NederlandReview

  Ervaringen Hollandsche munt - Gratis uitgifte

  Wie het leuk vind om munten te verzamelen of gewoon fan is van het Koninklijk Huis, kan via www.gratisuitgifte.nl een vergulde gouden munt met Wilhelmina erop bestellen. Geheel gratis. Een leuk buitenkansje? Of zit er toch een addertje onder het gras? Lees hier meer bij de ervaringen van anderen die deze munt bestelden bij de Hollandsche Munt.

  Over Hollandsche Munt
  De Hollandsche Munt zorgt voor de uitgifte van officiële herdenkingsuitgiften, bankbiljetten, munten en postzegels. Zij verzorgen en distribueren namens de nationale Munten, de Posterijen en de ministeries van Financiën van over de hele wereld. Daarmee zijn zij een belangrijk aanspreekpunt voor verzamelaars. Bovendien slaan zij in eigen beheer officiële herdenkingsuitgiften. Iedereen die van verzamelen houdt kan profiteren van het aanbod. Maar ook investeerders kunnen bij de Hollandsche Munt terecht. Zij combineren belangrijke nationale herdenkingsmomenten met exclusieve Limited Editions. Belangrijke gebeurtenissen krijgen hiermee een tastbare herinnering. Zo kan iedereen die verzamelt een stukje van de Nederlandse geschiedenis bemachtigen. Leuk om door te geven aan uw nageslacht.


  Het Wilhelmus in de Nieuwe Kerk met Koning Willem-Alexander en Maxima en de rest van de koninklijke familie

  Diensten
  Op de site kun je een officiële herslag van de gouden munt uit 1892 bestellen. Deze officiële gratis munt met daarop Koningin Wilhelmina met ‘hangend haar’ wordt geslagen op origineel formaat en verguld. Er worden maximaal 1.250 genummerde munten uitgegeven. Door de beperkte oplage zal de munt naar verwachting snel stijgen in waarde. De originele gouden 10 gulden munt uit 1892 had slechts een oplage van 61 stuks die nu € 30.000 waard zijn volgens de Muntalmanak uit 2016. Een buitenkansje dus.

  Praktijk
  Uit nieuwsgierigheid heb ik, schrijver van dit stuk, het aanvraagformulier ingevuld, vervolgens werd ik naar een pagina doorverwezen met een aanbieding: . Voor slechts € 3,95 ontvangt u uw officiële herslag in een muntcapsule + het Officiële Certificaat van Echtheid (waarmee de kwaliteit en authenciteit van uw herslag wordt gegarandeerd) en uw persoonlijke Certificaat van Eigendom.

  Hier heb ik ‘Nee Bedankt’ geklikt, en daarna kwam ik op de volgende aanbiedingspagina terecht: Luxe presentatie-cassette voor slechts € 7,95 i.p.v. € 14,95. Hier heb ik weer ‘Nee Bedankt’ geklikt. Toen kwam ik op de volgende aanbieding: Een persoonlijke voorrangskorting op een genummerde gelimiteerde editie in een beschermende capsule incl. certificaat van eigendom voor: € 25,-. Wederom klikte ik op ‘Nee Bedankt’. Ook nu kreeg ik weer een aanbieding. Ik kon een unieke massief gouden munt van het enige gouden vijfje uit 1912 bestellen uit de regeerperiode van Koningin Wilhelmina voor € 199,95 i.p.v. € 249,-. Ik klikte weer op ‘Nee Bedankt’, en kom dan eindelijk in het bestelformulier, waar ik minimaal € 3,95 moet betalen voor verzending van de munt. Niet helemaal gratis dus.

  Klachten
  Zoals meestal het geval is heeft u hier ook weer een bedenktijd van 14 dagen waarin u zonder opgaaf van reden de munt retour kunt sturen. Wanneer u een vraag of klacht heeft kunt u mailen naar klantenservice@hollandschemunt.nl. Ingediende klachten worden binnen 14 dagen beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door de ondernemer binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten. U dient de ondernemer minimaal 4 weken de tijd te geven om het geschil onderling op te lossen. Daarna kunt u naar de geschillencommissie gaan. 

