NederlandReview

  Ervaringen Hallmark

  Een kaartje is nog steeds een leuke verrassing voor elke gelegenheid. Lees eerst de beoordelingen over Hallmark op deze pagina, zodat u weet of u een goede keus maakt. Het online versturen van een wenskaart of een cadeau is in korte tijd erg populair geworden. Het is gemakkelijk om van achter de computer of met een tablet of smartphone een gepersonaliseerde kaart te versturen. Het scheelt u de gang naar een winkel en het moeten kopen van postzegels. Als u online een kaart verstuurt betaalt u deze inclusief de porto, en wordt de kaart direct verstuurd zonder dat u het origineel zelf in handen krijgt.

  Over Hallmark

  Hallmark was één van de eerste online kaart verzend bedrijven die ook in Nederland actief werd. In de beginperiode konden klanten ook zogenaamde e-cards versturen, digitale kaarten met grappige animaties waarvan de ontvanger dan een link kreeg toegestuurd via een e-mail. Deze optie is inmiddels niet meer zo populair omdat er veel misbruik van werd gemaakt door bedrijven die spam verstuurden onder het mom van een e-card van een bekende. Tegenwoordig worden e-cards daarom veel minder verstuurd. Hallmark richt zich sinds de laatste jaren dan ook op de markt voor online bestelde “echte” kaarten. Daarnaast kunt u via Hallmark ook cadeaus versturen samen met een kaart of apart. Het gaat dan om bij voorbeeld ballonnen, chocolade, wijn of bier. Ook het versturen van bloemen is mogelijk via Hallmark.


  Jeff Dunham - Holiday E-Card: Bloopers

  Een eenvoudige en snelle manier om iemand te verrassen

  Een online kaart maken is een eenvoudige en snelle manier om een dierbare te verrassen. Ook kunt u de kaart al enige tijd van tevoren klaarzetten. Zo is de kans kleiner dat u een verjaardag of een andere gelegenheid om een kaartje te sturen vergeet. U hoeft niet meer op te letten dat een kaart op een bepaalde dag moet worden gepost. In de meeste gevallen mag u er vanuit gaan dat de kaart de volgende werkdag wordt bezorgd. PostNL bezorgt geen post op maandag, dus dit is wel iets om even rekening mee te houden bij het kiezen van het verzendmoment van een kaart of cadeau. U kunt ook gepersonaliseerde fotokaarten ontwerpen bij Hallmark waarvoor u eigen afbeeldingen kunt gebruiken. Ook uitnodigingen en geboortekaartjes kunt u maken via de website van Hallmark. Deze kunnen dan in een pakket naar uw huisadres worden gestuurd zodat u ze zelf kunt adresseren of u kunt ze direct naar de afzenders laten sturen. Ook de cadeaus die u via Hallmark kunt bestellen kunt u voorzien van een persoonlijke wens in de vorm van een bijgevoegd kaartje of speciale bedrukking.

  Hallmark bestaat in meerdere landen

  Hallmark is niet alleen in Nederland actief maar heeft websites in meerdere landen. Daarnaast worden er door het bedrijf ook nog steeds papieren kaarten gemaakt die in winkels te koop zijn. Let u maar eens op als u in een boekwinkel of warenhuis een kaartje koopt, de kans is aanwezig dat op de achterzijde Hallmark wordt vermeld als degene die de kaart heeft gemaakt. Ook speciale series worden door Hallmark uitgegeven, bij voorbeeld tijdens feestdagen of andere speciale gelegenheden. Hallmark is nog steeds een grote speler op de wenskaartenmarkt.

