NederlandReview

  Ervaringen Je-foto-op-canvas.nl

  De meeste kinderen hebben elk jaar een schoolfoto die ze het liefst meteen willen verbranden, maar is jouw kind zo fotogeniek dat zijn of haar foto een waar kunstwerk is? Die foto wil je dan natuurlijk aan iedereen laten zien. Druk de foto daarom af op een canvasdoek! Heb jij al rondgezocht naar de beste website om de foto af te laten drukken en kwam je Je-foto-op-canvas.nl tegen? Neem dan hier een kijkje bij de reviews van andere klanten die hun canvas van de website al binnen hebben. Worden de foto’s namelijk mooi gedrukt? Krijg je de beste kwaliteit? En worden de canvasdoeken snel geleverd? Je ontdekt het op NederlandReview in de beoordelingen.

  Over Je-foto-op-canvas.nl

  Wat valt er te vertellen over Je-foto-op-canvas.nl? Eigenlijk zegt de naam al genoeg. Laten we het daarom niet ingewikkelder maken dan het is. De website biedt klanten de mogelijkheid om hun foto af te laten drukken op een canvasdoek. Zij doen dit met een speciale printer die de beste drukkwaliteit garandeert. De canvasdoeken zijn dan ook uv-bestendig en de kleur wordt jarenlang behouden.


  Met een foto aan de muur ben je nooit meer Alone!

  De canvassen van Je-foto-op-canvas.nl

  Alle canvasdoeken in de webshop worden bedrukt met de speciale printer om een superscherpe foto te drukken. Verder zijn de spielatten van de doeken gemaakt van een houtsoort die niet kan buigen. De dikte van het frame en het formaat van het doek kun je echter zelf bepalen. Je kunt er ook zelf voor kiezen of de een gevernist doek wilt of niet. Geverniste doeken krijgen een speciale beschermlaag om beschadigingen te voorkomen. Er zijn ook een aantal extra accessoires te koop in de webshop. Je kunt een ophangbeugel, baklijst of mini-ezel bestellen.

  Diensten Je-foto-op-canvas.nl

  De levering van de doeken is standaard binnen 48 uur. Het is echter mogelijk om te kiezen voor een spoedverzending. Je bestelling wordt dan binnen 24 uur geleverd. Haal je het canvasdoek liever zelf op, dan ben je welkom in één van de 300 afhaalpunten in Nederland.

  Klachten Je-foto-op-canvas.nl

  Op de website staan alle contactgegevens van de klantenservice vermeld. De medewerkers hopen dat klanten met vragen of klachten altijd contact opnemen met de webshop. Ze helpen je namelijk graag verder. Voor dringende zaken is er een telefoonnummer. Het kan echter zijn dat de klantenservice niet telefonisch bereikbaar is. Maak dan gebruik van het e-mailadres. Het is ook mogelijk om langs te gaan bij het kantoor in Amsterdam. Je moet dan wel eerste een afspraak maken. Heb jij een klacht gemeld bij de klantenservice? Laat andere klanten dan weten of je vriendelijke geholpen bent.

  Wat vind jij van Je-foto-op-canvas.nl?

  Heb jij al een prachtige foto op canvas laten drukken bij Je-foto-op-canvas.nl? Of heb jij een canvasdoek cadeau gedaan aan je ouders? Schrijf dan een review en vertel andere klanten wat ze van Je-foto-op-canvas.nl kunnen verwachten. Wat vind je van de kwaliteit van het canvasdoek? Is de foto echt superscherp? En werd het canvasdoek op tijd geleverd? Laat het in jouw beoordeling allemaal weten en vertel over jouw ervaringen met Je-foto-op-canvas.nl.

  Zijn de canavasdoeken van de hoogste kwaliteit? Worden de foto™s vakkundig gedrukt? Lees hier de reviews en beoordelingen over Je-foto-op-canavas.nl.

  Je-foto-op-canvas.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Je-foto-op-canvas.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Je-foto-op-canvas.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Je-foto-op-canvas.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Je-foto-op-canvas.nl actief?

  Je-foto-op-canvas.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Foto en Canvas

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Je-foto-op-canvas.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.