iBOOD.com

Alle reviews

iBOOD.com

47% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (47)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Solar tuinlampen

  3 maanden geleden ik heb Hyundai solar tuinlampen set gekocht waarvan nu eentje defect gegaan i.v.m. regen lekkage, i-bood zegt dat ze maar 1 lamp gaan vergoeden en niet als setje retour nemen maar ze verkopen als een set. Elders worden deze lampen als set verkocht dus 1 lamp kopen kan ik vergeten. Tip van slimme klantenservice; ik een nieuw setje gaan kopen en overgebleven 2 lampen als reserve gebruiken (WOW). Dit had jij moeten doen I-Bood maar ja zo ver kan je niet denken want voor x bedrag ben je een klant kwijt voor altijd.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lol ballen

  LoL ballen pakket besteld voor mijn dochtertje d’r verjaardag. Ruim op tijd zodat ik niet voor verrassingen zou komen te staan. Onderhand 3 weken verder en nog steeds niets ontvangen, de tijd begint te dringen maar wordt met allerlei smoesjes afgetroefd. Een belletje naar dhl en het is duidelijk dat het pakket nooit het dhl kantoor gehaald heeft. Dat er wel een verzendlabel is aangemaakt maar deze nooit ingeleverd/verstuurd is.
  iBood heeft 10 dagen nodig om dit na te vragen bij dhl terwijl ze het zelf niet verzenden.
  Of de vraag Om me geld terug te storten of het pakket wel te gaan verzenden krijg ik geen reactie.. alleen dat er tijd nodig is om Te kijken of het pakketje die dus ruim 2,5 week ‘vast’ staat wel in beweging komt… hoe kan dat als het nooit verzonden is.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Koelvries koelkast

  Ben erg verdrietig heb via jouwveilingen een koelkast gekocht en ibood heeft geregeld was een mooie koelkast maar na 2 maanden doet hij niks meer heb gebeld een paar keer maar werd onbeschoft behandeld ze zeggen dat ik lieg maar heb alles opgenomen ze zeggen gewoon we kunnen niks voor jou doen en hangen op ze zeggen je had 14 dagen de tijd maar na twee maanden doet hij niks meer ik koop echt nooit meer iets bij hun

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Stofzuiger

  iBood komt zijn garantieverplichtingen niet na. Stofzuiger ging na 2 jaar en 3 weken kapot. Fabrieksgarantie was 2 jaar, maar wettelijke garantie is langer (in geval van een stofzuiger mag je ervan uitgaan dat deze langer dan 2 jaar meegaat). iBood verwijst enkel naar de fabrikant. Hun algemene voorwaarden over garantie (niet meer dan fabrieksgarantie) zijn in NL ook niet toegestaan. Klacht bij ACM ingediend. Mij zijn ze kwijt als klant.

  Klopt, Ibood komt garantieverplichtingen niet na, zelfs binnen hun eigen gestelde termijn van 2 jaar. Om deze en andere redenen ben ik nu gelukkig als klant weg.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Broeken

  Twee broeken gekocht online niet duidelijk over kwaliteit toen binnen was dacht ik: dit product heb ik niet verwacht en besloten broeken weer
  retourneren, achteraf blijkt ibood retour kosten afgetrokken . Ibood moet naam veranderen naar idoot!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Eiwitpoeder

  Eiwitpoeder zou tot 11-2023 houdbaar zijn maar bleek maar tot 10-2022 houdbaar.
  2 1/2 kilo eiwitpoeder wat dus de prullenbak in kan over een paar weken.
  Klantenservice kan alleen maar zeggen "er komt een oplossing"................ in 2025 zeker............

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Serviesgoed

  Helaas was er een klein stukje van een bord af.
  Wilde/konden geen nieuw bord leveren.
  Snap ik nog dus meedenkend aangeven dat in bereid was om nog een hele set te kopen + 1 bord of een prijsvoordeel op de extra set.
  Maar ze komen met een korting van 7,50 op de volgende bestellen.
  Iets te makelijk.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hoop dingen

  We zien alleen bijna elke dag producten in de app van ibood "ondergoed"
  Gaan julie nog belangrijke dingen verkopen be halve ondergoeden?

