NederlandReview

    Ervaringen Hallmark

    Een kaartje is nog steeds een leuke verrassing voor elke gelegenheid. Lees eerst de beoordelingen over Hallmark op deze pagina, zodat u weet of u een goede keus maakt. Het online versturen van een wenskaart of een cadeau is in korte tijd erg populair geworden. Het is gemakkelijk om van achter de computer of met een tablet of smartphone een gepersonaliseerde kaart te versturen. Het scheelt u de gang naar een winkel en het moeten kopen van postzegels. Als u online een kaart verstuurt betaalt u deze inclusief de porto, en wordt de kaart direct verstuurd zonder dat u het origineel zelf in handen krijgt.

    Over Hallmark
    Hallmark was één van de eerste online kaart verzend bedrijven die ook in Nederland actief werd. In de beginperiode konden klanten ook zogenaamde e-cards versturen, digitale kaarten met grappige animaties waarvan de ontvanger dan een link kreeg toegestuurd via een e-mail. Deze optie is inmiddels niet meer zo populair omdat er veel misbruik van werd gemaakt door bedrijven die spam verstuurden onder het mom van een e-card van een bekende. Tegenwoordig worden e-cards daarom veel minder verstuurd. Hallmark richt zich sinds de laatste jaren dan ook op de markt voor online bestelde “echte” kaarten. Daarnaast kunt u via Hallmark ook cadeaus versturen samen met een kaart of apart. Het gaat dan om bij voorbeeld ballonnen, chocolade, wijn of bier. Ook het versturen van bloemen is mogelijk via Hallmark.


    Jeff Dunham - Holiday E-Card: Bloopers

    Een eenvoudige en snelle manier om iemand te verrassen
    Een online kaart maken is een eenvoudige en snelle manier om een dierbare te verrassen. Ook kunt u de kaart al enige tijd van tevoren klaarzetten. Zo is de kans kleiner dat u een verjaardag of een andere gelegenheid om een kaartje te sturen vergeet. U hoeft niet meer op te letten dat een kaart op een bepaalde dag moet worden gepost. In de meeste gevallen mag u er vanuit gaan dat de kaart de volgende werkdag wordt bezorgd. PostNL bezorgt geen post op maandag, dus dit is wel iets om even rekening mee te houden bij het kiezen van het verzendmoment van een kaart of cadeau. U kunt ook gepersonaliseerde fotokaarten ontwerpen bij Hallmark waarvoor u eigen afbeeldingen kunt gebruiken. Ook uitnodigingen en geboortekaartjes kunt u maken via de website van Hallmark. Deze kunnen dan in een pakket naar uw huisadres worden gestuurd zodat u ze zelf kunt adresseren of u kunt ze direct naar de afzenders laten sturen. Ook de cadeaus die u via Hallmark kunt bestellen kunt u voorzien van een persoonlijke wens in de vorm van een bijgevoegd kaartje of speciale bedrukking. 

    Hallmark bestaat in meerdere landen
    Hallmark is niet alleen in Nederland actief maar heeft websites in meerdere landen. Daarnaast worden er door het bedrijf ook nog steeds papieren kaarten gemaakt die in winkels te koop zijn. Let u maar eens op als u in een boekwinkel of warenhuis een kaartje koopt, de kans is aanwezig dat op de achterzijde Hallmark wordt vermeld als degene die de kaart heeft gemaakt. Ook speciale series worden door Hallmark uitgegeven, bij voorbeeld tijdens feestdagen of andere speciale gelegenheden. Hallmark is nog steeds een grote speler op de wenskaartenmarkt.

