NederlandReview

  Ervaringen Groupactie

  Met kortingen die op kunnen lopen tot 90% van de originele prijs, ben je gek als je niet koopt bij Groupactie. Wie koopt er namelijk voor de volle prijs als je korting kunt krijgen? Het klinkt als een droom die uitkomt. Maar is de webshop wel betrouwbaar? Kun je bij Groupactie veilig online winkelen? Het antwoord op deze vragen vind je in de onafhankelijke reviews op NederlandReview. Door de reviews te lezen, weet je meteen of je bij Groupactie kunt bestellen zonder opgelicht te worden. Neem dus een kijkje bij de beoordelingen van echte klanten en beslis daarna zelf of je wilt bestellen bij Groupactie.

  Over Groupactie

  Elke dag zijn er nieuwe aanbiedingen te vinden bij Groupactie. Je krijgt altijd voordeel en de kortingen kunnen oplopen tot 90%. De webshop heeft een groot netwerk met leveranciers en blijft altijd zoeken naar nieuwe aanbieders. Je kunt daarom elke dag een nieuwe topaanbieding vinden. Je kunt rondkijken bij de dagaanbiedingen die elke dag aangevuld worden of door de koopjes zoeken die al langer op de website staan. Je krijgt altijd meer dan 50% korting op de artikelen bij Groupactie. Je moet er wel altijd snel bij zijn, want aanbiedingen zijn maar tijdelijk geldig en komen niet meer terug, want op=op. Hou dus altijd de klok op de website in te gaten.


  Waarom kortingen? Bij Groupactie zeggen ze Why not?

  Voordelen Groupactie

  De kortingen in de webshop zijn misschien al reden genoeg om in de webshop te bestellen, maar Groupactie heeft nog meer voordelen voor klanten. Er is altijd een uitgebreid assortiment met producten die onderverdeeld zijn in verschillende categorieën: reizen, fashion, beauty, health, home, living, elektronica, huishouden, 18+ en vrije tijd. De webshop heeft dus altijd genoeg keuze. Verder krijg je bij al je bestellingen altijd 14 dagen bedenktijd en kun je veilig betalen met verschillende betaalmethodes. Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen en kortingen, dan kun je Groupactie ook volgen op Facebook of je inschrijven voor de nieuwsbrief.

  Klachten Groupactie

  Is er iets foutgegaan met de levering? Of kun je geen bestelling plaatsen op de website? Neem dan contact op met de klantenservice van Groupactie. Je kunt voor al je vragen, opmerkingen en klachten terecht bij de klantenservice. Wacht dus nog even voordat je een negatie review schrijft en kijk eerst of de klantenservice je klacht kan afhandelen. Je kunt gebruikmaken van de chat op de website om direct met een medewerkers te spreken. Je kunt echter ook een mail sturen naar klantenservice@groupactie.nl. Heb jij een klacht gemeld bij de klantenservice? Schrijf dan een review en vertel of jij goed geholpen bent.

  Schrijf een review over Groupactie!

  Kijk jij elke dag in de webshop voor de nieuwe dagaanbiedingen? Of zoek jij door de koopjes naar de beste kortingen? Laat andere klanten dan weten wat zij kunnen verwachten van Groupactie. Is de webshop betrouwbaar en veilig? Wat vind je van de kwaliteit? En raad jij andere klanten aan bij Groupactie te bestellen? Geef jouw beoordeling en vertel in jouw review alles over jouw ervaringen met de webshop!

  Je vindt elke dag een nieuwe aanbieding bij Groupactie, maar is het veilig en betrouwbaar? Dat ontdek je hier in reviews en beoordelingen van klanten.

  Groupactie
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  4.8
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  5.6
  Leveren
  rating
  4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Groupactie

  Uw beoordeling

  Marokko rondreis voor Carona

  Waardeloze organisatie reageert niet op mails, behalve als het hun uitkomt. Interpreteren regels ook zoals het hun uitkomt. Reis aangeschaft voor corana. Nu pas geanuleerd door de reisorganisatie. WE zouden over kleine 3 weken vliegen. Zeggen voucher toe, terwijl we 4 weken geleden hierover al vragen hebben gesteld. Natuurlijk geen enkele reactie. Geld teruggave zeggen ze nu dat dit minimaal 1 jaar duurt. Terwijl het volgens de regels slechts enkele maanden mag duren. NOOIT GEEN REIS AANSCHAFFEN VIA DEZE ORGANISATIE

  Door: KJ Thijssen11-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  'Originele' Oral-B opzetborstels

  Januari 2018 een 4 sets van 4 Oral-B 'originele' opzetborstels gekocht, was een prima aanbieding. Omdat ik nog een voorraadje elders aangeschafte borstels had liggen ben ik pas okt. 2019 deze borsteltjes gaan gebruiken. Origineel? De verpakking lijkt van wel, maar als binnen drie weken drie borsteltjes niet meer werken (vibreren niet mee, redelijk essentieel bij een elektrische tandenborstel toch?) dan rijst het vermoeden dat ik belazerd ben.
  Via de chat contact opgenomen, maar reactie was "Jammer voor u, we gaan u niet helpen want we zijn nu een online reisbureau!"
  Dus als je hier een reis aanschaft voor oktober, en er gaat iets niet goed dan heb je dus de kans dat ze tegen die tijd een fietsenwinkel zijn begonnen...

  Door: Marty07-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  hotelovernachting

  Vakantie veilingen is alles altijd zo snel weg en dan toch heel erg duur geworden soms.... nieuwe verslaving van mij is nu groupactie. had een hotelovernachting geboekt hier voor maar een paar tientjes... verrassing voor mijn vrouw. Leuk met allemaal extra's zoals eten enzo maar het zijn wel vanaf prijzen.

  Door: Menno12-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Muggenverdrijver

  Ik probeer dit te bestellen, maat het lukt me niet om dit te bestellen/betalen. Er wordt gevraagd om een adres. Dit kan ik nergens invullen

  Door: Piet Stienen12-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  FAQ

  Is Groupactie een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Groupactie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Groupactie actief?

  Groupactie is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Groupactie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.