NederlandReview

    Ervaringen iBOOD.com

    Ook altijd op zoek naar de beste deals op allerlei gebied? Dan is het misschien een idee om je aan te sluiten bij de iBOOD community. Een platform met zeer scherpe aanbiedingen op allerlei gebied. Wat anderen van dit platform vinden kun je hier lezen.

    Over iBOOD.com
    De naam is een afkorting van ‘internet’s Best Online Offer Daily’. Dit is een Europees community platform waar je iedere dag opnieuw de beste merken tegen de scherpste prijzen kunt vinden. iBOOD.com is vijf keer op rij de winnaar van de Website van het jaar Award geweest in de categorie E-commerce. Op 26 september 2005 ging de allereerste dagdeal van iBOOD het internet op. Het begrip ‘dagdeal’ werd mede populair door het productforum waar geïnteresseerden over de deal konden discussiëren. iBOOD groeide snel en ook de UK, Ierland, Polen, Oostenrijk en België kwamen erbij. Kort na de lancering in Duisland won iBOOD in 2008 het ComputerBild Testsieger-predikaat en in 2009 beloonde de iBOOD community zichzelf met de winst van de ‘Website van het Jaar-award’ in Nederland, een succes dat zich sindsdien ieder jaar herhaald.  Midden 2012 werden iBOOD ‘zusjes’ Sports & Fashion en Home & Living gestart en daarna de Extra. De echte online koopjesjacht, de iBOOD HUNT, was al een begrip en populair in alle landen. In April 2015 nam Media Markt een meerderheidsbelang in iBOOD, en ook achter de schermen groeide iBOOD.


    Wat zit er in die geheimzinnige box van 100 euro bij de iBOOD Hunt? Hier laat een gelukkige 'winnaar' zijn buit graag zien: unboxing de box uit de iBOOD Hunt

    Diensten
    Op iBOOD kun je verschillende aanbiedingen in vier verschillende categorieën vinden.

    1. DagDeals: Tot middernacht is dit de beste A-merk deal uit diverse categorieen, tegen de laagste prijs die je online vinden kunt. Alléén vandaag tot middernacht beschikbaar, of tot de voorraad op is. Daarna komt de volgende DagDeal online

    2. FlashSales: Dit is een groep aanbiedingen die bij elkaar horen omdat ze in een bepaald thema vallen bijvoorbeeld, of allemaal van het zelfde merk zijn. Meerdere dagen beschikbaar zolang de voorraad strekt.

    3. HUNT: In 24 of 48 uur komt de ene na de andere deal in snel tempo voorbij waarbij voor alles geldt: op is op! Als je ingeschreven bent voor de nieuwsbrief wordt je op de hoogte gehouden over wanneer er weer een HUNT is.  

    4. SecretDeals: Exclusieve geheime deals van A-merken tegen een absolute bodemprijs die niet op de reguliere iBOOD te vinden is. Je krijgt hem aangeboden door een rokend figuur in regenjas. Soms duikt hij op op Facebook, soms op Twitter en soms komt hij per e-mail naar je toe.

    De iBOOD-deal community telt inmiddels bijna twee miljoen leden. De community is actief op het iBOOD Productforum, waar ervaringen gedeeld worden. Ook is er regelmatig een gesprek met een Product Expert die ál je vragen kan beantwoorden. Ook op Twitter en Facebook spreekt de community elkaar regelmatig. Op de website kun je per product op ‘praat mee’ klikken om ook mee te discussiëren.

    Klachten
    In het algemeen geldt dat je je aankoop binnen 14 dagen kunt annuleren. Je kunt dit het beste via je account regelen. Ga naar ‘mijn iBOOD’ . Geef daar aan wat er aan de hand is. Is je product defect, wil je de aankoop annuleren, etc. Je krijgt dan instructies over wat je moet doen. Dus ook voor defecten binnen de garantie kun je hier terecht.

    iBOOD echt goedkoop of niet, wat is jouw ervaring?
    Hier bij NederlandReview kun je jouw mening over iBOOD delen. Zijn de aanbiedingen écht scherp of niet, hoe goed of slecht is de service etc. Alles wat je weet over deze webshop kun je hier delen, anderen hebben daar profijt van!

    Hoe beoordelen klanten iBOOD? Zijn de aanbiedingen echt scherp? Hoe werkt iBOOD Hunt en is het echt wel zo goedkoop? Wat zit er in 'de doos'? Lees de reviews!

    iBOOD.com
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

    7,8
    75% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8

    Service

    7,6

    Prijs

    8

    Leveren

    7,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    veel top merken tegen hoge kortingen

    also06-11-2018

    veel dikke aanbiedingen. Scheelt een hoop geld en dus echt de moeite waard

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top aanbiedingen

    Wil02-11-2018

    Ben een fan van ibood, top aanbiedingen altijd. Scheelt veel in prijs tov andere sites.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Pak in de Hunt snel in huis geleverd

    Emanual03-03-2018

    Ik had in de iBood Hunt van afgelopen donderdag een gaaf pak besteld. ik ben eigenlijk gewend aan een wat lange levertijd soms, omdat het volgens mij afhankelijk is van leveranciers (of dat neem ik maar aan tenminste), maar tot mijn verbazing werd er vandaag al een pakje bezorgd... van iBood!
    Dus kennelijk kan het ook gewoon heel snel gaan, blij mee in ieder geval!
    En natuurlijk lekker goedkoop.