  Klachten

  Ook bij een bedrijf als Hallmark kan wel eens wat verkeerd gaan natuurlijk. Het kan zijn dat een kaart niet of niet op tijd wordt bezorgd. Of dat de door u gekozen afbeelding of tekst niet klopt met wat u had gestuurd. U dient er bij het maken van een online kaart goed op te letten dat de tekst en eventueel afbeelding goed op de kaart staan. Hier bent u namelijk altijd zelf verantwoordelijk voor. Spel- en andere fouten worden niet gecorrigeerd, de kaart wordt gemaakt zoals u hem heeft ingediend. Ook bent u natuurlijk zelf verantwoordelijk voor juiste adressering. Er vindt een check plaats of het adres en de postcode bij elkaar horen, maar het is uw eigen verantwoordelijkheid dat de kaart op de juiste locatie wordt bezorgd. Bestelt u bij voorbeeld wijn of bier en dit wordt beschadigd geleverd bij de ontvanger, dan is er natuurlijk wel reden om te klagen. U moet een klacht altijd eerst bij het bedrijf zelf indienen, in dit geval dus bij de klantenservice van Hallmark Nederland. U kunt het online contactformulier invullen en daarin uw klacht kenbaar maken. Omdat het over het algemeen over niet heel grote bedragen gaat mag u er vanuit gaan dat uw klacht naar tevredenheid wordt opgelost. Is dit niet het geval dan moet u zich afvragen of het de moeite waard is om verdere stappen te ondernemen.

  Heeft u wel eens een kaartje of cadeau verstuurd en wilt u uw ervaringen met de bezoekers van Nederland Review delen?

  Schrijf dan een beoordeling over Hallmark en post hem op onze website. Onze bezoekers kunnen hun voordeel doen met uw mening over deze website.

  Kaartje sturen? Lees eerst de echte klantervaringen van Hallmark! Hoeveel keuze in kaarten is er? Hoeveel kost het, zijn er gratis ecards en komen ze wel aan?

  Hallmark
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (26)

  4,4
  23% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5,8
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  4,4
  Leveren
  rating
  3,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Kaart

  Op deze site word je kaart niet opgeslagen. Dus als je uur bezig bent met een prachtige originele kaart te maken en je moet tussentijds even weg. Is al je werk voor niets geweest!
  Dank u!
  Mijn advies naar iedereen: ga naar de concurrent Greetz, daar wordt zelf terwijl je bezig bent tussen tijds je kaart opgeslagen en je kan verder wanneer je dat uit komt!

  Door: Marretje Ong 07-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Diverse malen een kaart

  Bestellen is gemakkelijk maar de bezorging is iedere keer te laat

  Door: Claire van Schijndel 26-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  5
  rating

  Ballon met kaartje

  Op maandag om 11.15 uur een ballon met kaartje gekocht. Dit zou op dinsdag geleverd worden. Ik zou een track & trace code ontvangen zodra het cadeau verzonden was. Op de dag van bezorging had ik om 13.00 uur de code nog niet ontvangen. Aangezien mijn dochter in de loop van de dag naar haar vriendin in het ziekenhuis (zij was jarig) wilde gaan en het cadeau voor haar was, heb ik Hallmark gebeld. De bestelling kon men vinden, de track en trace code niet. Meneer zou op zoek gaan en de code naar mij toe mailen. Hij was van mening dat alles er goed uitzag en wij het pakketje vandaag zouden ontvangen. Om 17.00 uur, nog geen code ontvangen. Een mail gestuurd, geen respons. Dus gebeld. De betreffende mevrouw die ik sprak kon ook geen track en trace code vinden. Zij kwam niet verder als: postNL kan tot 22.00 uur leveren. 1) Bij ons leveren ze overdag! Meestal bezorgen ze de volgende dag, maar als het druk is kan het langer duren. 2)Het is november, geen kersttijd. U heeft ook wel een beetje laat besteld. 3)Onbeschoft! Ze geven aan de volgende dag te leveren. 4)Ze zou op zoek gaan naar de code en deze mij toe mailen. Het is nu 19.45 uur, niks ontvangen hoor. Mijn dochter is nu naar het ziekenhuis zonder verrassing. Niet leuk voor haar, maar zeker ook niet voor haar jarige vriendin met anorexia. Hallmark, BEDANKT!! Denk dat de bestelling helemaal niet meegegeven is aan postNL op maandag, maar is natuurlijk makkelijk de schuld naar hun te schuiven.