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Metabo excentrische schuurmachine

  Super apparaat voor ongeëvenaard lage prijs. Uitstekende informatie, enthousiaste communicatie, super snelle levering.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Oortjes

  De oortje zijn niet goed. IBOOD zegt dat ik een factuur moet hebben maar helaas die is er niet. Deze heb ik zonder account besteld en kan deze niet terugvinden. Afschrift van de bank staat geen product op en hun willen mij die niet geven. Ook kunnen hun niet terug kijken op adres, wat raar is want elk bedrijf kan dat. Kortom kapotte oortjes van twee maanden oud en iBOOD doet niets echt helemaal niets. Na twee mails deelt klantenservice doodleuk mee dat zij de case sluiten. Geweldig hoe kom ik snel van klachten af. Koop nooit meer iets wat een klote bedrijf

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  SO6278554

  Probeer maar eens een bestelling te annuleren haha EG niet dat werkt dus niet in mijn iBood. Ook per mail wordt het stil als het om een annulering gaat. Dus ruim voor de verzenddatum vandaag 17-12-21 verwachte verzending 23-12-21.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  EEN ECHTE OPLICHTING - EEN PRODUCT OP 1800 NOOIT ONTVANGEN

  In Nederlands (Sorry voor mijn slecht Nederlands):

  Ik kocht een televisie voor 1800 euro. Volgens hun tracking zou ik het op 30 september tussen 8 en 9 uur ontvangen. En volgens de leveringsregels van Ibood, leveren ze geen tweede keer. Dus nam ik een dag vrij van mijn werk om ervoor te zorgen dat ik daar kon zijn om mijn TV te ontvangen. Het pakket is die dag echter nooit aangekomen. Dus ik dacht dat het de volgende dag zou komen. En helaas, GROTE DRAMA. Ik zag op de tracking dat het zei LEVERD! En dat ik "OK" had getekend. Dit is een leugen, ik ben twee dagen werk kwijt! Door thuis te blijven! Wachtend op een 1800euro TV die nooit kwam. Ik vroeg aan al mijn buren in de straat of de TV bij hen thuis was afgeleverd of dat ze een vrachtwagen hadden gezien. En ze zagen niets !!!!.

  Ik heb dus elke dag contact opgenomen met de klantendienst van Ibood en ook met XXLcare. Zij vertelden mij dat zij het probleem binnen 2 dagen zouden oplossen en dat zij contact zouden opnemen met de vervoerder om mij terug te bellen. Dit is niet waar, ik moet ze nog steeds bellen om een echt antwoord te krijgen.

  Op 5 oktober kreeg ik een bericht van Ibood dat "de bezorger kwam en ik was er niet". NOG EEN HELE GROTE LEUGEN. Aanvankelijk stond er in de tracking "delivered" en sinds 5 oktober hebben ze dat veranderd in "could not be delivered because the customer was not there". (HEEL RAAR HÈ IBOOD)

  Ook wil ik dingen rechtzetten. Ik vroeg om de Ibood supervisor aan de telefoon te spreken, ik moest anderhalve week wachten om hem eindelijk te pakken te krijgen. Ik leg hem het probleem uit, en hij zegt me dat de bezorgdienst zei dat ik er niet was op het tijdstip van de bezorging. En dat ze op dit moment geen TV hebben. Maar waar is de TV als hij werd teruggestuurd naar het magazijn omdat ik "er niet was op het moment van levering".

  Daarom open ik een geschil met de consumentenrechten en klachten van de Europese Commissie. En ook aan PayPal (de klacht werd aanvaard voor PayPal, als andere mensen zijn in mijn geval, doe hetzelfde als ik. Op die manier kan PayPal zijn contract met Ibood verbreken)
  Ik doe dit allemaal omdat ze me 2 dagen werk hebben doen verliezen, ze hebben gelogen tegen de consument door de tracking te veranderen (ik heb AL HET BEWIJS). Ze geven me een antwoord na 5 dagen terwijl ze 2 dagen zeiden. Ik moest ze bijna elke dag bellen om een update te krijgen. Ze vonden een oplossing zonder mijn akkoord.

  Eindnoot: Laat u niet misleiden door de verleidelijke prijzen, u ziet uw bestelling misschien nooit. En u zult veel tijd verliezen met hun klantenservice en het wachten op een pakje. Ik wilde alleen mijn product, ik verloor geld, tijd en een oplossing die door hen was geforceerd.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fitness bank

  Wel betaald, niets geleverd, ook geen services. Het zijn boeven.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Smeg mini koelkast

  Wat een waardeloze service. Een koelkast gekocht via Ibood waar nog garantie op zit. Deze heeft het 30 minuten gedaan en nu weigert Ibood een nieuwe koelkast aan te bieden. Ik zit nu met een kapotte koelkast. Koop hier nooit! Garantie tot aan de deur!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Osram led lampen

  Vandaag gekeken naar iBOOD producten ( led lampen) en vergelijken met andere winkels blijkt bij andere winkels heeeeeel goedkoper te zijn.
  Ik probeer via iBOOD mensen waarschuwen maar mijn de bericht word niet verzonden!!!! Geeft error
  Ik vind iBOOD een Oplicherij

