Historia.net

3

Bestellen

4

Service

3

Prijs

2

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Historia.net

Staat er weer een gelegenheid voor de deur die vraagt om een presentje of zelfs cadeau? Zoek je bijvoorbeeld een overwinningsbeeld voor die scholier of student die hard geploeterd heeft om een bepaald examen te halen? Op deze pagina staan reviews van ervaringen, meningen en beoordelingen van consumenten die je voor gingen. Lees ze gerust als je nog geen beeld hebt van deze webshop en hun producten. Maar zelf een recensie schrijven kan natuurlijk ook!

Gepersonaliseerd geschenk

Persoonlijke cadeaus zijn leuk om te geven en fijn om te krijgen. Als het cadeau dan zelf ook nog eens van de naam van bijvoorbeeld de jarige of het pasgetrouwde stel draagt, maakt dat helemaal indruk. Origineel wordt altijd herinnerd en gekoesterd.

Persoonlijk historisch cadeau

Er zijn van die momenten dat het extra leuk is om de geschiedenis in te duiken. Bijvoorbeeld bij een jubileum waarbij je het geboortejaar wilt belichten of een historische krant wilt opduiken waar de geboorteaankondiging van de jarige in vermeld staat. Of als iemand heel erg betrokken is geweest bij een gebeurtenis, zoals het plaatselijke voetbalteam dat het leuk deed tijdens die ene trainer die nu met pensioen gaat. Of wellicht een zakenrelatie verrassen met een collage van allemaal krantenkoppen die over het bedrijf gaan dat al drie generaties in de familie is. Geschiedenis was misschien saai op school, maar daarna werd het reuze interessant!Historia

Op deze pagina vindt u een krantenarchief, met daarin allerlei kranten en tijdschriften van 1900 tot 2016. Zoeken gaat heel eenvoudig, want u hoeft enkel een datum in te voeren. Het archief beperkt zich niet alleen tot Nederland, maar ook Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Engeland, Spanje, Italië en Polen. De geschenkmap wordt voorzien van een gepersonaliseerde gravure. Let wel,de website lijkt van origine in het Duits, maar sommige vertalingen zijn niet helemaal gelukt.

Naast oude en historische kranten en tijdschriften, kunt u hier ook terecht voor krukken, klein eikenhouten vat, oude wijn uit geboortejaren of van goede kwaliteit, een vergulde roos, houten speelblokken en speelgoedauto’s voor de kleintjes, heupfles, diverse goudkleurige munten uit verschillende landen, een echte Krugerrand gouden munt, koloniale wijnkist, sommelierset voor de wijnliefhebber, zilveren munten, verwenpakket voor de theeliefhebber, kistje port en een hartvormige paraplu. Alle geschenken kunnen op verzoek worden gepersonaliseerd door middel van een gravure.

Reviews van en voor klanten

Als je een bedrijf niet kent, is het fijn om recensies te lezen. Via de ervaringen en beoordelingen van de mensen die jou voor gingen, word jij geholpen bij je keuze. Straks zelf een recensie schrijven en jouw mening met de wereld delen? Ook dat kan hier natuurlijk!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Krantenartikel NYT

Product besteld en zou binnen 2-4 dagen binnen komen maar is nooit gearriveerd. Vervolgens gemaild en gebeld en geen reactie. Daarnaast verteld dat er spoed achterzat maar daar lijken ze niks om te geven.

S

S v.d Zanden

26-08-2021

0

Fles wijn van 50 jaar oud.

Fles wijn van 140,- voor speciale gelegenheid besteld. Spoed levering aangevraagd zodat binnen 2 dagen geleverd zou worden, aldus website. Helaas werd pakket pas na 8 dagen geleverd en was ik te laat voor de verjaardag met dit kado. Schadepost van 140,-. Wel spoedkosten terug gekregen maar zit nu met een fles wijn.

N

N. Groen

06-12-2020

0