NederlandReview

    Ervaringen Hollandsche munt - Gratis uitgifte

    Wie het leuk vind om munten te verzamelen of gewoon fan is van het Koninklijk Huis, kan via www.gratisuitgifte.nl een vergulde gouden munt met Wilhelmina erop bestellen. Geheel gratis. Een leuk buitenkansje? Of zit er toch een addertje onder het gras? Lees hier meer bij de ervaringen van anderen die deze munt bestelden bij de Hollandsche Munt.

    Over Hollandsche Munt

    De Hollandsche Munt zorgt voor de uitgifte van officiële herdenkingsuitgiften, bankbiljetten, munten en postzegels. Zij verzorgen en distribueren namens de nationale Munten, de Posterijen en de ministeries van Financiën van over de hele wereld. Daarmee zijn zij een belangrijk aanspreekpunt voor verzamelaars. Bovendien slaan zij in eigen beheer officiële herdenkingsuitgiften. Iedereen die van verzamelen houdt kan profiteren van het aanbod. Maar ook investeerders kunnen bij de Hollandsche Munt terecht. Zij combineren belangrijke nationale herdenkingsmomenten met exclusieve Limited Editions. Belangrijke gebeurtenissen krijgen hiermee een tastbare herinnering. Zo kan iedereen die verzamelt een stukje van de Nederlandse geschiedenis bemachtigen. Leuk om door te geven aan uw nageslacht.


    Het Wilhelmus in de Nieuwe Kerk met Koning Willem-Alexander en Maxima en de rest van de koninklijke familie

    Diensten

    Op de site kun je een officiële herslag van de gouden munt uit 1892 bestellen. Deze officiële gratis munt met daarop Koningin Wilhelmina met ‘hangend haar’ wordt geslagen op origineel formaat en verguld. Er worden maximaal 1.250 genummerde munten uitgegeven. Door de beperkte oplage zal de munt naar verwachting snel stijgen in waarde. De originele gouden 10 gulden munt uit 1892 had slechts een oplage van 61 stuks die nu € 30.000 waard zijn volgens de Muntalmanak uit 2016. Een buitenkansje dus.

    Praktijk

    Uit nieuwsgierigheid heb ik, schrijver van dit stuk, het aanvraagformulier ingevuld, vervolgens werd ik naar een pagina doorverwezen met een aanbieding: . Voor slechts € 3,95 ontvangt u uw officiële herslag in een muntcapsule + het Officiële Certificaat van Echtheid (waarmee de kwaliteit en authenciteit van uw herslag wordt gegarandeerd) en uw persoonlijke Certificaat van Eigendom.

    Hier heb ik ‘Nee Bedankt’ geklikt, en daarna kwam ik op de volgende aanbiedingspagina terecht: Luxe presentatie-cassette voor slechts € 7,95 i.p.v. € 14,95. Hier heb ik weer ‘Nee Bedankt’ geklikt. Toen kwam ik op de volgende aanbieding: Een persoonlijke voorrangskorting op een genummerde gelimiteerde editie in een beschermende capsule incl. certificaat van eigendom voor: € 25,-. Wederom klikte ik op ‘Nee Bedankt’. Ook nu kreeg ik weer een aanbieding. Ik kon een unieke massief gouden munt van het enige gouden vijfje uit 1912 bestellen uit de regeerperiode van Koningin Wilhelmina voor € 199,95 i.p.v. € 249,-. Ik klikte weer op ‘Nee Bedankt’, en kom dan eindelijk in het bestelformulier, waar ik minimaal € 3,95 moet betalen voor verzending van de munt. Niet helemaal gratis dus.

    Klachten

    Zoals meestal het geval is heeft u hier ook weer een bedenktijd van 14 dagen waarin u zonder opgaaf van reden de munt retour kunt sturen. Wanneer u een vraag of klacht heeft kunt u mailen naar klantenservice@hollandschemunt.nl. Ingediende klachten worden binnen 14 dagen beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door de ondernemer binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten. U dient de ondernemer minimaal 4 weken de tijd te geven om het geschil onderling op te lossen. Daarna kunt u naar de geschillencommissie gaan.

