NederlandReview

  Ervaringen iBOOD.com

  Ook altijd op zoek naar de beste deals op allerlei gebied? Dan is het misschien een idee om je aan te sluiten bij de iBOOD community. Een platform met zeer scherpe aanbiedingen op allerlei gebied. Wat anderen van dit platform vinden kun je hier lezen.

  Over iBOOD.com

  De naam is een afkorting van ‘internet’s Best Online Offer Daily’. Dit is een Europees community platform waar je iedere dag opnieuw de beste merken tegen de scherpste prijzen kunt vinden. iBOOD.com is vijf keer op rij de winnaar van de Website van het jaar Award geweest in de categorie E-commerce. Op 26 september 2005 ging de allereerste dagdeal van iBOOD het internet op. Het begrip ‘dagdeal’ werd mede populair door het productforum waar geïnteresseerden over de deal konden discussiëren. iBOOD groeide snel en ook de UK, Ierland, Polen, Oostenrijk en België kwamen erbij. Kort na de lancering in Duisland won iBOOD in 2008 het ComputerBild Testsieger-predikaat en in 2009 beloonde de iBOOD community zichzelf met de winst van de ‘Website van het Jaar-award’ in Nederland, een succes dat zich sindsdien ieder jaar herhaald. Midden 2012 werden iBOOD ‘zusjes’ Sports & Fashion en Home & Living gestart en daarna de Extra. De echte online koopjesjacht, de iBOOD HUNT, was al een begrip en populair in alle landen. In April 2015 nam Media Markt een meerderheidsbelang in iBOOD, en ook achter de schermen groeide iBOOD.


  Wat zit er in die geheimzinnige box van 100 euro bij de iBOOD Hunt? Hier laat een gelukkige 'winnaar' zijn buit graag zien: unboxing de box uit de iBOOD Hunt

  Diensten

  Op iBOOD kun je verschillende aanbiedingen in vier verschillende categorieën vinden.

  1. DagDeals: Tot middernacht is dit de beste A-merk deal uit diverse categorieen, tegen de laagste prijs die je online vinden kunt. Alléén vandaag tot middernacht beschikbaar, of tot de voorraad op is. Daarna komt de volgende DagDeal online

  2. FlashSales: Dit is een groep aanbiedingen die bij elkaar horen omdat ze in een bepaald thema vallen bijvoorbeeld, of allemaal van het zelfde merk zijn. Meerdere dagen beschikbaar zolang de voorraad strekt.

  3. HUNT: In 24 of 48 uur komt de ene na de andere deal in snel tempo voorbij waarbij voor alles geldt: op is op! Als je ingeschreven bent voor de nieuwsbrief wordt je op de hoogte gehouden over wanneer er weer een HUNT is.

  4. SecretDeals: Exclusieve geheime deals van A-merken tegen een absolute bodemprijs die niet op de reguliere iBOOD te vinden is. Je krijgt hem aangeboden door een rokend figuur in regenjas. Soms duikt hij op op Facebook, soms op Twitter en soms komt hij per e-mail naar je toe.

  De iBOOD-deal community telt inmiddels bijna twee miljoen leden. De community is actief op het iBOOD Productforum, waar ervaringen gedeeld worden. Ook is er regelmatig een gesprek met een Product Expert die ál je vragen kan beantwoorden. Ook op Twitter en Facebook spreekt de community elkaar regelmatig. Op de website kun je per product op ‘praat mee’ klikken om ook mee te discussiëren.

  Klachten

  In het algemeen geldt dat je je aankoop binnen 14 dagen kunt annuleren. Je kunt dit het beste via je account regelen. Ga naar ‘mijn iBOOD’ . Geef daar aan wat er aan de hand is. Is je product defect, wil je de aankoop annuleren, etc. Je krijgt dan instructies over wat je moet doen. Dus ook voor defecten binnen de garantie kun je hier terecht.

  iBOOD echt goedkoop of niet, wat is jouw ervaring?

