NederlandReview

    Ervaringen iBOOD.com

    Ook altijd op zoek naar de beste deals op allerlei gebied? Dan is het misschien een idee om je aan te sluiten bij de iBOOD community. Een platform met zeer scherpe aanbiedingen op allerlei gebied. Wat anderen van dit platform vinden kun je hier lezen.

    Over iBOOD.com

    De naam is een afkorting van ‘internet’s Best Online Offer Daily’. Dit is een Europees community platform waar je iedere dag opnieuw de beste merken tegen de scherpste prijzen kunt vinden. iBOOD.com is vijf keer op rij de winnaar van de Website van het jaar Award geweest in de categorie E-commerce. Op 26 september 2005 ging de allereerste dagdeal van iBOOD het internet op. Het begrip ‘dagdeal’ werd mede populair door het productforum waar geïnteresseerden over de deal konden discussiëren. iBOOD groeide snel en ook de UK, Ierland, Polen, Oostenrijk en België kwamen erbij. Kort na de lancering in Duisland won iBOOD in 2008 het ComputerBild Testsieger-predikaat en in 2009 beloonde de iBOOD community zichzelf met de winst van de ‘Website van het Jaar-award’ in Nederland, een succes dat zich sindsdien ieder jaar herhaald. Midden 2012 werden iBOOD ‘zusjes’ Sports & Fashion en Home & Living gestart en daarna de Extra. De echte online koopjesjacht, de iBOOD HUNT, was al een begrip en populair in alle landen. In April 2015 nam Media Markt een meerderheidsbelang in iBOOD, en ook achter de schermen groeide iBOOD.


    Wat zit er in die geheimzinnige box van 100 euro bij de iBOOD Hunt? Hier laat een gelukkige 'winnaar' zijn buit graag zien: unboxing de box uit de iBOOD Hunt

    Diensten

    Op iBOOD kun je verschillende aanbiedingen in vier verschillende categorieën vinden.

    1. DagDeals: Tot middernacht is dit de beste A-merk deal uit diverse categorieen, tegen de laagste prijs die je online vinden kunt. Alléén vandaag tot middernacht beschikbaar, of tot de voorraad op is. Daarna komt de volgende DagDeal online

    2. FlashSales: Dit is een groep aanbiedingen die bij elkaar horen omdat ze in een bepaald thema vallen bijvoorbeeld, of allemaal van het zelfde merk zijn. Meerdere dagen beschikbaar zolang de voorraad strekt.

    3. HUNT: In 24 of 48 uur komt de ene na de andere deal in snel tempo voorbij waarbij voor alles geldt: op is op! Als je ingeschreven bent voor de nieuwsbrief wordt je op de hoogte gehouden over wanneer er weer een HUNT is.

    4. SecretDeals: Exclusieve geheime deals van A-merken tegen een absolute bodemprijs die niet op de reguliere iBOOD te vinden is. Je krijgt hem aangeboden door een rokend figuur in regenjas. Soms duikt hij op op Facebook, soms op Twitter en soms komt hij per e-mail naar je toe.

    De iBOOD-deal community telt inmiddels bijna twee miljoen leden. De community is actief op het iBOOD Productforum, waar ervaringen gedeeld worden. Ook is er regelmatig een gesprek met een Product Expert die ál je vragen kan beantwoorden. Ook op Twitter en Facebook spreekt de community elkaar regelmatig. Op de website kun je per product op ‘praat mee’ klikken om ook mee te discussiëren.

    Klachten

    In het algemeen geldt dat je je aankoop binnen 14 dagen kunt annuleren. Je kunt dit het beste via je account regelen. Ga naar ‘mijn iBOOD’ . Geef daar aan wat er aan de hand is. Is je product defect, wil je de aankoop annuleren, etc. Je krijgt dan instructies over wat je moet doen. Dus ook voor defecten binnen de garantie kun je hier terecht.

    iBOOD echt goedkoop of niet, wat is jouw ervaring?

    Hier bij NederlandReview kun je jouw mening over iBOOD delen. Zijn de aanbiedingen écht scherp of niet, hoe goed of slecht is de service etc. Alles wat je weet over deze webshop kun je hier delen, anderen hebben daar profijt van!