    Is zo'n herdenkingsmunt echt gratis? Hoe kun je het bestellen? Lees reviews van klanten die je voor gingen bij de Hollandse Munt!

    Hollandsche munt - Gratis uitgifte
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (56)

    7,6
    75% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8

    Service

    7,4

    Prijs

    7,6

    Leveren

    7,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    herdenkingsmunt

    altijd prima service. goede info vooraf

    Door: Ban de Kater 10-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    0 euro bankbiljet

    leuke aanbieding die 0 euro bankbiljetten. Duurde iets langer dan verwacht, had ze na 4 dagen pas binnen.

    Door: Pieter den H.26-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    bankbiljet

    zonder problemen een beschadigd bankbiljet om kunnen wisselen terwijl het niet eens hun schuld was dat de post het gescheurd in de bus had gegooid. bedankt

    Door: Ben Jer16-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    rembrandt zegel in goud

    mooi product, goede service. is weer snel geleverd. thx

    Door: harry S.08-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Luchtvaart 5 euro munt

    vroeger kocht ik deze munten altijd bij het postkantoor. dat kan sinds enkele jaren niet meer. Nu kan ik ze weer gratis bestellen en worden ze gratis naar mij teogetstuurd door Munt-online. Helemaal TOP! ga zo door en ik ga alles bij jullie kopen. word ook lekker snel geleverd.

    Door: wilbert 28-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    gratis herdenkingsmunt

    Beste A.M., die munten zijn gewoon hun euro waarde waard en soms stijgen ze in waarde zoals die Johan Cruijff munt. Ik vind het gewoon leuk om te verzamelen en ze sturen ze gewoon netjes op hoor. Maar sommige munten worden pas gewoon later geslagen. Niets mis mee. en als je ze niets waard vindt moet je ze toch gewoon niet bestellen. ik vind het gewoon leuk om ze allemaal te sparen. dus ik zeg ga zo door. een prima en uitstekend bedrijf wat mij betreft. nooit problemen en ik heb toch zeker al 5x keer ofzo besteld. Peter Engel

    Door: Peter Engel10-02-2019
    Andre Hazelaar 10-02-2019

    ik bestel er ook vaak. nooit problemen gehad. en als het een abonnement is, staat het er gewoon netjes vermeld. lezen mensen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Leuk maar totaal waardeloos

    Zoals de titel al zegt: leuke munten, maar totaal waardeloos!
    Eigenlijk ook geen munten te noemen, maar penningen, aangezien deze geen wettig betaalmiddel zijn geweest.

    Hecht je geen belang aan waarde mbt het completeren van een verzameling, is het te overwegen.

    LEES wel goed de lettertjes, en niet domweg invullen en verder klikken. Voor je het weet kost deze onzin (een ander woord heb ik niet voor dit nepspul) je handenvol geld aan incassobureau's, U ZULT NIET DE EERSTE ZIJN!

    Door: A M20-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Levering?

    Ik heb 2 januari een munt besteld, maar heb tot op heden nog niks binnen gekregen. Heb een mail gestuurd, maar ook daar nog geen reactie op. Slechte zaak

    Door: Angelique17-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    herdenkingsmunten

    de enige waar je nog steeds gratis je 5 euro herdenkingsmunten kunt bestellen en thuis geleverd krijgt. overal elders moet je verzendkosten betalen.

    Door: Bob01-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    munt

    munt ontvangen., hij is prachtig, bedankt

    Door: de haan08-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    kerstmunt

    prachtig mooie kerstmunt besteld en snel binnengekregen. Heb hem ook besteld als cadeau voor mijn zus.

    Door: mw Schoute29-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    gratis 5 euro munten

    lekker makkelijk mijn verzamelink compleet maken. Postkantoor verkoopt ze niet meer en hier kan je gratis omwisselenen met gratis verzending. TOP!! ga zoi door

    Door: Marcel B.23-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    een bezit en hobby voor het leven!!

    Super leuk initiatief
    ik heb al meerdere munten verzameld. echt heel leuk en een bezit en hobby voor het leven!!

