Hollandsche munt - Gratis uitgifte
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer7

Totaal

7

Bestellen

7,2

Service

6,8

Prijs

6,8

Leveren

6,8
12 rating64 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

28-09-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: van der Tulp

Hollandsche munt - Gratis uitgifte - bestelling

vandaag de nieuwe cruijff munt gekregen. hij heeft wel een lelijke kop op die munt, erg slecht design. kan de nederlandsche bank daar niet wat meer geld aan uitgeven. vroeger waren de munten wel mooi en de bankbiljetten ook. service was goed van Hollandsche Munt, snel geleverd.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: van der Tulp02-10-2017

en die cruijff munt kan ik nu alweer met winst verkopen op marktplaats. krijg er het driedubbele voor. ga zo zo door. ik vind hemopeens mooier geworden, hahahahahah



28-09-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Klaas Koet

Hollandsche munt - Gratis uitgifte - prima

mensen moeten gewoon eens lezen wat ze bestellen. heb een prachtige munt besteld en staat toch echt duidelijk bij dat er nog 9 leveringen volgen. ook in de bevestiging staat dit. LEZEN mensen en niet zeuren als je zelf zit te pitten.
had 1 beschadigde munt en kreeg gewoon een nieuwe en prima klantenservice help gehad van lisa. ga zo door.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
31-08-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Hans Renkens

Hollandsche munt - Gratis uitgifte - Onbestelde munt

Nadat ik een gratis munt had besteld kreeg ik ongevraagd de 2de munt uit de serie. 4 Keer gemaild hoe ik deze munt kon terugsturen, geen reactie. Nu dreigen ze met incassobureau en krijg ik ineens de mailcorrespondentie toegestuurd, incl het retouradres. Hun mail aan mij was zogenaamd onbestelbaar retour. Ja dan is het logisch dat je betalingsherinneringen blijft sturen ipv dat je gelijk schriftelijk contact opneemt. Nu heb ik dus eindelijk het retouradres, maar wordt ik wel gedwongen om kosten te maken (aangetekend versturen) voor iets wat ik niet heb besteld. Wat een flut bedrijf. Hier bestel ik nooit meer iets. Telefonisch zijn ze ook niet te bereiken.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: F. Duinkerke03-10-2017

Ook mij zenden ze ongevraagd munten toe. Heb ik gelijk retour gezonden. Het zijn waardeloze munten

18-08-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Ten

Hollandsche munt - Gratis uitgifte - vage afspraken ongevragd

Ben het voorgangers eens, je denkt dat je een éénmalige aankoop doen en vervolgens blijven ze je lastig vallen met facturen voor vervolg producten die je niet wilt.

Onduidelijke communicatie.

Ik bestel hier niet weer wat ik ga naar www.knm.nl

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-08-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: annoniem

Hollandsche munt - Gratis uitgifte - Ongevraagd nieuwe munten toe sturen

Beste Mensen,

Bewaar de factuur als bewijs tegen mogelijke incasso's. Er staat namelijk in. Door betaling van deze factuur behoudt u uw voorkeurspositie voor alle Official uitgiften van Hollandsche munt. Op deze factuur zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Hun incasso is geen duurwaarder!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-08-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: gabriel

Hollandsche munt - Gratis uitgifte - gratis uitgifte

leuk, goed geleverd en mooie munten. leuk voor de verzameling.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
31-07-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: K.Botterman

Hollandsche munt - Gratis uitgifte - Niks besteld

Klant nr. 17874.Kreeg zaterdag een munt met factuur wat ik niet besteld heb, wil hem wel retouren maar niet de porto betalen, vind dit een zeer brutale manier van omgaan van klanten
Vorig klantnr. 279653, is ook raar , ik bestel dus niks meer bij jullie

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
21-07-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: T

Hollandsche munt - Gratis uitgifte - Penning

Wat ik slecht vind is dat ze het een munt noemen terwijl het een penning, uitgifte of medal is.
Een munt is geslagen door een munthuis, heeft een muntmeesterteken en is in oprdracht van de minister van Financien laten slaan.

Let op mensen. Het is GEEN munt maar een penning en dus ook GEEN wettig betaalmiddel geweest.
Ik snap wel dat ze het herslagen hebben aangezien het origineel ruim 25.000 euro kost maar noem het geen MUNT.

Groet,

Van een Kenner.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
19-07-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    4
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Paul Stuyck

Hollandsche munt - Gratis uitgifte - Gouden tientje Wilhelmina her slag

Ik heb dit gratis ersatz muntje besteld vanuit Belgie en ondanks enige moeilijkheden dit toe gezonden gekregen.
Ik vind dit een bijzonder mooi innitiatief.
Enig minpuntje is dat er eigenlijk niet naar Belgie wordt verzonden. Gelukkig hadden zij mij de levering bevestigd en aansluitend uitgevoerd.
Hartelijk dank ik ben uiterst tevreden !