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sneakers Kwiss

  Bestelling gedaan, natuurlijk direct betalen op de afgesproken levertijd niets ontvangen. Ik bel Ibood en ze starten een onderzoek dit neemt 10 werkdagen ik beslag! Heb er nog steeds niets van gehoord, dit is in een periode van 2 jaar de derde keer dat er iets is mis gegaan telkes is het de schuld van Post Nl zeggen ze. De eerste keer kreeg ik een vergoeding van 5€ de 2de keer heb ik na een maand mijn geld terug gekregen benieuwd wat ze nu gaan doen….
  Zeker geen aanrader, ik overweeg om via mijn sociale media dit aan iedereen te laten weten. Schandalig is dit een manier om een tijdje geld van de gewone man om je rekening te krijgen???

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Diverse

  Minpunt: Verkopen maskertjes en zelftests. Dragen hierdoor bij aan het instand houden van deze onnodige angstcultuur en de medische apartheidssysteem door de opgedwongen testsamenleving welke de covidiaanse facisten die ze politici en medici noemen aan ons opdwingen. Iets wat al heel veel ondernemers en mensenlevens heeft kapotgemaakt en tot meer zelfmoorden heeft geleid dan dat corona aam slachtoffers heeft gemaakt. Als ondernemer mag de oprichter van Ibood zich scjamen. Profiteurs van de apartheidssysyeem. Wat dat betreft is Ibood onderdeel van een facistisch regime. En als we hier blijven kopen keuren we deze propaganda en onzin goed. Dit kan echt niet. Of zijn we allemaal tegenwoordig (covidiaanse) medische nazi's?

  Aansteller dat je er bent.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Divers

  Bestellen is simpel en de prijs is redelijk (vaak een paar euro of misschien 2 tientjes goedkoper), echter dan komt het grote minpunt van ibood: de levering .. bij 9 op de 10 bestellingen komt de levering niet op (of net na) de datum die tijdens de bestelling weergegeven wordt.
  Wat ook nog wel eens gebeurd is dat een product na bestelling toch ineens niet te leveren valt.
  Laat staan als de levering uberhaupt niet plaats vind. Inmiddels nog altijd wachtende op een product wat 10 december besteld is en volgens iBood geleverd zou zijn, volgens DHL ergens tussen 'sorteren' en 'onderweg' is. Probeer dan nog maar eens te zorgen dat er een vervangend product geleverd wordt of je geld terug gestort wordt ..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dieet shakes

  Enkele weken geleden een bestelling geplaatst bij ibood.
  Maar toen het pakket geleverd moest worden niemand aan de deur gezien. We kregen een mailtje dat het pakket niet geleverd kon worden. Mailen en bellen met ibood en het probleem was direct duidelijk, ibood had de busnummer niet doorgegeven aan postnl, en de bezorger had daarom het pakketje teruggestuurd.
  Uiteindelijk aan de telefoon met iemand gesproken en het ging opnieuw verstuurd worden.
  Enkele dagen later echter kregen we weeral een mail dat het pakket teruggestuurd was. Weeral was er een fout in het adres. Deze keer hadden ze de huisnummer verkeerd doorgegeven, 79 ipv 78 deze keer.
  Weeral mailen en bellen met de klantendienst maar deze keer geen hulp, ibood beweert dat het pakket geleverd is. De mensen op nummer 79 zeggen dat ze niets ontvangen hebben. De bezorgfirma zegt dat het pakket teruggestuurd is.
  En de persoon aan de telefoon bij ibood was enorm onbeleefd en vertelde ons dat het voor hun geleverd was en het ons probleem nu was.

  Super slechte service, hier bestellen we nooit meer.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Airco

  Let op Ibood doet niet meer wat ze beloven:

  Vanwege de warme dagen en dat Ibood 10 augustus zou verzenden toch maar een airco bij Ibood besteld. Nu blijkt dat :
  "We hebben uw bestelling van iBood nog niet ontvangen, daarom kan uw afspraak vandaag helaas niet plaatsvinden. "

  Dus als je het op tijd nodig hebt bestel ergens anders.

  Ik vind dit een zeer zeer slechte zaak en dit had ik niet van Ibood verwacht. Vooral vanwege deze temperaturen! Er zijn genoeg shops die wel dezelfde dag versturen!

Anderen bekeken ook

Kerstpakkettenidee
5 reviews

Ongekend! Wat anderen van Kerstpakketenidee vinden. Natuurlijk is kerstpakketenidee een aanbieder van kerstpakketten. Het is mooi en goed om te ont...

AKO
9 reviews

AKO: Ervaringen Even snel een krantje oppikken of door een treinvertraging opgelopen extra tijd verdoen door wat rond te kijken in een boekwinkel?...

