NederlandReview

    Ervaringen Jeeigentaart.nl

    Lees hier wat anderen van dit bedrijf vinden! Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over hun. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als deze. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over hun. Lees hier meer over het bedrijf.

    Over Jeeigentaart.nl

    Het hart van het bedrijf is de productie van taarten. Ze maken er de mooiste creaties en helemaal op wens van de klant. De taartbodems worden door een partner bakker geleverd om daarna verandert te worden in mooie taarten. Ze gebruiken een uniek print techniek om jouw motief op hoogwaardig Odens marsepein te printen. Natuurlijk alles van de beste kwaliteit. Hierna wordt de taart mooi bedekt en ook goed ingepakt. Er is een speciale verpakking. Natuurlijk wordt de taart op tijd bezorgd op de juiste plek.

    Het is belangrijk voor het bedrijf om alleen taarten de vestigingen te laten verlaten welke van een zeer hoge kwaliteit zijn. Hier horen ook de beste ingrediënten bij. Het is een compleet proces wat stap voor stap wordt gecontroleerd. Hierdoor is het mogelijk om een hoge kwaliteit te leveren.


    Het bedrijf heeft haar eigen banketbakkers in dienst welke de complete productie leiden en overzien. Ook dit is een onderdeel van het beheersen van de kwaliteit. Ook ontwikkelen ze nieuwe producten, smaken en ideeën. Daarnaast leiden ze ook bakkers op als meesterbedrijf.

    Koefnoen - Taarten van Abel. 

    Diensten van Jeeigentaart.nl

    Het bedrijf is de specialist op het gebied van het maken van persoonlijke taarten. Bezoek hun site voor het ruime assortiment van verschillende taarten en smaken.

    Klachten, tips en complimenten over Jeeigentaart.nl

    Wanneer er iets misgaat dan horen ze hier graag van. Ze willen alleen maar tevreden klanten. Een klacht kan zaken aan het licht brengen om ze te verbeteren. Laat je na je klachtafwikkeling op onze site nog een bericht achter?

    Heb jij ervaring met Jeeigentaart.nl?

    Het is heerlijk om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een goed beeld te krijgen van een bedrijf. Je mening geven om anderen zo te helpen is een van de mogelijkheden. Kies er voor om een review op NederlandReview achter te laten over dit bedrijf. Je krijgt er vast geen spijt van.

    Lees hier de beoordelingen van klanten van www.jeeigentaart.nl. Zij lieten hier online een fototaart of bruidstaart maken, maar hoe pakte dat uit? En is het duur?

    Jeeigentaart.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (23)

    5.2
    48% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.8
    Service
    rating
    5
    Prijs
    rating
    4.6
    Leveren
    rating
    5.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Verjaardagstaart is niet geleverd

    Ruim een week geleden heb ik op deze site de verjaardagstaart voor mijn dochter besteld. Morgen 4 oktober heeft zij haar feestje, maar er is geen taart. Vrijdag 2 oktober zou hij geleverd worden, maar dat is verplaatst naar maandag 5 oktober. De dag na het feest!!!! De klantenservice was ook totaal niet behulpzaam; "Jammer, vervelend, ik kan er niets aan doen". En nu maar hopen dat ik mijn geld terug krijg...

    Door: Amy Babtist03-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Taart kleinzoon

    + hij was op tijd
    - hij was zo droog en dat voor bijna 50e bericht gestuurd komen ze met de smoes dat je hem moet eten met slagroom zo n kolder heb ik nog nooit gehoord ook bij de Hema taart besteld zonder slagroom was wel vers en dat voor 6e kwestie van afwimpelen en betere bakkers in dienst nemen dus deze nooit meer

    Door: W De bakker14-07-2020
    Grace 23-08-2020

    Hoi krijg ik nog een email bevestiging, van de taart die ik heb besteld?? Op fb wordt er ook niet gereageerd en heb een paar keer gebeld en kreeg zovaak een antwoord apparaat!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    18+ taart 2 stuks

    Met goed gevoel 1 week van te voren besteld, dag van te voren op deze website gekeken.
    Toen werd ik toch wel zenuwachtig. App van UPS gedownload, zou pas dag later aankomen vanuit Duitsland, volgende ochtend weer gekeken, was in Amsterdam, dit ging goed komen. Half 4 stond de chauffeur voor de deur, super blij, Taarten zagen er top uit, smaak was super, kon er makkelijk met 10 personen van eten. Mannen hebben de volgende dag hun tanden in de billen van de 2de taart gezet, die ook heerlijk was. Dus hier een heel te vrede blij klant.

    Door: Saskia14-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Rainbowcake

    Een gevulde rainbow vake besteld voor onze bruiloft, expres aangegeven levering dag van te voren ivm ochtend bruiloft. Op de gekozen dag: geen taart. Op de dag van de bruiloft: geen taart dus met een standaard jumbo taart moeten doen. 3 dagen later kwam de taart nog een keer na meerdere malen moeizaam contact met jeeigentaart en ups. Konden de taart weggooien. Fondant gesmolten, biscuit droog, ook slechte kwaliteit. En veel te lat voor de bedoelde dag.
    Ik bestel hier nooit meer iets.
    Geef ze 0 sterren op alles maar je moet minimaal 2 aanvinken.