    Hoe beoordelen klanten iBOOD? Zijn de aanbiedingen echt scherp? Hoe werkt iBOOD Hunt en is het echt wel zo goedkoop? Wat zit er in 'de doos'? Lees de reviews!

    iBOOD.com
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (24)

    6.6
    67% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.2
    Service
    rating
    5.4
    Prijs
    rating
    7.6
    Leveren
    rating
    5.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Korting op veel verschillende spullen

    Wauw, wat hebben ze een groot aanbod bij iBOOD.com. Ik raak er haast niet uitgekeken! De producten variëren ook nog eens behoorlijk, waardoor het altijd leuk blijft om er een kijkje te nemen. De website is zeer goed ingericht, waardoor het makkelijk is om te navigeren langs de verschillende pagina's. Het mooiste aan deze website vind ik toch wel de prijzen. Er worden soms leuke kortingen gegeven, waardoor producten toch ineens de moeite waard worden om aan te schaffen. Ik moet echter wel zeggen dat de producten niet altijd goedkoper zijn, maar in veel gevallen is dit wel zo. Levering heb ik ook niets negatiefs over te melden. Ik en dan ook zeer te spreken over de service van iBOOD.com.

    Door: Armin Destorm 05-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Pak in de Hunt snel in huis geleverd

    Ik had in de iBood Hunt van afgelopen donderdag een gaaf pak besteld. ik ben eigenlijk gewend aan een wat lange levertijd soms, omdat het volgens mij afhankelijk is van leveranciers (of dat neem ik maar aan tenminste), maar tot mijn verbazing werd er vandaag al een pakje bezorgd... van iBood!
    Dus kennelijk kan het ook gewoon heel snel gaan, blij mee in ieder geval!
    En natuurlijk lekker goedkoop.

    Het grappige is dat ik precies dit pak al eerder bijna elders had gekocht, maar dan wel voor de volle prijs, en nu heb ik dus heel wat geld bespaard!

    Wachten tot de volgende Hunt...

    Door: Emanual 03-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    iBood Hunt fan

    ik ben echt fan van de iBood Hunt!
    superspannend en ik zit dan echt de hele dag met die website op de achtergrond te werken. Wel zonder de bel, want ik heb collega's ...

    die doos is alleen altijd te snel weg voor mij, best jammer, want ik ben wel benieuwd en dan heb je echt megaveel korting.

    Ik heb nu een aantal keer iets uit de Hunt gehaald. Soms is de levering dan best lang, maar het staat er altijd wel bij.

    En het zijn natuurlijk echt megahoge kortingen dus ik kijk al weer uit naar de volgende Hunt!!

    Door: Bastiaan van Bohemen 20-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Fan van de ibood hunt

    Fan van de ibood hunt . die hou ik altijd goed in de gaten
    maar ik moet eerlijk zeggen dat ik verder eigenlijk nooit iets bij ibood koop . alleen dus in de hunt
    want zijn de aanbiedingen wel heel dik
    dus daar wacht ik altijd op
    wel een minpuntje aan de hunt is dat de levertijd een paar keer best is tegengevallen. ik bedoel ze zijn er wel eerlijk over, maar ik vind het jammer dat het niet een dag later geleverd is. maar ja daarom misschien zo goedkoop en moet ik niet zeuren.

    Door: Cor Bouwman 04-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Lots... latest was DJI Osmo Action.

    I used to be a huuuuuge iBOOD client and recommend it to all my friends. They absolutely know how much I used to buy there.

    Unfortunately, now I had too many recent bad experiences with it and I intend to stop buying on it.

    The first (this april) bad experience was buying a 'gaming chair'.
    They send the chair via DHL, I waited a long time, and... the chair just got lost.
    I had given away the other chair we were using because a new one was on the way, now suddenly I have to go out and buy another one.
    Even though iBOOD refunded me, because it is a discount store, I lost some money there having to buy in a normal retail.

    The second (this may) bad experience was buying the DJI Osmo Action + Extra Charge Kit for 270 EUR.
    That price is for the camera alone on any other retail and there is another 90EUR on top of that for the Extra Charger Kit.
    I waited some time and saw the same symbol on the DHL tracking page as I saw with the chair.
    I immediately sent a message on Twitter to iBOOD where I was talking to the worker called Paul to take care of it so the situation with the chair does not repeat.
    He told me to wait two more days before opening a ticket about it, to which I agreed... the two days pass, I talk to him again, he creates the ticket... now, a lot of days later, I received an email that starts with... ' I have news from DHL, but it is not good news. They cannot locate the parcel anymore, which means that you won't receive the purchased items anymore'.

    I am so sad!
    I bought more than 20 accessories for the camera, some came from the US, France, Germany... I was super excited about it and the wait alone was killing me!
    And now, in order to not waste over 100 euros worth of accessories I bought from other countries and arrived way sooner than anything I buy on iBOOD, I will have to spend another 360 euros to have the equivalent kit from a reputable source (Kamera-Express).

    Should have bought it from KE or CoolBlue, I would have gotten it on the next day.

    Door: Leandro Magnabosco 25-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Philips Televisie Ambilight 43inch

    Na 3,5 jaar doet het niet meer. Er is niet in contact te komen met Ibood, zowel telefonisch als via de mail niet.