    Klachten
    Ook bij een bedrijf als Hallmark kan wel eens wat verkeerd gaan natuurlijk. Het kan zijn dat een kaart niet of niet op tijd wordt bezorgd. Of dat de door u gekozen afbeelding of tekst niet klopt met wat u had gestuurd. U dient er bij het maken van een online kaart goed op te letten dat de tekst en eventueel afbeelding goed op de kaart staan. Hier bent u namelijk altijd zelf verantwoordelijk voor. Spel- en andere fouten worden niet gecorrigeerd, de kaart wordt gemaakt zoals u hem heeft ingediend. Ook bent u natuurlijk zelf verantwoordelijk voor juiste adressering. Er vindt een check plaats of het adres en de postcode bij elkaar horen, maar het is uw eigen verantwoordelijkheid dat de kaart op de juiste locatie wordt bezorgd. Bestelt u bij voorbeeld wijn of bier en dit wordt beschadigd geleverd bij de ontvanger, dan is er natuurlijk wel reden om te klagen. U moet een klacht altijd eerst bij het bedrijf zelf indienen, in dit geval dus bij de klantenservice van Hallmark Nederland. U kunt het online contactformulier invullen en daarin uw klacht kenbaar maken. Omdat het over het algemeen over niet heel grote bedragen gaat mag u er vanuit gaan dat uw klacht naar tevredenheid wordt opgelost. Is dit niet het geval dan moet u zich afvragen of het de moeite waard is om verdere stappen te ondernemen.

    Heeft u wel eens een kaartje of cadeau verstuurd en wilt u uw ervaringen met de bezoekers van Nederland Review delen? Schrijf dan een beoordeling over Hallmark en post hem op onze website. Onze bezoekers kunnen hun voordeel doen met uw mening over deze website.

    Kaartje sturen? Lees eerst de echte klantervaringen van Hallmark! Hoeveel keuze in kaarten is er? Hoeveel kost het, zijn er gratis ecards en komen ze wel aan?

    Hallmark
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (20)

    4,6
    25% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    5,8

    Service

    4,4

    Prijs

    4,6

    Leveren

    4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Kaart en ballon

    Noah 13-06-2018

    Ik heb een kaart en een ballon besteld voor mijn zusje die de uitslag van haar examen zou krijgen. Het zou geleverd worden op de dag van de uitslag, via de track en trace code kon ik bijhouden wanneer het zou worden bezorgt. Het pakketje kwam niet verder dan aangemeld en mijn zusje had de uitslag al gekregen. Het pakketje was niet afgegeven aan het koeriersbedrijf, waardoor deze niet op de juiste dag bezorgt kon worden.

    Het leuke aan Hallmark zou zijn dat je cadeau op de juiste dag geleverd zou kunnen worden. Het cadeau is een stuk minder speciaal wanneer het de dag erna bezorgd wordt.

    Na het lezen van de andere reviews en met mijn eigen ervaring bestel ik nooit meer bij Hallmark.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Niet leveren op afgesproken datum

    M. Beijer30-04-2018

    Zeer slecht, kaart + ballon voor verjaardag NIET bezorgd op afgesproken datum

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Heel fijn

    Jan B.03-04-2018

    Bijna verjaardag van iemand vergeten en toen de avond van tevoren nog snel effe kaartje met bloemen bestelt bij Hallmark. Ging gewoon goed.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Top!

    Lo Peters03-04-2018

    Ballon en kaartje bestelt voor een vriendin om 21:55 kwam de volgende dat gewoon aan. Was al helemaal bang geworden van de reviews, maar dat viel gelukkig mee.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Cadeaukaart

    Zonnetje12-03-2018

    Cadeaukaaart gekregen, hier cadeau voor uitgezocht op de website,moest iets bij betalen.Tot op vandaag cadeau nooit ontvangen. Klantenservice niet te bereiken door lange wachttijden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Waardeloos

    Fietsenmakertje10-03-2018

    Kaart besteld voor de 10de en betaald, alles in kanne en kruike totdat je de mail binnen krijgt dat de kaart pas de 13de geleverd gaat worden.
    Kan deze info niet eerder voordat je betaald?
    Waardeloze klantenservice, wat ze mij vertellen weet ik al haha veel te formeel.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Niet aangekomen

    Janneke21-12-2017

    Ik heb ver van te voren mijn kerstkaarten daar besteld en ze zijn er nog steeds niet. Is nu bijna kerst en mensen hebben nu van mij geen kerstkaarten gehad. En als je contact met ze opneemt zeggen ze leuk dat het aan de post ligt maar ze kunnen het wel weer opnieuw sturen wat geen zin heeft want dan komt het niet voor kerst aan of weer gewoon helemaal niet. Heb de post ook gebeld maar die doet laconiek en zegt gewoon dat ik bij hallmark mn klacht moet indienen want de post doet er niks mee