    Geen geld terug, geen compensatie, niks.

    Door: Sanne K08-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Bruidstaart

    Bruidstaart besteld voor mijn verjaardag. Heerlijke taart, vooral de topping en frambozenvulling!
    De levering was op tijd :)
    Voor herhaling vatbaar!

    Door: Eliza22-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Politietaart met foto

    Minpunten

    - taart is erg droog/ oude taart
    - te klein niet voor de aangegeven personen
    - te duur
    - we hadden de smaak Citroen maar de vulling proefde naar abrikoos
    - visite heeft het gebak allemaal laten staan.
    Betaal je dan 41 euro voor!!!!

    Door: Joyce 26-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    First birthday cake

    WARNING: Do NOT order with them if your order is for a specific date! They do not use their own delivery service but ship their cakes via UPS all the way from Germany!!! So if UPS has an issue they're powerless.. Ordered my son's 1st birthday cake a week in advance to be delivered one day before bis birthday. UPS made a mistake and the cake was delivered 3 days later. No possibility to re-order in time. No one was able to help resolve not UPS not the cake place.. very very disappointing. My son had to get some lame generic last minute cake - for his very 1st birthday ever.. :-(

    Door: C. G.17-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Hartentaart met tekst + afb.

    Kan me niet vinden in sommige recensies die hier geplaatst zijn. Uitstekende service gehad.

    Makkelijk te bestellen zo ook een afbeelding te uploaden en tekst erbij te voegen. Goede overzichtelijke website en gekozen voor betaling achteraf via Klarna.

    Op maandag besteld en aangegeven vrijdag afleveren. Keurig op tijd met statusupdateS van UPS. Kersentaart smaakt uitstekend! We gaan zeker hier vaker een taart bestellen, ga zo door!

    Door: Y.D27-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Bruidstaart, de taart die nooit is geleverd!

    Slecht, heel slécht! De dag dat de taart zou komen in middag gebeld met DHL, deze vertelde mij geen opdracht te hebben??!!
    Mevrouw belt u maar met het bedrijf. Zo gezegd, maar niet gelukt. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Een mail gestuurd met belverzoek. Tegen 16:30 uur ben ik gebeld, met verhaal dat ze een fout hebben gemaakt en dat de taart morgen komt. Hoe kunnen ze dit doen. Iemand die met smart wacht op een bruidstaart om zelf te mogen versieren, leek me leuk. Zeer verdrietig en teleurgesteld. Geen taart op de dag van je dromen. Gelukkig heeft de bakker om de hoek ons uit de brand geholpen.. dus een prachtige taart uiteindelijk, maar niet van je eigen taart.nl!!! Schandalig dat ze dit laten gebeuren. Raad niemand aan om hier te bestellen!!!!

    Door: Mariska Koopmanschap26-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Minnie Mouse Taart

    Ik vind dat 'jeeigentaart.nl' op geen enkel punt een ster verdient.
    De taarten van 'jeeigentaart.nl' kan ik beschrijven als smaakloos.
    Je merkt echt dat de taart oud is. Zat gewoon karton te eten.
    Verder is het overpriced, sjongejonge, voor die prijzen kan je heus wel wat beters leveren. Ook komen de porties niet overeen. Wanneer ze zeggen 8 porties, bedoelen ze max 4 of 5.
    Laten we eerlijk zijn, voor de prijs die ik betaald heb, was dit extreem beneden maat. We hebben zelfs de verjaardagstaart weggegooid en snel een ander gehaald.

    Conclusie: vieze taarten die veel te duur zijn. Dit was mijn 1e en gelijk laatste bestelling.

    Bespaar jezelf de moeite en bestel ergens anders.

    Door: Br14-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Verjaardagstaart

    Taart word niet op tijd bezorgd!!!

    Door: Sjaan13-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Goede taart en goede service

    Onlangs heb ik een taart besteld bij jeeigentaart.nl en deze is op mijn gewenste leverdatum geleverd. De taart was erg mooi en was ook lekker van smaak. Ook zat de taart goed verpakt, deze kwam dus zonder bschadigingen aan.
    Al met al, ben ik erg tevreden over jeeigentaart.nl

    Door: Jill15-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Aanfluiting

    Geen pluspunten! Een regelrechte aanfluiting, hier gaat geen stuiver meer heen. Kleuren zijn flets en de marsepein zit scheef op de taart. De bezorger van UPS had de taart in zijn hand alsof hij een boek bezorgde en gaf hem ook nog eens met de verkeerde kant omhoog aan (wij blij dat het geen slagroomtaart is). Wij zeggen volmondig BESTEL HIER GEEN TAART!

    Door: Familie Ursem10-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Koop hier nooit meer!

    Taart 4 dagen te laat bezorg, zijn telefonische niet bereikbaar en reageren veel te laat of helemaal niet op emails. Heel veel mensen hebbende zelfde ervaring met bruiloften en verjaardagen!

    Trap niet in de goede recensies op facebook want slechte worden door hun regelmatig verwijderd! Dat is een erg slechte zaak! Eerlijkheid duurt het langst!

