NederlandReview

  Ervaringen Historia.net

  Staat er weer een gelegenheid voor de deur die vraagt om een presentje of zelfs cadeau? Zoek je bijvoorbeeld een overwinningsbeeld voor die scholier of student die hard geploeterd heeft om een bepaald examen te halen? Op deze pagina staan reviews van ervaringen, meningen en beoordelingen van consumenten die je voor gingen. Lees ze gerust als je nog geen beeld hebt van deze webshop en hun producten. Maar zelf een recensie schrijven kan natuurlijk ook!

  Gepersonaliseerd geschenk
  Persoonlijkecadeaus zijn leuk om te geven en fijn om te krijgen. Als het cadeau dan zelf ook nog eens van de naam van bijvoorbeeld de jarige of het pasgetrouwde stel draagt, maakt dat helemaal indruk. Origineel wordt altijd herinnerd en gekoesterd.

  Persoonlijk historisch cadeau
  Er zijn van die momenten dat het extra leuk is om de geschiedenis in te duiken. Bijvoorbeeld bij een jubileum waarbij je het geboortejaar wilt belichten of een historische krant wilt opduiken waar de geboorteaankondiging van de jarige in vermeld staat. Of als iemand heel erg betrokken is geweest bij een gebeurtenis, zoals het plaatselijke voetbalteam dat het leuk deed tijdens die ene trainer die nu met pensioen gaat. Of wellicht een zakenrelatie verrassen met een collage van allemaal krantenkoppen die over het bedrijf gaan dat al drie generaties in de familie is. Geschiedenis was misschien saai op school, maar daarna werd het reuze interessant!


  Het krijgen of geven van een mooi geschenk kan een vreugdedansje veroorzaken

  Historia
  Op deze pagina vindt u een krantenarchief, met daarin allerlei kranten en tijdschriften van 1900 tot 2016. Zoeken gaat heel eenvoudig, want u hoeft enkel een datum in te voeren. Het archief beperkt zich niet alleen tot Nederland, maar ook Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Engeland, Spanje, Italië en Polen. De geschenkmap wordt voorzien van een gepersonaliseerde gravure. Let wel,de website lijkt van origine in het Duits, maar sommige vertalingen zijn niet helemaal gelukt.

  Naast oude en historischekranten en tijdschriften, kunt u hier ook terecht voor krukken, klein eikenhouten vat, oude wijn uit geboortejaren of van goede kwaliteit, een vergulde roos, houten speelblokken en speelgoedauto’s voor de kleintjes, heupfles, diverse goudkleurige munten uit verschillende landen, een echte Krugerrand gouden munt, koloniale wijnkist, sommelierset voor de wijnliefhebber, zilveren munten, verwenpakket voor de theeliefhebber, kistje port en een hartvormige paraplu. Alle geschenken kunnen op verzoek worden gepersonaliseerd door middel van een gravure.

  Reviews van en voor klanten
  Als je een bedrijf niet kent, is het fijn om recensies te lezen. Via de ervaringen en beoordelingen van de mensen die jou voor gingen, word jij geholpen bij je keuze. Straks zelf een recensie schrijven en jouw mening met de wereld delen? Ook dat kan hier natuurlijk!

  Historia.net
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Historia.net

  Uw beoordeling