  Door: Ontevreden ex klant 19-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  Kaart met ballonnen

  Heel ontevreden over de dienstverlening van Hallmark. Wij bestelden een verjaardagskaart met ballonen. Track and trace toonde laattijdige levering, ontvangers bleven hele dag thuis (ook geen papiertje in de brievenbus)en toch beweert Hallmark bij hoog en laag dat post nl correct gehandeld heeft! Toch leuk als familie voor leugenaars wordt verweten! Resultaat: we hebben + 20 eur betaald voor ballonen die pas 1 week na verzending zelf opgehaald werden en dus quasi voor de vuilnisbak zijn! Ook klantendienst heel onprofessioneel, gingen zogezegd iets laten weten nadat ze post nl contacteerden, niet gebeurd, wij moesten zelf contact nemen alweer! Compensatie 0,00000 ; geld kwijt, teleurgestelde jarige kleuter! Kortom best voor een andere kaartjes site kiezen!

  Door: Vanessa 05-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  rating

  Hallmark ondermaats

  Helemaal niet meer tevreden over Hallmark. Het laatste jaar komen bijna alle kaarten en geschenken te laat toe. Als je dan naar de klantendienst belt om dit te melden hebben ze altijd een goede uitleg en moet je terugbellen als de kaart niet toekomt. Haha! Leuk. Vijgen na Pasen. Vorig jaar stuurde ik een kaart met cadeau voor secretaressedag en mijn secretaresse kreeg een verjaardagskaart toegestuurd. Onlangs stuurde ik een kaart met een Rituals cadeau op naar mijn beste vriendin en kreeg, de dag nadat ze eigenlijk moest aankomen, de melding dat het cadeau niet meer beschikbaar was en ze de kaart dan ook maar niet hadden opgestuurd. Ik kon kiezen tussen een tegoed of een terugbetaling. De terugbetaling is wel correct verlopen.
  Nu stopt bij mij het verzenden van kaarten. Ik zou echt niemand nog aanraden om kaarten en cadeautjes te versturen via Hallmark want ze komen NOOIT tijdig aan. Dan maar terug de ouderwetse manier voor mij. Bij mij wordt het vanaf nu ook ongewenste mail !!!!

  Door: Carine 24-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5
  rating

  Gedeelte niet aan gekomen

  8 Fotokaarten op donderdagavond 20 december en vrijdagavond 21 december besteld voor 21:00 uur.
  3 kaarten zijn bezorgt en de rest niet.
  Het was de eerste keer dat ik bij Hallmark bestelde maar tevens ook de laatste keer.
  Vind het erg dat de ontvangers geen kaart hebben ontvangen met kerst en het is nu kerstavond 24 december tijd 20:00 uur en ontvangers nog niks gehad.
  Dank je wel Hallmark

  Door: Margaretha 24-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  Kaart en ballon

  Ik heb een kaart en een ballon besteld voor mijn zusje die de uitslag van haar examen zou krijgen. Het zou geleverd worden op de dag van de uitslag, via de track en trace code kon ik bijhouden wanneer het zou worden bezorgt. Het pakketje kwam niet verder dan aangemeld en mijn zusje had de uitslag al gekregen. Het pakketje was niet afgegeven aan het koeriersbedrijf, waardoor deze niet op de juiste dag bezorgt kon worden.

  Het leuke aan Hallmark zou zijn dat je cadeau op de juiste dag geleverd zou kunnen worden. Het cadeau is een stuk minder speciaal wanneer het de dag erna bezorgd wordt.

  Na het lezen van de andere reviews en met mijn eigen ervaring bestel ik nooit meer bij Hallmark.

  Door: Noah 13-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5
  rating

  Niet leveren op afgesproken datum

  Zeer slecht, kaart + ballon voor verjaardag NIET bezorgd op afgesproken datum

  Door: M. Beijer 30-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  Heel fijn

  Bijna verjaardag van iemand vergeten en toen de avond van tevoren nog snel effe kaartje met bloemen bestelt bij Hallmark. Ging gewoon goed.

  Door: Jan B. 03-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9
  rating

  Top!