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Ballon besteld

    Maike 29-08-2017

    Ik had een ballon besteld. En hij moest aankomen op de dag van mijn vaders verjaardag. Wat gebeurt er:
    1) wij waren even niet thuis HEEFT HIJ GEEN BRIEFJE ACHTERGELATEN
    2) HIJ LEVERT HET NIET BIJ DE BUREN dus wat gebeurt er hij komt de volgende dag terug terwijl mijn vader de dag van tevoren jarig was dus heeft hij geen cadeau gekregen op zijn eigen verjaardag maar de dag erna...
    En inderdaad levering is slecht

    Inge29-08-2017

    dat is echt superstom zeg! weet niet helemaal of dat de schuld is van Hallmark, maar wat een slechte bezorger heb je daar, het is toch logisch dat je dat op de dag zelf bezorgt!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Gratis kaart komt nooit aan

    Jeannette22-08-2017

    Even een gratis kaartje voor iemand aangemaakt via Hallmark. Nou, diegene moet hem nog krijgen! Maar als ik de recensies lees maakt het dus niet uit of je een kaart koopt of er gratis eentje verstuurd.....Hallmark is dus niet echt betrouwbaar!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Niet Kopen

    Jolanda Tuinenburg10-08-2017

    Waardeloze kaart. Je kunt hem bij Primera kopen maar daar niet besteden. Damesgeuren zijn aanzienlijk duurder dan in de winkel. Je kunt de kaart alleen besteden op de hallmarksite en durven ze nog verzendkosten te vragen ook. Kortom deze kaart niet cadeau geven

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Bestel nooit meer een kaart

    Tess02-05-2017

    4 dagen vóór de verjaardag van een vriendin kaart en ballon besteld, maar het is niet op tijd bezorgd. Levering is slecht !!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Bestel nooit meer een kaart

    Tess02-05-2017

    4 dagen vóór de verjaardag van een vriendin kaart en ballon besteld, maar het is niet op tijd bezorgd. Levering is slecht !!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Bestel nooit meer een kaart

    Tess02-05-2017

    4 dagen vóór de verjaardag van een vriendin kaart en ballon besteld, maar het is niet op tijd bezorgd. Levering is slecht !!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Bestel nooit meer een kaart

    Tess02-05-2017

    4 dagen vóór de verjaardag van een vriendin kaart en ballon besteld, maar het is niet op tijd bezorgd. Levering is slecht !!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Bestel nooit meer een kaart

    Tess02-05-2017

    4 dagen vóór de verjaardag van een vriendin kaart en ballon besteld, maar het is niet op tijd bezorgd. Levering is slecht !!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Bestel nooit meer een kaart

    Tess02-05-2017

    4 dagen vóór de verjaardag van een vriendin kaart en ballon besteld, maar het is niet op tijd bezorgd. Levering is slecht !!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Niet op tijd

    Trien24-03-2017

    Woensdagavond, voor 22u besteld, donderdag NM @ gekregen dat Hallmark het kaartje op de post gedaan heeft, vrijdag kreeg de ontvanger het kaartje NIET!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Fan van Hoops en YoYo

    Elze Jacobs15-12-2016

    Ik ben echt fan van die poppetjes van Hoops en YoYo. Zo grappig, ik blijf ze sturen haha.

    Volgens mij zitten ze alleen bij Hallmark, dus ik stuur ecards altijd vanaf Hallmark.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    kaarten sturen via internet

    Alette h06-12-2016

    Ik verstuur vaak Hallmark kaarten via internet Dat is voor ons handiger dan de deur uit moeten en het gaat makkelijk.

    Duur is het niet. Alleen de postzegel, maar die moet je toch kopen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Kaarten besteld bij Hallmark

    Karin Tuin21-11-2016

    Hallmark is voor ons al jarenlang een bekend merk en ik haalde er regelmatig allerlei soorten kaarten voor verschillende gelegenheden. Sinds de kantoorwinkel uit ons dorp is verdwenen, koop ik de producten altijd online. Je kunt hier je eigen kaart samenstellen en dat vind ik echt ideaal. De prijs is nagenoeg hetzelfde als in de winkel en alles wordt keurig bij mij thuis afgeleverd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Schrijf zelf een review over Hallmark

    Uw beoordeling