NederlandReview

    Ervaringen Hollandsche munt - Nationaal Cadeau

    Wie het leuk vind om munten te verzamelen of gewoon fan is van het Koninklijk Huis, kan via www.gratisuitgifte.nl een vergulde gouden munt met Wilhelmina erop bestellen. Geheel gratis. Een leuk buitenkansje? Of zit er toch een addertje onder het gras? Lees hier meer bij de ervaringen van anderen die deze munt bestelden bij de Hollandsche Munt.

    Over Hollandsche Munt

    De Hollandsche Munt zorgt voor de uitgifte van officiële herdenkingsuitgiften, bankbiljetten, munten en postzegels. Zij verzorgen en distribueren namens de nationale Munten, de Posterijen en de ministeries van Financiën van over de hele wereld. Daarmee zijn zij een belangrijk aanspreekpunt voor verzamelaars. Bovendien slaan zij in eigen beheer officiële herdenkingsuitgiften. Iedereen die van verzamelen houdt kan profiteren van het aanbod. Maar ook investeerders kunnen bij de Hollandsche Munt terecht. Zij combineren belangrijke nationale herdenkingsmomenten met exclusieve Limited Editions. Belangrijke gebeurtenissen krijgen hiermee een tastbare herinnering. Zo kan iedereen die verzamelt een stukje van de Nederlandse geschiedenis bemachtigen. Leuk om door te geven aan uw nageslacht.

    Het Wilhelmus in de Nieuwe Kerk met Koning Willem-Alexander en Maxima en de rest van de koninklijke familie

    Diensten

    Op de site kun je een officiële herslag van de gouden munt uit 1892 bestellen. Deze officiële gratis munt met daarop Koningin Wilhelmina met ‘hangend haar’ wordt geslagen op origineel formaat en verguld. Er worden maximaal 1.250 genummerde munten uitgegeven. Door de beperkte oplage zal de munt naar verwachting snel stijgen in waarde. De originele gouden 10 gulden munt uit 1892 had slechts een oplage van 61 stuks die nu € 30.000 waard zijn volgens de Muntalmanak uit 2016. Een buitenkansje dus.

    Praktijk

    Uit nieuwsgierigheid heb ik, schrijver van dit stuk, het aanvraagformulier ingevuld, vervolgens werd ik naar een pagina doorverwezen met een aanbieding: . Voor slechts € 3,95 ontvangt u uw officiële herslag in een muntcapsule + het Officiële Certificaat van Echtheid (waarmee de kwaliteit en authenciteit van uw herslag wordt gegarandeerd) en uw persoonlijke Certificaat van Eigendom.

    Hier heb ik ‘Nee Bedankt’ geklikt, en daarna kwam ik op de volgende aanbiedingspagina terecht: Luxe presentatie-cassette voor slechts € 7,95 i.p.v. € 14,95. Hier heb ik weer ‘Nee Bedankt’ geklikt. Toen kwam ik op de volgende aanbieding: Een persoonlijke voorrangskorting op een genummerde gelimiteerde editie in een beschermende capsule incl. certificaat van eigendom voor: € 25,-. Wederom klikte ik op ‘Nee Bedankt’. Ook nu kreeg ik weer een aanbieding. Ik kon een unieke massief gouden munt van het enige gouden vijfje uit 1912 bestellen uit de regeerperiode van Koningin Wilhelmina voor € 199,95 i.p.v. € 249,-. Ik klikte weer op ‘Nee Bedankt’, en kom dan eindelijk in het bestelformulier, waar ik minimaal € 3,95 moet betalen voor verzending van de munt. Niet helemaal gratis dus.

    Klachten

    Zoals meestal het geval is heeft u hier ook weer een bedenktijd van 14 dagen waarin u zonder opgaaf van reden de munt retour kunt sturen. Wanneer u een vraag of klacht heeft kunt u mailen naar klantenservice@hollandschemunt.nl. Ingediende klachten worden binnen 14 dagen beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door de ondernemer binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten. U dient de ondernemer minimaal 4 weken de tijd te geven om het geschil onderling op te lossen. Daarna kunt u naar de geschillencommissie gaan.

    Is zo'n herdenkingsmunt echt gratis? Hoe kun je het bestellen? Lees reviews van klanten die je voor gingen bij de Hollandse Munt!

    Hollandsche munt - Nationaal Cadeau
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (57)

    7.6
    75% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8
    Service
    rating
    7.6
    Prijs
    rating
    7.6
    Leveren
    rating
    7.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    bevrijdingsmunt

    Hele mooie munt, hoop dat er nog meer komen.

    Door: Engel12-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    herdenkingsmunt

    altijd prima service. goede info vooraf

    Door: Ban de Kater 10-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    0 euro bankbiljet

    leuke aanbieding die 0 euro bankbiljetten. Duurde iets langer dan verwacht, had ze na 4 dagen pas binnen.

    Door: Pieter den H.26-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    bankbiljet

    zonder problemen een beschadigd bankbiljet om kunnen wisselen terwijl het niet eens hun schuld was dat de post het gescheurd in de bus had gegooid. bedankt

    Door: Ben Jer16-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    rembrandt zegel in goud

    mooi product, goede service. is weer snel geleverd. thx

    Door: harry S.08-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Luchtvaart 5 euro munt

    vroeger kocht ik deze munten altijd bij het postkantoor. dat kan sinds enkele jaren niet meer. Nu kan ik ze weer gratis bestellen en worden ze gratis naar mij teogetstuurd door Munt-online. Helemaal TOP! ga zo door en ik ga alles bij jullie kopen. word ook lekker snel geleverd.