Plarium - online strategy
7 reviews

Plarium: Ervaringen Vecht tegen of met Spartanen, Perzen, Vikingen, mutanten en piraten!Hou jij van gamen? Doe jij dat het liefst gratis en online...

YourSurprise
40 reviews

Ken jij YourSurprise? YourSurprise is een webshop welke cadeau artikelen aanbiedt. Er zijn meer dan 1000 cadeaus op de website te bekijken en te ko...

iBOOD.com

Ook altijd op zoek naar de beste deals op allerlei gebied? Dan is het misschien een idee om je aan te sluiten bij de iBOOD community. Een platform met zeer scherpe aanbiedingen op allerlei gebied. Wat anderen van dit platform vinden kun je hier lezen.

Over iBOOD.com
De naam is een afkorting van ‘internet’s Best Online Offer Daily’. Dit is een Europees community platform waar je iedere dag opnieuw de beste merken tegen de scherpste prijzen kunt vinden. iBOOD.com is vijf keer op rij de winnaar van de Website van het jaar Award geweest in de categorie E-commerce. Op 26 september 2005 ging de allereerste dagdeal van iBOOD het internet op. Het begrip ‘dagdeal’ werd mede populair door het productforum waar geïnteresseerden over de deal konden discussiëren. iBOOD groeide snel en ook de UK, Ierland, Polen, Oostenrijk en België kwamen erbij. Kort na de lancering in Duisland won iBOOD in 2008 het ComputerBild Testsieger-predikaat en in 2009 beloonde de iBOOD community zichzelf met de winst van de ‘Website van het Jaar-award’ in Nederland, een succes dat zich sindsdien ieder jaar herhaald.  Midden 2012 werden iBOOD ‘zusjes’ Sports & Fashion en Home & Living gestart en daarna de Extra. De echte online koopjesjacht, de iBOOD HUNT, was al een begrip en populair in alle landen. In April 2015 nam Media Markt een meerderheidsbelang in iBOOD, en ook achter de schermen groeide iBOOD.


Diensten
Op iBOOD kun je verschillende aanbiedingen in vier verschillende categorieën vinden.

1. DagDeals: Tot middernacht is dit de beste A-merk deal uit diverse categorieen, tegen de laagste prijs die je online vinden kunt. Alléén vandaag tot middernacht beschikbaar, of tot de voorraad op is. Daarna komt de volgende DagDeal online

2. FlashSales: Dit is een groep aanbiedingen die bij elkaar horen omdat ze in een bepaald thema vallen bijvoorbeeld, of allemaal van het zelfde merk zijn. Meerdere dagen beschikbaar zolang de voorraad strekt.

3. HUNT: In 24 of 48 uur komt de ene na de andere deal in snel tempo voorbij waarbij voor alles geldt: op is op! Als je ingeschreven bent voor de nieuwsbrief wordt je op de hoogte gehouden over wanneer er weer een HUNT is.  

4. SecretDeals: Exclusieve geheime deals van A-merken tegen een absolute bodemprijs die niet op de reguliere iBOOD te vinden is. Je krijgt hem aangeboden door een rokend figuur in regenjas. Soms duikt hij op op Facebook, soms op Twitter en soms komt hij per e-mail naar je toe.

De iBOOD-deal community telt inmiddels bijna twee miljoen leden. De community is actief op het iBOOD Productforum, waar ervaringen gedeeld worden. Ook is er regelmatig een gesprek met een Product Expert die ál je vragen kan beantwoorden. Ook op Twitter en Facebook spreekt de community elkaar regelmatig. Op de website kun je per product op ‘praat mee’ klikken om ook mee te discussiëren.

Klachten
In het algemeen geldt dat je je aankoop binnen 14 dagen kunt annuleren. Je kunt dit het beste via je account regelen. Ga naar ‘mijn iBOOD’ . Geef daar aan wat er aan de hand is. Is je product defect, wil je de aankoop annuleren, etc. Je krijgt dan instructies over wat je moet doen. Dus ook voor defecten binnen de garantie kun je hier terecht.

iBOOD echt goedkoop of niet, wat is jouw ervaring?
Hier bij NederlandReview kun je jouw mening over iBOOD delen. Zijn de aanbiedingen écht scherp of niet, hoe goed of slecht is de service etc. Alles wat je weet over deze webshop kun je hier delen, anderen hebben daar profijt van!

Hoe beoordelen klanten iBOOD? Zijn de aanbiedingen echt scherp? Hoe werkt iBOOD Hunt en is het echt wel zo goedkoop? Wat zit er in 'de doos'? Lees de reviews!

}