    Uiteindelijk een mail met verwijzing naar leverancier.

    Bedenk goed, Ibood doet niet aan service..

    Door: Tom 29-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    supergoede aanbieding waar ik al lang op wachtte in iBood Hunt

    Vandaag in de iBood Hunt een setje gekocht voor mijn wifi-bereik. Dat was echt een supergoede aanbieding waar ik al lang op wachtte dus ik ben hier zeer blij mee.

    Wel een minpuntje dat je dan nog 6 euro verzendkosten moet betalen. Terwijl je dus een bedrag van meer dan 250 euro uitgeeft. Beetje jammer.

    En niet alle aanbiedingen zijn echt goed; soms is Coolblue alsnog goedkoper, zonder aanbieding. Volgens mij was dat vroeger niet zo, toen was de hunt ALTIJD de goedkoopste.

    Door: Sander 12-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    sokken en boxers in de Hunt vandaag

    Ik kijk altijd best uit naar de Hunt en koop altijd meer dan vooraf gedacht, aanbiedingen met veel korting

    Heb nu net een aantal paar sokken en boxers gekocht en twijfel nog over een nieuwe tv met een megascherm. Heel goedkoop, maar ik heb eigenlijk geen nieuw scherm nodig, maar deze is wel veel beter dan wat ik had.

    Wel jammer dat je vaak nog verzendkosten moet betalen, maar ja. Wel hele goede aanbiedingen dus ik zit vandaag lekker achter mijn computer!

    Door: Joost 04-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    gadgets

    Superspannend maar niet meer als vroeger want toen waren ze echt aaaaaltijd de goedkoopste en veel ook! Dat je echt schrok hoe goedkoop en zo snel mogelijk moest afrekenen... Nu al een aantal keer gemerkt dat bijvoorbeeld Coolblue gewoon standaard goedkoper is dan Ibood tijdens de HUNT, nou dat moet natuurlijk niet kunnen!

    Wel nog steeds een leuk concept en ik kijk altijd mee maar kom op niet slechte aanbiedingen geven ;)

    Door: Frank 31-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Printer bij de hunt gekocht

    Vooral met de Hunt ben ik erbij

    Voor iets meer dan 100 euro onlangs een hele relaxte printer gekocht, die was voorheen meer dan 300 euro. Topdealtjes en de levering is altijd prima op orde, aanrader!

    Door: Stefan Witteman 16-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Navigatiesysteem voor de auto


    IBood is telefonisch niet bereikbaar en service heel erg onder de maat

    IBood is telefonisch niet bereikbaar, zogenaamd vanwege de corona-crisi; gaat dat virus ook over de telefoonlijn dan ?
    Ik probeer al 14 dagen lang duidelijk te maken dat ik geen pakket heb ontvangen en men blijft steeds beweren van wel en sluit de zaak.
    Ik heb al wel 8 maal het probleem aangemeld.
    Lezen van mails en klachten kunnen ze daar ook niet en terugbellen doen ze ook niet.
    Ongelooflijk dit is echt onder de maat en heet geen klantenservice maar klanten treiteren.

    Door: Henk van Nispen 08-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    vans schoenen

    Onlangs had ik Vans schoenen gekocht (bestelnummer: SO3857488; casenummer: 200401-000088). Echter bij ontvangst was duidelijk dat dit geen echte Vans waren. Bijgevolg werd het artikel geretourneerd, maar toen begonnen de problemen. Aangezien ik na 3 weken nog steeds geen terugbetaling had ontvangen contacteerde ik de klantendienst. Deze is echter onbestaand. Nu, 6 dagen later en ettelijke mails verder heb ik nog steeds geen contact gehad met iemand van de klantendienst of een mail mogen ontvangen (buiten een automatische reply). Ook is het niet mogelijk om hen telefonisch te contacteren wat ik echter begrijp vanwege de huidige coronacrisis. Maar ik verwacht toch op z'n minst dat de klantendienst mijn mails beantwoord. Kortom, verschrikkelijke service en dit was bijgevolg de laatste keer dat ik bij hen bestel. Wees bij deze gewaarschuwd voor een onbestaande service na verkoop.

    Een misnoegde ex-klant.

    Door: iggino alcide 07-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    virusscanner bitdefender

    + levering sneller dan gepland
    + product was veel goedkoper
    + product is top!

    - werkelijke korting is lager dan aangeven maar nog steeds goedkoper (+)
    - verzendkosten

    Door: Kevin de Lange 05-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Autootje

    Niet betrouwbaar wacht al 3 maanden op mijn pakket en elke keer maar weer een rot smoes dat het aan de leverancier ligt

    Door: Ric 05-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Verschillende producten

    Vaak leuke aanbiedingen voor een aantrekkelijke prijs. Al is de gebruikte adviesprijs bij introductie op de markt vaak wel erg gedateerd.

