NederlandReview

  Ervaringen iBOOD.com

  Ook altijd op zoek naar de beste deals op allerlei gebied? Dan is het misschien een idee om je aan te sluiten bij de iBOOD community. Een platform met zeer scherpe aanbiedingen op allerlei gebied. Wat anderen van dit platform vinden kun je hier lezen.

  Over iBOOD.com

  De naam is een afkorting van ‘internet’s Best Online Offer Daily’. Dit is een Europees community platform waar je iedere dag opnieuw de beste merken tegen de scherpste prijzen kunt vinden. iBOOD.com is vijf keer op rij de winnaar van de Website van het jaar Award geweest in de categorie E-commerce. Op 26 september 2005 ging de allereerste dagdeal van iBOOD het internet op. Het begrip ‘dagdeal’ werd mede populair door het productforum waar geïnteresseerden over de deal konden discussiëren. iBOOD groeide snel en ook de UK, Ierland, Polen, Oostenrijk en België kwamen erbij. Kort na de lancering in Duisland won iBOOD in 2008 het ComputerBild Testsieger-predikaat en in 2009 beloonde de iBOOD community zichzelf met de winst van de ‘Website van het Jaar-award’ in Nederland, een succes dat zich sindsdien ieder jaar herhaald. Midden 2012 werden iBOOD ‘zusjes’ Sports & Fashion en Home & Living gestart en daarna de Extra. De echte online koopjesjacht, de iBOOD HUNT, was al een begrip en populair in alle landen. In April 2015 nam Media Markt een meerderheidsbelang in iBOOD, en ook achter de schermen groeide iBOOD.


  Wat zit er in die geheimzinnige box van 100 euro bij de iBOOD Hunt? Hier laat een gelukkige 'winnaar' zijn buit graag zien: unboxing de box uit de iBOOD Hunt

  Diensten

  Op iBOOD kun je verschillende aanbiedingen in vier verschillende categorieën vinden.

  1. DagDeals: Tot middernacht is dit de beste A-merk deal uit diverse categorieen, tegen de laagste prijs die je online vinden kunt. Alléén vandaag tot middernacht beschikbaar, of tot de voorraad op is. Daarna komt de volgende DagDeal online

  2. FlashSales: Dit is een groep aanbiedingen die bij elkaar horen omdat ze in een bepaald thema vallen bijvoorbeeld, of allemaal van het zelfde merk zijn. Meerdere dagen beschikbaar zolang de voorraad strekt.

  3. HUNT: In 24 of 48 uur komt de ene na de andere deal in snel tempo voorbij waarbij voor alles geldt: op is op! Als je ingeschreven bent voor de nieuwsbrief wordt je op de hoogte gehouden over wanneer er weer een HUNT is.

  4. SecretDeals: Exclusieve geheime deals van A-merken tegen een absolute bodemprijs die niet op de reguliere iBOOD te vinden is. Je krijgt hem aangeboden door een rokend figuur in regenjas. Soms duikt hij op op Facebook, soms op Twitter en soms komt hij per e-mail naar je toe.

  De iBOOD-deal community telt inmiddels bijna twee miljoen leden. De community is actief op het iBOOD Productforum, waar ervaringen gedeeld worden. Ook is er regelmatig een gesprek met een Product Expert die ál je vragen kan beantwoorden. Ook op Twitter en Facebook spreekt de community elkaar regelmatig. Op de website kun je per product op ‘praat mee’ klikken om ook mee te discussiëren.

  Klachten

  In het algemeen geldt dat je je aankoop binnen 14 dagen kunt annuleren. Je kunt dit het beste via je account regelen. Ga naar ‘mijn iBOOD’ . Geef daar aan wat er aan de hand is. Is je product defect, wil je de aankoop annuleren, etc. Je krijgt dan instructies over wat je moet doen. Dus ook voor defecten binnen de garantie kun je hier terecht.

  iBOOD echt goedkoop of niet, wat is jouw ervaring?

  Hier bij NederlandReview kun je jouw mening over iBOOD delen. Zijn de aanbiedingen écht scherp of niet, hoe goed of slecht is de service etc. Alles wat je weet over deze webshop kun je hier delen, anderen hebben daar profijt van!

