NederlandReview

    Ervaringen Jeeigentaart.nl

    Lees hier wat anderen van dit bedrijf vinden! Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over hun. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als deze. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview.nl. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over hun. Lees hier meer over het bedrijf.

    Over Jeeigentaart.nl

    Het hart van het bedrijf is de productie van taarten. Ze maken er de mooiste creaties en helemaal op wens van de klant. De taartbodems worden door een partner bakker geleverd om daarna verandert te worden in mooie taarten. Ze gebruiken een uniek print techniek om jouw motief op hoogwaardig Odens marsepein te printen. Natuurlijk alles van de beste kwaliteit. Hierna wordt de taart mooi bedekt en ook goed ingepakt. Er is een speciale verpakking. Natuurlijk wordt de taart op tijd bezorgd op de juiste plek.

    Het is belangrijk voor het bedrijf om alleen taarten de vestigingen te laten verlaten welke van een zeer hoge kwaliteit zijn. Hier horen ook de beste ingrediënten bij. Het is een compleet proces wat stap voor stap wordt gecontroleerd. Hierdoor is het mogelijk om een hoge kwaliteit te leveren.


    Koefnoen - Taarten van Abel.

    Het bedrijf heeft haar eigen banketbakkers in dienst welke de complete productie leiden en overzien. Ook dit is een onderdeel van het beheersen van de kwaliteit. Ook ontwikkelen ze nieuwe producten, smaken en ideeën. Daarnaast leiden ze ook bakkers op als meesterbedrijf.

    Diensten van Jeeigentaart.nl

    Het bedrijf is de specialist op het gebied van het maken van persoonlijke taarten. Bezoek hun site voor het ruime assortiment van verschillende taarten en smaken.

    Klachten, tips en complimenten over Jeeigentaart.nl

    Wanneer er iets misgaat dan horen ze hier graag van. Ze willen alleen maar tevreden klanten. Een klacht kan zaken aan het licht brengen om ze te verbeteren. Laat je na je klachtafwikkeling op onze site nog een bericht achter?

    Heb jij ervaring met Jeeigentaart.nl?

    Het is heerlijk om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een goed beeld te krijgen van een bedrijf. Je mening geven om anderen zo te helpen is een van de mogelijkheden. Kies er voor om een review op Nederlandreview.nl achter te laten over dit bedrijf. Je krijgt er vast geen spijt van.

    Lees hier de beoordelingen van klanten van www.jeeigentaart.nl. Zij lieten hier online een fototaart of bruidstaart maken, maar hoe pakte dat uit? En is het duur?

    Jeeigentaart.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (14)

    5,2
    50% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    5,8

    Service

    5,2

    Prijs

    4,6

    Leveren

    5,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Minnie Mouse Taart

    Ik vind dat 'jeeigentaart.nl' op geen enkel punt een ster verdient.
    De taarten van 'jeeigentaart.nl' kan ik beschrijven als smaakloos.
    Je merkt echt dat de taart oud is. Zat gewoon karton te eten.
    Verder is het overpriced, sjongejonge, voor die prijzen kan je heus wel wat beters leveren. Ook komen de porties niet overeen. Wanneer ze zeggen 8 porties, bedoelen ze max 4 of 5.
    Laten we eerlijk zijn, voor de prijs die ik betaald heb, was dit extreem beneden maat. We hebben zelfs de verjaardagstaart weggegooid en snel een ander gehaald.

    Conclusie: vieze taarten die veel te duur zijn. Dit was mijn 1e en gelijk laatste bestelling.

    Bespaar jezelf de moeite en bestel ergens anders.

    Door: Br14-09-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Verjaardagstaart

    Taart word niet op tijd bezorgd!!!