    Door: Hendrik Smit22-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    euromunt

    elke keer bestel ik de officiele euromunten bij hun en verzamel ze allemaal. je betaalt wat erop staat. 5 voor 5. jammer dat ze geen losse cassettes meer verkopen.

    Door: Eva Bruinsma 06-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Fanny Blankers Koen € 5

    het vorige schrijver, je kunt deze officiële herdenkingsmunten niet meer gratis op het postkantoor halen. zijn ze mee gestopt, overal anders kost het volgens mij verzendkosten . bij hun niet

    Door: Nadia 11-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    5euro munt

    Nieuwste herdenkingsmunt van nederland bestelt. Helemaal voor niets. aanradertje. hoef je zelf niet eens meer naar het postkantoor te lopen om hem op te halen

    Door: John P.11-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    gratis munten

    nu al meer dan 3 gratis munten in mijn bezit. Nu ook begonnen met echt sparen van munten. allemaal oude Nederlandse munten die opnieuw geslagen zijn. mooie details en goed geschiedkundig verhaal. Nu ook een mooie cassette gekocht om de gratis herdenkinsgmunten in te leggen. de 5 euro van Fanny blankers koen is ook mooi gemaakt.

    Door: Kate Hokinson22-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    leuke verzameling

    ik ben begonnen met het verzamelen van munten en vind het heel leuk. mooie munten en een duidelijk geschiedkundig verhaal bij elke munt. ben het niet eens met iedereen die zegt dat hij niet wist dat ie begon te verzamelen. Het staat echt wel duidelijk in de tekst maar je moet natuurlijk wel lezen wat er staat. als je overal ja op klikt , dan moet je niet piepen als je het ook geleverd krijgt. ik vond het in ieder geval duidelijk. Ik vind wel dat ze de beloofde verzamelcassette wat eerder zouden kunnen zenden. Die losse doosjes zijn ook mooi, maar ik heb het liever allemaal in 1 overzicht

    Door: Nadien Pienaar08-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Opgelicht

    Gratis munt besteld.
    Daarna kreeg ik ongevraagd munten toe gezonden.
    Met een prijskaartje van 1 was 60€ de ander was 50€
    Terug zenden kon niet.
    En het heeft me bijna 30€ gekost om me uit te laten schrijven bij deze nepperij.

    Pas op..

    Door: Siem31-05-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3,5

    gratis munt

    Mooie gratis herslag besteld en gekregen en het is overduidelijk geen collectie. Betaalde alleen maar verzendkosten. Je kunt ook collecties bij hun bestellen bij andere producten, maar dat staat toch echt duidelijk aangegeven. Volgens mij zien heel veel mensen alleen de kortingen bij die producten staan en willen ze niet lezen dat het een abonnement is. en dan wel achteraf zeuren. Gewoon lezen wat er staat mensen. het is niet altijd de schuld van een ander. gewoon even lezen.

    Door: Herder04-05-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    8,5

    Wat een oplichters zeg

    Kreeg es een folder met EEN gratis munt aanbieding, maar later sturen ze ONGEVRAAGD nog 2 munten,
    Kosten bijna 70 Euro.
    Telefonisch niet bereikbaar, geen reactie op mails en pas na 3x schrijven een reactie. ik kon de laatste pakket aangetekend terugsturen.
    Trap niet in de nep reacties van tevreden klanten,
    Jammer dat ik niet eerst ff had ge-Googled, de "gratis" munt heeft me meer als 50 euro en veel tijd gekost

    Door: Herman Oostland02-04-2018
    Herman Oostland02-04-2018

    Was vergeten te vertellen dat de geleverde munten replica's zijn die nog geen stuiver verzamelwaarde hebben. Alleen per kilo hebben ze wat schrootwaarde bij de recycling

    JVL02-05-2018

    Als je beter had gekeken bij de kleine letters en niet impulsief had gehandeld (wat ik kan opmaken uit je reactie), dan had je kunnen lezen dat sommige munten onderdeel kunnen zijn van een collectie. ‘Eventuele vervolgzendingen onder voorbehoud. Wij verplichten u tot niets, dus u zit nergens aan vast. Eventuele vervolgzendingen die u niet wenst, kunt u zonder verdere verplichting aan ons retour zenden.’ Het is misschien niet de letterlijke tekst, maar in grote lijnen komt of word het wel zo gezegd. Volgende keer dat je reageert op iets dat gratis is, beter kijken is mijn advies.