  Hoe beoordelen klanten iBOOD? Zijn de aanbiedingen echt scherp? Hoe werkt iBOOD Hunt en is het echt wel zo goedkoop? Wat zit er in 'de doos'? Lees de reviews!

  iBOOD.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (36)

  5.4
  56% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.2
  Service
  rating
  4.4
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  4.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over iBOOD.com

  Uw beoordeling

  Korting op veel verschillende spullen

  Wauw, wat hebben ze een groot aanbod bij iBOOD.com. Ik raak er haast niet uitgekeken! De producten variëren ook nog eens behoorlijk, waardoor het altijd leuk blijft om er een kijkje te nemen. De website is zeer goed ingericht, waardoor het makkelijk is om te navigeren langs de verschillende pagina's. Het mooiste aan deze website vind ik toch wel de prijzen. Er worden soms leuke kortingen gegeven, waardoor producten toch ineens de moeite waard worden om aan te schaffen. Ik moet echter wel zeggen dat de producten niet altijd goedkoper zijn, maar in veel gevallen is dit wel zo. Levering heb ik ook niets negatiefs over te melden. Ik en dan ook zeer te spreken over de service van iBOOD.com.

  Door: Armin Destorm05-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Pak in de Hunt snel in huis geleverd

  Ik had in de iBood Hunt van afgelopen donderdag een gaaf pak besteld. ik ben eigenlijk gewend aan een wat lange levertijd soms, omdat het volgens mij afhankelijk is van leveranciers (of dat neem ik maar aan tenminste), maar tot mijn verbazing werd er vandaag al een pakje bezorgd... van iBood!
  Dus kennelijk kan het ook gewoon heel snel gaan, blij mee in ieder geval!
  En natuurlijk lekker goedkoop.

  Het grappige is dat ik precies dit pak al eerder bijna elders had gekocht, maar dan wel voor de volle prijs, en nu heb ik dus heel wat geld bespaard!

  Wachten tot de volgende Hunt...

  Door: Emanual03-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  iBood Hunt fan

  ik ben echt fan van de iBood Hunt!
  superspannend en ik zit dan echt de hele dag met die website op de achtergrond te werken. Wel zonder de bel, want ik heb collega's ...

  die doos is alleen altijd te snel weg voor mij, best jammer, want ik ben wel benieuwd en dan heb je echt megaveel korting.

  Ik heb nu een aantal keer iets uit de Hunt gehaald. Soms is de levering dan best lang, maar het staat er altijd wel bij.

  En het zijn natuurlijk echt megahoge kortingen dus ik kijk al weer uit naar de volgende Hunt!!

  Door: Bastiaan van Bohemen20-06-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  supergoede aanbieding waar ik al lang op wachtte in iBood Hunt

  Vandaag in de iBood Hunt een setje gekocht voor mijn wifi-bereik. Dat was echt een supergoede aanbieding waar ik al lang op wachtte dus ik ben hier zeer blij mee.

  Wel een minpuntje dat je dan nog 6 euro verzendkosten moet betalen. Terwijl je dus een bedrag van meer dan 250 euro uitgeeft. Beetje jammer.

  En niet alle aanbiedingen zijn echt goed; soms is Coolblue alsnog goedkoper, zonder aanbieding. Volgens mij was dat vroeger niet zo, toen was de hunt ALTIJD de goedkoopste.

  Door: Sander12-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  EEN ECHTE OPLICHTING - EEN PRODUCT OP 1800 NOOIT ONTVANGEN

  In Nederlands (Sorry voor mijn slecht Nederlands):

  Ik kocht een televisie voor 1800 euro. Volgens hun tracking zou ik het op 30 september tussen 8 en 9 uur ontvangen. En volgens de leveringsregels van Ibood, leveren ze geen tweede keer. Dus nam ik een dag vrij van mijn werk om ervoor te zorgen dat ik daar kon zijn om mijn TV te ontvangen. Het pakket is die dag echter nooit aangekomen. Dus ik dacht dat het de volgende dag zou komen. En helaas, GROTE DRAMA. Ik zag op de tracking dat het zei LEVERD! En dat ik "OK" had getekend. Dit is een leugen, ik ben twee dagen werk kwijt! Door thuis te blijven! Wachtend op een 1800euro TV die nooit kwam. Ik vroeg aan al mijn buren in de straat of de TV bij hen thuis was afgeleverd of dat ze een vrachtwagen hadden gezien. En ze zagen niets !!!!.