    Door: Sjaan13-09-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Goede taart en goede service

    Onlangs heb ik een taart besteld bij jeeigentaart.nl en deze is op mijn gewenste leverdatum geleverd. De taart was erg mooi en was ook lekker van smaak. Ook zat de taart goed verpakt, deze kwam dus zonder bschadigingen aan.
    Al met al, ben ik erg tevreden over jeeigentaart.nl

    Door: Jill15-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Aanfluiting

    Geen pluspunten! Een regelrechte aanfluiting, hier gaat geen stuiver meer heen. Kleuren zijn flets en de marsepein zit scheef op de taart. De bezorger van UPS had de taart in zijn hand alsof hij een boek bezorgde en gaf hem ook nog eens met de verkeerde kant omhoog aan (wij blij dat het geen slagroomtaart is). Wij zeggen volmondig BESTEL HIER GEEN TAART!

    Door: Familie Ursem10-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Koop hier nooit meer!

    Taart 4 dagen te laat bezorg, zijn telefonische niet bereikbaar en reageren veel te laat of helemaal niet op emails. Heel veel mensen hebbende zelfde ervaring met bruiloften en verjaardagen!

    Trap niet in de goede recensies op facebook want slechte worden door hun regelmatig verwijderd! Dat is een erg slechte zaak! Eerlijkheid duurt het langst!

    Laat je feestje niet verpesten en bestel ergens anders!

    Door: Weronika11-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Hier NIET Bestellen!

    Taarten komen bijna nooit dan wel op tijd aan! Om je leuke dag niet te verpesten NIET bestellen! Lees eerst even andere beoordelingen en niet die van de eigenaar zelf! Bij iedereen de zelfde excuses en UPS de schuld geven wat een onzin dit!

    Door: Marco05-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Trouwtaart nooit aangekomen

    Trouwtaart besteld die er 8 oktober moest zijn. Na bestelling zeggen ze 8 of 9 oktober. Dus contact opgenomen en gezegd dat het dan 5 oktober moest komen, dus vóór de trouwdag en niet erna.

    5 oktober komt geen taart, 8 oktober ook niet, 9 ook niet. Taart is nooit gekomen dus had een trouwdag zonder taart.
    Ik heb alleen het geld teruggekregen en een excuus.
    Toen ik ze mailde dat ik dat echt nuet genoeg vind voor een verklote trouwdag kreeg ik nogmaals een mail met excuus. Geen vergoeding, niks.

    NOOIT BIJ BESTELLEN DUS, ze zijn compleet onbetrouwbaar!!

    Door: AE Van Rossen17-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    taart? welke taart?

    Mijn dochter zocht voor haar 4e verjaardag een prachtige eenhoorntaart uit op jeeigentaart.nl. jeeigentaart.nl beweert snel te leveren "vandaag voor ..:.. besteld morgen in huis". Op de factuur stond ook de leverdatum. Echter UPS dacht er anders over. zij zouden een dag na de afgesproken leverdatum met jeeigentaart.nl bezorgen. Hierover contact gehad met Ups en jeeigentaart.nl. "Nee we hoefden ons geen zorgen te maken, de taart zou op tijd komen". Helaas gisteren was mn dochter jarig en heeft het kaarsje niet kunnen uitblazen, omdat er geen eenhoorntaart was. Verdrietig of zal ik zeggen ontroostbaar was ze... want waar was haar taart?? Contact met jeeigentaart.nl verliep stroef of zal ik zeggen ze waren onbereikbaar, want er werd niet opgenomen. 1 dag later toch contact, ze waren gisteren gesloten ivm een feestdag? Fijn dat ze dat even vermelden of even een bandje inspreken,zodat je weet waar je aan toe bent. Oplossing stuur de taart maar terug, zodra ups voor de deur staat en u krijgt binnen 1 a 2 weken u geld weer terug. Dus tijd en geld kwijt voor het uitzoeken van een taart. jeeigentaart wil ons blijkbaar niet als klant. Voor ons never nooit weer een taart van jeeigentaart.nl. Weet waar je aan begint...