    Henk Huyser26-01-2019

    dit is niet gratis dus stop ment deze onzin ben niet van u diensten gediend dus niets meer toesturen ik zal u 4,95 verzendkosten toe sturen en dat is alles veder niets . dit is BEDROCH.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    facebook

    via facebook besteld en munt gekregen. jammer dat ik er geen houten kistje bij heb besteld.

    Door: De Kat18-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Willem 5 jaar koning

    wat een mooie herdenkingsmunt die willem alexander 5 jaar koning. en ook weer enkele duizenden gratis weggeven. dat maakt verzamelen pas echt leuk

    Door: paul kuijper18-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    erg leuk

    ik heb op 26 februari 2018 deze munt besteld. ik heb er de muntcapsule bijbesteld om hem mooi te houden. precies een week later had ik hem in huis. ben er erg blij mee. voor de mensen die niet tevreden zijn en zeggen dat de munt niet gratis is zeg ik: kijk voortaan beter wat je koopt. De munt zelf is gewoon gratis. Alleen krijg je opties voor bij je munt. Als je dit niet wilt klik je gewoon op nee. prima service trouwens. ik kreeg binnen een uur al antwoord op de vraag of ik ook andere munten ongevraagd toegestuurd krijg. het antwoord was duidelijk, nee want u hebt geen abonnement afgesloten. erg tevreden. en mensen, stop met zeuren.

    Door: svv07-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    gratis munt

    besteld via facebook. prima deal. hoop dat ik hem echt krijg. tot zover alles okay.

    Door: B.Oud 04-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    gratis kroningsmunt

    wat een mooie kroningsmunt ter ere van het 5 jarig jubileum van onze koning en koningin. Gratis en voor niets besteld. je betaalt alleen verzendkosten, maar dat is logisch. wat een zeurpieten op internet van mensen die vinden dat het ook gratis moet worden verzonden.

    ik geef hem kado aan mijn oma. die is helemaal 'gek'van het koningshuis.

    Door: B. Anjer04-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    leuke munt voor verzameling

    van de week een mooie herslag besteld van de duurste munt van Nederland. prachtig in al zijn details en leuk om mijn verzameling te complementeren. niet alle munten zijn helaas betaalbaar, maar voor dit bedrag krijg je een prachtige herslag in handen met uitgebreide documentatie. Snel geleverd en met nette cassette erbij. een aanrader.

    Door: W.Bos 04-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    levering

    enige tijd geleden een bestelling geplaatst en niet ontvangen. Hebben ze een nieuwe munt gestuurd, kreeg ik daarna de eerste munt alsnog. was bij de buren afgeleverd en postbode was het kaartje vergeten in de bus te gooien. goede service.

    Door: F. Adema26-02-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    bestelling

    vandaag de nieuwe cruijff munt gekregen. hij heeft wel een lelijke kop op die munt, erg slecht design. kan de nederlandsche bank daar niet wat meer geld aan uitgeven. vroeger waren de munten wel mooi en de bankbiljetten ook. service was goed van Hollandsche Munt, snel geleverd.

    Door: van der Tulp28-09-2017
    van der Tulp02-10-2017

    en die cruijff munt kan ik nu alweer met winst verkopen op marktplaats. krijg er het driedubbele voor. ga zo zo door. ik vind hemopeens mooier geworden, hahahahahah

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    prima

    mensen moeten gewoon eens lezen wat ze bestellen. heb een prachtige munt besteld en staat toch echt duidelijk bij dat er nog 9 leveringen volgen. ook in de bevestiging staat dit. LEZEN mensen en niet zeuren als je zelf zit te pitten.
    had 1 beschadigde munt en kreeg gewoon een nieuwe en prima klantenservice help gehad van lisa. ga zo door.