  Ik heb dus elke dag contact opgenomen met de klantendienst van Ibood en ook met XXLcare. Zij vertelden mij dat zij het probleem binnen 2 dagen zouden oplossen en dat zij contact zouden opnemen met de vervoerder om mij terug te bellen. Dit is niet waar, ik moet ze nog steeds bellen om een echt antwoord te krijgen.

  Op 5 oktober kreeg ik een bericht van Ibood dat "de bezorger kwam en ik was er niet". NOG EEN HELE GROTE LEUGEN. Aanvankelijk stond er in de tracking "delivered" en sinds 5 oktober hebben ze dat veranderd in "could not be delivered because the customer was not there". (HEEL RAAR HÈ IBOOD)

  Ook wil ik dingen rechtzetten. Ik vroeg om de Ibood supervisor aan de telefoon te spreken, ik moest anderhalve week wachten om hem eindelijk te pakken te krijgen. Ik leg hem het probleem uit, en hij zegt me dat de bezorgdienst zei dat ik er niet was op het tijdstip van de bezorging. En dat ze op dit moment geen TV hebben. Maar waar is de TV als hij werd teruggestuurd naar het magazijn omdat ik "er niet was op het moment van levering".

  Daarom open ik een geschil met de consumentenrechten en klachten van de Europese Commissie. En ook aan PayPal (de klacht werd aanvaard voor PayPal, als andere mensen zijn in mijn geval, doe hetzelfde als ik. Op die manier kan PayPal zijn contract met Ibood verbreken)
  Ik doe dit allemaal omdat ze me 2 dagen werk hebben doen verliezen, ze hebben gelogen tegen de consument door de tracking te veranderen (ik heb AL HET BEWIJS). Ze geven me een antwoord na 5 dagen terwijl ze 2 dagen zeiden. Ik moest ze bijna elke dag bellen om een update te krijgen. Ze vonden een oplossing zonder mijn akkoord.

  Eindnoot: Laat u niet misleiden door de verleidelijke prijzen, u ziet uw bestelling misschien nooit. En u zult veel tijd verliezen met hun klantenservice en het wachten op een pakje. Ik wilde alleen mijn product, ik verloor geld, tijd en een oplossing die door hen was geforceerd.

  Door: Patrick Men12-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Fitness bank

  Wel betaald, niets geleverd, ook geen services. Het zijn boeven.

  Door: TANG29-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Fan van de ibood hunt

  Fan van de ibood hunt . die hou ik altijd goed in de gaten
  maar ik moet eerlijk zeggen dat ik verder eigenlijk nooit iets bij ibood koop . alleen dus in de hunt
  want zijn de aanbiedingen wel heel dik
  dus daar wacht ik altijd op
  wel een minpuntje aan de hunt is dat de levertijd een paar keer best is tegengevallen. ik bedoel ze zijn er wel eerlijk over, maar ik vind het jammer dat het niet een dag later geleverd is. maar ja daarom misschien zo goedkoop en moet ik niet zeuren.

  Door: Cor Bouwman04-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  sokken en boxers in de Hunt vandaag

  Ik kijk altijd best uit naar de Hunt en koop altijd meer dan vooraf gedacht, aanbiedingen met veel korting

  Heb nu net een aantal paar sokken en boxers gekocht en twijfel nog over een nieuwe tv met een megascherm. Heel goedkoop, maar ik heb eigenlijk geen nieuw scherm nodig, maar deze is wel veel beter dan wat ik had.

  Wel jammer dat je vaak nog verzendkosten moet betalen, maar ja. Wel hele goede aanbiedingen dus ik zit vandaag lekker achter mijn computer!