    Levering en service is een heel ander verhaal. Wacht inmiddels als sinds eind december 2019 op diverse producten maar heb nog steeds niks ontvangen.

    Aanvankelijk kreeg ik nog standaardmails met loze beloftes over levering maar dat is inmiddels ook niet meer het geval. Nu moet ik zelf contact opnemen maar komt er nauwelijks reactie. Één keer slechts. Dat ze mijn vraag hadden ontvangen en dat ik van een andere collega een antwoord zou krijgen. Niet gebeurd.

    Conclusie;
    Soms leuke aanbiedingen maar met deze service en levering liever paar euro meer op bol.com om teleurstelling te voorkomen.

    Door: Boonen 03-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Philips steelstofzuiger

    IBOOD stuurt pas het product als het bij de mediamarkt nog goedkoper is via anti-btw dagen. Ook leveren ze te laat en ze laten niks weten. Klantenservice is ook altijd te druk zogenaamd..

    Door: Rob W 21-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Een 'magic' drawing

    Wat een oplichterij! Ik ontvang een plastic matje ter grootte van een mousepad. Daarbij een pen met een lampje erin en een velletje met uitknipbeestjes.
    Echt leuk voor mijn kleinzoon, maar niet heus.
    That's it. Heb al voor ontvangst mijn geld teruggevraagd omdat ik er pas na betaling achterkwam dat dit troep uit China is. Maar de deur was al dichtgegooid. Mensen ga niet in zee met Dikke Deals. Het is te duur betaalde zooi uit China

    Door: Henriette 09-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    topdek matras

    Waardeloos!!!!
    Ik heb in laatste 12 maanden voor ruim 2500 euro besteld!!!
    ik ben er klaar mee!!!! Wat een gedoe om wat geld te besparen.alleen ellende.
    begin sept 1 zending volledig verloren na veel gedoe mijn geld terug.
    Ibood;is telefonisch onbereikbaar!!!Contact for mulier is zo gemaakt dat invullen onmogelijk is,wat een drama.Gewoon een mail sturen is ONMOGELIJK.
    Vorige week kreeg ik bericht dat ze gezien hadden dat mijn bestelling SO3391424 van 9 sept niet verstuurd was!!!Ik zou van ibood binnen 4 dagen bericht krijgen.NU VERGEET HET MAAR.
    iK BEN ZIEK VAN iBOOD,STOP ERMEE

    Door: Jan Kirpestein bij Nol Janssen 30-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Bjorn Borg sneakers

    Heb hier al heel wat gekocht en levering gaat altijd goed maar zodra er iets fout gaat zit je bij Ibood met een probleem want de service is zeer ondermaats. Schoenen gekocht in een bepaalde maat. Op de ontvangen doos stond de juiste maat echter de schoenen die er in zaten waren 2 maten te groot. Gelijk een klacht in gediend. Na enkele dagen wederom om een reactie gevraagd. Dit duurde allemaal erg lang. Heb na 15 dagen eindelijk mijn geld terug en bij deze afscheid genomen.

    Door: Philip van Duijl 26-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Kunstof tuinhuis Grosfillex

    Nu 2,5 maand geleden een kunststof tuinhuis(ruim 1400 euro) ontvangen. Er bleek bij levering een essentieel onderdeel kapot te zijn. Dit direct gemeld bij Ibood met foto. Na 3 weken niets gehoord te hebben en geen reactie op diverse mails en telefonisch niet bereikbaar, bleek dat er niets mee was gedaan. Ze hebben toen bij de leverancier een nieuw onderdeel besteld. Zou 2 weken duren voordat het werd geleverd. Na weer 3 weken maar weer gaan bellen met de transporteur. bleek het onderdeel daar zoek te zijn geraakt. Weer een service call bij Ibood ingediend. Krijg na 2 maanden wachten doodleuk een standaard bericht dat ze mij nu helaas niet kunnen helpen en dat dit weer 1-5 werkdagen gaat duren!!! Je raadt het al, na 5 werkdagen weer geen enkele reactie. Ik ben er helemaal klaar mee. De klanten service is compleet RUK! Als er een probleem is kun je het zelf uit gaan zoeken. Ga via mijn rechtsbijstand de koop laten ontbinden, dit is volstrekt onacceptabel! 1 ster is nog teveel! U bent gewaarschuwd!

    Door: Theo van Vldhuyzen 05-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Schrijf zelf een review over iBOOD.com

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is iBOOD.com een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 24 ervaringen geplaatst over iBOOD.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is iBOOD.com actief?

    iBOOD.com is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van iBOOD.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.