Instawall

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Instawall

Hoeveel foto’s heb jij op dit moment op Instagram? Meer dan 50? Meer dan 100? Meer dan 1.000? De meeste foto’s ben je misschien al vergeten, maar er zitten altijd een aantal foto’s tussen die je nooit zult vergeten. Maak van deze foto’s een Instawall en hang deze herinneringen nu thuis aan de muur. Bij Instawall kun je jouw favoriete foto’s samenvoegen in een blijvende muurdecoratie om je huis een persoonlijke touch te geven. Heb jij je Instawall al ontworpen, maar wil je weten wat andere klanten van het printbedrijf vinden? Zoek dan niet verder en lees de beoordelingen op NederlandReview van andere klanten. Ze vertellen je over hun ervaringen met de kwaliteit, prijs en levering van Instawall in hun reviews

Over Instawall

Een Instawall als muurdecoratie is de perfecte toevoeging voor je woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Je kunt zelfs een Instawall laten maken voor je toilet als je dat wilt. Je kunt zelf bepalen hoeveel foto’s er in jouw Instawall komen. Je kunt 9, 25, 32, 36, 50 of maximaal 64 foto’s in jouw Instawall plaatsen. De muurdecoraties worden overigens van verschillende materialen gemaakt zodat de Instawall past bij de stijl van je huis. Je kunt kiezen voor een Aluminium, Plexisglas, Poster, Glas of Passe Partout Instawall. Bekijk de afbeeldingen op Instagram en je weet meteen welk materiaal het beste bij jouw huis past. 

Hoe werkt het?

Binnen drie simpele stappen heb je jouw Instawall ontworpen en besteld. Het begint allemaal met het materiaal. Wil je aluminium, dibond, diamantglas, plexiglas of premium poster? Zodra je jouw keuze hebt gemaakt, kun je het formaat bepalen. Bij het formaat is het vooral belangrijk dat je let op het aantal foto’s dan je kunt toevoegen. Bij de volgende stap kun je de foto’s selecteren. Je bepaalt zelf waar de foto’s geplaatst worden om het design aan jouw wensen te laten voldoen. Je bent nu helemaal klaar. Jouw unieke Instawall wordt nu gemaakt en binnen een week verzonden.


Klachten Instawall

De contactgegevens van Instawall staan onderaan op de website vermeld. Scrol even naar beneden en je vindt het telefoonnummer om te bellen en het mobielnummer om een bericht te sturen via WhatsApp. Bij de contactgegevens vind je ook de verschillende Social Media van Instawall. Je kunt ook via Facebook een bericht sturen naar het bedrijf. Bij de Supportpagina staat ook het e-mailadres nog vermeld. Je kunt je klacht dus op ieder moment van de dag melden bij Instawall. Voor klanten met vragen heeft Instawall extra informatie op de Supportpagina, maar je kunt gebruikmaken van de contactgegevens als je vragen nog altijd onbeantwoord zijn. 

Schrijf een review over Instawall!

Heb jij een Instawall in je woonkamer hangen van al je kleinkinderen? Of heb jij een Instawall gemaakt met foto’s van je reis door Zuid-Amerika? Schrijf dan een review en laat andere klanten weten of jij Instawall aanraadt. Worden de foto’s scherp afgedrukt? Zijn de Instawalls duur? En werd je door de klantenservice vriendelijk geholpen? Geef jouw beoordeling en vertel over jouw ervaringen met het printbedrijf!

Kies je materiaal, formaat, en foto™s en Instawall doet de rest. Wat vinden klanten echter van de kwaliteit? Lees de reviews over hun ervaringen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)

Anderen bekeken ook