  Hier bij NederlandReview kun je jouw mening over iBOOD delen. Zijn de aanbiedingen écht scherp of niet, hoe goed of slecht is de service etc. Alles wat je weet over deze webshop kun je hier delen, anderen hebben daar profijt van!

  Hoe beoordelen klanten iBOOD? Zijn de aanbiedingen echt scherp? Hoe werkt iBOOD Hunt en is het echt wel zo goedkoop? Wat zit er in 'de doos'? Lees de reviews!

  iBOOD.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (16)

  6,6
  69% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  6,2
  Prijs
  rating
  7,2
  Leveren
  rating
  6,2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Philips steelstofzuiger

  IBOOD stuurt pas het product als het bij de mediamarkt nog goedkoper is via anti-btw dagen. Ook leveren ze te laat en ze laten niks weten. Klantenservice is ook altijd te druk zogenaamd..

  Door: Rob W 21-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  3
  rating

  gadgets

  Superspannend maar niet meer als vroeger want toen waren ze echt aaaaaltijd de goedkoopste en veel ook! Dat je echt schrok hoe goedkoop en zo snel mogelijk moest afrekenen... Nu al een aantal keer gemerkt dat bijvoorbeeld Coolblue gewoon standaard goedkoper is dan Ibood tijdens de HUNT, nou dat moet natuurlijk niet kunnen!

  Wel nog steeds een leuk concept en ik kijk altijd mee maar kom op niet slechte aanbiedingen geven ;)

  Door: Frank 31-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8
  rating

  supergoede aanbieding waar ik al lang op wachtte in iBood Hunt

  Vandaag in de iBood Hunt een setje gekocht voor mijn wifi-bereik. Dat was echt een supergoede aanbieding waar ik al lang op wachtte dus ik ben hier zeer blij mee.

  Wel een minpuntje dat je dan nog 6 euro verzendkosten moet betalen. Terwijl je dus een bedrag van meer dan 250 euro uitgeeft. Beetje jammer.

  En niet alle aanbiedingen zijn echt goed; soms is Coolblue alsnog goedkoper, zonder aanbieding. Volgens mij was dat vroeger niet zo, toen was de hunt ALTIJD de goedkoopste.

  Door: Sander 12-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9
  rating

  Een 'magic' drawing

  Wat een oplichterij! Ik ontvang een plastic matje ter grootte van een mousepad. Daarbij een pen met een lampje erin en een velletje met uitknipbeestjes.
  Echt leuk voor mijn kleinzoon, maar niet heus.
  That's it. Heb al voor ontvangst mijn geld teruggevraagd omdat ik er pas na betaling achterkwam dat dit troep uit China is. Maar de deur was al dichtgegooid. Mensen ga niet in zee met Dikke Deals. Het is te duur betaalde zooi uit China

  Door: Henriette 09-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  topdek matras

  Waardeloos!!!!
  Ik heb in laatste 12 maanden voor ruim 2500 euro besteld!!!
  ik ben er klaar mee!!!! Wat een gedoe om wat geld te besparen.alleen ellende.
  begin sept 1 zending volledig verloren na veel gedoe mijn geld terug.
  Ibood;is telefonisch onbereikbaar!!!Contact for mulier is zo gemaakt dat invullen onmogelijk is,wat een drama.Gewoon een mail sturen is ONMOGELIJK.
  Vorige week kreeg ik bericht dat ze gezien hadden dat mijn bestelling SO3391424 van 9 sept niet verstuurd was!!!Ik zou van ibood binnen 4 dagen bericht krijgen.NU VERGEET HET MAAR.
  iK BEN ZIEK VAN iBOOD,STOP ERMEE

  Door: Jan Kirpestein bij Nol Janssen 30-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  3,5
  rating

  Bjorn Borg sneakers

  Heb hier al heel wat gekocht en levering gaat altijd goed maar zodra er iets fout gaat zit je bij Ibood met een probleem want de service is zeer ondermaats. Schoenen gekocht in een bepaalde maat. Op de ontvangen doos stond de juiste maat echter de schoenen die er in zaten waren 2 maten te groot. Gelijk een klacht in gediend. Na enkele dagen wederom om een reactie gevraagd. Dit duurde allemaal erg lang. Heb na 15 dagen eindelijk mijn geld terug en bij deze afscheid genomen.