    Door: wilbert 28-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    gratis herdenkingsmunt

    Beste A.M., die munten zijn gewoon hun euro waarde waard en soms stijgen ze in waarde zoals die Johan Cruijff munt. Ik vind het gewoon leuk om te verzamelen en ze sturen ze gewoon netjes op hoor. Maar sommige munten worden pas gewoon later geslagen. Niets mis mee. en als je ze niets waard vindt moet je ze toch gewoon niet bestellen. ik vind het gewoon leuk om ze allemaal te sparen. dus ik zeg ga zo door. een prima en uitstekend bedrijf wat mij betreft. nooit problemen en ik heb toch zeker al 5x keer ofzo besteld. Peter Engel

    Door: Peter Engel10-02-2019
    Andre Hazelaar 10-02-2019

    ik bestel er ook vaak. nooit problemen gehad. en als het een abonnement is, staat het er gewoon netjes vermeld. lezen mensen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Leuk maar totaal waardeloos

    Zoals de titel al zegt: leuke munten, maar totaal waardeloos!
    Eigenlijk ook geen munten te noemen, maar penningen, aangezien deze geen wettig betaalmiddel zijn geweest.

    Hecht je geen belang aan waarde mbt het completeren van een verzameling, is het te overwegen.

    LEES wel goed de lettertjes, en niet domweg invullen en verder klikken. Voor je het weet kost deze onzin (een ander woord heb ik niet voor dit nepspul) je handenvol geld aan incassobureau's, U ZULT NIET DE EERSTE ZIJN!

    Door: A M20-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Levering?

    Ik heb 2 januari een munt besteld, maar heb tot op heden nog niks binnen gekregen. Heb een mail gestuurd, maar ook daar nog geen reactie op. Slechte zaak

    Door: Angelique17-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    herdenkingsmunten

    de enige waar je nog steeds gratis je 5 euro herdenkingsmunten kunt bestellen en thuis geleverd krijgt. overal elders moet je verzendkosten betalen.

    Door: Bob01-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    munt

    munt ontvangen., hij is prachtig, bedankt

    Door: de haan08-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    kerstmunt

    prachtig mooie kerstmunt besteld en snel binnengekregen. Heb hem ook besteld als cadeau voor mijn zus.

    Door: mw Schoute29-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    gratis 5 euro munten

    lekker makkelijk mijn verzamelink compleet maken. Postkantoor verkoopt ze niet meer en hier kan je gratis omwisselenen met gratis verzending. TOP!! ga zoi door

    Door: Marcel B.23-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    een bezit en hobby voor het leven!!

    Super leuk initiatief
    ik heb al meerdere munten verzameld. echt heel leuk en een bezit en hobby voor het leven!!

    Door: Hendrik Smit22-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    euromunt

    elke keer bestel ik de officiele euromunten bij hun en verzamel ze allemaal. je betaalt wat erop staat. 5 voor 5. jammer dat ze geen losse cassettes meer verkopen.

    Door: Eva Bruinsma 06-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Fanny Blankers Koen € 5

    het vorige schrijver, je kunt deze officiële herdenkingsmunten niet meer gratis op het postkantoor halen. zijn ze mee gestopt, overal anders kost het volgens mij verzendkosten . bij hun niet

    Door: Nadia 11-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    5euro munt

    Nieuwste herdenkingsmunt van nederland bestelt. Helemaal voor niets. aanradertje. hoef je zelf niet eens meer naar het postkantoor te lopen om hem op te halen

    Door: John P.11-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    gratis munten

    nu al meer dan 3 gratis munten in mijn bezit. Nu ook begonnen met echt sparen van munten. allemaal oude Nederlandse munten die opnieuw geslagen zijn. mooie details en goed geschiedkundig verhaal. Nu ook een mooie cassette gekocht om de gratis herdenkinsgmunten in te leggen. de 5 euro van Fanny blankers koen is ook mooi gemaakt.

    Door: Kate Hokinson22-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    leuke verzameling

    ik ben begonnen met het verzamelen van munten en vind het heel leuk. mooie munten en een duidelijk geschiedkundig verhaal bij elke munt. ben het niet eens met iedereen die zegt dat hij niet wist dat ie begon te verzamelen. Het staat echt wel duidelijk in de tekst maar je moet natuurlijk wel lezen wat er staat. als je overal ja op klikt , dan moet je niet piepen als je het ook geleverd krijgt. ik vond het in ieder geval duidelijk. Ik vind wel dat ze de beloofde verzamelcassette wat eerder zouden kunnen zenden. Die losse doosjes zijn ook mooi, maar ik heb het liever allemaal in 1 overzicht

    Door: Nadien Pienaar08-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Opgelicht

    Gratis munt besteld.
    Daarna kreeg ik ongevraagd munten toe gezonden.
    Met een prijskaartje van 1 was 60€ de ander was 50€
    Terug zenden kon niet.
    En het heeft me bijna 30€ gekost om me uit te laten schrijven bij deze nepperij.

    Pas op..

    Door: Siem31-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Hollandsche munt - Nationaal Cadeau

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Hollandsche munt - Nationaal Cadeau een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 57 ervaringen geplaatst over Hollandsche munt - Nationaal Cadeau. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Hollandsche munt - Nationaal Cadeau actief?

    Hollandsche munt - Nationaal Cadeau is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hollandsche munt - Nationaal Cadeau gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.