  Is zo'n herdenkingsmunt echt gratis? Hoe kun je het bestellen? Lees reviews van klanten die je voor gingen bij de Hollandse Munt!

  Hollandsche munt - Gratis uitgifte
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (39)

  7
  69% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,4

  Service

  6,8

  Prijs

  7

  Leveren

  7

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  leuke verzameling

  Nadien Pienaar08-06-2018

  ik ben begonnen met het verzamelen van munten en vind het heel leuk. mooie munten en een duidelijk geschiedkundig verhaal bij elke munt. ben het niet eens met iedereen die zegt dat hij niet wist dat ie begon te verzamelen. Het staat echt wel duidelijk in de tekst maar je moet natuurlijk wel lezen wat er staat. als je overal ja op klikt , dan moet je niet piepen als je het ook geleverd krijgt. ik vond het in ieder geval duidelijk. Ik vind wel dat ze de beloofde verzamelcassette wat eerder zouden kunnen zenden. Die losse doosjes zijn ook mooi, maar ik heb het liever allemaal in 1 overzicht

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Opgelicht

  Siem31-05-2018

  Gratis munt besteld.
  Daarna kreeg ik ongevraagd munten toe gezonden.
  Met een prijskaartje van 1 was 60€ de ander was 50€
  Terug zenden kon niet.
  En het heeft me bijna 30€ gekost om me uit te laten schrijven bij deze nepperij.

  Pas op..

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  3,5

  gratis munt

  Herder04-05-2018

  Mooie gratis herslag besteld en gekregen en het is overduidelijk geen collectie. Betaalde alleen maar verzendkosten. Je kunt ook collecties bij hun bestellen bij andere producten, maar dat staat toch echt duidelijk aangegeven. Volgens mij zien heel veel mensen alleen de kortingen bij die producten staan en willen ze niet lezen dat het een abonnement is. en dan wel achteraf zeuren. Gewoon lezen wat er staat mensen. het is niet altijd de schuld van een ander. gewoon even lezen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  8,5

  Wat een oplichters zeg

  Herman Oostland02-04-2018

  Kreeg es een folder met EEN gratis munt aanbieding, maar later sturen ze ONGEVRAAGD nog 2 munten,
  Kosten bijna 70 Euro.
  Telefonisch niet bereikbaar, geen reactie op mails en pas na 3x schrijven een reactie. ik kon de laatste pakket aangetekend terugsturen.
  Trap niet in de nep reacties van tevreden klanten,
  Jammer dat ik niet eerst ff had ge-Googled, de "gratis" munt heeft me meer als 50 euro en veel tijd gekost

  Herman Oostland02-04-2018

  Was vergeten te vertellen dat de geleverde munten replica's zijn die nog geen stuiver verzamelwaarde hebben. Alleen per kilo hebben ze wat schrootwaarde bij de recycling

  JVL02-05-2018

  Als je beter had gekeken bij de kleine letters en niet impulsief had gehandeld (wat ik kan opmaken uit je reactie), dan had je kunnen lezen dat sommige munten onderdeel kunnen zijn van een collectie. ‘Eventuele vervolgzendingen onder voorbehoud. Wij verplichten u tot niets, dus u zit nergens aan vast. Eventuele vervolgzendingen die u niet wenst, kunt u zonder verdere verplichting aan ons retour zenden.’ Het is misschien niet de letterlijke tekst, maar in grote lijnen komt of word het wel zo gezegd. Volgende keer dat je reageert op iets dat gratis is, beter kijken is mijn advies.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  facebook

  De Kat18-03-2018

  via facebook besteld en munt gekregen. jammer dat ik er geen houten kistje bij heb besteld.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Willem 5 jaar koning

  paul kuijper18-03-2018

  wat een mooie herdenkingsmunt die willem alexander 5 jaar koning. en ook weer enkele duizenden gratis weggeven. dat maakt verzamelen pas echt leuk

