ik een verjaardag zonder taart....?!!
    Ik dacht nog van misschien een dag later.... Helaas ook niks.
    Ik begrijp misschien door de kerst drukte, maar het is onmogelijk om contact met jullie te krijgen. Voor mij nooit meer bestellen bij jullie. Ik verwacht alsnog dat jullie contact met mij opnemen en ik me geld terug krijg.

    Door: Femke 28-12-2020
    Felouh Mahiddine19-02-2021

    Slecht slecht en nog slecht Twee dagen voor besteld toch niet op tijd geleverd. Het wordt de eerste en de laatste keer.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Regenboogtaart

    Naar aanleiding van onderstaande review en wat heen en weer gedoe toch mijn geld terug gekregen.

    Door: Arno23-12-2020
    Femke Van de Ven28-12-2020

    Hebben hun contact met jou opgenomen of heb je een nummer? Het nummer die ik bel van de site is niet in gebruik...

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Regenboogtaart

    Ruim op tijd een taart besteld voor de verjaardag van onze dochter. Nooit geleverd gekregen. Ik probeer contact te krijgen met Robin van der Veer of iemand anders, geen antwoord natuurlijk.

    Niet hier je taart bestellen dus.

    Door: Arno van Graafeiland22-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Verjaardagstaart is niet geleverd

    Ruim een week geleden heb ik op deze site de verjaardagstaart voor mijn dochter besteld. Morgen 4 oktober heeft zij haar feestje, maar er is geen taart. Vrijdag 2 oktober zou hij geleverd worden, maar dat is verplaatst naar maandag 5 oktober. De dag na het feest!!!! De klantenservice was ook totaal niet behulpzaam; "Jammer, vervelend, ik kan er niets aan doen". En nu maar hopen dat ik mijn geld terug krijg...

    Door: Amy Babtist03-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Taart kleinzoon

    + hij was op tijd
    - hij was zo droog en dat voor bijna 50e bericht gestuurd komen ze met de smoes dat je hem moet eten met slagroom zo n kolder heb ik nog nooit gehoord ook bij de Hema taart besteld zonder slagroom was wel vers en dat voor 6e kwestie van afwimpelen en betere bakkers in dienst nemen dus deze nooit meer

    Door: W De bakker14-07-2020
    Grace 23-08-2020

    Hoi krijg ik nog een email bevestiging, van de taart die ik heb besteld?? Op fb wordt er ook niet gereageerd en heb een paar keer gebeld en kreeg zovaak een antwoord apparaat!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    18+ taart 2 stuks

    Met goed gevoel 1 week van te voren besteld, dag van te voren op deze website gekeken.
    Toen werd ik toch wel zenuwachtig. App van UPS gedownload, zou pas dag later aankomen vanuit Duitsland, volgende ochtend weer gekeken, was in Amsterdam, dit ging goed komen. Half 4 stond de chauffeur voor de deur, super blij, Taarten zagen er top uit, smaak was super, kon er makkelijk met 10 personen van eten. Mannen hebben de volgende dag hun tanden in de billen van de 2de taart gezet, die ook heerlijk was. Dus hier een heel te vrede blij klant.

    Door: Saskia14-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Rainbowcake

    Een gevulde rainbow vake besteld voor onze bruiloft, expres aangegeven levering dag van te voren ivm ochtend bruiloft. Op de gekozen dag: geen taart. Op de dag van de bruiloft: geen taart dus met een standaard jumbo taart moeten doen. 3 dagen later kwam de taart nog een keer na meerdere malen moeizaam contact met jeeigentaart en ups. Konden de taart weggooien. Fondant gesmolten, biscuit droog, ook slechte kwaliteit. En veel te lat voor de bedoelde dag.
    Ik bestel hier nooit meer iets.
    Geef ze 0 sterren op alles maar je moet minimaal 2 aanvinken.

    Geen geld terug, geen compensatie, niks.

    Door: Sanne K08-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Bruidstaart

    Bruidstaart besteld voor mijn verjaardag. Heerlijke taart, vooral de topping en frambozenvulling!
    De levering was op tijd :)
    Voor herhaling vatbaar!

    Door: Eliza22-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Politietaart met foto

    Minpunten

    - taart is erg droog/ oude taart
    - te klein niet voor de aangegeven personen
    - te duur
    - we hadden de smaak Citroen maar de vulling proefde naar abrikoos
    - visite heeft het gebak allemaal laten staan.
    Betaal je dan 41 euro voor!!!!

    Door: Joyce 26-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    First birthday cake

    WARNING: Do NOT order with them if your order is for a specific date! They do not use their own delivery service but ship their cakes via UPS all the way from Germany!!! So if UPS has an issue they're powerless.. Ordered my son's 1st birthday cake a week in advance to be delivered one day before bis birthday. UPS made a mistake and the cake was delivered 3 days later. No possibility to re-order in time. No one was able to help resolve not UPS not the cake place.. very very disappointing. My son had to get some lame generic last minute cake - for his very 1st birthday ever.. :-(

    Door: C. G.17-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Hartentaart met tekst + afb.

    Kan me niet vinden in sommige recensies die hier geplaatst zijn. Uitstekende service gehad.

    Makkelijk te bestellen zo ook een afbeelding te uploaden en tekst erbij te voegen. Goede overzichtelijke website en gekozen voor betaling achteraf via Klarna.

    Op maandag besteld en aangegeven vrijdag afleveren. Keurig op tijd met statusupdateS van UPS. Kersentaart smaakt uitstekend! We gaan zeker hier vaker een taart bestellen, ga zo door!

    Door: Y.D27-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Bruidstaart, de taart die nooit is geleverd!

    Slecht, heel slécht! De dag dat de taart zou komen in middag gebeld met DHL, deze vertelde mij geen opdracht te hebben??!!
    Mevrouw belt u maar met het bedrijf. Zo gezegd, maar niet gelukt. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Een mail gestuurd met belverzoek. Tegen 16:30 uur ben ik gebeld, met verhaal dat ze een fout hebben gemaakt en dat de taart morgen komt. Hoe kunnen ze dit doen. Iemand die met smart wacht op een bruidstaart om zelf te mogen versieren, leek me leuk. Zeer verdrietig en teleurgesteld. Geen taart op de dag van je dromen. Gelukkig heeft de bakker om de hoek ons uit de brand geholpen.. dus een prachtige taart uiteindelijk, maar niet van je eigen taart.nl!!! Schandalig dat ze dit laten gebeuren. Raad niemand aan om hier te bestellen!!!!

    Door: Mariska Koopmanschap26-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    FAQ

    Is Jeeigentaart.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 34 ervaringen geplaatst over Jeeigentaart.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 44% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Jeeigentaart.nl actief?

    Jeeigentaart.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Levensmiddelen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Jeeigentaart.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.