  Door: Joost04-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  gadgets

  Superspannend maar niet meer als vroeger want toen waren ze echt aaaaaltijd de goedkoopste en veel ook! Dat je echt schrok hoe goedkoop en zo snel mogelijk moest afrekenen... Nu al een aantal keer gemerkt dat bijvoorbeeld Coolblue gewoon standaard goedkoper is dan Ibood tijdens de HUNT, nou dat moet natuurlijk niet kunnen!

  Wel nog steeds een leuk concept en ik kijk altijd mee maar kom op niet slechte aanbiedingen geven ;)

  Door: Frank 31-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Printer bij de hunt gekocht

  Vooral met de Hunt ben ik erbij

  Voor iets meer dan 100 euro onlangs een hele relaxte printer gekocht, die was voorheen meer dan 300 euro. Topdealtjes en de levering is altijd prima op orde, aanrader!

  Door: Stefan Witteman16-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Smeg mini koelkast

  Wat een waardeloze service. Een koelkast gekocht via Ibood waar nog garantie op zit. Deze heeft het 30 minuten gedaan en nu weigert Ibood een nieuwe koelkast aan te bieden. Ik zit nu met een kapotte koelkast. Koop hier nooit! Garantie tot aan de deur!!!

  Door: Hans09-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Osram led lampen

  Vandaag gekeken naar iBOOD producten ( led lampen) en vergelijken met andere winkels blijkt bij andere winkels heeeeeel goedkoper te zijn.
  Ik probeer via iBOOD mensen waarschuwen maar mijn de bericht word niet verzonden!!!! Geeft error
  Ik vind iBOOD een Oplicherij

  Door: Jorj31-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Sneakers Kwiss

  Bestelling gedaan, natuurlijk direct betalen op de afgesproken levertijd niets ontvangen. Ik bel Ibood en ze starten een onderzoek dit neemt 10 werkdagen ik beslag! Heb er nog steeds niets van gehoord, dit is in een periode van 2 jaar de derde keer dat er iets is mis gegaan telkes is het de schuld van Post Nl zeggen ze. De eerste keer kreeg ik een vergoeding van 5€ de 2de keer heb ik na een maand mijn geld terug gekregen benieuwd wat ze nu gaan doen….
  Zeker geen aanrader, ik overweeg om via mijn sociale media dit aan iedereen te laten weten. Schandalig is dit een manier om een tijdje geld van de gewone man om je rekening te krijgen???

  Door: Fabrizio20-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Diverse

  Minpunt: Verkopen maskertjes en zelftests. Dragen hierdoor bij aan het instand houden van deze onnodige angstcultuur en de medische apartheidssysteem door de opgedwongen testsamenleving welke de covidiaanse facisten die ze politici en medici noemen aan ons opdwingen. Iets wat al heel veel ondernemers en mensenlevens heeft kapotgemaakt en tot meer zelfmoorden heeft geleid dan dat corona aam slachtoffers heeft gemaakt. Als ondernemer mag de oprichter van Ibood zich scjamen. Profiteurs van de apartheidssysyeem. Wat dat betreft is Ibood onderdeel van een facistisch regime. En als we hier blijven kopen keuren we deze propaganda en onzin goed. Dit kan echt niet. Of zijn we allemaal tegenwoordig (covidiaanse) medische nazi's?

  Door: S. van der Heuvel07-06-2021
  Shame17-06-2021

  Aansteller dat je er bent.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Divers

  Bestellen is simpel en de prijs is redelijk (vaak een paar euro of misschien 2 tientjes goedkoper), echter dan komt het grote minpunt van ibood: de levering .. bij 9 op de 10 bestellingen komt de levering niet op (of net na) de datum die tijdens de bestelling weergegeven wordt.
  Wat ook nog wel eens gebeurd is dat een product na bestelling toch ineens niet te leveren valt.
  Laat staan als de levering uberhaupt niet plaats vind. Inmiddels nog altijd wachtende op een product wat 10 december besteld is en volgens iBood geleverd zou zijn, volgens DHL ergens tussen 'sorteren' en 'onderweg' is. Probeer dan nog maar eens te zorgen dat er een vervangend product geleverd wordt of je geld terug gestort wordt ..

