Hollandsche munt - Gratis uitgifte
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer7,6

Totaal

7,6

Bestellen

8,8

Service

7,2

Prijs

7,2

Leveren

7,4
14 rating73 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

18-06-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Joop Duijn

Hollandsche munt - Gratis uitgifte - Levering

Min bestelling is niet geleverd en toen ik klantenservice mailde hebben ze direct een nieuwe gestuurd. Mooie munten hebben ze

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


03-06-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    6
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Remco Bruynseels

Hollandsche munt - Gratis uitgifte - Ongevraagd nieuwe munten sturen

Ze sturen ongevraagd nieuwe dingen met een Factuur er bij. Deze ga ook ik niet betalen. Ik heb immers geen toestemming voor deze zending gegeven. Of Hollandsche munt gaat reageren weet ik niet. Ze zijn telefonisch niet te bereiken en met mail kan het alle kanten op.
Stelletje boeven!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
31-05-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Ruud van Velzen

Hollandsche munt - Gratis uitgifte - collectie

vandaag mooie nieuwe munt gekregen. mooi abonnement met bijzondere munten. ook gelijk de nieuwe Chatham uitgifte bestelt.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-05-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    4
  • Levering

    2
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Hans Renkens

Hollandsche munt - Gratis uitgifte - Ongewenste zending

Nadat ik de gratis Wilhelmina munt had besteld, is er ongevraagd en ongewenst nog een 2de munt uit de koninklijke serie opgestuurd. Tevens hebben ze er maar gelijk een acceptgiro bij ingesloten. Deze ga ik dus echt niet betalen. Ik wacht nog op hun reactie op een mail hierover (3 dagen geleden).

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
23-05-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    6
  • Prijs

    2
  • Levering

    4
5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Jos

Hollandsche munt - Gratis uitgifte - Mooi verpakt, maar nergens voor nodig

Sorry hoor, maar wat moet je hier nou weer mee. Stom muntje. Wel mooi verpakt. Maar wordt dat nou echt meer waard overtijd???

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
16-05-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jeroen Trommel

Hollandsche munt - Gratis uitgifte - Top organisaite

De munten op zich zijn inderdaad echt gratis. Wanneer men bestelt wordt men echter geconfronteerd met allerlei aanbiedingen. Hier valt simpelweg nee bedankt aan te klikken! en dan kan je bestellen. De enige kosten die hier aan verbonden zijn, is 3,95 verzendkosten, maarja daar struikel ik niet over!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-05-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: martin snoek

Hollandsche munt - Gratis uitgifte - Koning WA

Mooie Willem Alexandermunt besteld. Snel geleverd met officiële documenten. Mocht er maximaal 1 bestellen, dat is wel een beetje flauw. Waarom niet meer ??

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-05-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Bastiaan Lopez

Hollandsche munt - Gratis uitgifte - Munt cadeau voor mijn vader de verzamelaar

mijn vader is een fervent verzamelaar van oude munten en ook al is dit een herdruk, ik heb er wel eentje voor hem besteld, want het pas mooi bij zijn enorme collectie. Zeer blij was hij ermee! De kwaliteit is erg mooi, hij glimt prachtig en is ook nog erg mooi verpakt.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-04-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jan de Bakker

Hollandsche munt - Gratis uitgifte - Koningsmunt

Mooi , zat leuk folder bin met info over de munt

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
18-04-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Muntje

Hollandsche munt - Gratis uitgifte - Leuk maar ook waard?

Geinig. Ik heb er 1 gekocht. Maar weet iemand of andere munten die eerder zijn uitgegeven ook echt in waarde zijn gestegen?

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
12-04-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jan van Arik

Hollandsche munt - Gratis uitgifte - Leuk hebbedingetje voor de verzamelaar

Ik verzamel van alles en nog wat, waaronder munten. Ik heb onlangs de Hollandsche munt aangeschaft. Ik werd door een mede-verzamelaar getipt dat deze gratis aan te vragen was. Je krijgt zodoende een officiële herslag van de allereerste gouden Wilhelmina 10 gulden munt uit 1892. En deze had ik toevallig nog niet in mijn verzameling. Het enige wat je moet doen is het invullen van je gegevens en vervolgens wordt de munt naar je opgestuurd. De munt werd binnen een paar dagen keurig netjes thuis afgeleverd en ik ben er zeer blij mee. Hij ziet er fantastisch uit en is een mooie aanvulling op mijn muntenverzameling.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • Bankgiro Loterij