    Laat je feestje niet verpesten en bestel ergens anders!

    Door: Weronika11-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Hier NIET Bestellen!

    Taarten komen bijna nooit dan wel op tijd aan! Om je leuke dag niet te verpesten NIET bestellen! Lees eerst even andere beoordelingen en niet die van de eigenaar zelf! Bij iedereen de zelfde excuses en UPS de schuld geven wat een onzin dit!

    Door: Marco05-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Trouwtaart nooit aangekomen

    Trouwtaart besteld die er 8 oktober moest zijn. Na bestelling zeggen ze 8 of 9 oktober. Dus contact opgenomen en gezegd dat het dan 5 oktober moest komen, dus vóór de trouwdag en niet erna.

    5 oktober komt geen taart, 8 oktober ook niet, 9 ook niet. Taart is nooit gekomen dus had een trouwdag zonder taart.
    Ik heb alleen het geld teruggekregen en een excuus.
    Toen ik ze mailde dat ik dat echt nuet genoeg vind voor een verklote trouwdag kreeg ik nogmaals een mail met excuus. Geen vergoeding, niks.

    NOOIT BIJ BESTELLEN DUS, ze zijn compleet onbetrouwbaar!!

    Door: AE Van Rossen17-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    taart? welke taart?

    Mijn dochter zocht voor haar 4e verjaardag een prachtige eenhoorntaart uit op jeeigentaart.nl. jeeigentaart.nl beweert snel te leveren "vandaag voor ..:.. besteld morgen in huis". Op de factuur stond ook de leverdatum. Echter UPS dacht er anders over. zij zouden een dag na de afgesproken leverdatum met jeeigentaart.nl bezorgen. Hierover contact gehad met Ups en jeeigentaart.nl. "Nee we hoefden ons geen zorgen te maken, de taart zou op tijd komen". Helaas gisteren was mn dochter jarig en heeft het kaarsje niet kunnen uitblazen, omdat er geen eenhoorntaart was. Verdrietig of zal ik zeggen ontroostbaar was ze... want waar was haar taart?? Contact met jeeigentaart.nl verliep stroef of zal ik zeggen ze waren onbereikbaar, want er werd niet opgenomen. 1 dag later toch contact, ze waren gisteren gesloten ivm een feestdag? Fijn dat ze dat even vermelden of even een bandje inspreken,zodat je weet waar je aan toe bent. Oplossing stuur de taart maar terug, zodra ups voor de deur staat en u krijgt binnen 1 a 2 weken u geld weer terug. Dus tijd en geld kwijt voor het uitzoeken van een taart. jeeigentaart wil ons blijkbaar niet als klant. Voor ons never nooit weer een taart van jeeigentaart.nl. Weet waar je aan begint...

    Door: christina04-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Top kwaliteit

    Ongeloofelijk snelle levering en de taart smaakte ook keurig. Zeker volgende mogelijkheid weer.

    Door: Bas Q24-11-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Top Taart met top service

    Ik heb twee weken geleden een taart besteld en ik moet zeggen, jullie hebben er weer een tevreden klant bij! Zowel de taart bestellen als de levering verliepen zonder problemen. Online stond alles duidelijk vermeld, ik was dan ook in staat om snel en makkelijk de gewenste taart te bestellen. Het aanbod is overigens enorm! Jeeigentaart.nl heeft voor iedereen wat wils, jong en oud, elke persoon kan slagen bij dit bedrijf. Omtrent de levering heb ik geen op of aanmerkingen, de taart kwam aan op de gewenste datum, goed verpakt en volledig intakt! Mijn man en kinderen hebben hier dan ook erg van genoten, de taart zelf was erg goed van smaak en lekker smeuïg. Al met al, een top ervaring met dit bedrijf!

    Door: Hans vennegoor van hesselink24-11-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Uitstekende taart-ervaring

    Op deze manier wil ik iets terug doen voor Jeeigentaart.nl voor een buitengewoon smakelijke en vermakelijke ervaring.
    De klantenservice van Jeeigentaart.nl is in staat om orders op een hoogwaardige en klantvriendelijke manier te verwerken (zelfs wanneer men te maken heeft met een figuur zoals ikzelf).
    Jeeigentaart.nl is in staat om een taart te maken voor zowel mensen MET smaak en mensen met GEEN smaak.
    Persoonlijk was ik uitermate gelukkig met de bevrediging van mijn behoefte. Ik ontving een taart met wat voor mij persoonlijk het belangrijkste is namelijk; "een uitmuntende smaak". Verder was de foto op de taart van een hoge resolutie.
    Al met al zou ik een ieder aanraden om je moeder/vader, oma/opa, zus/broer, vriendin/vriend te verrassen met een smakelijke en vermakelijk taart van Jeeigentaart.nl


    Door: Bas van Nieuwenhuijzen24-11-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Jeeigentaart.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Jeeigentaart.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 23 ervaringen geplaatst over Jeeigentaart.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 48% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Jeeigentaart.nl actief?

    Jeeigentaart.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Levensmiddelen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Jeeigentaart.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.