Ervaringen Groupactie

Met kortingen die op kunnen lopen tot 90% van de originele prijs, ben je gek als je niet koopt bij Groupactie. Wie koopt er namelijk voor de volle prijs als je korting kunt krijgen? Het klinkt als een droom die uitkomt. Maar is de webshop wel betrouwbaar? Kun je bij Groupactie veilig online winkelen? Het antwoord op deze vragen vind je in de onafhankelijke reviews op NederlandReview. Door de reviews te lezen, weet je meteen of je bij Groupactie kunt bestellen zonder opgelicht te worden. Neem dus een kijkje bij de beoordelingen van echte klanten en beslis daarna zelf of je wilt bestellen bij Groupactie.

Over Groupactie

Elke dag zijn er nieuwe aanbiedingen te vinden bij Groupactie. Je krijgt altijd voordeel en de kortingen kunnen oplopen tot 90%. De webshop heeft een groot netwerk met leveranciers en blijft altijd zoeken naar nieuwe aanbieders. Je kunt daarom elke dag een nieuwe topaanbieding vinden. Je kunt rondkijken bij de dagaanbiedingen die elke dag aangevuld worden of door de koopjes zoeken die al langer op de website staan. Je krijgt altijd meer dan 50% korting op de artikelen bij Groupactie. Je moet er wel altijd snel bij zijn, want aanbiedingen zijn maar tijdelijk geldig en komen niet meer terug, want op=op. Hou dus altijd de klok op de website in te gaten.


Waarom kortingen? Bij Groupactie zeggen ze Why not?

Voordelen Groupactie

De kortingen in de webshop zijn misschien al reden genoeg om in de webshop te bestellen, maar Groupactie heeft nog meer voordelen voor klanten. Er is altijd een uitgebreid assortiment met producten die onderverdeeld zijn in verschillende categorieën: reizen, fashion, beauty, health, home, living, elektronica, huishouden, 18+ en vrije tijd. De webshop heeft dus altijd genoeg keuze. Verder krijg je bij al je bestellingen altijd 14 dagen bedenktijd en kun je veilig betalen met verschillende betaalmethodes. Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen en kortingen, dan kun je Groupactie ook volgen op Facebook of je inschrijven voor de nieuwsbrief.

Klachten Groupactie

Is er iets foutgegaan met de levering? Of kun je geen bestelling plaatsen op de website? Neem dan contact op met de klantenservice van Groupactie. Je kunt voor al je vragen, opmerkingen en klachten terecht bij de klantenservice. Wacht dus nog even voordat je een negatie review schrijft en kijk eerst of de klantenservice je klacht kan afhandelen. Je kunt gebruikmaken van de chat op de website om direct met een medewerkers te spreken. Je kunt echter ook een mail sturen naar klantenservice@groupactie.nl. Heb jij een klacht gemeld bij de klantenservice? Schrijf dan een review en vertel of jij goed geholpen bent.

Schrijf een review over Groupactie!

Kijk jij elke dag in de webshop voor de nieuwe dagaanbiedingen? Of zoek jij door de koopjes naar de beste kortingen? Laat andere klanten dan weten wat zij kunnen verwachten van Groupactie. Is de webshop betrouwbaar en veilig? Wat vind je van de kwaliteit? En raad jij andere klanten aan bij Groupactie te bestellen? Geef jouw beoordeling en vertel in jouw review alles over jouw ervaringen met de webshop!

Je vindt elke dag een nieuwe aanbieding bij Groupactie, maar is het veilig en betrouwbaar? Dat ontdek je hier in reviews en beoordelingen van klanten.

Groupactie
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

5,6
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

4

Service

8

Prijs

6

Leveren

4

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Muggenverdrijver

Ik probeer dit te bestellen, maat het lukt me niet om dit te bestellen/betalen. Er wordt gevraagd om een adres. Dit kan ik nergens invullen

Door: Piet Stienen12-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
5,5
Elke dag nieuwe aanbiedingen!

Schrijf zelf een review over Groupactie

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)