Holland Giftshop

7.1

Bestellen

6.9

Service

6.7

Prijs

7.1

Levering

77.8%

Zou hier weer kopen

Holland Giftshop

WAT? Wat wordt er over hun allemaal verteld op het internet? Het is een topbedrijf? Of juist een flopbedrijf? Het is goed om voordat je een aankoop doet of beslissing neemt meer te lezen over een bedrijf of organisatie. Alleen dan is het mogelijk om ook zelf een dijk van een beslissing te kunnen nemen. Een beslissing om af te zien van een aankoop of om juist geen seconde langer te wachten. Op onze site tref je tal van beoordelingen en reviews aan van anderen over dit bedrijf. Doe er je voordeel mee. Het kost je niets!


Over Holland Giftshop

Holland, Nederland en Amsterdam zijn wereldwijd bekend. Niet vreemd. Er is namelijk volop promotie gedaan voor de tulpen en klompen. Nederland is bekend en een geweldig bedrijf. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal mogelijk is. Tulpenvelden en ook de coffeeshops hebben Nederland op de kaart gezet in de wereld. Voor iedereen wat wils is een onderdeel van de webshop Holland Giftshop. Het is een webshop met een ruim aanbod van oer-Hollandse producten. Het is slim om er eens een kijkje te gaan nemen en om er zo je producten te bestellen. Ook jij zal hier volop van genieten. Ze kennen trouwens een dijk van een service. 
Verras eens iemand of gebruik het als een relatiegeschenk. Het is mooi om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij een goede indruk kunt maken op iemand met de geschenken van de Hollandgiftshop. Het is fijn om te zien wat er allemaal kan bij dit geweldige bedrijf. 


Diensten van Holland Giftshop

Delfst blauw, stroopwafels, klompen, tulpen, shirts, kleren, jassen, sleutelhangers, kaas, snoep en tal van andere producten om te eten en om naar te kijken tref je aan in de webshop van Holland Giftshop. Het is alleen al een feest om er een kijkje te nemen. Het is mooi om  te zien wat er allemaal mogelijk is. Het is mogelijk om de producten voor jezelf te kopen, maar ook voor anderen. Hierdoor is het mogelijk om ze als een cadeautje te laten verzenden. Iets wat natuurlijk wel te gek is. Het is fijn en goed om te zien wat er allemaal kan. 


Klachten, complimenten en tips voor jou over Holland Giftshop

Wow? Wat een topervaring? Of wow, wat een slechte ervaring! Het kan allemaal gebeuren bij ieder bedrijf. Wanneer je echter een klacht hebt of een compliment dan ontvangen ze deze graag bij de helpdesk van deze organisatie. Het helpt om de kwaliteit te verbeteren en om een proces op te starten om nog beter te worden. Iets wat het streven moet zijn van iedere organisatie. Hier pakken ze dat gelukkig goed op. Benader ze op de verschillende contactmogelijkheden welke op hun site vermeld staan met een tip, een klacht of een compliment. 


Wat zijn jouw ervaringen over Holland Giftshop?

Weet welke verschillende kansen er allemaal zijn om jouw stem te laten horen. We geven je graag een podium om jouw mening op te delen. Het is heerlijk om zo te starten en om anderen te verrassen met wat jij vindt en denkt. Het is op die manier mogelijk om een geweldige bijdrage te leveren aan deze site. Ook help je er vele andere mensen mee op het internet en mogelijk zelfs in jouw eigen kennissenkring. Gewoon doen dus! Jouw mening delen is goud waard!


Klantbeoordelingen van Holland Giftshop, lees ze voor je zomaar online bestelt! Vind je hier de beste cadeaus en souvenirs van Holland, Nederland, Amsterdam?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

Telefonisch onbereikbaar

Ik heb er niks gekocht, ik wilde vooraf een vraag stellen maar na een aantal keer telefonisch contact te zoeken heb ik het maar opgegeven. Komt niet betrouwbaar over. Slechte service.

J

Jaqeline

24-07-2023

0

En kikkerspel

Product nog niet mogen ontvangen. Niet bereikbaar en als je betaald heb krijg je geen melding hiervan. Het is dus de vraag of het product ooit nog komt omdat je hier geen bericht van krijgt. Niks kopen hier beter bij bol.com of zelf aliexpres en wish heb hetzelfde product al in ontvangst mogen nemen. Nogmaals niet doen!!!!! Niet beteouwbaar

L

lucien blikslager

06-01-2020

0

Helemaal toppie!

Ontzettend veel leuke artikelen! Wij versturen regelmatig via Holland Giftshop naar familie in de Verenigde Staten. Laatst vergeten mijn huisnummer in te vullen, werd ik direct gebeld door een vriendelijke medewerker. Toppie!

T

Tini

03-05-2018

0

Prima Service en leuk assortiment

Voor het eerst besteld bij Holland Giftshop. Aanvankelijk was ik wat huiverig omdat er geen telefoonnummer op de website vermeld staat. Toch de gok genomen en sokken besteld. De bestelling kwam niet op de aangegeven dagen. Via email heb ik contact opgenomen en gemeld dat de bestelling er niet was. Direct daarop is door Max actie ondernomen en heb ik de bestelling alsnog snel ontvangen en meer dan dat. Ik ben echt onder de indruk van de geweldig goede service en zal er zeker weer bestellen. De webshop vind ik ook leuk. Groot assortiment van producten die een link met Nederland hebben en waar leuke kadootjes te vinden zijn. Kwaliteit van de sokken is prima! Ik blijf klant!!

A

Arjanne

05-04-2018

0

Leuke shop met heel veel keus!

Afgelopen maandag 2 leuke Amsterdam T-shirts gekocht voor mijn zoon. De shirts zijn zojuist afgeleverd en zien er top uit! Tot de volgende keer Holland Giftshop!

M

M. Hendrikx

04-04-2018

0

bestelling

Mijn echtgenote deed bestelling én betaalde per ideal 21 Februari 2018. Het is nu 8 Maart. Niets ontvangen en geen reactie op e-mails. Bedrijf is verdacht genoeg niet telefonisch bereikbaar .Schandalig was bedoeld als kado voor mensen die 10 Maart aankomen voor slechts een dag in nederland.

A

A. Mulder

08-03-2018

0

Geweldige service, bedankt Max

Voor het eerst besteld bij Holland Giftshop. Vandaag gebeld door een medewerker dat als ik de t shirts met spoed nodig heb ze vanmiddag al ergens af kan halen. Te laat besteld, maar toch op tijd binnen. Dankjewel Max voor de service gerichte instelling en het meedenken.

M

Monique

01-05-2017

0

typische Nederlandse snuisterijen

Wanneer wij onze familie in Amerika bezoeken, nemen we vaak wat typische Nederlandse snuisterijen mee. Laatste keer hebben we die bij Holland Giftshop besteld. Collectie is uitgebreid en ze hadden het snel verstuurd.

H

H. Timmers

05-01-2017

0

Leuke webshop met kenmerkende Nederlandse producten

Als gastgezin een tijdje een Afrikaans meisje over de vloer gehad. Onlangs weer afscheid van haar genomen en als cadeau een aantal Nederlandse spulletjes gekocht bij Holland Giftshop zodat ze nog lang aan ons zal denken. Bij deze webshop is van alles te koop en het merendeel van de producten heeft een directe link met Nederland. Zo verkopen ze bijvoorbeeld Delfts Blauwe producten, maar ook truien en t-shirts van Amsterdam. Het is zeker de moeite waard om er eens een kijkje te nemen

J

Jelle Wouters

15-12-2016

0