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
09-07-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: J. Raaff

Hollandsche munt - Gratis uitgifte - abonnement

Ik ben een echte verzamelaar geworden door hun. Ik krijg nu om de paar maanden een mooie munt toegezonden en maak mijn collectie compleet. Ik weet precies wat ik krijg en mag ieder moment stoppen. Daar zijn ze heel duidelijk in, dus ik ben he oneens met mensen die klagen. Hun abonnementen worden heel duidelijk weergegeven, maar je moet natuurlijk wel lezen wat je besteld.

ik ben heel blij en die gratis uitgiften zo af en toe vind ik helemaal goed.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Hans Renkens31-08-2017

Ik heb ook een zogenaamd gratis munt besteld en duidelijk aangegeven dat ik verder GEEN interesse had in de rest van de munten uit de serie. Toch werd nr.2 opgestuurd. 4 Keer mail gestuurd, geen reactie. Nu per post de "mailcorrespondentie" opgestuurd gekregen met dreiging van een incassobureau en eindelijk het gevraagde retouradres. Kortom gaat dit "geintje" me dus de kosten van het aangetekend terugsturen kosten voor "lucht", want ik krijg er niets voor. Bestel er echt nooit meer iets, zoiets heb ik nog nooit meegemaakt.

06-07-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: P. Schinkel

Hollandsche munt - Gratis uitgifte - Gratis munten is niet gratis geld

Ik vind dit echt een heel leuk initiatief

Iedereen snapt toch dat dit voor verzamelaars is bedoeld en dat je geen gratis geld krijgt ofzo??
Heel raar dat mensen zich daar druk over maken, want het is gewoon een heel leuk initiatief!

Gratis munt betekent echt iets anders dan gratis geld. Nergens zeggen ze gratis geld!

Ik vind het superleuk om te kunnen kijken hoe oud geld eruit zag en dat te verzamelen. Ik ben er pas net mee begonnen, maar vind het echt erg leuk en zie mijzelf nog wel een verstokte verzamelaar worden hihi

Je betaalt alleen verzendkosten en dat vind ik heel goedkoop!

Dus nogmaals; heel erg leuk initiatief en ik ga denk ik lekker sparen en achtergronden zoeken en dat soort dingen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-07-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    6
  • Prijs

    2
  • Levering

    6
5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Jakko

Hollandsche munt - Gratis uitgifte - Waardeloos

Pas op mensen. Bij deze site.

Gratis munten ontvangen? Als ik dat ergens lees weet ik al genoeg, waardeloos.
De munt is prachtig en de verpakking met certificaten is nog mooier. Om u af te leiden van de munt.
Her slagen hebben,zullen en krijgen nooit de status van wettig betaalmiddel.
Daarom worden her slagen vaak in puur zilver gemaakt om toch wat waarde toe te voegen.
En alle teksten met officieel en uniek en weet ik wat nog meer, het betekend allemaal LUCHT.
Alleen de KNM is de wettige producent voor munten.
En als u daar gewoon vrede mee heeft, en de munt mooi vindt kunt u hem gewoon bestellen.
Maar verwacht niet dat uw verzameling iets van waarde vertegenwoordigt.

mvg

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: jag jansen25-09-2017

ik zou graag contact met u opnemen. telefoon en email werkt niet. dit gaat over een betaling welke niet klopt j.jansen

Reactie op deze post:

Door: jag jansen25-09-2017

ik zou graag contact met u opnemen. telefoon en email werkt niet. dit gaat over een betaling welke niet klopt j.jansen

05-07-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Rob

Hollandsche munt - Gratis uitgifte - Chatham

Gratis. Voor mijn zoon die ze verzameld

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
03-07-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: mw Schouten

Hollandsche munt - Gratis uitgifte - gratis munt

munt niet ontvangen en toen ik daar melding van maakte hebben ze het nog een keer gestuurd toen bleek dat Ppostnl het niet had geleverd/.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
03-07-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Len de Graaf

Hollandsche munt - Gratis uitgifte - Herdenkingsmunten

Hollandsche munt geeft mooie herdenkingsmunten uit. Ook leuk voor later voor de kleinkinderen

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-07-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Marjorie

Hollandsche munt - Gratis uitgifte - Supperleuk

Ik spaar ze altijd allemaal en ook deze ga ik weer aan mijn collectie toevoegen. Heel erg leuk dat Nederland dit heeft. Al bijna 30 jaar aan het sparen nu. Sommige munten worden meer waard, en sommige niet. Maar daar doe ik het niet voor, het is meer voor de heb.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-06-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: T Cost

Hollandsche munt - Gratis uitgifte - Niet bestellen!