    Het grappige is dat ik precies dit pak al eerder bijna elders had gekocht, maar dan wel voor de volle prijs, en nu heb ik dus heel wat geld bespaard!

    Wachten tot de volgende Hunt...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    ibood.nl

    geen licht

    h van braam16-02-2018

    Wat een oplichters ,


    Leuke aanbieding gezien op IBOOD , het betreft 3 spotjes met led lichtbron voor 9,95 euro .

    Besteld en na een paar dagen binnen gekregen , maar de dure lichtbronnen ontbreken , contact op genomen met IBOOD.

    Na weer een paar dagen wachten eindelijk bericht van IBOOD , sorry er zitten geen lichtbronnen bij u kan ze terug sturen of houden .

    Als ik ze houd krijg ik van IBOOD een korting coupon van wel 5 euro ( lichtbronnen kosten in de winkel 6 euro per stuk ).

    ik vind wanneer je adverteert met iets je het ook moet leveren , maar dan ben je bij IBOOD echt aan het verkeerde adres.

    Dit voorval is voor mij een goede leer om niets meer bij IBOOD te bestellen . wat een slechte service .

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Mijn eerste en waarschijnlijk laatste ervaring met Ibood

    Gerard08-01-2018

    Mijn eerste en waarschijnlijk laatste ervaring met Ibood was een grote teleurstelling. Er was een ontzettend toffe actie van 5 kaart- en bordspellen voor een goede prijs.
    Dit had ik besteld op 14 december.

    Op 22 december kreeg ik een mail dat het pakket verzonden was en kreeg hierbij ook een track-and-trace code. Tot hier was het nog te doen ondanks vrijdag 22 december nog al laat was, maar tussentijds was wel vermeld dat het door drukte langer duurde dus was het goed.

    Op vrijdag 29 december keek ik naar de informatie van de track-and-trace code en zag dat DHL het nog niet had ontvangen. Ik toen gelijk een mail gestuurd, het contact systeem die via een formulier op hun website staat werkte niet. Dus naar veel zoeken een mailadres gevonden en dus om verhaal gevraagd van wat er aan de hand was.

    Op dinsdag 2 januari bericht gekregen dat ze binnen 5 dagen zouden reageren.

    OP MAANDAG 8 JANUARI BERICHT DAT ZE EEN FOUT HADDEN GEMAAKT EN DAT HET PAKKET NIET MEER OP VOORRAAD WAS DUS KRIJG IK MIJN GELD TERUG.

    Dit is echt een onacceptabel naar zo lang proces. De klantenservice ondanks dat die er wel is, is matig en ontzettend traag. Heb geen goede punten om te mede delen uit mijn eerste ervaring met Ibood.

    Gewenste Oplossing
    Mijn gewenste oplossing was alsnog het spellen pakket ontvangen, maar dit is dus niet meer mogelijk.

    Mijn gewenste oplossing was alsnog het spellen pakket ontvangen, maar dit is dus niet meer mogelijk.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Printer bij de hunt gekocht

    Stefan Witteman16-12-2017

    Vooral met de Hunt ben ik erbij

    Voor iets meer dan 100 euro onlangs een hele relaxte printer gekocht, die was voorheen meer dan 300 euro. Topdealtjes en de levering is altijd prima op orde, aanrader!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    iBood Hunt fan

    Bastiaan van Bohemen20-06-2017

    ik ben echt fan van de iBood Hunt!
    superspannend en ik zit dan echt de hele dag met die website op de achtergrond te werken. Wel zonder de bel, want ik heb collega's ...

    die doos is alleen altijd te snel weg voor mij, best jammer, want ik ben wel benieuwd en dan heb je echt megaveel korting.

    Ik heb nu een aantal keer iets uit de Hunt gehaald. Soms is de levering dan best lang, maar het staat er altijd wel bij.

    En het zijn natuurlijk echt megahoge kortingen dus ik kijk al weer uit naar de volgende Hunt!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Korting op veel verschillende spullen

    Armin Destorm05-04-2017

    Wauw, wat hebben ze een groot aanbod bij iBOOD.com. Ik raak er haast niet uitgekeken! De producten variëren ook nog eens behoorlijk, waardoor het altijd leuk blijft om er een kijkje te nemen. De website is zeer goed ingericht, waardoor het makkelijk is om te navigeren langs de verschillende pagina's. Het mooiste aan deze website vind ik toch wel de prijzen. Er worden soms leuke kortingen gegeven, waardoor producten toch ineens de moeite waard worden om aan te schaffen. Ik moet echter wel zeggen dat de producten niet altijd goedkoper zijn, maar in veel gevallen is dit wel zo. Levering heb ik ook niets negatiefs over te melden. Ik en dan ook zeer te spreken over de service van iBOOD.com.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Schrijf zelf een review over iBOOD.com

    Uw beoordeling