NederlandReview

  Ervaringen IJzersterke geschenken

  Je kunt in vele winkels geschenken vinden, maar meestal zijn deze maar cliché. IJzersterke Geschenken wil je daarom voorzien van wat originele geschenken gemaakt van ijzer. Maar wat zal de kwaliteit van deze ijzeren figuurtjes zijn? Zullen die visitekaarthouders echt zo handig zijn? Zullen die ijzeren dieren wel genoeg lijken op het dier dat ze uit moeten beelden? Hoe mooi zullen die beeldjes van beroepen er nou in het echt uitzien? Zal het lang duren voor de bezorgservice van IJzersterke Geschenken jouw nieuwe ijzeren beeldje komt bezorgen? En zal de klantenservice van IJzersterke Geschenken te minste proberen om je te helpen als er iets niet helemaal goed gaat? Dit zijn allemaal dingen die echte klanten van IJzersterke Geschenken je eerlijk kunnen vertellen. Lees dus on reviews om te ontdekken wat zij van deze ijzerwinkel vinden. Hun beoordelingen, meningen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien wat je van IJzersterke Geschenken kunt verwachten.

  Over IJzersterke Geschenken

  IJzersterke Geschenken is een winkel die ijzeren beeldjes aanbiedt. Ze zijn een onderdeel van Miniatuurshop.nl. Bij IJzersterke Geschenken richten ze zich op ijzeren beeldjes. Al hun ijzeren beeldjes worden door deze ijzerwinkel met de hand gemaakt. Het kan dus voorkomen dat jouw versie er ietsje anders uitziet dan de afbeelding op de website. In ieder geval willen ze je voorzien van een uniek cadeau dat geschikt is om aan een dierbare te geven of als relatiegeschenk aan te bieden. Er zijn beeldjes van verschillende beroepen in de categorieën medisch, techniek, kantoor, brandweer, bouw, horeca, politie, detailhandel en beroepen buiten. Ook zijn er allemaal beeldjes van dieren zoals een wijnfleshouder of visitekaarthouder in de vorm van een hond. Maar je kunt ook kiezen voor andere dieren zoals katten, olifanten, muizen, giraffes, uil, pinguin, varken of schorpioen. Van vele opties is ook een pennenhouder te verkrijgen. Andere categorieën waarin de beeldjes zijn verdeeld behelzen, liefde, kantoor, sport, transport, mooier wonen, kantoor, level, muziek en nog veel meer.


  Zo ging ijzer smeden vroeger.

  Diensten van IJzersterke Geschenken

  Je kunt via de website van IJzersterke Geschenken heel gemakkelijk een beeldje bestellen. Bij de bezorgservice van IJzersterke Geschenken zullen ze jouw beroepenbeeldje of dierenbeeldje in een ruime doos stoppen en voorzien van een dikke laag beschermend materiaal. Zo weet je zeker dat jouw beeldje goed zal aankomen. Ook is het mogelijk om door IJzersterke Geschenken een eigen beeldje te laten maken. Zo heb je een uniek product dat niemand anders zal hebben. Als laatste is er dan nog een IJzersterke Geschenken bezorgservice die je kan helpen als dat nodig mocht zijn.

  Klachten, Complimenen en Tips voor IJzersterke Geschenken

  Heb je wel eens een beeldje bij IJzersterke Geschenken besteld? Of je het beroepenbeeldje nou zelf hebt gehouden of hebt weggegeven, wij willen graag weten wat jij van deze winkel vindt. Wat is jouw oordeel over de kwaliteit van hun ijzeren sportbeeldjes? Zien die dierenbeeldjes er wel realistisch genoeg uit? Duurde het lang voor jouw muziekbeeldje werd bezorgd? En wat is jouw mening over de klantenservice van IJzersterke Geschenken? Schrijf een review en laat ons weten wat jouw mening over deze ijzerwinkel nou echt is.

  IJzersterke geschenken
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  6.4
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.4
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6.4
  Leveren
  rating
  7

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over IJzersterke geschenken

  Uw beoordeling

  Jimmy Hendriks met gitaar

  Hele goede service. Was een naam vergeten op het naamplaatje, na mailen een reactie dat er een nieuw plaatje gemaakt zou worden. Zonder extra te hoeven betalen. Duidelijke communicatie. Bestelling was 1 dag vertraagd en werd netjes gemaild. Producten zijn van mooie kwaliteit zou hier zeker nog een keer kopen

  Door: Kelly02-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Timmerman en enkele jaren geleden een postbode

  Alle twee super mooie kunstwerkjes. En degene die ze heeft gekregen waren er echt heel blij mee ,het was het mooiste kado zeiden ze.
  Super site en goede service

  Door: Petra Danklof30-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  trouwpaar met hart

  gewoon niets op aan te merken
  heel leuk om cadeau te geven en ook te krijgen
  gewoon goed

  Door: Robert Winterswijk26-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Cameraman op statief en kapsalon

  Het kapsalon was heel mooi en in orde. De camerman op statief was allesbehalve mooi afgewerkt! Krassen in de plaat. De micro van de camera staat er helemaal scheef op! En is allemaal in 1 kleur. Terwijl de micro op de foto in brons kleur is wat mooier is. Ik heb dit gemeld maar kreeg geen deftig antwoord. Of ja ik mocht het terug sturen. Maar geen retour service.....

  Door: Barbara Eecloo28-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Twee hondenmanden

  Na twee maanden heb ik ze nog steeds niet binnen. Kan dierbaar geschenk niet bereiken. Via de chat een maand geleden geprobeerd, maar ik krijg geen antwoord. Zou fijn zijn als ik op mijn laatste mail en app fatsoenlijk antwoord krijg.

  Door: K. Broers02-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  slechte service

  Zeer slechte zaak. Ik zou graag mijn bestelling morgen binnen willen krijgen. En dat kan ook. Dat bieden ze nl. aan op hun site. Maar helaas maandag kan ik contact opnemen met de telefoniste ter verduidelijking.
  Bied het dan niet aan. Je betaald er 4 euro meer voor. En puntje bij paaltje kunnen ze dit dus niet waar maken!!!! Slechte zaak dus.

  Door: postma28-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is IJzersterke geschenken een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over IJzersterke geschenken. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.4 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is IJzersterke geschenken actief?

  IJzersterke geschenken is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van IJzersterke geschenken gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.