BY Chantalv

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

BY Chantalv

Zou je graag leren tekenen en hierbij volledig tot rust komen? Je kunt je tekenpapier en tekenpennen verzamelen, want bij BY Chantalv kun je online tekenlessen volgen. BY Chantalv is opgericht door Chantal Vermeer. Je kunt een cursus volgen die in totaal 8 weken duurt. Deze weken bestaan volgens de bedenker volop uit plezier, tekenen, ideeën, opdrachten & inspiratie. Cursisten kunnen altijd vragen stellen aan Chantal Vermeer. Je zult dan haar persoonlijke feedback krijgen. Als je deelneemt kun je lid worden van een besloten facebookgroep. Via een videoverbinding is Chantal Vermeer dan digitaal in je huiskamer aanwezig. Samen gaan jullie aan de slag met jouw tekentafel. 


Eerste deel

 


De eerste week van deze online training staat in het teken van 'Fashion is my passion'. Je zult onder andere leren hoe je rokjes, tops en jurkjes kan tekenen. In de tweede week gaan jullie aan de slag met het tekenen van broeken, jasjes en schoenen. In de derde week komen hoedjes en tassen aan bod. De vierde week staat in het teken van 'Home is were the heart is'. Tijdens deze week leer je illustraties maken van verschillende bloemen en planten.


Tweede deel 


Het motto van week 5 is: 'overdrijven is fun'. Samen gaan jullie aan de slag met hoofdletters, kleine letters en krullende letters. De inhoud van de zesde week bestaat uit informatie over 3D letters. Daarnaast zul je leren hoe je letters met tekeningen kunt mixen. Onder het motto 'Let's have more fun' zal je in week 7 een workshop volgen. In deze workshop krijg je uitleg over hoe je een eigen fashiontas kunt maken. Daarnaast wordt beschreven hoe je een raamtekening kunt maken. De achtste les is de laatste les uit de serie lessen. Tijdens de achtste les leer je een leuke menukaart en art-journal te maken. Je krijgt per week 2 videolessen voorgeschoteld. 


Vereisten 


Als je mee wilt doen hoef je niet te kunnen tekenen. Chantal Vermeer geeft aan dat het lekker is om creatief bezig te zijn. Tekenen in je eigen tijd en gewoon plezier hebben. Een cursus is zeker niet alleen geslaagd als alles perfect is gegaan. Het is ook hartstikke belangrijk dat je er veel lol in hebt. Er wordt aangegeven dat je na de 8 weken allerlei tekentechnieken hebt geleerd. Daarnaast weet je welke technieken je op welke materialen moet gebruiken. Je kunt direct van start gaan met de cursus. Als je de cursus eenmaal besteld hebt kun je er je hele leven gebruik van maken. De kosten voor het volgen van een cursus zijn € 97,- inclusief BTW.


Contactmogelijkheden 


Heb je een vraag, opmerking en/of feedback voor Chantal? Dat is altijd van harte welkom. Je kunt op verschillende manieren contact opnemen. Zo kun je een bericht sturen via Whatsapp naar nummer 06-53890213. Je kunt ook een e-mail sturen of contact leggen via de chatfunctie op de website. Worstel je als leidinggevende bijvoorbeeld met een team dat ongemotiveerd is? Vinden er veel veranderingen plaats bij jouw bedrijf? Staat er een ingrijpende reorganisatie voor de deur? Dit zijn allemaal onderwerpen waarover je met Chantal kunt praten.


Ervaringen 


Heb je al ervaringen met BY Chantalv? Heb je hier al een tekencursus gevolgd? Is deze tekencursus je goed bevallen? Heb je iets gehad aan de feedback die door Chantal Vermeer wordt gegeven. Zou je andere mensen aanbevelen een tekencursus bij BY Chantalv te gaan volgen? Deel je mening op deze pagina van NederlandReview. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste platform op het gebied van objectie bedrijfsreviews kan blijven.  
 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)