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  erg leuk

  svv07-03-2018

  ik heb op 26 februari 2018 deze munt besteld. ik heb er de muntcapsule bijbesteld om hem mooi te houden. precies een week later had ik hem in huis. ben er erg blij mee. voor de mensen die niet tevreden zijn en zeggen dat de munt niet gratis is zeg ik: kijk voortaan beter wat je koopt. De munt zelf is gewoon gratis. Alleen krijg je opties voor bij je munt. Als je dit niet wilt klik je gewoon op nee. prima service trouwens. ik kreeg binnen een uur al antwoord op de vraag of ik ook andere munten ongevraagd toegestuurd krijg. het antwoord was duidelijk, nee want u hebt geen abonnement afgesloten. erg tevreden. en mensen, stop met zeuren.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  gratis munt

  B.Oud 04-03-2018

  besteld via facebook. prima deal. hoop dat ik hem echt krijg. tot zover alles okay.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  gratis kroningsmunt

  B. Anjer04-03-2018

  wat een mooie kroningsmunt ter ere van het 5 jarig jubileum van onze koning en koningin. Gratis en voor niets besteld. je betaalt alleen verzendkosten, maar dat is logisch. wat een zeurpieten op internet van mensen die vinden dat het ook gratis moet worden verzonden.

  ik geef hem kado aan mijn oma. die is helemaal 'gek'van het koningshuis.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  leuke munt voor verzameling

  W.Bos 04-03-2018

  van de week een mooie herslag besteld van de duurste munt van Nederland. prachtig in al zijn details en leuk om mijn verzameling te complementeren. niet alle munten zijn helaas betaalbaar, maar voor dit bedrag krijg je een prachtige herslag in handen met uitgebreide documentatie. Snel geleverd en met nette cassette erbij. een aanrader.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  levering

  F. Adema26-02-2018

  enige tijd geleden een bestelling geplaatst en niet ontvangen. Hebben ze een nieuwe munt gestuurd, kreeg ik daarna de eerste munt alsnog. was bij de buren afgeleverd en postbode was het kaartje vergeten in de bus te gooien. goede service.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  bestelling

  van der Tulp28-09-2017

  vandaag de nieuwe cruijff munt gekregen. hij heeft wel een lelijke kop op die munt, erg slecht design. kan de nederlandsche bank daar niet wat meer geld aan uitgeven. vroeger waren de munten wel mooi en de bankbiljetten ook. service was goed van Hollandsche Munt, snel geleverd.

  van der Tulp02-10-2017

  en die cruijff munt kan ik nu alweer met winst verkopen op marktplaats. krijg er het driedubbele voor. ga zo zo door. ik vind hemopeens mooier geworden, hahahahahah

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  prima

  Klaas Koet28-09-2017

  mensen moeten gewoon eens lezen wat ze bestellen. heb een prachtige munt besteld en staat toch echt duidelijk bij dat er nog 9 leveringen volgen. ook in de bevestiging staat dit. LEZEN mensen en niet zeuren als je zelf zit te pitten.
  had 1 beschadigde munt en kreeg gewoon een nieuwe en prima klantenservice help gehad van lisa. ga zo door.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Onbestelde munt

  Hans Renkens31-08-2017

  Nadat ik een gratis munt had besteld kreeg ik ongevraagd de 2de munt uit de serie. 4 Keer gemaild hoe ik deze munt kon terugsturen, geen reactie. Nu dreigen ze met incassobureau en krijg ik ineens de mailcorrespondentie toegestuurd, incl het retouradres. Hun mail aan mij was zogenaamd onbestelbaar retour. Ja dan is het logisch dat je betalingsherinneringen blijft sturen ipv dat je gelijk schriftelijk contact opneemt. Nu heb ik dus eindelijk het retouradres, maar wordt ik wel gedwongen om kosten te maken (aangetekend versturen) voor iets wat ik niet heb besteld. Wat een flut bedrijf. Hier bestel ik nooit meer iets. Telefonisch zijn ze ook niet te bereiken.