  Door: Philip van Duijl 26-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5
  rating

  Kunstof tuinhuis Grosfillex

  Nu 2,5 maand geleden een kunststof tuinhuis(ruim 1400 euro) ontvangen. Er bleek bij levering een essentieel onderdeel kapot te zijn. Dit direct gemeld bij Ibood met foto. Na 3 weken niets gehoord te hebben en geen reactie op diverse mails en telefonisch niet bereikbaar, bleek dat er niets mee was gedaan. Ze hebben toen bij de leverancier een nieuw onderdeel besteld. Zou 2 weken duren voordat het werd geleverd. Na weer 3 weken maar weer gaan bellen met de transporteur. bleek het onderdeel daar zoek te zijn geraakt. Weer een service call bij Ibood ingediend. Krijg na 2 maanden wachten doodleuk een standaard bericht dat ze mij nu helaas niet kunnen helpen en dat dit weer 1-5 werkdagen gaat duren!!! Je raadt het al, na 5 werkdagen weer geen enkele reactie. Ik ben er helemaal klaar mee. De klanten service is compleet RUK! Als er een probleem is kun je het zelf uit gaan zoeken. Ga via mijn rechtsbijstand de koop laten ontbinden, dit is volstrekt onacceptabel! 1 ster is nog teveel! U bent gewaarschuwd!

  Door: Theo van Vldhuyzen 05-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5
  rating

  Fan van de ibood hunt

  Fan van de ibood hunt . die hou ik altijd goed in de gaten
  maar ik moet eerlijk zeggen dat ik verder eigenlijk nooit iets bij ibood koop . alleen dus in de hunt
  want zijn de aanbiedingen wel heel dik
  dus daar wacht ik altijd op
  wel een minpuntje aan de hunt is dat de levertijd een paar keer best is tegengevallen. ik bedoel ze zijn er wel eerlijk over, maar ik vind het jammer dat het niet een dag later geleverd is. maar ja daarom misschien zo goedkoop en moet ik niet zeuren.

  Door: Cor Bouwman 04-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9
  rating

  veel top merken tegen hoge kortingen

  veel dikke aanbiedingen. Scheelt een hoop geld en dus echt de moeite waard

  Door: also 06-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Top aanbiedingen

  Ben een fan van ibood, top aanbiedingen altijd. Scheelt veel in prijs tov andere sites.

  Door: Wil 02-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Pak in de Hunt snel in huis geleverd

  Ik had in de iBood Hunt van afgelopen donderdag een gaaf pak besteld. ik ben eigenlijk gewend aan een wat lange levertijd soms, omdat het volgens mij afhankelijk is van leveranciers (of dat neem ik maar aan tenminste), maar tot mijn verbazing werd er vandaag al een pakje bezorgd... van iBood!
  Dus kennelijk kan het ook gewoon heel snel gaan, blij mee in ieder geval!
  En natuurlijk lekker goedkoop.

  Het grappige is dat ik precies dit pak al eerder bijna elders had gekocht, maar dan wel voor de volle prijs, en nu heb ik dus heel wat geld bespaard!

  Wachten tot de volgende Hunt...

  Door: Emanual 03-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5
  rating

  geen licht

  Wat een oplichters ,


  Leuke aanbieding gezien op IBOOD , het betreft 3 spotjes met led lichtbron voor 9,95 euro .

  Besteld en na een paar dagen binnen gekregen , maar de dure lichtbronnen ontbreken , contact op genomen met IBOOD.

  Na weer een paar dagen wachten eindelijk bericht van IBOOD , sorry er zitten geen lichtbronnen bij u kan ze terug sturen of houden .

  Als ik ze houd krijg ik van IBOOD een korting coupon van wel 5 euro ( lichtbronnen kosten in de winkel 6 euro per stuk ).

  ik vind wanneer je adverteert met iets je het ook moet leveren , maar dan ben je bij IBOOD echt aan het verkeerde adres.