    Door: Klaas Koet28-09-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Onbestelde munt

    Nadat ik een gratis munt had besteld kreeg ik ongevraagd de 2de munt uit de serie. 4 Keer gemaild hoe ik deze munt kon terugsturen, geen reactie. Nu dreigen ze met incassobureau en krijg ik ineens de mailcorrespondentie toegestuurd, incl het retouradres. Hun mail aan mij was zogenaamd onbestelbaar retour. Ja dan is het logisch dat je betalingsherinneringen blijft sturen ipv dat je gelijk schriftelijk contact opneemt. Nu heb ik dus eindelijk het retouradres, maar wordt ik wel gedwongen om kosten te maken (aangetekend versturen) voor iets wat ik niet heb besteld. Wat een flut bedrijf. Hier bestel ik nooit meer iets. Telefonisch zijn ze ook niet te bereiken.

    Door: Hans Renkens31-08-2017
    F. Duinkerke03-10-2017

    Ook mij zenden ze ongevraagd munten toe. Heb ik gelijk retour gezonden. Het zijn waardeloze munten

    Gb 08-06-2018

    Heeft u misschien een retour adress voor mij omdat mij negeren ze me ze sturen alles maar op maar ik heb niks gevraagt

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    vage afspraken ongevragd

    Ben het voorgangers eens, je denkt dat je een éénmalige aankoop doen en vervolgens blijven ze je lastig vallen met facturen voor vervolg producten die je niet wilt.

    Onduidelijke communicatie.

    Ik bestel hier niet weer wat ik ga naar www.knm.nl

    Door: Ten18-08-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Ongevraagd nieuwe munten toe sturen

    Beste Mensen,

    Bewaar de factuur als bewijs tegen mogelijke incasso's. Er staat namelijk in. Door betaling van deze factuur behoudt u uw voorkeurspositie voor alle Official uitgiften van Hollandsche munt. Op deze factuur zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

    Hun incasso is geen duurwaarder!

    Door: annoniem17-08-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    gratis uitgifte

    leuk, goed geleverd en mooie munten. leuk voor de verzameling.

    Door: gabriel05-08-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Niks besteld

    Klant nr. 17874.Kreeg zaterdag een munt met factuur wat ik niet besteld heb, wil hem wel retouren maar niet de porto betalen, vind dit een zeer brutale manier van omgaan van klanten
    Vorig klantnr. 279653, is ook raar , ik bestel dus niks meer bij jullie

    Door: K.Botterman31-07-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Penning

    Wat ik slecht vind is dat ze het een munt noemen terwijl het een penning, uitgifte of medal is.
    Een munt is geslagen door een munthuis, heeft een muntmeesterteken en is in oprdracht van de minister van Financien laten slaan.

    Let op mensen. Het is GEEN munt maar een penning en dus ook GEEN wettig betaalmiddel geweest.
    Ik snap wel dat ze het herslagen hebben aangezien het origineel ruim 25.000 euro kost maar noem het geen MUNT.

    Groet,

    Van een Kenner.

    Door: T21-07-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Gouden tientje Wilhelmina her slag

    Ik heb dit gratis ersatz muntje besteld vanuit Belgie en ondanks enige moeilijkheden dit toe gezonden gekregen.
    Ik vind dit een bijzonder mooi innitiatief.
    Enig minpuntje is dat er eigenlijk niet naar Belgie wordt verzonden. Gelukkig hadden zij mij de levering bevestigd en aansluitend uitgevoerd.
    Hartelijk dank ik ben uiterst tevreden !

    Door: Paul Stuyck19-07-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    abonnement

    Ik ben een echte verzamelaar geworden door hun. Ik krijg nu om de paar maanden een mooie munt toegezonden en maak mijn collectie compleet. Ik weet precies wat ik krijg en mag ieder moment stoppen. Daar zijn ze heel duidelijk in, dus ik ben he oneens met mensen die klagen. Hun abonnementen worden heel duidelijk weergegeven, maar je moet natuurlijk wel lezen wat je besteld.

    ik ben heel blij en die gratis uitgiften zo af en toe vind ik helemaal goed.