Een "gratis" munt besteld. Deze ook ontvangen maar dan wel vast aan een abonnement! Direct terug gestuurd. 1 pluspunt, een snelle reactie op de mail maar geen telefoonnummer.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
18-06-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Joop Duijn

Hollandsche munt - Gratis uitgifte - Levering

Min bestelling is niet geleverd en toen ik klantenservice mailde hebben ze direct een nieuwe gestuurd. Mooie munten hebben ze

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
03-06-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    6
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Remco Bruynseels

Hollandsche munt - Gratis uitgifte - Ongevraagd nieuwe munten sturen

Ze sturen ongevraagd nieuwe dingen met een Factuur er bij. Deze ga ook ik niet betalen. Ik heb immers geen toestemming voor deze zending gegeven. Of Hollandsche munt gaat reageren weet ik niet. Ze zijn telefonisch niet te bereiken en met mail kan het alle kanten op.
Stelletje boeven!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
31-05-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Ruud van Velzen

Hollandsche munt - Gratis uitgifte - collectie

vandaag mooie nieuwe munt gekregen. mooi abonnement met bijzondere munten. ook gelijk de nieuwe Chatham uitgifte bestelt.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-05-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    4
  • Levering

    2
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Hans Renkens

Hollandsche munt - Gratis uitgifte - Ongewenste zending

Nadat ik de gratis Wilhelmina munt had besteld, is er ongevraagd en ongewenst nog een 2de munt uit de koninklijke serie opgestuurd. Tevens hebben ze er maar gelijk een acceptgiro bij ingesloten. Deze ga ik dus echt niet betalen. Ik wacht nog op hun reactie op een mail hierover (3 dagen geleden).

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Peter Roessingh25-09-2017

ik heb zelfde ervaring, ongevraagd en ongewenst munt toesturen. als ik terugstuur dan ook nog portokosten .

23-05-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    6
  • Prijs

    2
  • Levering

    4
5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Jos

Hollandsche munt - Gratis uitgifte - Mooi verpakt, maar nergens voor nodig

Sorry hoor, maar wat moet je hier nou weer mee. Stom muntje. Wel mooi verpakt. Maar wordt dat nou echt meer waard overtijd???

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
16-05-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jeroen Trommel

Hollandsche munt - Gratis uitgifte - Top organisaite

De munten op zich zijn inderdaad echt gratis. Wanneer men bestelt wordt men echter geconfronteerd met allerlei aanbiedingen. Hier valt simpelweg nee bedankt aan te klikken! en dan kan je bestellen. De enige kosten die hier aan verbonden zijn, is 3,95 verzendkosten, maarja daar struikel ik niet over!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-05-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: martin snoek

Hollandsche munt - Gratis uitgifte - Koning WA

Mooie Willem Alexandermunt besteld. Snel geleverd met officiële documenten. Mocht er maximaal 1 bestellen, dat is wel een beetje flauw. Waarom niet meer ??

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-05-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Bastiaan Lopez

Hollandsche munt - Gratis uitgifte - Munt cadeau voor mijn vader de verzamelaar

mijn vader is een fervent verzamelaar van oude munten en ook al is dit een herdruk, ik heb er wel eentje voor hem besteld, want het pas mooi bij zijn enorme collectie. Zeer blij was hij ermee! De kwaliteit is erg mooi, hij glimt prachtig en is ook nog erg mooi verpakt.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-04-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jan de Bakker

Hollandsche munt - Gratis uitgifte - Koningsmunt

Mooi , zat leuk folder bin met info over de munt

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
18-04-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Muntje

Hollandsche munt - Gratis uitgifte - Leuk maar ook waard?

Geinig. Ik heb er 1 gekocht. Maar weet iemand of andere munten die eerder zijn uitgegeven ook echt in waarde zijn gestegen?