    Bankgiro Loterij

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 6,2Lees ervaringen
  • Vriendenloterij

    Vriendenloterij

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8,4Lees ervaringen
  • Nationale Postcode Loterij

    Nationale Postcode Loterij

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 5,2Lees ervaringen

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Hollandsche munt - Gratis uitgifte?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Hollandsche munt - Gratis uitgifte

Wie het leuk vind om munten te verzamelen of gewoon fan is van het Koninklijk Huis, kan via www.gratisuitgifte.nl een vergulde gouden munt met Wilhelmina erop bestellen. Geheel gratis. Een leuk buitenkansje? Of zit er toch een addertje onder het gras? Lees hier meer bij de ervaringen van anderen die deze munt bestelden bij de Hollandsche Munt.

Over Hollandsche Munt
De Hollandsche Munt zorgt voor de uitgifte van officiële herdenkingsuitgiften, bankbiljetten, munten en postzegels. Zij verzorgen en distribueren namens de nationale Munten, de Posterijen en de ministeries van Financiën van over de hele wereld. Daarmee zijn zij een belangrijk aanspreekpunt voor verzamelaars. Bovendien slaan zij in eigen beheer officiële herdenkingsuitgiften. Iedereen die van verzamelen houdt kan profiteren van het aanbod. Maar ook investeerders kunnen bij de Hollandsche Munt terecht. Zij combineren belangrijke nationale herdenkingsmomenten met exclusieve Limited Editions. Belangrijke gebeurtenissen krijgen hiermee een tastbare herinnering. Zo kan iedereen die verzamelt een stukje van de Nederlandse geschiedenis bemachtigen. Leuk om door te geven aan uw nageslacht.


Het Wilhelmus in de Nieuwe Kerk met Koning Willem-Alexander en Maxima en de rest van de koninklijke familie

Diensten
Op de site kun je een officiële herslag van de gouden munt uit 1892 bestellen. Deze officiële gratis munt met daarop Koningin Wilhelmina met ‘hangend haar’ wordt geslagen op origineel formaat en verguld. Er worden maximaal 1.250 genummerde munten uitgegeven. Door de beperkte oplage zal de munt naar verwachting snel stijgen in waarde. De originele gouden 10 gulden munt uit 1892 had slechts een oplage van 61 stuks die nu € 30.000 waard zijn volgens de Muntalmanak uit 2016. Een buitenkansje dus.

Praktijk
Uit nieuwsgierigheid heb ik, schrijver van dit stuk, het aanvraagformulier ingevuld, vervolgens werd ik naar een pagina doorverwezen met een aanbieding: . Voor slechts € 3,95 ontvangt u uw officiële herslag in een muntcapsule + het Officiële Certificaat van Echtheid (waarmee de kwaliteit en authenciteit van uw herslag wordt gegarandeerd) en uw persoonlijke Certificaat van Eigendom.

Hier heb ik ‘Nee Bedankt’ geklikt, en daarna kwam ik op de volgende aanbiedingspagina terecht: Luxe presentatie-cassette voor slechts € 7,95 i.p.v. € 14,95. Hier heb ik weer ‘Nee Bedankt’ geklikt. Toen kwam ik op de volgende aanbieding: Een persoonlijke voorrangskorting op een genummerde gelimiteerde editie in een beschermende capsule incl. certificaat van eigendom voor: € 25,-. Wederom klikte ik op ‘Nee Bedankt’. Ook nu kreeg ik weer een aanbieding. Ik kon een unieke massief gouden munt van het enige gouden vijfje uit 1912 bestellen uit de regeerperiode van Koningin Wilhelmina voor € 199,95 i.p.v. € 249,-. Ik klikte weer op ‘Nee Bedankt’, en kom dan eindelijk in het bestelformulier, waar ik minimaal € 3,95 moet betalen voor verzending van de munt. Niet helemaal gratis dus.

Klachten
Zoals meestal het geval is heeft u hier ook weer een bedenktijd van 14 dagen waarin u zonder opgaaf van reden de munt retour kunt sturen. Wanneer u een vraag of klacht heeft kunt u mailen naar klantenservice@hollandschemunt.nl. Ingediende klachten worden binnen 14 dagen beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door de ondernemer binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten. U dient de ondernemer minimaal 4 weken de tijd te geven om het geschil onderling op te lossen. Daarna kunt u naar de geschillencommissie gaan. 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!