  Door: Maarten15-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Dieet shakes

  Enkele weken geleden een bestelling geplaatst bij ibood.
  Maar toen het pakket geleverd moest worden niemand aan de deur gezien. We kregen een mailtje dat het pakket niet geleverd kon worden. Mailen en bellen met ibood en het probleem was direct duidelijk, ibood had de busnummer niet doorgegeven aan postnl, en de bezorger had daarom het pakketje teruggestuurd.
  Uiteindelijk aan de telefoon met iemand gesproken en het ging opnieuw verstuurd worden.
  Enkele dagen later echter kregen we weeral een mail dat het pakket teruggestuurd was. Weeral was er een fout in het adres. Deze keer hadden ze de huisnummer verkeerd doorgegeven, 79 ipv 78 deze keer.
  Weeral mailen en bellen met de klantendienst maar deze keer geen hulp, ibood beweert dat het pakket geleverd is. De mensen op nummer 79 zeggen dat ze niets ontvangen hebben. De bezorgfirma zegt dat het pakket teruggestuurd is.
  En de persoon aan de telefoon bij ibood was enorm onbeleefd en vertelde ons dat het voor hun geleverd was en het ons probleem nu was.

  Super slechte service, hier bestellen we nooit meer.

  Door: Jonas06-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Airco

  Let op Ibood doet niet meer wat ze beloven:

  Vanwege de warme dagen en dat Ibood 10 augustus zou verzenden toch maar een airco bij Ibood besteld. Nu blijkt dat :
  "We hebben uw bestelling van iBood nog niet ontvangen, daarom kan uw afspraak vandaag helaas niet plaatsvinden. "

  Dus als je het op tijd nodig hebt bestel ergens anders.

  Ik vind dit een zeer zeer slechte zaak en dit had ik niet van Ibood verwacht. Vooral vanwege deze temperaturen! Er zijn genoeg shops die wel dezelfde dag versturen!

  Door: Paul11-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Lounge set

  Geen levering????
  Wij hebben ca. 2 WK geleden een loungeset gekocht. Deze zou a.s maandag geleverd worden ( vandaag vrijdag 17:00u ) krijgt net een bericht dat het niet op voorraad is en je krijgt je geld terug en een tegoed van 20 euro.
  Wat een slechte zaak dit! 1 werkdag van te voren afbellen en wie vergoed mijn vrije dag dan??

  Door: Dennis26-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Luiers van het merk Pampers

  Op Ibood.nl had ik luiers besteld van het merk Pampers die in de aanbieding waren. De betaling had ik gedaan via Paypal. Het viel mij op dat ik na de bestelling nooit een bevestigingsmail had ontvangen, dus na een paar dagen belde ik ze op en de dame aan de telefoon zei dat ze helemaal geen bestelling ziet onder mijn naam en ze van niets wisten. Ze zei dat ik een e-mail naar ze moet sturen waarin onder andere mijn gegevens staan van mijn Iban-nummer, naam, bedrag van de aankoop etc en ze het dan verder gingen uitzoeken. Ik heb daarna nooit meer iets van ze gehoord en ook geen mail meer ontvangen. Gelukkig had ik contact opgenomen met Paypal en het bedrag terug laten storten. Dit was de eerste en ook meteen de laatste keer dat ik hier een bestelling doe.

  Door: Carina Koot18-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  Olijfboompjes

  Geen goeie eerste ervaring. Olijfboompjes besteld hier maar wat een teleurstelling. Twee zielige boompjes voor €46
  Bij de praxis goedkoper en mooier.
  En nog claimen dat ik 50% korting kreeg ook.
  En als je terug wilt sturen kost t je geld.
  Doe mij maar Bol.com
  Wat het ergste is wat mij betreft. Ik heb de tijd genomen Ze een uitgebreide en nette e-mail te sturen met mijn klacht maar dat is nu een week geleden en ik heb nog niks gehoord. Afzetters.
  Nooit meer helaas.

  Door: Bas 06-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  FAQ

  Is iBOOD.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 36 ervaringen geplaatst over iBOOD.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.4 gekregen, waarbij 56% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is iBOOD.com actief?

  iBOOD.com is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van iBOOD.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.