  F. Duinkerke03-10-2017

  Ook mij zenden ze ongevraagd munten toe. Heb ik gelijk retour gezonden. Het zijn waardeloze munten

  Gb 08-06-2018

  Heeft u misschien een retour adress voor mij omdat mij negeren ze me ze sturen alles maar op maar ik heb niks gevraagt

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  vage afspraken ongevragd

  Ten18-08-2017

  Ben het voorgangers eens, je denkt dat je een éénmalige aankoop doen en vervolgens blijven ze je lastig vallen met facturen voor vervolg producten die je niet wilt.

  Onduidelijke communicatie.

  Ik bestel hier niet weer wat ik ga naar www.knm.nl

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Ongevraagd nieuwe munten toe sturen

  annoniem17-08-2017

  Beste Mensen,

  Bewaar de factuur als bewijs tegen mogelijke incasso's. Er staat namelijk in. Door betaling van deze factuur behoudt u uw voorkeurspositie voor alle Official uitgiften van Hollandsche munt. Op deze factuur zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

  Hun incasso is geen duurwaarder!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  gratis uitgifte

  gabriel05-08-2017

  leuk, goed geleverd en mooie munten. leuk voor de verzameling.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Niks besteld

  K.Botterman31-07-2017

  Klant nr. 17874.Kreeg zaterdag een munt met factuur wat ik niet besteld heb, wil hem wel retouren maar niet de porto betalen, vind dit een zeer brutale manier van omgaan van klanten
  Vorig klantnr. 279653, is ook raar , ik bestel dus niks meer bij jullie

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Penning

  T21-07-2017

  Wat ik slecht vind is dat ze het een munt noemen terwijl het een penning, uitgifte of medal is.
  Een munt is geslagen door een munthuis, heeft een muntmeesterteken en is in oprdracht van de minister van Financien laten slaan.

  Let op mensen. Het is GEEN munt maar een penning en dus ook GEEN wettig betaalmiddel geweest.
  Ik snap wel dat ze het herslagen hebben aangezien het origineel ruim 25.000 euro kost maar noem het geen MUNT.

  Groet,

  Van een Kenner.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Gouden tientje Wilhelmina her slag

  Paul Stuyck19-07-2017

  Ik heb dit gratis ersatz muntje besteld vanuit Belgie en ondanks enige moeilijkheden dit toe gezonden gekregen.
  Ik vind dit een bijzonder mooi innitiatief.
  Enig minpuntje is dat er eigenlijk niet naar Belgie wordt verzonden. Gelukkig hadden zij mij de levering bevestigd en aansluitend uitgevoerd.
  Hartelijk dank ik ben uiterst tevreden !

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  abonnement

  J. Raaff09-07-2017

  Ik ben een echte verzamelaar geworden door hun. Ik krijg nu om de paar maanden een mooie munt toegezonden en maak mijn collectie compleet. Ik weet precies wat ik krijg en mag ieder moment stoppen. Daar zijn ze heel duidelijk in, dus ik ben he oneens met mensen die klagen. Hun abonnementen worden heel duidelijk weergegeven, maar je moet natuurlijk wel lezen wat je besteld.

  ik ben heel blij en die gratis uitgiften zo af en toe vind ik helemaal goed.

  Hans Renkens31-08-2017

  Ik heb ook een zogenaamd gratis munt besteld en duidelijk aangegeven dat ik verder GEEN interesse had in de rest van de munten uit de serie. Toch werd nr.2 opgestuurd. 4 Keer mail gestuurd, geen reactie. Nu per post de "mailcorrespondentie" opgestuurd gekregen met dreiging van een incassobureau en eindelijk het gevraagde retouradres. Kortom gaat dit "geintje" me dus de kosten van het aangetekend terugsturen kosten voor "lucht", want ik krijg er niets voor. Bestel er echt nooit meer iets, zoiets heb ik nog nooit meegemaakt.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Gratis munten is niet gratis geld

  P. Schinkel 06-07-2017

  Ik vind dit echt een heel leuk initiatief

  Iedereen snapt toch dat dit voor verzamelaars is bedoeld en dat je geen gratis geld krijgt ofzo??
  Heel raar dat mensen zich daar druk over maken, want het is gewoon een heel leuk initiatief!