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
12-04-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jan van Arik

Hollandsche munt - Gratis uitgifte - Leuk hebbedingetje voor de verzamelaar

Ik verzamel van alles en nog wat, waaronder munten. Ik heb onlangs de Hollandsche munt aangeschaft. Ik werd door een mede-verzamelaar getipt dat deze gratis aan te vragen was. Je krijgt zodoende een officiële herslag van de allereerste gouden Wilhelmina 10 gulden munt uit 1892. En deze had ik toevallig nog niet in mijn verzameling. Het enige wat je moet doen is het invullen van je gegevens en vervolgens wordt de munt naar je opgestuurd. De munt werd binnen een paar dagen keurig netjes thuis afgeleverd en ik ben er zeer blij mee. Hij ziet er fantastisch uit en is een mooie aanvulling op mijn muntenverzameling.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • Ouders van Nu Zwanger- en Babybox

    Ouders van Nu Zwanger- en Babybox

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8,6Lees ervaringen
  • Ouders van Nu Schooltas

    Ouders van Nu Schooltas

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8Lees ervaringen
  • Wij Jonge Ouders - De Blije Doos

    Wij Jonge Ouders - De Blije Doos

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 9Lees ervaringen

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Hollandsche munt - Gratis uitgifte?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Hollandsche munt - Gratis uitgifte

Wie het leuk vind om munten te verzamelen of gewoon fan is van het Koninklijk Huis, kan via www.gratisuitgifte.nl een vergulde gouden munt met Wilhelmina erop bestellen. Geheel gratis. Een leuk buitenkansje? Of zit er toch een addertje onder het gras? Lees hier meer bij de ervaringen van anderen die deze munt bestelden bij de Hollandsche Munt.

Over Hollandsche Munt
De Hollandsche Munt zorgt voor de uitgifte van officiële herdenkingsuitgiften, bankbiljetten, munten en postzegels. Zij verzorgen en distribueren namens de nationale Munten, de Posterijen en de ministeries van Financiën van over de hele wereld. Daarmee zijn zij een belangrijk aanspreekpunt voor verzamelaars. Bovendien slaan zij in eigen beheer officiële herdenkingsuitgiften. Iedereen die van verzamelen houdt kan profiteren van het aanbod. Maar ook investeerders kunnen bij de Hollandsche Munt terecht. Zij combineren belangrijke nationale herdenkingsmomenten met exclusieve Limited Editions. Belangrijke gebeurtenissen krijgen hiermee een tastbare herinnering. Zo kan iedereen die verzamelt een stukje van de Nederlandse geschiedenis bemachtigen. Leuk om door te geven aan uw nageslacht.


Het Wilhelmus in de Nieuwe Kerk met Koning Willem-Alexander en Maxima en de rest van de koninklijke familie

Diensten
Op de site kun je een officiële herslag van de gouden munt uit 1892 bestellen. Deze officiële gratis munt met daarop Koningin Wilhelmina met ‘hangend haar’ wordt geslagen op origineel formaat en verguld. Er worden maximaal 1.250 genummerde munten uitgegeven. Door de beperkte oplage zal de munt naar verwachting snel stijgen in waarde. De originele gouden 10 gulden munt uit 1892 had slechts een oplage van 61 stuks die nu € 30.000 waard zijn volgens de Muntalmanak uit 2016. Een buitenkansje dus.

Praktijk
Uit nieuwsgierigheid heb ik, schrijver van dit stuk, het aanvraagformulier ingevuld, vervolgens werd ik naar een pagina doorverwezen met een aanbieding: . Voor slechts € 3,95 ontvangt u uw officiële herslag in een muntcapsule + het Officiële Certificaat van Echtheid (waarmee de kwaliteit en authenciteit van uw herslag wordt gegarandeerd) en uw persoonlijke Certificaat van Eigendom.

Hier heb ik ‘Nee Bedankt’ geklikt, en daarna kwam ik op de volgende aanbiedingspagina terecht: Luxe presentatie-cassette voor slechts € 7,95 i.p.v. € 14,95. Hier heb ik weer ‘Nee Bedankt’ geklikt. Toen kwam ik op de volgende aanbieding: Een persoonlijke voorrangskorting op een genummerde gelimiteerde editie in een beschermende capsule incl. certificaat van eigendom voor: € 25,-. Wederom klikte ik op ‘Nee Bedankt’. Ook nu kreeg ik weer een aanbieding. Ik kon een unieke massief gouden munt van het enige gouden vijfje uit 1912 bestellen uit de regeerperiode van Koningin Wilhelmina voor € 199,95 i.p.v. € 249,-. Ik klikte weer op ‘Nee Bedankt’, en kom dan eindelijk in het bestelformulier, waar ik minimaal € 3,95 moet betalen voor verzending van de munt. Niet helemaal gratis dus.

Klachten
Zoals meestal het geval is heeft u hier ook weer een bedenktijd van 14 dagen waarin u zonder opgaaf van reden de munt retour kunt sturen. Wanneer u een vraag of klacht heeft kunt u mailen naar klantenservice@hollandschemunt.nl. Ingediende klachten worden binnen 14 dagen beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door de ondernemer binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten. U dient de ondernemer minimaal 4 weken de tijd te geven om het geschil onderling op te lossen. Daarna kunt u naar de geschillencommissie gaan. 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!