NederlandReview

  Ervaringen IndeSHOP

  Het vinden van een leuk en origineel cadeau is zo makkelijk nog niet. Daarom kun je daarvoor soms wel wat inspiratie gebruiken. IndeSHOP kan je van wat leuke gifts voor jezelf of iemand anders voorzien. Maar wat zal nou de kwaliteit van hun portemonnees zijn? Zal er echt zoveel in die schoudertassen kunnen? Zullen die tablet cases echt zo stevig zijn? Zal het lang duren voor de bezorgservice van IndeSHOP jouw nieuwe set van sokken en veters heeft bezorgd? En wat voor een klantenservice zal je van IndeSHOP kunnen verwachten als je een vraagt of misschien wel klacht over hun creditcardhouders hebt? Alleen mensen die wel eens een cadeau voor zichzelf of iemand anders bij IndeSHOP hebben besteld kunnen je hierover meer vertellen. lees hun reviews om te ontdekken hoe deze cadeauwinkel nou echt in elkaar steekt. Hun meningen, beoordelingen, ervaringen en cijfers kunnen je laten zien of IndeSHOP betrouwbaar is en goede producten aanbiedt.

  Over IndeSHOP

  IndeSHOP is een cadeauwinkel die gifts voor jezelf en anderen aanbiedt. Ze willen je graag voorzien van een leuk cadeau en zeggen zelfs de leukste online cadeauwinkel te zijn. Je vind in hun winkel bijvoorbeeld creditcardhouders in verschillende soorten en maten. Ze zijn er met en zonder geldclip en kunnen gemaakt zijn van leer of aluminium. Sommigen zijn waterdicht en je hebt ook speciale visitekaartjeshouders. Dus wat voor een pasjes of kaartjes je ook hebt, in zo’n houder kun je ze wel kwijt. Ook heeft IndeSHOP een aantal verschillende soorten wallets. Denk hierbij aan een magic wallet of juist een bilfold. Ook kun je kiezen uit gerecylede wallets en mini-walllets. Hun assortiment tassen bestaat uit rugtassen, fietstassen, ecotassen, sporttassen, office bags, waterdichte tassen, schoudertassen, messengers en laptoptassen. Ze hebben er ook hoesjes waarmee je jouw smartphone, laptop, tablet of zelfs camera veilig kunt houden als je hem niet gebruikt. Hun key organisers of sleutel organisers zorgen ervoor dat je jouw sleutels of sleutelbos nooit meer kwijt zult zijn. Hun categorie headwear bestaat uit hoofies, sjaals en andere dingen om je warm te houden. En dan als laatste is er nog een selectie sokken met bijpassende veters.


  Een portemonnee van IndeSHOP.

  Diensten van IndeSHOP

  De cadeaus van IndeSHOP kunnen gewoon online worden besteld. De bezorgservice van IndeSHOP zal jouw sokken of hoodie gewoon naar je opsturen zodat je zelf niet langs een winkel hoeft. Ook heeft IndeSHOP een klantenservice om je te helpen als dat nodig mocht zijn vanwege een vraag of klacht.

  Klachten, Complimenten en Tips voor IndeSHOP

  Heb jij al eens een cadeautje voor jezelf of iemand anders op de kop getikt bij IndeSHOp? Dan willen wij graag alles weten over jouw ervaring met deze cadeauwinkel. Wat vind je bijvoorbeeld van de kwaliteit van hun tassen? Hoe lang gaan die veters en sokken mee? Was de ontvanger blij met de portemonnee? Moest je lang wachten op de bezorging van de creditcardhouder? En wat voor een klantenservice gaf IndeSHOP toen je mobile case al snel kapot ging? Laat je eigen IndeSHOP review achter en vertel ons wat jouw mening over deze cadeauwinkel in werkelijkheid is.

  IndeSHOP
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over IndeSHOP

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is IndeSHOP een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over IndeSHOP. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is IndeSHOP actief?

  IndeSHOP is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van IndeSHOP gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.