  Gratis munt betekent echt iets anders dan gratis geld. Nergens zeggen ze gratis geld!

  Ik vind het superleuk om te kunnen kijken hoe oud geld eruit zag en dat te verzamelen. Ik ben er pas net mee begonnen, maar vind het echt erg leuk en zie mijzelf nog wel een verstokte verzamelaar worden hihi

  Je betaalt alleen verzendkosten en dat vind ik heel goedkoop!

  Dus nogmaals; heel erg leuk initiatief en ik ga denk ik lekker sparen en achtergronden zoeken en dat soort dingen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Waardeloos

  Jakko06-07-2017

  Pas op mensen. Bij deze site.

  Gratis munten ontvangen? Als ik dat ergens lees weet ik al genoeg, waardeloos.
  De munt is prachtig en de verpakking met certificaten is nog mooier. Om u af te leiden van de munt.
  Her slagen hebben,zullen en krijgen nooit de status van wettig betaalmiddel.
  Daarom worden her slagen vaak in puur zilver gemaakt om toch wat waarde toe te voegen.
  En alle teksten met officieel en uniek en weet ik wat nog meer, het betekend allemaal LUCHT.
  Alleen de KNM is de wettige producent voor munten.
  En als u daar gewoon vrede mee heeft, en de munt mooi vindt kunt u hem gewoon bestellen.
  Maar verwacht niet dat uw verzameling iets van waarde vertegenwoordigt.

  mvg

  jag jansen25-09-2017

  ik zou graag contact met u opnemen. telefoon en email werkt niet. dit gaat over een betaling welke niet klopt j.jansen

  jag jansen25-09-2017

  ik zou graag contact met u opnemen. telefoon en email werkt niet. dit gaat over een betaling welke niet klopt j.jansen

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Chatham

  Rob05-07-2017

  Gratis. Voor mijn zoon die ze verzameld

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  gratis munt

  mw Schouten03-07-2017

  munt niet ontvangen en toen ik daar melding van maakte hebben ze het nog een keer gestuurd toen bleek dat Ppostnl het niet had geleverd/.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Herdenkingsmunten

  Len de Graaf03-07-2017

  Hollandsche munt geeft mooie herdenkingsmunten uit. Ook leuk voor later voor de kleinkinderen

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Supperleuk

  Marjorie01-07-2017

  Ik spaar ze altijd allemaal en ook deze ga ik weer aan mijn collectie toevoegen. Heel erg leuk dat Nederland dit heeft. Al bijna 30 jaar aan het sparen nu. Sommige munten worden meer waard, en sommige niet. Maar daar doe ik het niet voor, het is meer voor de heb.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Niet bestellen!

  T Cost30-06-2017

  Een "gratis" munt besteld. Deze ook ontvangen maar dan wel vast aan een abonnement! Direct terug gestuurd. 1 pluspunt, een snelle reactie op de mail maar geen telefoonnummer.

  M J Baij26-10-2017

  Hollandsche Munt Onderwerp: Factuur 6210 Er is mij onlangs een email naar ( linkmenno@gmail.com) gestuurd. Dat er uit administratie is gebleken, dat het bedrag van € 44,90 met factuurnummer 6210, nog niet is betaald. Helaas moet ik U mededelen, dat mijn bankrekeningnummer gewijzigd is. Mijn IBAN NL82ABNA0249636344, Het bedrag van € 44,90 heb ik overgemaakt op dit rekeningnummer. Ik zie ook dat ik het bedrag van € 44,90 op 21-08-2017 heb betaald, maar dan nog met het oude rekeningnummer NL20SNSB0909680639 Waarschijnelijk heb ik toch te veel betaald.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Levering

  Joop Duijn18-06-2017

  Min bestelling is niet geleverd en toen ik klantenservice mailde hebben ze direct een nieuwe gestuurd. Mooie munten hebben ze