  Dit voorval is voor mij een goede leer om niets meer bij IBOOD te bestellen . wat een slechte service .

  Door: h van braam 16-02-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5
  rating

  Mijn eerste en waarschijnlijk laatste ervaring met Ibood

  Mijn eerste en waarschijnlijk laatste ervaring met Ibood was een grote teleurstelling. Er was een ontzettend toffe actie van 5 kaart- en bordspellen voor een goede prijs.
  Dit had ik besteld op 14 december.

  Op 22 december kreeg ik een mail dat het pakket verzonden was en kreeg hierbij ook een track-and-trace code. Tot hier was het nog te doen ondanks vrijdag 22 december nog al laat was, maar tussentijds was wel vermeld dat het door drukte langer duurde dus was het goed.

  Op vrijdag 29 december keek ik naar de informatie van de track-and-trace code en zag dat DHL het nog niet had ontvangen. Ik toen gelijk een mail gestuurd, het contact systeem die via een formulier op hun website staat werkte niet. Dus naar veel zoeken een mailadres gevonden en dus om verhaal gevraagd van wat er aan de hand was.

  Op dinsdag 2 januari bericht gekregen dat ze binnen 5 dagen zouden reageren.

  OP MAANDAG 8 JANUARI BERICHT DAT ZE EEN FOUT HADDEN GEMAAKT EN DAT HET PAKKET NIET MEER OP VOORRAAD WAS DUS KRIJG IK MIJN GELD TERUG.

  Dit is echt een onacceptabel naar zo lang proces. De klantenservice ondanks dat die er wel is, is matig en ontzettend traag. Heb geen goede punten om te mede delen uit mijn eerste ervaring met Ibood.

  Gewenste Oplossing
  Mijn gewenste oplossing was alsnog het spellen pakket ontvangen, maar dit is dus niet meer mogelijk.

  Mijn gewenste oplossing was alsnog het spellen pakket ontvangen, maar dit is dus niet meer mogelijk.

  Door: Gerard 08-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5
  rating

  Printer bij de hunt gekocht

  Vooral met de Hunt ben ik erbij

  Voor iets meer dan 100 euro onlangs een hele relaxte printer gekocht, die was voorheen meer dan 300 euro. Topdealtjes en de levering is altijd prima op orde, aanrader!

  Door: Stefan Witteman 16-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5
  rating

  iBood Hunt fan

  ik ben echt fan van de iBood Hunt!
  superspannend en ik zit dan echt de hele dag met die website op de achtergrond te werken. Wel zonder de bel, want ik heb collega's ...

  die doos is alleen altijd te snel weg voor mij, best jammer, want ik ben wel benieuwd en dan heb je echt megaveel korting.

  Ik heb nu een aantal keer iets uit de Hunt gehaald. Soms is de levering dan best lang, maar het staat er altijd wel bij.

  En het zijn natuurlijk echt megahoge kortingen dus ik kijk al weer uit naar de volgende Hunt!!

  Door: Bastiaan van Bohemen 20-06-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5
  rating

  Korting op veel verschillende spullen

  Wauw, wat hebben ze een groot aanbod bij iBOOD.com. Ik raak er haast niet uitgekeken! De producten variëren ook nog eens behoorlijk, waardoor het altijd leuk blijft om er een kijkje te nemen. De website is zeer goed ingericht, waardoor het makkelijk is om te navigeren langs de verschillende pagina's. Het mooiste aan deze website vind ik toch wel de prijzen. Er worden soms leuke kortingen gegeven, waardoor producten toch ineens de moeite waard worden om aan te schaffen. Ik moet echter wel zeggen dat de producten niet altijd goedkoper zijn, maar in veel gevallen is dit wel zo. Levering heb ik ook niets negatiefs over te melden. Ik en dan ook zeer te spreken over de service van iBOOD.com.

  Door: Armin Destorm 05-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5
  rating

  Schrijf zelf een review over iBOOD.com

  Uw beoordeling