  Ballon en kaartje bestelt voor een vriendin om 21:55 kwam de volgende dat gewoon aan. Was al helemaal bang geworden van de reviews, maar dat viel gelukkig mee.

  Door: Lo Peters 03-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5
  rating

  Cadeaukaart

  Cadeaukaaart gekregen, hier cadeau voor uitgezocht op de website,moest iets bij betalen.Tot op vandaag cadeau nooit ontvangen. Klantenservice niet te bereiken door lange wachttijden.

  Door: Zonnetje 12-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  Waardeloos

  Kaart besteld voor de 10de en betaald, alles in kanne en kruike totdat je de mail binnen krijgt dat de kaart pas de 13de geleverd gaat worden.
  Kan deze info niet eerder voordat je betaald?
  Waardeloze klantenservice, wat ze mij vertellen weet ik al haha veel te formeel.

  Door: Fietsenmakertje 10-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  Niet aangekomen

  Ik heb ver van te voren mijn kerstkaarten daar besteld en ze zijn er nog steeds niet. Is nu bijna kerst en mensen hebben nu van mij geen kerstkaarten gehad. En als je contact met ze opneemt zeggen ze leuk dat het aan de post ligt maar ze kunnen het wel weer opnieuw sturen wat geen zin heeft want dan komt het niet voor kerst aan of weer gewoon helemaal niet. Heb de post ook gebeld maar die doet laconiek en zegt gewoon dat ik bij hallmark mn klacht moet indienen want de post doet er niks mee

  Door: Janneke 21-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5
  rating

  Ballon besteld

  Ik had een ballon besteld. En hij moest aankomen op de dag van mijn vaders verjaardag. Wat gebeurt er:
  1) wij waren even niet thuis HEEFT HIJ GEEN BRIEFJE ACHTERGELATEN
  2) HIJ LEVERT HET NIET BIJ DE BUREN dus wat gebeurt er hij komt de volgende dag terug terwijl mijn vader de dag van tevoren jarig was dus heeft hij geen cadeau gekregen op zijn eigen verjaardag maar de dag erna...
  En inderdaad levering is slecht

  Door: Maike 29-08-2017
  Inge 29-08-2017

  dat is echt superstom zeg! weet niet helemaal of dat de schuld is van Hallmark, maar wat een slechte bezorger heb je daar, het is toch logisch dat je dat op de dag zelf bezorgt!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5
  rating

  Gratis kaart komt nooit aan

  Even een gratis kaartje voor iemand aangemaakt via Hallmark. Nou, diegene moet hem nog krijgen! Maar als ik de recensies lees maakt het dus niet uit of je een kaart koopt of er gratis eentje verstuurd.....Hallmark is dus niet echt betrouwbaar!

  Door: Jeannette 22-08-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Niet Kopen

  Waardeloze kaart. Je kunt hem bij Primera kopen maar daar niet besteden. Damesgeuren zijn aanzienlijk duurder dan in de winkel. Je kunt de kaart alleen besteden op de hallmarksite en durven ze nog verzendkosten te vragen ook. Kortom deze kaart niet cadeau geven

  Door: Jolanda Tuinenburg 10-08-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Bestel nooit meer een kaart

  4 dagen vóór de verjaardag van een vriendin kaart en ballon besteld, maar het is niet op tijd bezorgd. Levering is slecht !!

  Door: Tess 02-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Bestel nooit meer een kaart

  4 dagen vóór de verjaardag van een vriendin kaart en ballon besteld, maar het is niet op tijd bezorgd. Levering is slecht !!

  Door: Tess 02-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Bestel nooit meer een kaart

  4 dagen vóór de verjaardag van een vriendin kaart en ballon besteld, maar het is niet op tijd bezorgd. Levering is slecht !!

  Door: Tess 02-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Bestel nooit meer een kaart

  4 dagen vóór de verjaardag van een vriendin kaart en ballon besteld, maar het is niet op tijd bezorgd. Levering is slecht !!

  Door: Tess 02-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Hallmark

  Uw beoordeling