    Door: J. Raaff09-07-2017
    Hans Renkens31-08-2017

    Ik heb ook een zogenaamd gratis munt besteld en duidelijk aangegeven dat ik verder GEEN interesse had in de rest van de munten uit de serie. Toch werd nr.2 opgestuurd. 4 Keer mail gestuurd, geen reactie. Nu per post de "mailcorrespondentie" opgestuurd gekregen met dreiging van een incassobureau en eindelijk het gevraagde retouradres. Kortom gaat dit "geintje" me dus de kosten van het aangetekend terugsturen kosten voor "lucht", want ik krijg er niets voor. Bestel er echt nooit meer iets, zoiets heb ik nog nooit meegemaakt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Gratis munten is niet gratis geld

    Ik vind dit echt een heel leuk initiatief

    Iedereen snapt toch dat dit voor verzamelaars is bedoeld en dat je geen gratis geld krijgt ofzo??
    Heel raar dat mensen zich daar druk over maken, want het is gewoon een heel leuk initiatief!

    Gratis munt betekent echt iets anders dan gratis geld. Nergens zeggen ze gratis geld!

    Ik vind het superleuk om te kunnen kijken hoe oud geld eruit zag en dat te verzamelen. Ik ben er pas net mee begonnen, maar vind het echt erg leuk en zie mijzelf nog wel een verstokte verzamelaar worden hihi

    Je betaalt alleen verzendkosten en dat vind ik heel goedkoop!

    Dus nogmaals; heel erg leuk initiatief en ik ga denk ik lekker sparen en achtergronden zoeken en dat soort dingen.

    Door: P. Schinkel 06-07-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Waardeloos

    Pas op mensen. Bij deze site.

    Gratis munten ontvangen? Als ik dat ergens lees weet ik al genoeg, waardeloos.
    De munt is prachtig en de verpakking met certificaten is nog mooier. Om u af te leiden van de munt.
    Her slagen hebben,zullen en krijgen nooit de status van wettig betaalmiddel.
    Daarom worden her slagen vaak in puur zilver gemaakt om toch wat waarde toe te voegen.
    En alle teksten met officieel en uniek en weet ik wat nog meer, het betekend allemaal LUCHT.
    Alleen de KNM is de wettige producent voor munten.
    En als u daar gewoon vrede mee heeft, en de munt mooi vindt kunt u hem gewoon bestellen.
    Maar verwacht niet dat uw verzameling iets van waarde vertegenwoordigt.

    mvg

    Door: Jakko06-07-2017
    jag jansen25-09-2017

    ik zou graag contact met u opnemen. telefoon en email werkt niet. dit gaat over een betaling welke niet klopt j.jansen

    jag jansen25-09-2017

    ik zou graag contact met u opnemen. telefoon en email werkt niet. dit gaat over een betaling welke niet klopt j.jansen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Chatham

    Gratis. Voor mijn zoon die ze verzameld

    Door: Rob05-07-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    gratis munt

    munt niet ontvangen en toen ik daar melding van maakte hebben ze het nog een keer gestuurd toen bleek dat Ppostnl het niet had geleverd/.

    Door: mw Schouten03-07-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Herdenkingsmunten

    Hollandsche munt geeft mooie herdenkingsmunten uit. Ook leuk voor later voor de kleinkinderen

    Door: Len de Graaf03-07-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Supperleuk

    Ik spaar ze altijd allemaal en ook deze ga ik weer aan mijn collectie toevoegen. Heel erg leuk dat Nederland dit heeft. Al bijna 30 jaar aan het sparen nu. Sommige munten worden meer waard, en sommige niet. Maar daar doe ik het niet voor, het is meer voor de heb.

    Door: Marjorie01-07-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Niet bestellen!

    Een "gratis" munt besteld. Deze ook ontvangen maar dan wel vast aan een abonnement! Direct terug gestuurd. 1 pluspunt, een snelle reactie op de mail maar geen telefoonnummer.

    Door: T Cost30-06-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Levering

    Min bestelling is niet geleverd en toen ik klantenservice mailde hebben ze direct een nieuwe gestuurd. Mooie munten hebben ze

    Door: Joop Duijn18-06-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Ongevraagd nieuwe munten sturen

    Ze sturen ongevraagd nieuwe dingen met een Factuur er bij. Deze ga ook ik niet betalen. Ik heb immers geen toestemming voor deze zending gegeven. Of Hollandsche munt gaat reageren weet ik niet. Ze zijn telefonisch niet te bereiken en met mail kan het alle kanten op.
    Stelletje boeven!