    Door: christina04-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Top kwaliteit

    Ongeloofelijk snelle levering en de taart smaakte ook keurig. Zeker volgende mogelijkheid weer.

    Door: Bas Q24-11-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top Taart met top service

    Ik heb twee weken geleden een taart besteld en ik moet zeggen, jullie hebben er weer een tevreden klant bij! Zowel de taart bestellen als de levering verliepen zonder problemen. Online stond alles duidelijk vermeld, ik was dan ook in staat om snel en makkelijk de gewenste taart te bestellen. Het aanbod is overigens enorm! Jeeigentaart.nl heeft voor iedereen wat wils, jong en oud, elke persoon kan slagen bij dit bedrijf. Omtrent de levering heb ik geen op of aanmerkingen, de taart kwam aan op de gewenste datum, goed verpakt en volledig intakt! Mijn man en kinderen hebben hier dan ook erg van genoten, de taart zelf was erg goed van smaak en lekker smeuïg. Al met al, een top ervaring met dit bedrijf!

    Door: Hans vennegoor van hesselink24-11-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Uitstekende taart-ervaring

    Op deze manier wil ik iets terug doen voor Jeeigentaart.nl voor een buitengewoon smakelijke en vermakelijke ervaring.
    De klantenservice van Jeeigentaart.nl is in staat om orders op een hoogwaardige en klantvriendelijke manier te verwerken (zelfs wanneer men te maken heeft met een figuur zoals ikzelf).
    Jeeigentaart.nl is in staat om een taart te maken voor zowel mensen MET smaak en mensen met GEEN smaak.
    Persoonlijk was ik uitermate gelukkig met de bevrediging van mijn behoefte. Ik ontving een taart met wat voor mij persoonlijk het belangrijkste is namelijk; "een uitmuntende smaak". Verder was de foto op de taart van een hoge resolutie.
    Al met al zou ik een ieder aanraden om je moeder/vader, oma/opa, zus/broer, vriendin/vriend te verrassen met een smakelijke en vermakelijk taart van Jeeigentaart.nl


    Door: Bas van Nieuwenhuijzen24-11-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    leuk idee, uitwerking mislukt

    Het idee is erg leuk maar ik vond het lastig bestellen met de website en na een tijdje heb ik het maar opgegeven. ook vond ik de prijs toch ook wel erg aan de hoge kant.

    Door: Berthe14-02-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Eindeloze mogelijkheden voor taarten

    In mijn zoektocht naar een speciale verjaardagstaart voor mijn dochtertje kwam ik na verloop van tijd terecht op jeeigentaart.nl. Ik zocht een speciale taart en deze was nergens in de winkel te koop. Ook op het internet kon ik hem nergens vinden. Heb contact gezocht met jeeigentaart.nl en tot mijn verbazing was het hier wel mogelijk om de taart te laten maken. De kosten vielen wel wat hoger uit dan gepland, maar het eindresultaat is echt fantastisch. Heb nog wat verder gekeken op de site en ze kunnen hier echt heel erg veel op het gebied van taarten.

    Door: Jop Uiterloo01-02-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Fantastische verjaardagstaart dankzij JeEigenTaart.nl

    Mijn dochtertje is helemaal gek van prinsessen en ik wilde haar voor haar 4e verjaardag dan ook verrassen met een mooie taart. Ik had zelf niet de tijd om er eentje te maken, dus heb er één besteld bij JeEigenTaart.nl. Je kunt hier simpel je eigen taart samenstellen en aangeven waaruit deze moet bestaan. Het resultaat was echt verbluffend. Jullie hadden de reactie van mijn dochtertje moeten zien toen zij d taart zag, dat was echt onbetaalbaar. Het is redelijk prijzig, maar voor een keertje vind ik dat niet erg.

    Door: Willeke Muis15-11-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Schrijf zelf een review over Jeeigentaart.nl

    Uw beoordeling