NederlandReview

  Ervaringen Gratis-prijsvraag.com

  Er zijn zoveel kansspellen en winacties online, maar is het eigenlijk allemaal wel betrouwbaar? Word je niet opgelicht? Het antwoord op deze vragen vind je bij NederlandReview. Klanten die al een keer meegedaan hebben aan een winactie van Gratis-Prijsvraag.com vertellen je hier alles over hun ervaringen. Je kunt bij Gratis-Prijsvraag.com mooie prijzen winnen, maar worden er echt winnaars bekend gemaakt en worden de prijzen ook echt uitgereikt? Krijg je niet allemaal ongewenste mailtjes van Gratis-Prijsvraag.com die je mailbox helemaal volproppen? Op deze vragen wil je antwoord hebben voordat je meedoet aan een online winactie. Lees daarom hier de reviews!

  Over Gratis-Prijsvraag.com

  Bij Gratis-Prijsvraag.com kun je meedoen aan winacties. Het kansspel is onderdeel van toleadoo GmbH. Het bedrijf gebruikt de winacties om de behoeftes van consumenten in kaart te brengen. Door mee te doen aan het kansspel leert het bedrijf meer over de wensen van consumenten en hun koopgedrag. Zodra de behoeftes van de consument matchen met het aanbod van één van de sponsoren van Gratis-Prijsvraag.com, worden de consument en het bedrijf met elkaar in contact gebracht. De consument ontvangt aanbiedingen en advertenties van het bedrijf in zijn mailbox.

  Hoe werkt Gratis-Prijsvraag.com?

  Het kansspel van Gratis-Prijsvraag.com werkt simpel. Op de website krijg je een vraag over het product dat je kunt winnen. Op dit moment is er een actie voor de iPad Air 2. Je moet kiezen of de iPad uitgevonden is door Bill Gates of Steve Jobs. Klik op het antwoord dat jij denkt dat goed is en vul je contactgegevens in. Alle deelnemers die de vraag goed hadden, maken kans op een iPad Air 2. In ruil voor je deelname gebruikt de website jouw gegevens voor hun sponsoren. Je zult in je mail interessante aanbiedingen krijgen van de de sponsor van het product dat te winnen is. Voor deze winactie ontvang je dus aanbiedingen van Apple. Deelname is verder helemaal gratis. Je vindt op de website ook de einddatum van de winactie.


  Bij een winactie hoort natuurlijk een lied over winnen. Er is geen beter nummer dan All I Do Is Win van DJ Khaled ft. Ludacris, Rick Ross, T-Pain & Snoop Dogg.

  Klachten Gratis-Prijsvraag.com

  Heb jij je prijs niet ontvangen? Kun je het contactformulier niet invullen? Of zijn er andere problemen? Neem dan direct contact op met Gratis-Prijsvraag.com. De website heeft een contactformulier om een bericht te sturen.

  Wat vind jij van Gratis-Prijsvraag.com?

  Heb jij meegedaan aan een winactie van Gratis-Prijsvraag.com? Wist jij het antwoord op de vraag en heb je meteen al je gegevens ingevuld? Laat andere klanten dan weten of Gratis-Prijsvraag.com betrouwbaar is. Schrijf een review met jouw ervaringen van het kansspel. Heb jij gewonnen? Vertel dan alles over het uitreiken van de prijs. Heb jij een klacht ingediend? Laat klanten dan weten of de klacht goed afgehandeld is. Raad jij het andere klanten aan mee te doen aan de winactie? Schrijf het allemaal in je review!

  Zijn de winacties van Gratis-Prijsvraag.com betrouwbaar? Op NederlandReview vertellen klanten over hun ervaringen in hun reviews en beoordelingen.

  Gratis-prijsvraag.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Gratis-prijsvraag.com

  Uw beoordeling