    Door: Remco Bruynseels03-06-2017
    peter03-11-2017

    ik krijg on gevraagd munten naar mij toe wat moet ik daar mee ik moet er nu een betalen van 44 euro

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    collectie

    vandaag mooie nieuwe munt gekregen. mooi abonnement met bijzondere munten. ook gelijk de nieuwe Chatham uitgifte bestelt.

    Door: Ruud van Velzen31-05-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Ongewenste zending

    Nadat ik de gratis Wilhelmina munt had besteld, is er ongevraagd en ongewenst nog een 2de munt uit de koninklijke serie opgestuurd. Tevens hebben ze er maar gelijk een acceptgiro bij ingesloten. Deze ga ik dus echt niet betalen. Ik wacht nog op hun reactie op een mail hierover (3 dagen geleden).

    Door: Hans Renkens30-05-2017
    Peter Roessingh25-09-2017

    ik heb zelfde ervaring, ongevraagd en ongewenst munt toesturen. als ik terugstuur dan ook nog portokosten .

    John B05-02-2019

    Ik heb wat besteld en na betaling de munt ontvangen. Nu krijg ik plotseling een brief van een gerechtsdeurwaarder dat ik Munt Online maar liefst 84 euro schuldig ben?? Is dit oplichterij??

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Mooi verpakt, maar nergens voor nodig

    Sorry hoor, maar wat moet je hier nou weer mee. Stom muntje. Wel mooi verpakt. Maar wordt dat nou echt meer waard overtijd???

    Door: Jos23-05-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Top organisaite

    De munten op zich zijn inderdaad echt gratis. Wanneer men bestelt wordt men echter geconfronteerd met allerlei aanbiedingen. Hier valt simpelweg nee bedankt aan te klikken! en dan kan je bestellen. De enige kosten die hier aan verbonden zijn, is 3,95 verzendkosten, maarja daar struikel ik niet over!

    Door: Jeroen Trommel16-05-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Koning WA

    Mooie Willem Alexandermunt besteld. Snel geleverd met officiële documenten. Mocht er maximaal 1 bestellen, dat is wel een beetje flauw. Waarom niet meer ??

    Door: martin snoek05-05-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Munt cadeau voor mijn vader de verzamelaar

    mijn vader is een fervent verzamelaar van oude munten en ook al is dit een herdruk, ik heb er wel eentje voor hem besteld, want het pas mooi bij zijn enorme collectie. Zeer blij was hij ermee! De kwaliteit is erg mooi, hij glimt prachtig en is ook nog erg mooi verpakt.

    Door: Bastiaan Lopez01-05-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Koningsmunt

    Mooi , zat leuk folder bin met info over de munt

    Door: Jan de Bakker30-04-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Leuk maar ook waard?

    Geinig. Ik heb er 1 gekocht. Maar weet iemand of andere munten die eerder zijn uitgegeven ook echt in waarde zijn gestegen?

    Door: Muntje18-04-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Leuk hebbedingetje voor de verzamelaar

    Ik verzamel van alles en nog wat, waaronder munten. Ik heb onlangs de Hollandsche munt aangeschaft. Ik werd door een mede-verzamelaar getipt dat deze gratis aan te vragen was. Je krijgt zodoende een officiële herslag van de allereerste gouden Wilhelmina 10 gulden munt uit 1892. En deze had ik toevallig nog niet in mijn verzameling. Het enige wat je moet doen is het invullen van je gegevens en vervolgens wordt de munt naar je opgestuurd. De munt werd binnen een paar dagen keurig netjes thuis afgeleverd en ik ben er zeer blij mee. Hij ziet er fantastisch uit en is een mooie aanvulling op mijn muntenverzameling.

    Door: Jan van Arik12-04-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Schrijf zelf een review over Hollandsche munt - Gratis uitgifte

    Uw beoordeling