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Ongevraagd nieuwe munten sturen

  Remco Bruynseels03-06-2017

  Ze sturen ongevraagd nieuwe dingen met een Factuur er bij. Deze ga ook ik niet betalen. Ik heb immers geen toestemming voor deze zending gegeven. Of Hollandsche munt gaat reageren weet ik niet. Ze zijn telefonisch niet te bereiken en met mail kan het alle kanten op.
  Stelletje boeven!

  peter03-11-2017

  ik krijg on gevraagd munten naar mij toe wat moet ik daar mee ik moet er nu een betalen van 44 euro

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  collectie

  Ruud van Velzen31-05-2017

  vandaag mooie nieuwe munt gekregen. mooi abonnement met bijzondere munten. ook gelijk de nieuwe Chatham uitgifte bestelt.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Ongewenste zending

  Hans Renkens30-05-2017

  Nadat ik de gratis Wilhelmina munt had besteld, is er ongevraagd en ongewenst nog een 2de munt uit de koninklijke serie opgestuurd. Tevens hebben ze er maar gelijk een acceptgiro bij ingesloten. Deze ga ik dus echt niet betalen. Ik wacht nog op hun reactie op een mail hierover (3 dagen geleden).

  Peter Roessingh25-09-2017

  ik heb zelfde ervaring, ongevraagd en ongewenst munt toesturen. als ik terugstuur dan ook nog portokosten .

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Mooi verpakt, maar nergens voor nodig

  Jos23-05-2017

  Sorry hoor, maar wat moet je hier nou weer mee. Stom muntje. Wel mooi verpakt. Maar wordt dat nou echt meer waard overtijd???

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Top organisaite

  Jeroen Trommel16-05-2017

  De munten op zich zijn inderdaad echt gratis. Wanneer men bestelt wordt men echter geconfronteerd met allerlei aanbiedingen. Hier valt simpelweg nee bedankt aan te klikken! en dan kan je bestellen. De enige kosten die hier aan verbonden zijn, is 3,95 verzendkosten, maarja daar struikel ik niet over!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Koning WA

  martin snoek05-05-2017

  Mooie Willem Alexandermunt besteld. Snel geleverd met officiële documenten. Mocht er maximaal 1 bestellen, dat is wel een beetje flauw. Waarom niet meer ??

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Munt cadeau voor mijn vader de verzamelaar

  Bastiaan Lopez01-05-2017

  mijn vader is een fervent verzamelaar van oude munten en ook al is dit een herdruk, ik heb er wel eentje voor hem besteld, want het pas mooi bij zijn enorme collectie. Zeer blij was hij ermee! De kwaliteit is erg mooi, hij glimt prachtig en is ook nog erg mooi verpakt.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Koningsmunt

  Jan de Bakker30-04-2017

  Mooi , zat leuk folder bin met info over de munt

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Leuk maar ook waard?

  Muntje18-04-2017

  Geinig. Ik heb er 1 gekocht. Maar weet iemand of andere munten die eerder zijn uitgegeven ook echt in waarde zijn gestegen?

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Leuk hebbedingetje voor de verzamelaar

  Jan van Arik12-04-2017

  Ik verzamel van alles en nog wat, waaronder munten. Ik heb onlangs de Hollandsche munt aangeschaft. Ik werd door een mede-verzamelaar getipt dat deze gratis aan te vragen was. Je krijgt zodoende een officiële herslag van de allereerste gouden Wilhelmina 10 gulden munt uit 1892. En deze had ik toevallig nog niet in mijn verzameling. Het enige wat je moet doen is het invullen van je gegevens en vervolgens wordt de munt naar je opgestuurd. De munt werd binnen een paar dagen keurig netjes thuis afgeleverd en ik ben er zeer blij mee. Hij ziet er fantastisch uit en is een mooie aanvulling op mijn muntenverzameling.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Schrijf zelf een review over Hollandsche munt - Gratis uitgifte

  Uw beoordeling